Twinkovi su nesto najbolje u danasnjem wowu samo nemoze svatko imat twinka puno kostaju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Twinkovi su nesto najbolje u danasnjem wowu samo nemoze svatko imat twinka puno kostaju.
twinka napraviš za tjedan dana ako si daš truda
ali meni nije jasno kako vam je fora igrati twinka na lev 20?
mislim ono gankate ljude koji jedva da imaju nešto na sebi
nikad nisam razumio tipove koji koji idu gankati očigledno slabije kao napadi na goldshire, croseroads, astranar, sentiel hill...
to rade samo njubare i nesposobni
nikad nisam razumio tipove koji koji idu gankati očigledno slabije kao napadi na goldshire, croseroads, astranar, sentiel hill...
Ne samo to, najvise me nasmije ona ekipa koja igra "only lvl 70!!!!" i to je najbolji content star ko biblija, drze se samo starih itema i ne zovu te u raid ako imas novi a onda ih inspectas a koriste boostane profesije i nove talente lamerz. . .
e trebao si vidjeti kako je tek teško bilo u TBC
tamo je tenk vrlo teško držao aggro, a ako ga je izgubio, odma je bio wajp
ako si bio kriv za 3 wajpa u jednom dugeonu odma si bio na crnim listama i ntko te više nije htio u ozbiljan tim
uf sjećam se botanice i alcatraza kako su to teški bili HC
Prije par dana smo išli u Arcatraz normal (koji je dobro skriptan na jednom khm serveru). Slabo opremljeni većinom quest gear... uglavnom arca nas je ispljunila nakon 2 sata i jedno 6-7 vajpova. Tbc je zbilja imao je8ene dungeone. Sjećam se da se u Black Morass heroic vodila dva hilera i slične danas nezamislive stvar. Sami bossevi nisu bili toliko teški koliko trash što je dosta ljudi i odbilo.
Ne samo to, najvise me nasmije ona ekipa koja igra "only lvl 70!!!!" i to je najbolji content star ko biblija, drze se samo starih itema i ne zovu te u raid ako imas novi a onda ih inspectas a koriste boostane profesije i nove talente lamerz. . .
Pa sad nije bas tocno
Zasto ljudi igraju twinkove? Npr lvl 70
Ja igram jer mi je tbc najdraza expanzija i volim da buden u sjecanju na ta vremena.
Kada vidis nekog opakog twinka ljudi mu se dive i dobije neki respect za razliku od lvl 85 koji su svi isti sa epic gearom i titulama
Twink lvl 70 igram vec 2 godine potrosio preko 1,6m golda i nije mi zao imam neki respect na serveru od 35k ljudi ( ashes spectral tiger grand marshal insane..... )
http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Sponzorusa/simple link total played 102dana
Zasto mi je twinkanje draze od lvl 85 .
Prvi razlog nema bot igraca kao svaki 2 na lvl 85
Mnogo je bolje izbalansirano nego na lvl 85
Arene bgovi rbgovi sve lipo ide
Zasto mrzim lvl 85? jeftina kopija vanille veliki brojevi koji su veliki fail.Ubio sam ragnarosa na lvl 60 koji je cilj ga ubiti opet nema smisla.
Ako imas golda imas sve od najbolje titula geara i mauntova.
Twinkovi su nesto najbolje u danasnjem wowu.
Zasto mrzim lvl 85? jeftina kopija vanille veliki brojevi koji su veliki fail.Ubio sam ragnarosa na lvl 60 koji je cilj ga ubiti opet nema smisla.
Ako imas golda imas sve od najbolje titula geara i mauntova.
Twinkovi su nesto najbolje u danasnjem wowu.
pa nije baš
ako želiš da ti se dive onda kao ja izvučeš s2 pvp 2-hand sword i onda rulja počne svršavati i tražiti da im kažem di to dropa....
ukupno na dva servera i dvije frakcije sam vidio ravno 3 s2 mača (uključujući svoj)
kaj se tiče dungeona, ja sam osobno da vrate stari TBC hard mod, pa neka ljudi svršavaju kad uspiju proći trash (znači kad se nađe 5 na 5, onda barem dva moraš onesposobiti stun, frost ili polymorf, a da tenk jedva ima dovoljan aggro, pa da dps mora pazati kaj radi da gledaju omenmeter, a ne recount i da bacaju ljude koji su najsalabiji po dps-u, nego da bacaju kretene koji stoje u vartri, ili koji ne znaju kontrolirati aggro)
jednako bi tako upgrade svih starih instanci na max level (uključujući i one raid 40), sa time da bossovi ne skidaju dmg u iznosu već u postotku, pa ti onda bolja i nova oprema ne bi previše pomagala (odnosno, dobio bi veći dps, ali u obrani ako s*jebeš-onda si mrtav)
volio bi ponovo zaigrati stari AV, malo je ljudi koji ga se uopće sjećaju - di su NPC stvarno bili problem
mozes se samo tjesit starim danima wowa jer se oni nece vratiti....
novac pokreće blizzard i wow
tko kaže da nakon pandarije neće napraviti zaokret i malo poslušati fanove,
ja kužim da igra evoluira prema casual (odnosno prema onima koji nemaju vremena igrati 4 sata dnevno)
ali igra bi i dalje trebala imati hard mode koji bi stvarno bio hard (može slobodno i biti pretežak)
recimo nax iz watloka
na početku smo jedva dolazili do zadnjeg bossa, a onda smo ga završavali sa 6 ljudi (raid 10)
znači po tome oni su mogli napraviti
- normal raid (za sve igrače)
- HC raid - za uigrane timove
- hard mode HC - za stvarno elitu (di samo jedna pogreška dovodi do vajpa)
novac pokreće blizzard i wow
tko kaže da nakon pandarije neće napraviti zaokret i malo poslušati fanove,
ja kužim da igra evoluira prema casual (odnosno prema onima koji nemaju vremena igrati 4 sata dnevno)
ali igra bi i dalje trebala imati hard mode koji bi stvarno bio hard (može slobodno i biti pretežak)
recimo nax iz watloka
na početku smo jedva dolazili do zadnjeg bossa, a onda smo ga završavali sa 6 ljudi (raid 10)
znači po tome oni su mogli napraviti
- normal raid (za sve igrače)
- HC raid - za uigrane timove
- hard mode HC - za stvarno elitu (di samo jedna pogreška dovodi do vajpa)
zivi bili pa vidili.
osobno nemam zelju nabaviti MoP, jer sve ono sta sam vidio uopce mi se ne sviđa (od recikliranja sadrzaja, talent tree i pet battles). sto se tice pandi ajde, to bi mozda bio neki motiv da vidim na sta to slici, ali placati 500 kn da bi odigrao sa pandom je vec pretjerivanje.
kad vec govorimo o povecavanju tezine to mi slici na ovo. buduci da je vec LFR u akciji, mene vise ne interesira veca tezina od one u LFR. kako kod okrenes vidjet ces end game content. dobit ces isti gear (u smislu izgleda, sto i ne mora biti vazno buduci da je tu transmogrification), a hocu li ja imati veci haste za 1% ili ne ako radim normal raid (bez LFG) to mi je vise sasvim trivijalno. na kraju cu opet ili farmat materijale, faction ili nesto drugo za achievements, a posli toga odvrtiti nekog alta.
budi siguran da ce blizzard jos vise ''olaksavati'' wow, s obzirom da su casual igraci oni koji daju daleko najvise love preko prepaida od elitnih igraca.
pa dobro za hardcore igrace uvijek postoje privatni serveri,ja igram na BC,hellground wow.Mislim da mogu reci da su bugovi stvarno svedeni na minimum.
Neznam iskreno vise sta rec u vezi wowa igrao sam betu mop nesto najgore sta sam vidio pa gore nego cata.Jedino su se malo potrudili promjeniti effect na grafici i to je to
sta se tice talenata i pandi mislim da mi je to presmisno.
Jedina mi je utjeha cekam d3 nadam se da m nece razocarati kao sve od blizzarda igre to jest od activision.
Moze mi netko poslat SoR zahtjev? Javite mi se na PM da vam odmah onda i mail posaljem.. na koji da saljete SoR
zivi bili pa vidili.
osobno nemam zelju nabaviti MoP, jer sve ono sta sam vidio uopce mi se ne sviđa (od recikliranja sadrzaja, talent tree i pet battles). sto se tice pandi ajde, to bi mozda bio neki motiv da vidim na sta to slici, ali placati 500 kn da bi odigrao sa pandom je vec pretjerivanje.
kad vec govorimo o povecavanju tezine to mi slici na ovo. buduci da je vec LFR u akciji, mene vise ne interesira veca tezina od one u LFR. kako kod okrenes vidjet ces end game content. dobit ces isti gear (u smislu izgleda, sto i ne mora biti vazno buduci da je tu transmogrification), a hocu li ja imati veci haste za 1% ili ne ako radim normal raid (bez LFG) to mi je vise sasvim trivijalno. na kraju cu opet ili farmat materijale, faction ili nesto drugo za achievements, a posli toga odvrtiti nekog alta.
budi siguran da ce blizzard jos vise ''olaksavati'' wow, s obzirom da su casual igraci oni koji daju daleko najvise love preko prepaida od elitnih igraca.
ma gle, pande smiješno izgledaju, a i grafika je smiješna
no monk kao klasa je zanimljiv, pogotovo sa drugim klasama
LFR je s*anje totalno, znaš li kakvi se sve likovi nalaze u tome?????
pa zgade ti igru, radije ću formirati raid preko trade kanala
kaj se tiče olakšavanja da točno je da će se taj trend nastaviti, ali blizzard će morati poraditi na stupnjevima težine, jer i casual igračima dojati prelagana igra, pa i oni vremeno traže veće i jače izazove
ali dokle god blizzard ne bude imao prevelik pad broja pretplatnika neće se ni mijenjati filozofija rada
Sup decki,
Pitanje.Sta ja tocno skidam preko onog online free starter edition?
Covjece,skida se nenormalno sporo.Jel to cijela igrica ili?
Pitam jer sam kupio battlechest prije neke dvije godine i valjda zbrisao sve poslje(vanila+tbc) i igrao sam neko vrijeme ali nepokazuje mi lika sa kojim sam igrao nego sam poceo sve iz pocetka i sad kad sam na 20 lvl nema dalje,kaze kupi battlechest tj. upgrade game.
Sta sad?Nista mi vise nije jasno.Dali da kupujem novi battlechest?Dali da sacekam da se ovo govno skine(jos 5,5 gb)?Da kupim bon?Sta?Sta?STA!!!???
Jesi li se prijavio sa starim accountom (od prije 2 godine) ili si radio novi? Ako si se prijavio sa starim, onda samo kupi game time, upiši kod i igraj, ako si radio novi avvfount, onda moraš kupiti ponovno battlechest. Inače, da, skida se cijela igra, naravno, ali ako ćeš imati vannilu + tbc i dalje nećeš moći pristupiti WotLK i Cata sadržaju.
Da san dite i da su pokemoni opet u diru ovo bi bia hit definitivno s petovima ali mislim da smo svi presli vec ovo.Svaki pocetak ima i kraj tako i wow :(
Nakon 7 godina naravno da je dojadilo i naravno da ti dodu suze na oci kad vidis sta je ovo sad.Za novu generaciju ovo je pun pogodak
Wow kako uspjeva uspjeva na staroj slavi vanilli i tbcu na nicemu vise sta se tice blizz i koliko ljudi se trudi pa sad mozete procjenit sami sta kopiraju svaku drugu igru
o tierima necu ni da pricam t12 je zute boje t13 je plave toliko o tome sve na isti kalup.Nadam se da ce d3 bit prava bomba i osvjezenje .)
Pa kak ti vec nije dosadno tolko troll postova pisat o pljuvanju wow-a, ako ti se ne svida odi dalje igraj nesto drugo
Sup decki,
1. Pitanje.Sta ja tocno skidam preko onog online free starter edition?
Covjece,skida se nenormalno sporo.Jel to cijela igrica ili?
2. Pitam jer sam kupio battlechest prije neke dvije godine i valjda zbrisao sve poslje(vanila+tbc) i igrao sam neko vrijeme ali nepokazuje mi lika sa kojim sam igrao nego sam poceo sve iz pocetka i sad kad sam na 20 lvl nema dalje,kaze kupi battlechest tj. upgrade game.
Sta sad?Nista mi vise nije jasno.Dali da kupujem novi battlechest?Dali da sacekam da se ovo govno skine(jos 5,5 gb)?Da kupim bon?Sta?Sta?STA!!!???
1. skidaš cijelu igru - do zadnjeg patcha cate, bez obzira kaj imaš samo otvoreno do 20 lev, ali ti je otvorena cijela mapa
2. ako si već imao acc, probaj se sjetiti username i passa- javi se customer support da ti poveže taj stari račun sa novim battle-net računom (ili probaj sam povezati imaš tamo negdje opcije kako se to spaja), i onda samo platiš bon za igranje od mjesec dana i otvoriti će ti se do watlocka, ili neka te prijatelj resurecta pa dobiješ i free cata i jednog lika na 85
bitno je samo da nađeš taj stari račun...
Da san dite i da su pokemoni opet u diru ovo bi bia hit definitivno s petovima ali mislim da smo svi presli vec ovo.Svaki pocetak ima i kraj tako i wow :(
Nakon 7 godina naravno da je dojadilo i naravno da ti dodu suze na oci kad vidis sta je ovo sad.Za novu generaciju ovo je pun pogodak
Wow kako uspjeva uspjeva na staroj slavi vanilli i tbcu na nicemu vise sta se tice blizz i koliko ljudi se trudi pa sad mozete procjenit sami sta kopiraju svaku drugu igru
o tierima necu ni da pricam t12 je zute boje t13 je plave toliko o tome sve na isti kalup.Nadam se da ce d3 bit prava bomba i osvjezenje .)
WoW-u je kraj jer su dodali Pet Battles? U cemu je problem ako dodaju nove mogucnosti za casual igrace ako ti se nesvidja nemoras da koristis a ne da budes tolika placipi*ka!
Sto se tice Tier-a cisti pokazatelj da nemas pojma o cemu pises ako su tebi Tier 12 i Tier 13 isto onda bi trebao da posjetis obliznjeg okulistu. . . Igra jeste stara 8 godina ali daleko od tog da je propala, ali uvjek ce se naci neki mutavac troll kao ti da ju pljuje ali i dalje igra
Pa kak ti vec nije dosadno tolko troll postova pisat o pljuvanju wow-a, ako ti se ne svida odi dalje igraj nesto drugo
Pusti ga vidis da je mentalno zaostao u vrjeme Outlanda. . .
Treba mi brzi odgovor:::
Napokon sam uspio dobit od blizzarda pozitivan odgovor i rekli su mi da ne mogu slat ali mogu primit Scroll of Ress... sad mi treba netko ko igra rec koji je dobar SERVER di ima dobar NAS Guild... i da je dobar bar lvl 20lvl guild...
Tako ako jos ima netko da moze poslat SoR i usput dobit mounta onog... tako da kad dobijem scroll se mogu pribacit tamo ....
thx
Pozdrav, evo s malim zakašnjenjem i ja počeo igrati WoW. Skinuo sam Starter Edition, registrirao se na battlenet.eu. Prvo sam napravio Warriora (čista,sirova snaga), od jutros dosao do 16 lvl, samo questove rjesavam, neki savjet za totalnog njubeka u WoW-u? Sve mi je novo i neistrazeno, još sam malo izgubljen. Koliko sam skuzio do 20lvl mogu free igrati bez da kupim igru tj. kodove, pa mislim s svakim likom do lvl20 nagurati. Onda kasnije odluciti koji će mi biti primarni.
Jel netko igra neki private server ? mene zanima da li su questovi isti na official i na private serverima ? posto igru igram 2 dana tjedno jer radi posla nemogu više, a radi 2 dana kupovati 2mjesecni kod mi je malo puno. Zasada.
Pozdrav, evo s malim zakašnjenjem i ja počeo igrati WoW. Skinuo sam Starter Edition, registrirao se na battlenet.eu. Prvo sam napravio Warriora (čista,sirova snaga), od jutros dosao do 16 lvl, samo questove rjesavam, neki savjet za totalnog njubeka u WoW-u? Sve mi je novo i neistrazeno, još sam malo izgubljen. Koliko sam skuzio do 20lvl mogu free igrati bez da kupim igru tj. kodove, pa mislim s svakim likom do lvl20 nagurati. Onda kasnije odluciti koji će mi biti primarni.
Jel netko igra neki private server ? mene zanima da li su questovi isti na official i na private serverima ? posto igru igram 2 dana tjedno jer radi posla nemogu više, a radi 2 dana kupovati 2mjesecni kod mi je malo puno. Zasada.
isprobaj sve kaj možeš do lev 20
samo teško da češ vijdeti sve mogućosti (one se pokazuju tek nakon lev 40)
ali da ti pomognem evo kako to izgleda do lev 20
- warrior - lagano igranje, jak sve do kraja
- paladin - vrlo zahvalna klasa za levlanje dobar u napadu, dobar u obrani i još se hila? naj izbor za zabavu zvanu levlanje iako na lev 85 pati od nedostataka izlaznog dps-a
- rogue - malo teže igranje do lev 20, ali onda kako rastu leveli sve je jači i jači, na 85 je noćna mora u pvp
- druid - dobar izbor ako odabereš feral za levlanje
- priest - na početku dosta slab, no kako rastu leveli postaje sve jači i jači
- mag - na početku je vrlo teško igrati sa njime, ali na visokim nivoima, je vjerojatno najjača klasa osim DK.a
- warlock i hunter - zabavne klasa za solo igranje, dobri su i u battleground
- shaman - vrlo sličan paladinu (i nastao kao anti paladin klasa), vrlo jak na visokim nivoima
- Death knight - hero klasa dostupna nakon lev 58 - definitivno OP i omržena od svih pravih igrača, samo klinci to igraju
razlika između privatnog i službenog je nebo i zemlja
iako postoji nekolicina kalitetnih privatnih servera, uglavnom je wow mučenje na takvim serverima
na privatnima ti često pola igre nije funkcionalno, podrška je nikakva ili se posebno naplačuje, te je na nekim serverima vrlo izražno varanje - odnosno za lovu ti vlasnik servera omogući pristup elitnoj opremi koju drugi ne mogu imati ako ne plate
nadalje problem sa privatnima je i instalacija (da bi instalirao igru trebaš ponovo skinuti igru sa patchem koji oni koriste inače ti igra neće raditi i problemi sa lagom
uglavnom moj prijedlog, ako ti se wow dopadne, 12 eura mjesećno nije preskupo za pretplatu, pa čak i da samo vikendom igraš
- Death knight - hero klasa dostupna nakon lev 58 - definitivno OP i omržena od svih pravih igrača, samo klinci to igraju
Smiješan si totalno, masu ozbiljnih igrača igra DK-a.
isprobaj sve kaj možeš do lev 20
samo teško da češ vijdeti sve mogućosti (one se pokazuju tek nakon lev 40)
****razlika između privatnog i službenog je nebo i zemlja
****Ja neznam koju ti igru igraš al da je mag težak za levelat to nigdje nisam čuo. Paladin nema izlazni dps? Šta to treba značit isto shaman je nastao kao counter za paladina? I druida levelat kao balance je čak bolje i zanimljivije nego feral
Ja neznam koju ti igru igraš al da je mag težak za levelat to nigdje nisam čuo. Paladin nema izlazni dps? Šta to treba značit isto shaman je nastao kao counter za paladina? I druida levelat kao balance je čak bolje i zanimljivije nego feral
možda mag sad kad su sve nerfali i nije pretežak, ali u doba tbc-a kad sam ga ja levlao, bilo je teško i vrlo sam sporo napredovao kad sam bio solo, u grupi je to bila druga priča
da nažalost retri paladin je na leb 85 srednja žalost kad ga usporediš sa ostalim dps klasama
druid je priča za sebe, ali balanced prije 30 levela i dual speca nema smisla
definitivno,mage je katastrofa za leveling,pogotov na nizim levelima,sad na cataclysm ni jedna klasa nije teska,kad vec na samomo pocetku dobis puno vise mane nego prije.U tbc s mage poslje svakog 5 moba,morao si pit manu.
ljudi, SoR vise ne daje mjesec dana besplatnog igranja, jel? znam da dobijes mounta, al onaj mjesec free su izbacili?
ljudi, SoR vise ne daje mjesec dana besplatnog igranja, jel? znam da dobijes mounta, al onaj mjesec free su izbacili?
Ako dobro piše u linku ne dobiješ mjesec već nažalost samo 7 dana ali si dobio zadnju ekspanziju - Cataclysmu i boost jednog lika do lvl 80. To dobiva onaj koji prima scroll a onaj koji šalje dobije mounta ako ovaj produži pretplatu nakon tih 7 dana.
Kad smo kod toga ako ima nekoga tko ima koji scroll na raspolaganju tj. mogućnost slanja scrolla i volje neka baci koju pp u inbox, frend i ja smo malo pričali kako bi mogli malo odigrat' preko ljeta a oboje smo prestali baš nekako prije izlaska Cate pa taman provjerim ako ovo sve još uvijek vrijedi za besplatnu Catu i boost novog lika. Anyhow, ako netko ima i želi možda mounta mogli bi nešto iskemijati.
Ako dobro piše u linku ne dobiješ mjesec već nažalost samo 7 dana ali si dobio zadnju ekspanziju - Cataclysmu i boost jednog lika do lvl 80. To dobiva onaj koji prima scroll a onaj koji šalje dobije mounta ako ovaj produži pretplatu nakon tih 7 dana.
Kad smo kod toga ako ima nekoga tko ima koji scroll na raspolaganju tj. mogućnost slanja scrolla i volje neka baci koju pp u inbox, frend i ja smo malo pričali kako bi mogli malo odigrat' preko ljeta a oboje smo prestali baš nekako prije izlaska Cate pa taman provjerim ako ovo sve još uvijek vrijedi za besplatnu Catu i boost novog lika. Anyhow, ako netko ima i želi možda mounta mogli bi nešto iskemijati.
ma onaj kome se posalje scroll dobije lika boostanog na 80, itd.. a ovaj koji je poslao dobije mounta.. al ne znam da li dobije i mjesec dana free igranja kao prije, kad posaljes nekome scroll taj netko dobije 7 dana free igranja, a ti dobijem mjesec dana free kada on uplati bon.. kuzis sta pitam?