World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.627.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Warcraft
Darky kaže...
Srednji kaže...
Jonja kaže...

Evo skidan ovi besplatni di mogu doć do 20lvl, pa koliko će mi trebat vremena da dođem do 20lvl?

2-3 sata :)

ako uzmemo u obzir da može birati hordu i aliancu i po 10 klasa sa svake strane, mislim da ga čeka cca 100 sati zabave na besplatnom dijelu

Edit:

a ako otvori pvp rogue ili druida i puno više sati zabave ako pređe na drugu stranu i počne ganjati kontra frakciju....

moze i tak :)

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
14 godina
neaktivan

Jel netko zianteresiran za dizanje novog lika, Onak ocisto iz zabave na bilo kojem horde realmu s dobrom populacijom? Dosadno mi sam 
:D 

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo odigrao malo i mogu reci da mi je bilo dosadnjikavo, samo ajde ubi 5 ovih vrati se i to je to.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jonja kaže...

evo odigrao malo i mogu reci da mi je bilo dosadnjikavo, samo ajde ubi 5 ovih vrati se i to je to.

Pocetna zona je "dosadnjikava" izguraj do lvl 10 kad mozes ic u dugneone/battlegrounde pa ce ti bit daleko zanimljivije. Koju si rasu odabrao sta igras?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Blood Elf, warlock.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jonja kaže...

Blood Elf, warlock.

Wow je dosadan....

IMPOSsIBRUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ma znam da niasm još ustupio u pravi wow, al nemislin da ceme ovo držat, jednostavno je dosadno ništa neradiš. 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hehehe,ista stvar je i kod mene bila.Nisam vidio smisao igre,na pocetku je predosadno.Nist nisam razumio,lupao bezveze po mobovima,no da sad ne duljim bio sam teski ovisnik o igrici 2 godine:)Vise ne igram,al kao sto vidis i dalje sam aktivan po forumima,non stop gledam na you tube malo.Wow je super igrica na pocetku,kasnije postane ovisnost.Kakva logika:)

17 godina
Bera kaže...

Wow je dosadan....

IMPOSsIBRUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!

Ovo je cisti troll komentar, mozda si probao par lvl-a na trial verzij i dosao do zakljucka. Nije ti WoW COD, pa da mozes uc na jednu mapu i odmah vidjet sve aspekte igre.

Jonja kaže...

Ma znam da niasm još ustupio u pravi wow, al nemislin da ceme ovo držat, jednostavno je dosadno ništa neradiš. 

WoW po meni nije igra za pocetnike, jako je stara, ima iza sebe 3 (uskoro 4) ekspanzije, tako da je vecina ljudi u end game lvl 85 sadrzaju. Ako i naletis na nekog u low lvl zonama to je vjerovatno full heirloom twink koji ce ti radije srat kako si los nego ti pomoc, ako uspijes progulit prvih 10tak lvl-a da se docepas dungeona/BGova bit ce ti zanimljivije.

Najbolje sto mozes uradit je doci na server gdje imas prijatelja/poznanika koji ce te malo pogurati, objasnit neke stvari, mozda dobacit koji gold za torbe i laksi lvl.

Nazalost odabrao si Belfove koji su po svojoj lokacij izolirani od drugih rasa, i dok ne predjes prve 2 zone da se mozes pridruzit ostalima imat ces osjecaj usamljenosti. Moj savjet ti je da otputujes za Undercity ili Orgrimmar pa nastavis lvl-anje tamo bit ce ti puno zanimljivije, kako se izvuc iz sljepog crjeva od zone gdje se nalazis pogledaj video {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

da li si na pvp ili normalnom serveru?

ako si na pvp - onda se zaputi u daleki svijet :)

i traži aliancu da ih mlatiš (i na lev 20 to zna biti vrlo zabavno) i da mlate tebe

ako si na normalnom serveru - onda ti ostaje samo Warsong battleground od lev 10 do 20

tamo će srećeš sa aliancom u borbi za zastavu

samo battleground te može držati godinama a da ni ne proviriš u dungeone

ja recimo živim već 5 godina po Warsongu, arathi basinu, alterac vale, i ne igram ništa drugo osim battlegrounda i povremeno par dnevnih q da skupim nešto love za popravke

15 godina

Zašto trol komentar? Što fali malo gestikulaciji?{#}

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 16:39 (Bera).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zna ko mjesto di u HR da uzmem US prepaid kod? Ovi u kupi-key otpadaju kad vise RAF ne radi.. Neznam di uzeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Igram normal, isfurat ću trial i probat još sa tauren šamanon i to je to.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

@LordShgi : ukoliko imaš PayPal, otiđi na PCGameSupply, ja tamo uzimam kôdove, u roku od minute, 2 je kôd na mailu. Uistinu sam zadovoljan s njima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

još malo dojmova sa bete MOP

danas sam kreirao svog shockadina, prvog nakon ne znam koliko vremena (mislim da je prošlo 4 godine kad su nestali)

odličan defenzivni heal over time (90K healta za 30 sekundi)

holy shock - normal attack 12K dmg, crit 24K dmg

judgmenti još ne rade (najmanje 14 dana)

definitivno će bit interesantno igranje sa opremom kod shockadina {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako imas cooldown jos na judgement po 2tjedna samo odi u end time instancu i klikni hourglass i resetat ce se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Eto, nakon 2 tjedna progressa na Madnessu HC, napokon smo i to srušili, te se ponosno popeli na 7. mjesto na serveru :P Fight i nije tako težak, najveći problem je biti skoncetriran 15 minuta i ne napravit nijednu malu pogrešku. Loot je i više nego dobar, bar za mene. Pao je bow i Souldrinker :D Armory se još nije učitao sa mojim novim gearom i progressom pa ću to zakeljit kasnije :) Ja sam hunter, Lumorgar.

Edit: evo armory linka http://eu.battle.net/wow/en/character/stormrage/Lumorgar/simple

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 23:36 (KaMiKaZa).

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

dobio Betu wow-a i ulogiram se i odem na server eu low populaton i cjelo vrjeme mi pise logging into game server jel ima netko neku foru kako uc jer sam lud vise, vec dva dana nemrem probat odigrat

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 12:45 (Zaba88).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaba88 kaže...

dobio Betu wow-a i ulogiram se i odem na server eu low populaton i cjelo vrjeme mi pise logging into game server jel ima netko neku foru kako uc jer sam lud vise, vec dva dana nemrem probat odigrat

imaš wow 1 i wow 2 server

probaj na wow 2

edit:

budi spreman na rušenja, opet su počela, bio je par dana mir, sad se opet ruši server i moj klijent

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 13:40 (Darky).
15 godina
neaktivan
Darky kaže...
Zaba88 kaže...

probaj na wow 2

edit:

budi spreman na rušenja, opet su počela, bio je par dana mir, sad se opet ruši server i moj klijent

Da, idi na WoW 2, i ja sam pokušavao logirat se sa WoW 1 i nije išlo. 

14 godina
neaktivan
Darky kaže...
Zaba88 kaže...

probaj na wow 2

edit:

Evo uspio uc konacno :D

Hvala spasio si me !!!!

16 godina
Eto,i mene je docekala beta.Skuzio sam je tek ujutro,tako da se jos skida.Neka,do navecer ce taman biti spremna.
17 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
Eto,i mene je docekala beta.Skuzio sam je tek ujutro,tako da se jos skida.Neka,do navecer ce taman biti spremna.

stavi si odmah kopirati nekog od 85 da ti bude zabavno tamo sa novim talentima {#}

16 godina

Main je već stavljen na copy (NE hunter marks). Najviše me zanima da li je napokon maknut famozni threat kod huntera, ponekada mi stvarno ide na živce. -.-

17 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Main je već stavljen na copy (NE hunter marks). Najviše me zanima da li je napokon maknut famozni threat kod huntera, ponekada mi stvarno ide na živce. -.-

ja imam kopiranog 85 NE Suv

black arrow se sad casta, ali globalno, hunter je intersantan i sviđa mi se, ali kako mi je fokus na nekim drugim likovima, onda skoro da i nisam igrao sa hunterom

nego koji je problem sa thretom ?

ja to nikad nisam imao

svako malo bacim misdirection shot na peta ili tenka i nemaš brige

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 17:21 (Darky).
16 godina

U žaru igre ponekad zaboravim na Mis i uvijek sam u lovu na što bolji dps, pa ga se i ne sjetim. OK je u raidovima, ali u dgu mi ponekada stvarno digne živac kada pustim tanka da builda threat, i onda nakon 2 spella samo vidim na ekranu "Attacking you". I to uz jako dobrog tanka.

17 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

U žaru igre ponekad zaboravim na Mis i uvijek sam u lovu na što bolji dps, pa ga se i ne sjetim. OK je u raidovima, ali u dgu mi ponekada stvarno digne živac kada pustim tanka da builda threat, i onda nakon 2 spella samo vidim na ekranu "Attacking you". I to uz jako dobrog tanka.

de mi reci jesi li igrao wow u TBC doba?

16 godina

Nisam, igram otprilike od kada je Cata izašla, ali s prekidima. Više sam casual nego HC igrač moram priznati, ovisi kako imam vremena i volje.

17 godina
neaktivan

e trebao si vidjeti kako je tek teško bilo u TBC

tamo je tenk vrlo teško držao aggro, a ako ga je izgubio, odma je bio wajp

ako si bio kriv za 3 wajpa u jednom dugeonu odma si bio na crnim listama i ntko te više nije htio u ozbiljan tim

uf sjećam se botanice i alcatraza kako su to teški bili HC

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 21:43 (Darky).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ma to su bili dani kada si morao cc svaki mob (trap, poly, sap itd..) i onda mark po mark ubijat. A ne sad uletis aoe i aj bok. Joj sjecanja...zasto nisu vise raidovi i dungeoni takvi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice