World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.633.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warcraft

i...sta cemo zarolat? :)

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

ne znam jel to do mene al imam filing kao da su je i graficki promjenili odnosno malo poboljsali

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da li je netko sa Annual Passom već dobio poziv za betu? Ja još uvijek čekam da dobijem mail, stalno refresham gmail :P

0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Warcraft
KaMiKaZa kaže...

Da li je netko sa Annual Passom već dobio poziv za betu? Ja još uvijek čekam da dobijem mail, stalno refresham gmail :P

ja isto cekam...zasad nista....

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Srednji kaže...
D3ViL kaže...

MoP BETA je pocela!!!!

http://www.mmo-champion.com/content/

zanima me kad ce pocet invites za nas ''male'' {#}

Ako ce slat u valovima kako je ko potpisao Annual moj red ce bit pred kraj bete. . . {#} Ali svejedno nesmeta mi ni pratit na MMO chamo vjesti, mountovi izgledaju IMPRESIVNO!

Kakav Annual ? Ja sam samo skinuo onaj programcic da mi skenira konfu i stavio kvacicu kraj MoP da me zanima sudjelovanje u beti. Jesam trebao jos sta ? :)

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
17 godina
toTheCore kaže...

Kakav Annual ? Ja sam samo skinuo onaj programcic da mi skenira konfu i stavio kvacicu kraj MoP da me zanima sudjelovanje u beti. Jesam trebao jos sta ? :)

Annual Pass, prihvatanje ugovora na obavezno placanje WoW pretplate kroz 12 mjesecia za uzvrat dobijes ingame mount, free Diablo 3 i zagarantovani MoP beta invite. S tim da ce invite slat u valovima jer nemogu isti dan poslat za 1 milion+ ljudi.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo ja u beti i kreno lvlat monka. Zasad je fora classa (ovaj roll je op dok ne dobis mounta). Talent tree je zbugan jos i fali dosta spelova ko i spelbook ali tek je krenula beta brzo ce to. Za 1 lvl se dobiva Touch of Death pa da vidimo koliko op je spell :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
World of Warcraft

zna li se otprilike kada bi trebale pande izaći? nek neslužbene informacije i to....ja stao na TBC-u i sada iskoristio pirliku sa scrollom i sve mi  se čini kako ću uplatiti mjesec igranja nakon 5 god neigranja wowa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

zna li se otprilike kada bi trebale pande izaći? nek neslužbene informacije i to....ja stao na TBC-u i sada iskoristio pirliku sa scrollom i sve mi  se čini kako ću uplatiti mjesec igranja nakon 5 god neigranja wowa {#}

Nemoj...

17 godina
crash11 kaže...
lobotomac90 kaže...

Nemoj...

Join da dark side jung one. {#} Ako ti se igra ubo si besplatno Catu najbolje da se sad ubacis, s obzirom da je F & F beta vani, a sljedci val pozivnica sljedi igra bi trebala bit vani kroz 2 mjeseca gore dole.

16 godina
World of Warcraft

Ja još nisam dobio invite, iako imam Annual Pass... i Gmail će me valjda stjerati u 3** koliko ga refresham i čekam da se pojavi invite... ne želim čekati još 2 mjeseca za sljedeći val inviteova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WackyZG kaže...

Ja još nisam dobio invite, iako imam Annual Pass... i Gmail će me valjda stjerati u 3** koliko ga refresham i čekam da se pojavi invite... ne želim čekati još 2 mjeseca za sljedeći val inviteova...

Ovo je F&F beta gdje je samo MALI dio annual pass ekipe dobio invite, refreshas mail bezveze mozes pogledat i na svom Bnet acc kad se pojavi ispod trenutne WoW ikone. Moguce da ce proc i 10-15 dana do sljedeceg vala.

16 godina
World of Warcraft

Nažalost, na poslu ne mogu na Battle.NET (pol neta blokirano), tako da sam osuđen na refreshanje maila preko moba. Sve je meni jasno, ali ipak... zasitio sam se Cate, pa sada ovo čekam s nestrpljenjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WackyZG kaže...

Nažalost, na poslu ne mogu na Battle.NET (pol neta blokirano), tako da sam osuđen na refreshanje maila preko moba. Sve je meni jasno, ali ipak... zasitio sam se Cate, pa sada ovo čekam s nestrpljenjem.

Ma razumijem te. I ja se ulogujem u WoW za daily run, neke achivemente i AH refresh, DS mi se nije svidio od prvog dana, smrdio je na "reciklazu" a gdje sad pred kraj patcha {#}

16 godina
World of Warcraft

Mene već nekih 3 tjedna nema online, tj. u ta tri tjedna sam "možda" 3-4 sata odigrao, i to lvlanje worgen warriora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...
crash11 kaže...
lobotomac90 kaže...

Nemoj...

Join da dark side jung one. {#} Ako ti se igra ubo si besplatno Catu najbolje da se sad ubacis, s obzirom da je F & F beta vani, a sljedci val pozivnica sljedi igra bi trebala bit vani kroz 2 mjeseca gore dole.

hehe evo 27 lvl furry warrior sam na sylvanasu,i odlučio sam uzeti prepaid kada mi istekne ovo,probudila se nostalgija,a i izmjenilo se dosta toga od TBC-a pa mi zanimljivo sad sve :D

taman za 2 mjeseca imam opremljenog warriora na 85-om {#}

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Gledao sam danas malo stream iz beta i vidim da su grafiku zbilja poboljšali, trenutno igram tbc verziju pa se zbilja vidi razlika. Jedino mi pande djelju "out of place" imaju puno više poligona nego ostale rase i ostatak tekstura u svijetu. Mislim da su s catom dotakli dno pa bi mogli sada napokon pogoditi što igrači žele.

I'm very large!

1 0 hvala 0
17 godina
lobotomac90 kaže...
D3ViL kaže...
crash11 kaže...
lobotomac90 kaže...

Nemoj...

hehe evo 27 lvl furry warrior sam na sylvanasu,i odlučio sam uzeti prepaid kada mi istekne ovo,probudila se nostalgija,a i izmjenilo se dosta toga od TBC-a pa mi zanimljivo sad sve :D

taman za 2 mjeseca imam opremljenog warriora na 85-om {#}

Savjet za solidnu zaradu dok lvlas svaki BOE head/shoulder/hands/legs/boots na koji naletis pravo na AH. Transmog ekipa placa ogromne sume za low lvl iteme. Jedna cura iz guilda (priest) ima set za Firelands, set za DS, set za SW, set za PvP, set kad se osjeca sexy, set kad ima mengu. Poanta mozes zaradit fine novce na jeftinim glupostima {#}

Nos kaže...

Gledao sam danas malo stream iz beta i vidim da su grafiku zbilja poboljšali, trenutno igram tbc verziju pa se zbilja vidi razlika. Jedino mi pande djelju "out of place" imaju puno više poligona nego ostale rase i ostatak tekstura u svijetu. Mislim da su s catom dotakli dno pa bi mogli sada napokon pogoditi što igrači žele.

Da vec na Goblinima/Worgenima se moze primjetit razlika u kvaliteti modela spram starih rasa, ali Blizz vec radi na "update" starih modela, Dwarfovi su gotovi, sljedeci prio list su Orc/Human.

13 godina
World of Warcraft

Volio bih da naprave high quallity texture, no to ne očekujem da će napraviti jer bi stvarno imali puno posla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

Savjet za solidnu zaradu dok lvlas svaki BOE head/shoulder/hands/legs/boots na koji naletis pravo na AH. Transmog ekipa placa ogromne sume za low lvl iteme. Jedna cura iz guilda (priest) ima set za Firelands, set za DS, set za SW, set za PvP, set kad se osjeca sexy, set kad ima mengu. Poanta mozes zaradit fine novce na jeftinim glupostima {#}

ma zarađujem sa miningom dosta,a uz to furam i blacksmithing tako da neće biti pare problem,sve što je bolje od onog što nosim a dropa mi stavljam na sebe {#}

17 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 22:50 (TYPE01).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja očekujem dosta od ove ekspanzije a kolko vidim u beti me zasad ne razočara. Grafika je poboljšana, kad sam danas u Thousand Needles lvlo monka voda me tako impresionirala kako super izgleda svaki val realno izgleda. Revampali su skoro svaki caster spell i stvarno predobro izgledaju, neznam koji mi je ljepši za gledat. Ovo je tek počela beta i za sada su fokusirani samo na početne panda zone, bile su otvorene 85+ zone neko vrijeme i kako su mi rekli preogromna je zona a i kvestovi su fluidni. Ima još dosta posla dok ovo izađe live, ali jedva čekam. Što se Cate tiče i meni ju je muka, PvE wise nije bilo loše. Pogotovo Ragnaros koji je po meni bio najteži i jako dobro napravljen boss fight do sad. Makar su upropastili sve to s Dragon Soul-om.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kinsie kaže...

Ja očekujem dosta od ove ekspanzije a kolko vidim u beti me zasad ne razočara. Grafika je poboljšana, kad sam danas u Thousand Needles lvlo monka voda me tako impresionirala kako super izgleda svaki val realno izgleda. Revampali su skoro svaki caster spell i stvarno predobro izgledaju, neznam koji mi je ljepši za gledat. Ovo je tek počela beta i za sada su fokusirani samo na početne panda zone, bile su otvorene 85+ zone neko vrijeme i kako su mi rekli preogromna je zona a i kvestovi su fluidni. Ima još dosta posla dok ovo izađe live, ali jedva čekam. Što se Cate tiče i meni ju je muka, PvE wise nije bilo loše. Pogotovo Ragnaros koji je po meni bio najteži i jako dobro napravljen boss fight do sad. Makar su upropastili sve to s Dragon Soul-om.

Može li koja slika da vidim tu vodu kako sad izgleda?

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Našao sam na internetu prepaid keyeve, al to ide preko RAF-a. Jel su to onda neke smanjene mogučnosti, il kaj?

I ako napraviš Scrool of Resurection, ovaj frend nije dužan platit 1 il 2 mj, nego mu to daje samo 7 dana free, free catu i sve to ostalo, bez potrebe da kupuje game time, jel tak?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 17:09 (master4games).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
master4games kaže...

EDIT: Evo, našao na netu za 100 kuna i radi, sve super :)

Neki dan sam naletio na sliku:

World of Warcraft: Mists od Pandaria

Better make that:

Mists of Pederia

prelose,ne kuzim sta ti znaci ta fora.Ekipa se sprda za te pande a ne vidim neki razlog.Ne mozes reci da je cudno jer cijela igrica ima cudna bica,pa tauren je meni puno smjesniji s onim malim nogicama a ogromnim tijelom

14 godina
neaktivan

Iskreno, ni meni nije smiješno, al kao što vidiš, stavio sam to bezveze sam da se zna, iako nije nešt zanimljivo. Al me zanima odgovor na ovo što sam sad promijenio post...

17 godina
master4games kaže...

Našao sam na internetu prepaid keyeve, al to ide preko RAF-a. Jel su to onda neke smanjene mogučnosti, il kaj?

I ako napraviš Scrool of Resurection, ovaj frend nije dužan platit 1 il 2 mj, nego mu to daje samo 7 dana free, free catu i sve to ostalo, bez potrebe da kupuje game time, jel tak?

Dosta ljudi koje poznajem koriste RAF usluge od "sumnjivih stranica" uplate novac ili daju golde i koliko su dali toliko mjeseci dobiju preko RAF sistema. Mislim da nemozes bit banovan, ali vjerovatno ti mogu oduzet gametime ako te skuze.

Problem je sto RAF sistem uopce neradi u CRO/BIH tako da moras unutar Bnet acc-a promjenit adresu na Francusku, Njemacku ili sta vec. E sad Blizz je zakljucao opciju mjenjanja regije tako da nemozes to uradit sam nego moras kontaktirat suport da oni to urade za tebe. Mozes im probat prodat pricu o studiranju u inozemstvu ili sta vec.  . ., ako ti se da riskirat samo napred.

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koji je najbolji EU PvE realm, netreba bit pun balkanaca, samo da ima dobih PvE guildova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

I mislio sam da je komplicirano. Ugl. meni treba samo da negdje kupim key za 30 dana, ne za 60, jer još ne znam hoču li moći igrat tad jer sad imam manje obaveza i imam više vremena za WoW pa mi trenutno treba samo 30 dana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 18:27 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
master4games kaže...

I mislio sam da je komplicirano. Ugl. meni treba samo da negdje kupim key za 30 dana, ne za 60, jer još ne znam hoču li moći igrat tad jer sad imam manje obaveza i imam više vremena za WoW pa mi trenutno treba samo 30 dana.

Uzmi karticu od mame/tate/rodjaka/prijatelja i kupi sebi 30 dana a onda im uplati novac na racun?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice