World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.650.288
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

pa i bilo je teško iz dva razloga

a) wotlk koji je bio prelagan

b) nije bilo opreme sa kojom se moglo baratati

za HC si morao imati kompletan i346 a ekipa je zamislila u zelenom gearu i318 da bi u HC, i još je udarao dps prije tenka..

17 godina
Darky kaže...

pa i bilo je teško iz dva razloga

a) wotlk koji je bio prelagan

b) nije bilo opreme sa kojom se moglo baratati

za HC si morao imati kompletan i346 a ekipa je zamislila u zelenom gearu i318 da bi u HC, i još je udarao dps prije tenka..

i364 nije bio potreban za hc

i333 je bio dovoljan, a jos si moga nabaviti epic gear preko crafting i preko reputations

a sto se tice threat generation boosta, to je cisto sranje. ako ljudi ne znaju kontrolirat aggro to je njihova stvar jer su glupi. a s tim nerfom tanking je postao dosadam. jer prije si morao gledat oko sebe i threat buidling. sad se samo moras micat. a to i najveci degen moze.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft
igrao sam ga 5 godina i pvp i pve, stvarno ne znam što bi mogli novo izmislit da se opet navučem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

čuj ja danas igram samo jedan HC iz kate i to DM, nekako me drži nostalgija za njime, ostalo me i ne zanima, samo idem u pvp (imam sad 6 likova na 85 i rogue na 82, sve je u pvp opremi

jednostavno mi se neda maltretirati i tršiti sate na raid ili hc (možda jednom u mjesec dana odem tek toliko radi promjene)

više volim arenu i BG, jer dođem kad hoću i igram koliko hoću, kad mi dojadi logof

edit:

@aton

sad budeš levlao monka {#}

de zamisli ako i se pojave i sve rase kao monk

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 13:33 (Darky).
17 godina
Darky kaže...

čuj ja danas igram samo jedan HC iz kate i to DM, nekako me drži nostalgija za njime, ostalo me i ne zanima, samo idem u pvp (imam sad 6 likova na 85 i rogue na 82, sve je u pvp opremi

jednostavno mi se neda maltretirati i tršiti sate na raid ili hc (možda jednom u mjesec dana odem tek toliko radi promjene)

više volim arenu i BG, jer dođem kad hoću i igram koliko hoću, kad mi dojadi logof

slazem se.

bio sam hardcore raider jako dugo, i nemam vise volje. jednostavno me ne privlaci

pvp sam probao, ali je toliko neizbalansiran pa ne vidim gust u tome. sta ja mogu kao ele shaman kad mi dođe frost mage.

zato su mi za sljedecu ekspanziju bitnije gameplay promjene nego ove ''povrsinske'' stvari

14 godina
neaktivan
World of Warcraft
igra je super teško da će neko više napravit tko nešto ali stvarno sam sve isprobao, zadnjih mjesec dana je samo bilo relog sa jednog alta na drugog i stajanje u orgimmaru

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
pvp sam probao, ali je toliko neizbalansiran pa ne vidim gust u tome. sta ja mogu kao ele shaman kad mi dođe frost mage.

zato su mi za sljedecu ekspanziju bitnije gameplay promjene nego ove ''povrsinske'' stvari

ali u tome i je fora da svaka klasa u pvp ima svoju nemezu

ja najviše igram sa retri paladinom, kad mi naleti rogue ili frost mage skoro da mogu samo plakati

ali kad sam prot pala, onda obojicu skidam ko od šale (iako prot radi skoro pa 50% manje dps-a od retri)

recimo volim i arcana maga

on je totalni OP u napadu i ako me ostaviš na miru sa strane svakog posmicam u 3 hita, ali opet arcana mag nema nikakve obrane, te ako me tko dohvati u klinč odma sam mrtav

probaj malo u arenu shaman je opak protivnik i ako imaš recimo prista uz sebe teško da vas iko može ubiti u 2v2

17 godina

opet ponavljam... pvp mi nije napet kad je nebalansiran. ne gleda se skill nego klasa.

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo da se pohvalim kako mi je stigao Chest. Zacudo, izasao me je samo 120,00 HRK. {#}

Uglavnom, sve sam uspjesno patchirao i radi bez problema. Pangean, Draenei pally na Ravencrestu. {#}

Hvala svima na informacijama koje ste mi do sada pruzili.

Btw koristi li netko od vas ovaj mobilni authenticator? Ako da, kakva ima iskustva s tim?
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 2:23 (Ithuriel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft
Koristim ga, nikada problem s njime. Nije nešto što obavezno moraš imati, ali dobiješ fora companiona kao poklon, pa, ono, ne košta ništa, why not take it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Gdje pokupim tog companiona i za sto uopce sluzi?

I da li se prilikom kupnje ove digitalne verzije igre, tocnije, digitalnog Battlechesta, takodjer dobije 30 days trial?

Vezano uz usporedbe GW i WoW (a vidim da ih ima), te o tome koliko koji team radi na kojoj igri, dovoljno je reci da kao igrac GWa vec gotovo cetiri godine cekam tu najavljenu GW2 ekspanziju, no i dalje nista. A vjerojatno i nece biti nista do barem kraja 2012, sto ce biti nemalih pet godina bez promjene. Tuga.

Bolje su pande i worgeni nego logiranje u igru nakon mjesec dana, a doceka te patch od 10mgb.

No, to sam samo ja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 8:50 (Ithuriel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ithuriel kaže...

Evo da se pohvalim kako mi je stigao Chest. Zacudo, izasao me je samo 120,00 HRK. {#}

Uglavnom, sve sam uspjesno patchirao i radi bez problema. Pangean, Draenei pally na Ravencrestu. {#}

Hvala svima na informacijama koje ste mi do sada pruzili.

Btw koristi li netko od vas ovaj mobilni authenticator? Ako da, kakva ima iskustva s tim?

Istina, ženkice Draenai izgledaju poprilicno simpaticno .. http://eu.battle.net/wow/en/character/silvermoon/Tjan%C3%AE/simple

Što se tice companiona ne služe nicemu, tek kao neka vrsta ukrasa. Sa kupovinom WoW+TBC dobivas 30 dana free igranja. Sa ostalim expanzijama tako nesto ne dobivas. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
neaktivan
Leglo kaže...

Istina, ženkice Draenai izgledaju poprilicno simpaticno .. http://eu.battle.net/wow/en/character/silvermoon/Tjan%C3%AE/simple

Što se tice companiona ne služe nicemu, tek kao neka vrsta ukrasa. Sa kupovinom WoW+TBC dobivas 30 dana free igranja. Sa ostalim expanzijama tako nesto ne dobivas. 

Razocarat cu te ali.. Musko je! (*u pozadini se cuje prepoznatljivi Draenei ./lol*). {#}{#}

Sry, no za mene osobno, Paladin mora biti maskularan i gotovo. Ili macho, ili mi ne moze platiti kavu. {#}

A i ti brkovi.. Tko mu moze odoljeti? {#}

Znaci, ova kupovina vrijedi i za download verziju? Isprika na skepsi, no ne zelim ga zayebati.{#}

16 godina
World of Warcraft
Da, companioni su čisti ukras, nemaju nikakvu realnu korist u igri (osim 3 achievementa s njima, tj, skupi 10, 25 i 50 companiona). Kada uzmeš authentificator, u igri će te u mailboxu dočekati mail od Blizzarda s companionom. Uzmeš ga iz maila, odeš u Backpack i klikneš na njega da naučiš "spell" za summon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ithuriel kaže...

Razocarat cu te ali.. Musko je! (*u pozadini se cuje prepoznatljivi Draenei ./lol*). {#}{#}

Sry, no za mene osobno, Paladin mora biti maskularan i gotovo. Ili macho, ili mi ne moze platiti kavu. {#}

A i ti brkovi.. Tko mu moze odoljeti? {#}

Znaci, ova kupovina vrijedi i za download verziju? Isprika na skepsi, no ne zelim ga zayebati.{#}

Ma dobro i oni znaju bit dobri .. http://eu.battle.net/wow/en/character/xavius/Treckie/simple , makar meni osobno animacija pokretan kod muškoga je mnogo lošija nego kod ženkice.

Kolko je meni poznato trebalo bi vrijedit i za download verziju. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
17 godina
neaktivan
Ithuriel kaže...

Gdje pokupim tog companiona i za sto uopce sluzi?

I da li se prilikom kupnje ove digitalne verzije igre, tocnije, digitalnog Battlechesta, takodjer dobije 30 days trial?

companion služi za ukras, uglavnom budeš vidio da ekipa vuće sa sobom svašta

inače najbolje mi je kad rogue ode u stealth a ostavi companiona vani, ne da neznaš di je {#}

kaj se tiče 30 dana, mislim da imaš, ulogiraj se u postavke računa, tamo ti piše do kada traje pretplata

inače na samom sajtu možeš kupiti sa karticom vrijeme (jeftinije od bonova) ili ostaviš karticu pa imaš trajnu pretplatu

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 9:27 (Darky).
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nakon sto sam upisao Authentication Key od WoW iz Battlechesta, pokusao sam unijeti i key od TBC. No, dobio sam sljedecu poruku:

The Burning Crusade is now automatically included (for free) in the core version of World of Warcraft. You do not need to redeem a game key in order to access it.
For more information on game keys, please visit our Support Site.

Da li to znaci da se sada s osnovnim WoW keyem uvijek veze i TBC, ili je to slucaj samo kad se uzme Chest? Ergo, da sam uzeo samo WoW, bih li opet imao aktivirano i TBC? Jer ako je tako, zasto onda prodaju zasebno TBC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ithuriel kaže...

Nakon sto sam upisao Authentication Key od WoW iz Battlechesta, pokusao sam unijeti i key od TBC. No, dobio sam sljedecu poruku:

The Burning Crusade is now automatically included (for free) in the core version of World of Warcraft. You do not need to redeem a game key in order to access it.
For more information on game keys, please visit our Support Site.

Da li to znaci da se sada s osnovnim WoW keyem uvijek veze i TBC, ili je to slucaj samo kad se uzme Chest? Ergo, da sam uzeo samo WoW, bih li opet imao aktivirano i TBC? Jer ako je tako, zasto onda prodaju zasebno TBC?

ulogiraj se u račun i pogledaj kaj ti piše u statusu igre?

Imaš opcije: TBC, WOTLK, Cata

ono kaj ti piše toliko će ti otvoriti igre

inače postoji još jedan način provjere

ulogiraj se u igru i probaj kreirati dranei ili blood elf lika ako imaš TBC to možeš, ako nemaš TBC, nećeš ih moći kreirati

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ovakav je status:

World of Warcraft®
[WoW1] (Starter Edition)
Europe (EU)

World of Warcraft®: Battle Chest®
[WoW2]
Europe (EU)

Vazno je napomenuti da sam sa Starterom, dakle prije unosenja Keya, takodjer mogao kreirati Draeneia.

Sto govori u prilog da moguce potpuno preskociti TBC/Chest. Ili grijesim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Od sredine ili kraja 7. mjeseca Blizzard je maknuo samo Vanillu, te umjesto toga postoji Battlechest koji uključuje i Vaniilu i TBC, tako da ti key, koliko ja znam neće trebati. Usput, bio je (ne znam da li još postoji) popust za kupovinu WOTLK i Cata - e zajedno, koliko se sjećam, izašlo me je oko 45 $ (digital download).

Edit:

Vidio sam ti post. Da, na WoW 2 accountu imaš Battle chest, tj. Vanillu + TBC zajedno, jer, napominjem još jednom, samu Vanillu više ne možeš dobiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 13:17 (WackyZG).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ithuriel kaže...
Da li to znaci da se sada s osnovnim WoW keyem uvijek veze i TBC

Da, TBC je od ljeta dostupan svima.

A ovo što i dalje prodaju po dućanima se vjerojatno žele riješiti zaliha, zasebna kupnja TBC-a je sada besmislena.

17 godina
BugHacker kaže...
BugHacker kaže...

jel ima tko na molten serveru neki account s bilo kojim 80lvl charom s kojim NE igra?

bio bih mu jako zahvalan ako bi mi ga donirao.Moguće da vam i dam nešto za account :)

ako netko ima alliancu :(?

Imam ja od drugih servera ako treba za zamjenit ako želite...

još uvijek tražim :(

17 godina
neaktivan
BugHacker kaže...
BugHacker kaže...
BugHacker kaže...

jel ima tko na molten serveru neki account s bilo kojim 80lvl charom s kojim NE igra?

bio bih mu jako zahvalan ako bi mi ga donirao.Moguće da vam i dam nešto za account :)

ako netko ima alliancu :(?

Imam ja od drugih servera ako treba za zamjenit ako želite...

još uvijek tražim :(

za 15 eura možeš promijeniti rasu i frakciju, ne vidim problem oko toga ako imaš bar jednog 85

17 godina
World of Warcraft

15 eura mi je puno frende..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Opet ja. {#}

Pregledavao sam WoW Curse za addonove, i ne mogu nista naci sto bi mi na minimapi prikazalo do kolike blizine smijem ici mobu a da me on ne napadne. Recimo, GW to ima po defaultu, i vrlo je korisna stvar. Ponekada cak i presudna ako se boravi na zonama gdje su high lvl creepovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

to se u wowu gleda drugacije

koristis nameplates... pritisnes V i kad vidis nameplate to ti je najmanja moguca daljina prije nego sto te mob napadne.

17 godina
neaktivan
Ithuriel kaže...

Opet ja. {#}

Pregledavao sam WoW Curse za addonove, i ne mogu nista naci sto bi mi na minimapi prikazalo do kolike blizine smijem ici mobu a da me on ne napadne. Recimo, GW to ima po defaultu, i vrlo je korisna stvar. Ponekada cak i presudna ako se boravi na zonama gdje su high lvl creepovi.

nemoj gledati mini mapu

Koji klasu igraš?

na donji tab si izvuci neki range spell, throw što god radi na udaljenosti, kad ti je točkica crvena znači da si van 30 (10, 20, 30, 40) yardi ovisno koliko je range tog spella i da si relativno siguran

kad si u range moraš paziti kaj radiš

inače sigurna zona da te ne napadju je cca 20 yardi,

jednako tako to ovisi i od levela

što je razlika između tebe i moba veća mijenja se i range

mob 5+ levela iznad tebe može te napasti čim uđeš na manje od 30 yardi

sa druge strane kad si ti 5+ levela veći od moba uopće se neće osvrtati na tebe

budeš vidio ako ti se pojavi u blizini koji visoki level da njega mobovi uopće ne napadaju

Također imaš i boje levela mobova

• siva - mob koji je 8+ levela slabiji od tebe - za njega nećeš dobiti xp ili honor (u pvp) - stoga to zaobilazi (osim ako ne voliš maltretirati low lev suprotne frakcije, ali to nije fer play)
  • zelena - protivnik je 3 do 7 levela slabiji od tebe - za ovo se dobija malo xp
  • žuta - protivnik je 2 levela slabiji do 2 levela jači od tebe - ovo je idealno za farmanje xp. nastoj u questanju biti u tom žutom range
  • svjetlo crvena (ružićasta) - protivnik je 3-4 levela jači od tebe - ovo možeš dobiti ako znaš igrati, ali obično je prolaz kroz iglene uši, nemoj se začuditi ako te izbomba i ubije
  • tamno crvena - 5+ levela iznad tebe - svaka borba je uzaludna, mob pobjeđuje (naime 90% tvojih napada je miss ili dodge) a on kad te lupi lupa jako
  • mrtvačka glava - za 10+ level veće mobove (i bossove) generalno tu nemaš kaj raditi solo, već moraš biti u grupi od 5 ili više

ako igraš range classu uvijek se drži što je moguće dalje od moba

kod malee klase ako su dva moba blizu jedan drugoga, pull jednoga (reci kaj igraš pa ću ti dati točniji savjet kako)

uvijek nastoj igrati 1v1,

1v2 možeš izvući, ali mogu te dobro istući

1v3 izbjegavaj ako nemaš jako dobar gear

1v4, 1v5 ni ne pokušavaj ako nisi tank sa naj opremom

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 9:25 (Darky).
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Paladin sam. Protection. Lvl 13, jer sam poceo tek prekjucer.

Procitao sam na netu da si prot paladin kompenzira manjak dmg (naspram retri) tako sto rjesava 2-3 moba od jednom. Recimo, privucem trojicu>avenger shield>dokrajcim ih pojedinacno. Provjereno radi, cak i sa samo jednim multi-target spellom.

No, evo nesto sto me je iznenadilo. Naime, AH. Ove copper ore sam prodao za 19golda njih 20, a malachite za 4 golda njih dvije. Nisam znao da se moze TOLIKO mnogo zaraditi na tim low lvl orama. Mnogo jer ja na svim questovima do sada nisam zaradio niti jedan gold. Tako da, objektivno, ovo nije malo.

I, ako ste voljni, slobodno podijelite koje AH iskustvo/tip. Ja se za sada vodim omjerom ponude i potraznje, dok recimo za ove trash iteme koji mi dropaju, trazim 1 gold. Prodao sam dva takva do sada. U svakom slucaju je isplatljivije od NPCanja za par onih smeđih kovanica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ithuriel kaže...

Paladin sam. Protection. Lvl 13, jer sam poceo tek prekjucer.

Procitao sam na netu da si prot paladin kompenzira manjak dmg (naspram retri) tako sto rjesava 2-3 moba od jednom. Recimo, privucem trojicu>avenger shield>dokrajcim ih pojedinacno. Provjereno radi, cak i sa samo jednim multi-target spellom.

No, evo nesto sto me je iznenadilo. Naime, AH. Ove copper ore sam prodao za 19golda njih 20, a malachite za 4 golda njih dvije. Nisam znao da se moze TOLIKO mnogo zaraditi na tim low lvl orama. Mnogo jer ja na svim questovima do sada nisam zaradio niti jedan gold. Tako da, objektivno, ovo nije malo.

I, ako ste voljni, slobodno podijelite koje AH iskustvo/tip. Ja se za sada vodim omjerom ponude i potraznje, dok recimo za ove trash iteme koji mi dropaju, trazim 1 gold. Prodao sam dva takva do sada. U svakom slucaju je isplatljivije od NPCanja za par onih smeđih kovanica...

ok znači tenkaš

dobro, tehniku znaš, ali moj savijet i dalje vrijedi, što manje mobova na sebi :)

imaš hand of reconing sa njime možeš povući samo jednog moba

Kaj se tiče levlanja i AH

moja preporuka

Skining + herbalizam = garantira ti da na lev 85 ding imaš više 9000 golda

kaj se samog paladina tiče i još tenka dobra ti je fora

mining + JC (iako za lovu JC baš i nije)

na low lev ore se da dobro zaraditi jer je ekipa bolesno lijena ići okolo, a kako većina ima nekog 85 lika znači da ima svaki dan od dnevnih questova 300+ golda, lakše im je kupiti na AH nego skupljati okolo

inače sve sive iteme koji padaju skupljaj jer se na tome može lijepo zaraditi (imaš addone da prodaju sivi trash)

evo ja jučer odradio level, napunio torbe na lev 83 i kad sam prodao sivi trash zaradio sam samo od njega 90 g

na višim levelima trash vrijedi i po nekoliko golda

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice