World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.638.622
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kako se dobro pripremiti za Battlegroundse?Mene uvijek svi ubiju.....ja kao da najbrže gubim živote.....npr.kada me netko napadne,već sam nakon 3 sekunde(ali stvarno 3 sekunde)mrtav....dok ja isprakticiram jednu čaroliju,mene več ubiju....pa me zanima....kako se dobro pripremiti za battlegroundse?koje oružje da uzmem i slično?????

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
master4games kaže...

Kako se dobro pripremiti za Battlegroundse?Mene uvijek svi ubiju.....ja kao da najbrže gubim živote.....npr.kada me netko napadne,već sam nakon 3 sekunde(ali stvarno 3 sekunde)mrtav....dok ja isprakticiram jednu čaroliju,mene več ubiju....pa me zanima....kako se dobro pripremiti za battlegroundse?koje oružje da uzmem i slično?????

Koji si LvL mi prvo pricaj? I nemoj ici odma ako si npr Lvl 20 sada u arenu jer ovi na LvL 25 vec imaju puno jacu opremu, a ako si presao vise kupi si PvP opremu :D

Pwned?
14 godina
neaktivan
Bergmann kaže...
master4games kaže...

Koji si LvL mi prvo pricaj? I nemoj ici odma ako si npr Lvl 20 sada u arenu jer ovi na LvL 25 vec imaju puno jacu opremu, a ako si presao vise kupi si PvP opremu :D

Ja sam 15 LvL

15 godina
neaktivan

Pih rade radi Dangeone i skupljaj Gear, a ako oces bas u BG odi na 18 očo 19 LvLu kada znas da ces moci tuci i onda opet do 28 i 29, mislim mozes ti kada te volja, ali tako ti najbolje...

Pwned?
14 godina
neaktivan
Bergmann kaže...

Pih rade radi Dangeone i skupljaj Gear, a ako oces bas u BG odi na 18 očo 19 LvLu kada znas da ces moci tuci i onda opet do 28 i 29, mislim mozes ti kada te volja, ali tako ti najbolje...

A kako skupljati gear?

15 godina
neaktivan
master4games kaže...
Bergmann kaže...

A kako skupljati gear?

Gear ti je oprema :D, kazem ti imas Dangeon Finder i tamo se prijavis i cekas da nade grupu. Pogledaj si pod Y i odi Dungeons and Radis i pod Classic i tamo su ti sve koje bus obavljao do 60 Lvla, ako obavis pa ti idu TBC do 70 Lvla i zatim Lich King Dangeoni do 80 i dalje sve Cataclysm, a imas i Istance, ali to moras naci grupu na serveru i moras biti puno jaci i veci LvL nego sada :D, mah budem ti to sve detaljno objasnio kada dodes do toga, za sada se drzi ovog :D

Pwned?
17 godina
neaktivan
master4games kaže...

Battleground ide po 10 levela znači ako želiš u BG, budi barem na levelu sa x7, x8 ili x9 (inače dobiješ batina ko žuti {#} )

Ti si mag petpostavljam, to znači  drži se na odstojanju koliko god možeš, blink, frost nova i arcana explozion su tvoji najbolji prijatelji

za BG, a kao maga je na tvom levelu najbolje frost (i kao frost je najlakše levlati do 85 levela)

Opremu možeš dobiti na 4 načina:

• u dungeonima
  • po riješenim questovima
  • i za battlegrounds honor
  • dropom kad ubiješ nekog moba

Sive iteme koje dobiješ prodaj isti tren (smeće no skupljaj ga donosi puno love)

bijeli itemi znaju biti korisni za profesije (bijelo oružje u armor isto prodaj pod odmah to je smeće)

Zeleni (njih je najviše) ako si kaster, uvijek gledaj da ima što više inteligencije i spell power

plavi (ovi padaju samo u dungeonima na bossovima i za posebnim qestovima) - ovo je tvoj cilj, što više plavih

ljubičasti (epic) na niskim levelima su jako rijetki, ali ako ti padne, onda si na konju {#}

Narančasti (legendarni) ovo se vrlo rijetko viđa

Ako si ovako mali level znači sa sada samo igraš warsong, znači trebaš otići u ashenvale i tamo na jugu ti je elf battleground master i tamo je qoutermaster koji prodaje imba opremu na tvojim levelima, sva oprema je plava

15 godina
World of Warcraft

Sad u batllegroundima grupiraju likove u dva level ranga.Posebno igraju od recimo 20-24 i posebno od 25-29 tako da slobodno može i igrat  od 20 lvl al ak bude naletio na ekipu sa bind on account stvarima može ih samo gledat jer su duplo jači nego ljudi s normalnim stvarima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 9:55 (mancekk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Warcraft

Mene je uredno bacalo s x3,4,5 lvl, u šoru s ekipom x7,8,9.

Kladioničarski blog --> www.betsandtips.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Hmm,neznam.Ja sam na Burning Bladeu i svaki put nas razdijele (mada u BG ima likova sa više servera kao i u Dungenima) tako da ništa od one-shot-killova niskih lvla sa mojim rogueom :(

Ajd barem ostale koknem u više manje par udaraca,kako koga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Istina sada sam provjerio rangira ih do ako si 10 LvL do 14, ali opet neka bude onda barem x3 ili x4 ako oce dobro igrati jer tada je imba za one svoje i onda tako opet x3 ili x4 npr. da bude na 19 LvL pa nek ide...

Pwned?
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kaj nije da se sad može i lvlati u BG-ima? Tak sam čuo (ne igram pa pitam)...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Možeš,dobivaš nešto iskustva dok se šoraš i na kraju Bg-a ,mislim da količina xp-a ovisi jesi pobijedio ili izgubio,ali za to nisam siguran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mancekk kaže...

Možeš,dobivaš nešto iskustva dok se šoraš i na kraju Bg-a ,mislim da količina xp-a ovisi jesi pobijedio ili izgubio,ali za to nisam siguran.

da za pobjedu dobiješ XP kao i kad odradiš dungeon

ako si izgubio dobiješ nešto sitno

recimo ja sam levlao prista sa 70 na 80 kroz battleground i onda je bilo

pobjeda 300 K xp

poraz 50 K xp

na manjim levelima je to manje ali mislim da je odnos isti

15 godina
neaktivan

Yep to su novo uveli s Cataclysm. Vise nema onih da ima jednom u tjednu ono da dobijes vise exp sada dobivas za svaki BG.

Pwned?
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kaj, onda više nema tweakova?! *sigh*

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

0 0 hvala 0
17 godina

Da, nebi trebalo biti nikakvih problema.

Herbalife
15 godina
World of Warcraft

Meni su sad tweakowi likovi sa bind on account opremom,ti rasturaju,em hrpu štete rade,em imaju previše zdravlja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1domagoj1 kaže...

Kaj, onda više nema tweakova?! *sigh*

mislis na twinkove? ima! mozes zakljucati experience kod Behstena u Stormwindu ili Slahtza u Orgrimmaru

to su uveli s patchom 3.2

FOR THE HORDE!!!
17 godina
neaktivan
RonoN kaže...

mislis na twinkove? ima! mozes zakljucati experience kod Behstena u Stormwindu ili Slahtza u Orgrimmaru

to su uveli s patchom 3.2

Daaa! Hahahaha, vidi se da nisam 3 godine WoW-a igral. Omg, tweakovi {#}.

Ajde, to je dobro. Jer puno ljudi zapravo altove samo radi toga i rade.

14 godina
neaktivan
Darky kaže...
master4games kaže...

Battleground ide po 10 levela znači ako želiš u BG, budi barem na levelu sa x7, x8 ili x9 (inače dobiješ batina ko žuti {#} )

Ti si mag petpostavljam, to znači  drži se na odstojanju koliko god možeš, blink, frost nova i arcana explozion su tvoji najbolji prijatelji

za BG, a kao maga je na tvom levelu najbolje frost (i kao frost je najlakše levlati do 85 levela)

Opremu možeš dobiti na 4 načina:

• u dungeonima
  • po riješenim questovima
  • i za battlegrounds honor
  • dropom kad ubiješ nekog moba

Sive iteme koje dobiješ prodaj isti tren (smeće no skupljaj ga donosi puno love)

bijeli itemi znaju biti korisni za profesije (bijelo oružje u armor isto prodaj pod odmah to je smeće)

Zeleni (njih je najviše) ako si kaster, uvijek gledaj da ima što više inteligencije i spell power

plavi (ovi padaju samo u dungeonima na bossovima i za posebnim qestovima) - ovo je tvoj cilj, što više plavih

ljubičasti (epic) na niskim levelima su jako rijetki, ali ako ti padne, onda si na konju {#}

Narančasti (legendarni) ovo se vrlo rijetko viđa

Ako si ovako mali level znači sa sada samo igraš warsong, znači trebaš otići u ashenvale i tamo na jugu ti je elf battleground master i tamo je qoutermaster koji prodaje imba opremu na tvojim levelima, sva oprema je plava

Zapravo,ja sam Warlock :)

17 godina
neaktivan
master4games kaže...

ah :)

onda tvoja taktika je sljedeća

samo baci coruption i curse of agony i bježi od protivnika koliko te noge nose :)

jednostavno samo dotaj

kad isteknu ponovi,kaj se castanja tiće to ostavi impu ili felhunteru, ti samo koristi instant spellove

shadow bolt castaj samo kad je instant

Fear je tvoj najbolji prijatelj

Za bg si uzmi impa, najbolji partner za pvp

za tvoj levl najbolji je affliction spec, poslije 60 lev za pvp destro

14 godina
neaktivan
Darky kaže...
master4games kaže...

ah :)

onda tvoja taktika je sljedeća

samo baci coruption i curse of agony i bježi od protivnika koliko te noge nose :)

jednostavno samo dotaj

kad isteknu ponovi,kaj se castanja tiće to ostavi impu ili felhunteru, ti samo koristi instant spellove

shadow bolt castaj samo kad je instant

Fear je tvoj najbolji prijatelj

Za bg si uzmi impa, najbolji partner za pvp

za tvoj levl najbolji je affliction spec, poslije 60 lev za pvp destro

Zašto kod svog trainera ne mogu naći Curse of agony i affliction spec?

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Možda nemaš dovoljni lvl? A možda te taj trener to ne može naučiti, potraži nekog jačeg trenera. Recimo u svim glavnim gradovima te mogu naučiti sve spellove.

EDIT: A affliction spec, to znači da su ti talenti pretežito u affliction talent drvu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 14:36 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
master4games kaže...

Zašto kod svog trainera ne mogu naći Curse of agony i affliction spec?

• trener u glavnom gradu je ono što tebi treba
  • otvori knjigu spellova i pogledaj pod spellove za affliction
15 godina
neaktivan

Ma ako je Lock, ako zna igrati nemora nist bjezat :D, ja na mjestu tucem, niko mi nista nije mogao :D

Pwned?
17 godina
neaktivan
Bergmann kaže...

Ma ako je Lock, ako zna igrati nemora nist bjezat :D, ja na mjestu tucem, niko mi nista nije mogao :D

khm, on je lev 15 u grupi do lev 19....

ne pričamo o lev 85

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 8:50 (Darky).
16 godina
neaktivan
Darky kaže...
Bergmann kaže...

khm, on je lev 15 u grupi do lev 19....

ne pričamo o lev 85

na lvl85 to tako ne funkcionira. bilo koja klasa i igrac koji samo zna sto koji abilty radi, nista drugo, ce na lvl85 doc do tebe ako se ne mices. 100% nije da ga nemozes maknut sa sebe ali...

upravo na lvl15 to najbolje funkcionira, sa heirloomima veoma lagano zergas ljude.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koji je najbolji server za WOTLK {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Ja igram na Ragnarosu.

Herbalife
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice