World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.629.994
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

Oko milijun prodanih, pola milijuna pretplatnika.. to je realno jer se i osjeti u igri. WoW-ovih 10 milijuna je nerealno i nikako ne paše brojkama koje se mogu izračunati.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan

Impresije nakon prvog dana bete:

1. Prvo sam zamracio na blizz downloader koji je spor ko puz (2.02GB je beta client i ima sigurno preko 1.5GB patcha...samo je danas ispo jedan od oko 700MB)

2. Drugo dok sam usao uopce na server mi je trebalo 10 minuta

3. Pa onda dok sam se pojavio u Northrendu negdje 35min, 4 pokusaja (loading screen traje 3-5min i stvoris se unutar samog terena)

4. laga za pop**dit, lotanje traje 10ak sekundi, cesto me DCa, dok uzmem quest mogu se lagano otic pos**t

E sad nakon par sati i 2 "world server down" je druga situacija, laga ima (normalni lag s obzirom da je server u americi) nije mi JASNO NIKAKO zasto nama u Europi nisu dali server??!? Nekontam! Ali moze se igrat...

Prva impresija Northrenda tj. ulazak u sam novi kontinent se nemoze mjerit sa TBCom gdje uskacemo kroz dark portal, one stepenice, rat koji traje ispred i sa druge strane, tu je TBC imao veci epic feeling, ali ovdje mi se nekako sve cini kao zatisje pred buru sto bi se reklo...ulazi se unutra i lagano pocinjes istrazivat sta se desava i koji su problemi ovog dijela WoW svijeta pa i to ima svoje neke cari...

I sad kako sam poceo lagano rijesavat questove (ima ih i zbuganih naravno btw) i odmako malo dalje od pocetnog podrucja, pocinje mi se svidjat, definitivno izgleda kao OLD SCHOOL WoW...nema glupog Outland alien space cow feelinga...

Sve u svemu ima nesta sto je dobro naxeem reko "rexciklaza" ali opet nekako me nije to dirnulo koliko sam mislio da oce, itemi izgledaju jeb**o i cijeli taj svijet izgleda bas onak medieval i old skul warcraft...Tek sam krenuo igrat i otkirvat novi content ali mi se cini da ce bit ugodniji nego TBC...Zasad nisam razocaran (samim contentom) ali sam neopisivo razocaran sto nema EU server i sto toliko laga...

Vidim cemo sta ce dalje bit, jedini je bed sto me lega stalno zove i ispituje "i jesi upo u betu" "kako je" "jesi napravio death knighta"

Definitivno je zanimljivo bit dio bete, i bas cu se potrudit napisat feedback za svaki quest i sitnicu, mozda me netko i poslusa, iako tesko :-P

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

hvala a informacijama - mozda wotlk i ne bude toliko los i vrati nas u stare dane :Cool

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

hvala a informacijama - mozda wotlk i ne bude toliko los i vrati nas u stare dane :Cool

Nemora on biti loš ali samo neki od nas jednostavno izgubili interes za WoW...

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

2. Drugo dok sam usao uopce na server mi je trebalo 10 minuta

Kako?! Pa nakon 4 godine Blizzard bi trebao učiti na vlastitim greškama!
mislav_01 kaže...

3. Pa onda dok sam se pojavio u Northrendu negdje 35min, 4 pokusaja (loading screen traje 3-5min i stvoris se unutar samog terena)

4. laga za pop**dit, lotanje traje 10ak sekundi, cesto me DCa, dok uzmem quest mogu se lagano otic pos**t

Strašno, pa oni imaju bugova nakon 4 godine igre?!
mislav_01 kaže...

E sad nakon par sati i 2 "world server down" je druga situacija, laga ima (normalni lag s obzirom da je server u americi) nije mi JASNO NIKAKO zasto nama u Europi nisu dali server??!? Nekontam! Ali moze se igrat...

Kako nisu učili na greškama i kako taj savršeni engine može lagati? // Lag nije normalan za USA server, nego ping, koji u najgorem slučaju (serveri u Dallasu) može biti oko 150-250.

mislav_01 kaže...

Prva impresija Northrenda tj. ulazak u sam novi kontinent se nemoze mjerit sa TBCom gdje uskacemo kroz dark portal, one stepenice, rat koji traje ispred i sa druge strane, tu je TBC imao veci epic feeling, ali ovdje mi se nekako sve cini kao zatisje pred buru sto bi se reklo...ulazi se unutra i lagano pocinjes istrazivat sta se desava i koji su problemi ovog dijela WoW svijeta pa i to ima svoje neke cari...

Mene je razočaralo što Bure nema. Zatišje svukud uokolo i nikako da prestane. Stalno sam čekao nešto ili nekoga, a imao osjećaj da šetam kroz Southshore. Ako misle samo nabiti kopiju stare-nove instance u okruže Loarderona i misle da će to proći...

mislav_01 kaže...

I sad kako sam poceo lagano rijesavat questove (ima ih i zbuganih naravno btw) i odmako malo dalje od pocetnog podrucja, pocinje mi se svidjat, definitivno izgleda kao OLD SCHOOL WoW...nema glupog Outland alien space cow feelinga...

Sve u svemu ima nesta sto je dobro naxeem reko "rexciklaza" ali opet nekako me nije to dirnulo koliko sam mislio da oce, itemi izgledaju jeb**o i cijeli taj svijet izgleda bas onak medieval i old skul warcraft...Tek sam krenuo igrat i otkirvat novi content ali mi se cini da ce bit ugodniji nego TBC...Zasad nisam razocaran (samim contentom) ali sam neopisivo razocaran sto nema EU server i sto toliko laga...

Vidim cemo sta ce dalje bit, jedini je bed sto me lega stalno zove i ispituje "i jesi upo u betu" "kako je" "jesi napravio death knighta"

Definitivno je zanimljivo bit dio bete, i bas cu se potrudit napisat feedback za svaki quest i sitnicu, mozda me netko i poslusa, iako tesko :-P

Zbugani questovi?! U WoW-u?! ZOMFG ROTFLMAO WTFFFS KKTHXBYE!!!11ONEELEVEN

OK, šalu na stranu, ali toliko o komentarima ljudi na AoC i to "kako se njima bugovi mogu dešavat".
Što se same bete tiče, nije to toliko loše, koliko je jednostavna kopija i sve viđeno. Za nekoga tko igra od US bete kao ja (dakle 2 bete, vanilla i ekspanzija) malo je sve to dosadno i WoW ni u WotLK ne nudi ništa.

Odmah je jasno gdje Blizzard cilja s WotLK-om: na populaciju koja se u WoW uključila sa TBC-om. Ta populacija nije igrala Vanilla WoW i ta populacija će u ekspanziji imati finu zabavu i odličnu atmosferu koja će biti bolja od TBC-a i sigurno virtualno (i lažno) dignuti rejting WoW-u.
Zašto virtualno tj. lažno? Zato što cirkulacija igrače populacije i reciklaža koja se određenim interesnim skupinama drugačije prezentira, jednostavno nije realan napredak MMO-a, već iskorištavanje ciklusa ekspanzija.

U svakom slučaju lukav način pranja!
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan

Neznam ja sta da ja sad tebi napisem, ako volis vadit stvari iz konteksta i pravit neke glupe paralele slobodno odi pisat za index.hr tamo bi se savrseno uklopio ;-)

Opcenito smatram da se u danasnjem svijetu kad su korisnici uzasno zahtijevi bugovi nebi smijeli desavati, kako je ovo beta to mogu trpit, ali ako tako izadje u prodaju (kao sto je AoC izasao) onda cu naravno rec i da to nevalja...a dok se to nedogodi nemoj moje postove o gotovoj igri usporedjivat sa betom nadolazece ekspanzije!

E i da, de si malo pogledaj svoje postove i princip razgovora koji je neugodan, covjece strah me kad vidim "naxeem" a znam da je predhodni post bio moj Sramim se

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2008 14:03 (mislav_01).
17 godina
neaktivan

Joj oprosti ako sam te uvrijedio. To mi nije namjera. Samo mi je malo smiješno da ne vidiš smiješnu situaciju.

Ne vidim zašto je princip neugodan? Zato što napišem onako kako jest, a ne uljepšam i ne pišem u rukavicama? Ja čak nisam napisao ništa posebno, nego samo citirao tebe. :)

Moja poanta je, ako je nisi shvatio ovako, da bez obzira na trajanje razvoja i stadij igre, svaka igra ima bugove i pogotovo MMO.

Rekao bi čovjek da je Blizzard nakon toliko vremena sposoban iz prve napraviti stvar kako treba, ali nije jer je to nemoguće i za Blizzard i za Funcom.

I WotLK će imati bugova i problema i to im se ne može zamjeriti.

17 godina
World of Warcraft

naxeem toliko mrzi wow da svakom kontraje i pljuva po wowu :)

Ajde reci nam sta ti se to desilo da ovako pljuvas po igri?

I ja nevolim neke igre, ali briga me, ne pljuvam.

Igra sam tonu MMO*** i normlano, nisu mi sve sile, ali ne znaci da je igra losa i da tribam drvljem i kamenjem...

madafaka
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa ne pljujem. Zapravo.. ako baš hoćeš: doguraš nekoliko klasa do maksimuma, svaku zeznu. Svako malo neki nerf ili boost na sasvim sulude načine. Osobno me iritira Blizzardovo ponašanje.

Kako Blizzard petlja s WoW-om odgovara onima koji u igri stoje tijekom jednog razdoblja, ali onome tko je u igri stalno, to smeta.

Hrpa, ali hrpa ljudi je WoW prestala igrati iz istog razloga kao i ja: Blizzard konstantno rotira klase i uopće ne radi balans, nego stvara privid balansa konstantnom rotacijom nerf-boost klasa. Na taj način drži ljude zadovoljne onoliko dugo koliko je dovoljno da ih zadrži u igri. U trenutku kada je nezadovoljstvo polovice igrača na vrhuncu, okrene sve naopako i ide do iduće granice do koje izdrži.

Na taj način zadržava većinu igrača jer boost nakon gadnog nerfa kod nerfan polovice izaziva osjećaj ugode, uspjeha (nagovaranja misle), zadovoljstva, osvete itd. svih osjećaja koji ljudima realno jako gode.

Neki skuže i trpe jer su ovisni i o osjećaju kada budu jači i samoj igri, a neki skuže i puknu na živce i odjhebu i WoW i Blizzard.

Nadalje, ako te baš zanima, Blizzard od izlaska TBC-a samo reciklira. Ne samo od izlaska, nego i ranije. Raznorazne sezone i tieri su jednostavno reciklirane gluposti i to je još jedna od stvari koje ljude iritiraju. Boss encounteri su postali kopija kopije i jednostavno zamorni.

Treći razlog je što je Blizzard uništio strukturu unutar WoW-a. Raidanje je apsolutno besmisleno jer za niti 25% vremena uloženog u raidanje, može se dobiti oprema koja je kvalitetom i iznad raid opreme ili u razini.

Guildovi se raspadaju zbog toga što je ljudima puna kapa raidanja svaki dan po par sati ili svako drugi ili treći dan, a da ništa korisno od toga nemaju jer im ne padaju korisni itemi.

S druge strane, u PvP-u, imaju stalni progress, vremenski nedefiniranu zabavu i uspjeh po opremi ravan onome koji imaju najaktivniji raideri.

To su uz bugove i očajan i nesposoban support, četiri stvari koje što se mene tiče, svrstavaju WoW u listu igara koje neću više igrati barem dok se taj pristup ne promijeni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2008 10:49 (naxeem).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Treći razlog je što je Blizzard uništio strukturu unutar WoW-a. Raidanje je apsolutno besmisleno jer za niti 25% vremena uloženog u raidanje, može se dobiti oprema koja je kvalitetom i iznad raid opreme ili u razini.

Ovo potpisujem 100%....To je glavni razlog zasto sam presao u casual, ma kaki raidovi kake gluposti nema sanse...Fino idem i sprdam se nema sanse da cu se vise zivcirat u raidovima 5 puta tjedno...

A što se tice recikliranja i to isto stoji, evo igram betu i mogo bi se slozit sa tvojom tvrdnjom da je to vracena vanila WoW ali opet je gust, cak i meni koji vise nisam HC igrac...I siguran sam da cu zaigrat WotLK kad izadje...Velika otvorena prostranstva, dojam medieval svijeta bez onih outland svemirskih stvari, bas je fino okruzenje i na prvu loptu bolji dojam nego TBC

E sad na temu recikliranja. Bas sam razmisljao neki dan o tome, i gledam sta napravit da se to promijeni...I nije mi nista palo napamet...Jer pazi, uvijek ce ti se quest svest na idi ubi, donesi 10 gluposti i take stvari...I tako je u dosta igara koje su konkurencija WoWu...Po meni bi bilo dobro malo bolje pricu cijelog Warcraft serijala integrirat u igru, vise world eventa i takvih stvari (to je tesko za isprogramirat / provest kontam ali opet)

Isto tako ja vise nemam osjecaj da je to WARcraft, di je tu rat, di su tu nadmetanja za teritorij i slicne stvari, pomalo se ispro taj feeling s pocetka i to me smeta podosta npr.

Pa recimo sta ti naxeem mislis, sta bi se moglo uvest da se to malo poboljsa, kako bi po tebi trebala izgledat ekspanzija? Ja isto mislim da bi se trebalo nesta novo uvest ali evo ni sam nemam neku bolju ideju pa nemogu predlozit...

I ja sam 100% siguran da ce bit JOS JEDNA ekspanzija, barem...Price i Lorea imaju, ima se sta napravit, ali se treba neki originalni pristup izmislit a ne samo dic lvl cap, treba naci ono nesta, e sad sta je to neznam...
Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2008 12:14 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

A u Blizzardu sjede ljudi kojima je i posao da pisu nastavak igre tako da ima onih koji su za to placeni pa se mi ne bi trebali zivcirat oko toga jer sigurno ce smisliti neki genijalni nastavak price , njezin totalni obrat ili nesto sto ce opet dovuci igrace

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Problem je što u Blizzardu sjede oni koji trebaju igru stalno držati blisku novim igračima. Stalne rotacije contenta koje ne smiju biti pre-dosadne starim igračima, zahtjevne su i traže vremena. Razvoj novih stvari nebi funkcionirao.

Trebali su napraviti veliki svijet i teritorij za koji se boriš kroz PvP, ali ne kao Nagrand smeće, nego kao što je to u EVE-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma blizz i wow su sranje, sve ih triba u przun stavit.

Samo "recikliraju"i zaje**** ljude, eto, tema zavrsena, zivija ti meni 100 godina....

Isto tako mogu reci za AoC, koji mi vrag uzimate novac svaki misec kad neman postenih Q na vecin lvl vec triba grindat, kad su ekonomija i profesije ravni nuli....

I dan danas su mi na PC instalirani WoW, AoC, Guild Wars, EVE te LOTRO i po nedostacima stavljam AoC na prvo misto Namigiva

Da ne mislis kako sam jedan od pristavih klinaca, njubara na kvadrat koji ima los dan :)

Zivija

madafaka
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koliko god mi kritizirali i pljuvali WoW on ce biti upamcen kao igra koja je digla ovakav tip igre u nebesa , to je realnost i jos dugo vremena ostat ce igra sa najvise pretplatnika u to sam siguran jer koliko god on bio los nesto nas tjera da mu se vracamo i vracamo i vracamo .....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To sve stoji...Sama jednostavnost WoWa je dovoljna da uvuce dodatne igrace...

Al ipak nama starim igracima treba neki preokret, ovu ekspanziju jos mogu progurat ali ako ne naprave veci overhaul grafike i nacina igre te same prezentacije contenta u buducnosti (dakle za iducu ekspanziju) Mnogo ce starih igraca zauvijek rec zbogom WoWu a mnogi to vec rade i sad...

Nije tajna da blizz radi na novom next gen MMOu i sve mi se cini da ce nas drzat s WoWom ovakvim kakav je dok taj MMO ne izadje....Sto je najzanimljivije to je potpuno nova prica, novi svijet i vec vidim da ce jedino blizzard moc dostic ili nadmasit uspijeh WoWa (sto se tice broja igraca)...

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Za nekoga tko igra od US bete kao ja (dakle 2 bete, vanilla i ekspanzija) malo je sve to dosadno i WoW ni u WotLK ne nudi ništa.

Dakle, igrao si US betu originalnog wow-a, igrao si wotlk betu i igrao si WAR betu. Odaj mi tajnu, kako uspjevaš do beta spot-a? =)
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

A zavisi koliko vremena oni misle posvetiti pravljenju tog novoga MMO-a jer ne mogu bas oni drzat igrace preko neke granice .

WoW ce i nakon izlaska te igre imati svoje poklonike koji ce ga sa uzitkom igrati ali takvih ce biti zasigurno manje u odnosu na sadasnje brojke jer igraci su spremni za nesto novo , nesto sto ce sve dobre karakteristike MMO igara strpati u jednu zasebnu pricu koju ce naravno Blizz vrlo dobro sloziti a pogotovo promovirati a i naravno prodati  .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
sta bi se moglo uvest da se to malo poboljsa, kako bi po tebi trebala izgledat ekspanzija? Ja isto mislim da bi se trebalo nesta novo uvest ali evo ni sam nemam neku bolju ideju pa nemogu predlozit...
 U vrijeme dok sam aktivno igrao WoW, puno sam razmisljao o tome sto  bi se moglo uvesti u igru da je malo pojaca. U prvom redu, to bi bio pravi world pvp poslije kojeg bi se osjetile posljedice rata.

Ciljam na nesto ala open world public quest. Svi igraci alijance od lvl 10-25 bi se iskrcali brodom do Ratcheta i krenuli na Crossroads. U Ratchetu pocinje njihov public quest. Ne treba raid niti poseban flag (jer su automatski pvp cim udju u barrens). Njihov cilj je ubiti određene NPCe (recimo 3 tornja) i tamo postaviti zastave alijance. Za to imaju nekih 20ak minuta. U slucaju da pobijede, Crossroads postaje grad Alijance (i ugradu se pale HRPE questova za alijancu od lvl 10-25). A za Hordu se pale questovi u Camp Taurajo (npr, skupite copper ore. recimo da treba par tisuca copper ore (1-3k copper barova)). Ne moras biti miner da bi uzimao ore. Uzmes quest, dobijes cekic i odes u brda u mulgore. Nadalje, treba skupit drva za drske od sjekira, štitove itd. Jednom kad se to skupi (do sad je Crossroads vec pun alijance - oni spremaju invaziju na recimo post od horde u ashenvale ili neke druge novododane lokacije u barrens. Uglavnom, cilj im je zauzeti cijeli barrens.), krece preuzimanje Crossroadsa. I stvar se opet ponavlja. Imaju 20ak minuta da preuzmu grad, ako uspiju sve se vraca u normalu (plainstrider beaks, raptor heads etc..) Ako ne, alijanca zaplijeni svo oruzje od poginulih oraka i taurena (sto njima smanjuje potrebne resurse za sljedecu obranu). Naravno, sljedeci napad horde opet je uvjetovan kolicinom resursa u camp taurajo. Da bi se stvar izbalansirala, guardovi u camp tauraju su lvl 45 - 50. Igraci veci od lvl 25 ne mogu sudjelovati u tome (postoje nacini blokade). Kad horda skupi nove resurse, pokusavaju ponovo. Svakim neuspjehom preuzimanja Crossroadsa, shanse za uspjeh sljedeci put su smanjene.

Ovo dosta lici na WAR, ali meni su te ideje pale napamet prije nego sam cuo da WAR uopce izlazi. Oduvijek me zivciralo u WoWu sto kad napokon uzmes te neke tornjeve, to apsolutno nista ne znaci. Imas neki mizerni buff od 5% +dmg i exp i to je to. Ja i dalje rjesavam svoje dosadne questove po regiji, ubijam alijancu kad naletim na njih (tocnije, bivam ubijan od strane lvl ??). Zar ne bi bilo super da Alijanca moze doci i kompletno razoriti Crossroads (npr) pa da se ekipa iz horde mora potruditi izgraditi Xr nazad jer nadolazeci igraci nemaju gdje questati. Tj. novi igraci (iz mirnog Mulgore-a i Durotara) stizu u Barrens i zatiču spaljeni Xr, hrpe kostura, mrtvih strazara, alija... WTF has happened here. I onda ih na cesti doceka NPC sa questom. Trebamo tvoju pomoc izgraditi Xr nazad. Ili ako si imao srece da nije bilo napada, igras questove koji su inace zamisljeni za taj dio igre.

Komentare molim.
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

To sve nudi WAR al mi se čini jako loše izbalansirano. U beti to još i funkcionira, ali nešto mi smrdi u sistemu. Ne znam gdje će bit problem, al' bit će ga. Što se upadanja u bete tiče, hehehe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Ne znam kak masovne borbe funkcioniraju u drugim MMO ali u WoW to nejde nikak.
Oni da oče ne mogu složit world PvP jer im serveri to nisu u stanju istrpit.
Jednom prilikom smo napravili raid na capital od alija s dvjestotinjak ljudi i sve je radilo kolko tolko dobro dok se nije pojavilo još tolko alija.
Kad je počela masovna makljaža igra se pretvorila u slideshow u kojem se svaku minutu vidio jedan slide a na kraju krajeva smo srušili server.

Sve u svemu je bilo predobro jer se išlo s tri gilde ak se ne varam.

Mi iz Suze smo bili mamac jer smo otišli na Stormwind. Bilo nas je taman da izdržimo dovoljno dugo dok nekih 160 ljudi pliva prema Darnassusu.
Dok smo nas četrdesetak ili više dobivali po nosu glavnica je pobila "sve" vilenjake na Teldrassilu, uglavnom ubili su glavne bosseve.
Nakon našeg wajpa kod Stormwinda i masakra na Teldrassilu napravljen je lagani summon glavnice. Naši warloci su sumonali warlocke ekipe koja je tlačila vilenjake i za 5 minuta je svih 160 ljudi sa Teldrassila prebačeno na istočni kontinent.
Kad smo se svi skupili a bilo nas je dvjestotinjak, krenuli smo na Ironforge. Upali smo u grad i bossa srušili na pol hp-a ali local def je privukel masu alija gdi je nastupio slideshow i rušenje servera.
Server se rušil par puta dok se na kraju krajeva nismo pobrali iz Ironforgea.
Taj event je bil vrhunac mojeg MMO doživljaja i skidam kapu dečkima koji su to sve dogovorili a sve je bilo dogovoreno bez veze na cugi par guild lidera.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ej decki....evo novi sam na forumu i imam jedno pitanje...naime ne da mi se vise igrati wow i imam pitanje..da li netko mozda zeli moj acc...mislim prodajem ga.....evo link armorya....http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&n=Pyronaut...pa ono...za cijenu se dogovorimo.....btw...na accu je jos i lvl 53 dwarh hunter na ragnarosu....Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zadnjih dana samo PvP-am s par likova i BG-i su puni, čeka se oko minutu-dvije najduže što je mrak Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Da ali problem je u tome sto ne vole svi PVP,ja recimo volim vise questat se i ic u instance,meni je old skul wow bio bolji neg ovaj space tbc pa zato jedva cekam WOTLK questove da vidim kako se prica nastavlja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

BTW ak je nekom dosadio wow dajem svoj aktivni LOTRO account za wow prepaid pa ak ko oce nek mi posalje poruku ili me doda na MSN lordosss@mail.com

Postajem ocajan xD nisam ga igro 2 mjeseca

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

a cuj alibaba nemoj se nadati da ces dobiti neke silne novce kao ljudi izvana za svoj wow acc .

Mozda da se pogodis za razmjenu acc-a za neku drugu igru ili uzmes nekih mozda 300 kn , tako likovi idu po forumima .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

A kako idu cijene WoW + TBC bez likova? Znam da ne može kao u trgovini, ofc, ali koliko?

Igrao moj klinjo, i igrao, pravio likove, malo levelirao, pa brisao, pa pravio... i tako mjesecima. Prije neki dan mi kaže da mu dosadilo i sad mi WoW stoji, trebao bih ga maknuti sa diska da mi ne smeta, a možda bi se moglo prodati, i to što prije, dok ne izađe WotLK pa da ga ponovno spopadne pravljenje i brisanje likova.

Možda uz acc poklonim i one WoW stripove.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2008 13:50 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da li acc ima jos pretplate ? Ako nema pretplate niti likova  hm ? kada bi isao kupiti battlechest on je 200 kn ali ima 1 mjesec free tako da bi ja osobno dao 100 -130 kn max za tvoj acc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Da li acc ima jos pretplate ? Ako nema pretplate niti likova  hm ? kada bi isao kupiti battlechest on je 200 kn ali ima 1 mjesec free tako da bi ja osobno dao 100 -130 kn max za tvoj acc

Onda ništa. Ima još par dana, ali to ne znači ništa.

OK, sakrit ću WoW i reći da sam prodao, dobit će džeparac i neće se navući da baci novce za WotLK, riješena stvar.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31
16 godina
World of Warcraft

Da vas pitam ste zavsili sve instance u igrici i spremate se za WOTLK ili

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Naxeem, nedavno sam ti posto jednu recenicu pod temom 1:0 za EVE Online, ali ovo sto cu sada napisati:

1. je upuceno tebi, mozda ces to shvatiti kao uvredu ( al vjeruj mi nije ), mozda ce ti to pomoci kao moderatoru na forumu da promijenis pristup komentiranja...

2. preseljeno je na thread "World of warcraft" jer bi bio golemi off topic na gore navedenoj temi ...

3.jest pisano od osobe koja voli WoW, ali u vise slucajeva i pogotovo na kraju sam napisao da nije poanta u tome, a ti kao, nadam se odrasla osoba, bi to trebao shvatiti

*nastavlja se od tvojeg replya meni na temi 1:0 za EVE online.....

... Bez brige nisam ja ovisnik o WoWu, nego, pitas se kakvo pljuvanje?... Pa otvori temu "World of Warcraft", nema ni jedne pozitivne stvari koju si ti rekao tamo, samo izvrces ljudima rijeci, pljujes "gamestyle", "balans klasa", pises gluposti kao sto je, ono meni posebno smijesno, da "WoW ima negdje pol milijuna pretplatnika" i druge jos vece gluposti. Govoris da si igro igru, da si vidio end-game content ( sto i nije nesto tbh, znam ja puno "casual" ljudi koji su dogurali preko BTa) i zato mislis da sve znas, ali vjeruj mi, tvoje izjave su glupe ( i nemoj sad molim te napisat da to izjavljujem jer sam "ovisnik" WoWa, jer svaka ozbiljnija osoba po tvojim odgovorima moze zakljuciti da mozda... Ne mozes postic nesto u WoWu pa si ljut ili se mozda varam... Who knows...) ( + nemoj molim te izvrnut opet recenicu i zakljucit da sam te nazvao glupanom u dijelu "tvoje su izjave glupe").

Zasto, recimo, ne pljujes tolko  AoC. Znam, kad je izlazila igra, stalno se govorilo: "Joj vidi ovu grafiku, na WoWu nece bit ni 100 000 ljudi vise, itd... " ali di je taj AoC sad.. Nakon sto se mjesecima dizala prasina oko te igre... Zatisje... Kakav "raid content" postoji u AoCu? Kakvo je questanje do max. levela? A najvaznije: GDJE SU TVOJI KOMENTARI?!?!

Kad si napisao da WoW ima oko pol milijuna pretplatnika, napisao si potpunu glupost. Vidis, Blizzard je jedna firma, koja ne zna za "Budget" . Oni zaradom WoWa doslovno financiraju 3 nova naslova, ekspanziju WoWa, nedavno najavljeni Diablo, i da ne zaboravimo misteriozni "Next Gen" MMO najavljen za par godina. Mislis li ti, i to te pitam kao odraslog covjeka, da Blizzard zaradom od 1/2 mil. pretplatnika financira to sve (da ne govorim o drugim troskovima jedne firme)?

Takodjer si spomenuo da "Blizzard" svojom nadolazecom ekspanzijom ne nudi nista novo... Jer nema velikih kristala po nebu? Jer su građevine "obicne"??? Cekaj, jesi li ti igrao betu? Ili si zakljucio svoju izjavu sa 2 screenshota koja si vidio ba BUG online-u? Pitam se... Da li si mozda procitao koje sve novosti igra nudi ??? achievements-e, barbershop (nevezano uz gameplay), nove instance ( vecina vezana uz lore - a kladim se da ga ne znas, drugacije bi shvacao igru, ekspanzije ), novu profesiju, itd.

"Blizzard nije sposoban napravit stvari kako treba" - tvoja izjava, hmmm... Naravno, ajde reci ti meni sta to nije kako treba? "Balans klasa" ? Uvijek ce biti razlika medju klasama. Po tvom bi bilo vjerovatno, da  sve klase imaju iste spellove kroz sve ekspanzije, pa bi svki put u novoj igri ucio novi rank istog spella: Polymorph ( Rank 2143253) Yay! Shvati, nove stvari se unose, i to je normalno, ti vjerovatno ne zelis prihvatiti promjenu i koncept igre ( vjerovatno ne volis promijene opcenito) ali druge to veseli i ubijas neke ljude u pojam svojim "hejterskim" izjavama.

Rekao si, sve te "sezone i tierovi su reciklaza". Ajde sad malo razmisli sta si tu rekao... "NAPREDOVANJE JE S**T!. - samo drugi oblik.. Po tebi ne bi trebalo bit novih tierova ili sezona - koje su zapravo tierovi za PvPere. Znaci svi bi trebali nosit tier 1 koji je izasao sa originalnim WoWom i 3 godine igrat u istom oklopu s istim statsima, samo na drugoj mapi, jer tebi nejde raid ocito pa ti je mrsko skupit novi tier ili novu opremu opcenito...

"Boss encounteri su kopija za kopijom"... Ajde kad si tako ostar u kritikama smisli mi Boss encounter za 25 ljudi da ima smisla. NISI U PRAVU, jer da su isti boss encounteri ne bi se whipealo uopce nakon prvog ubijenog bossa u ekspanziji. Svaki encounter ima nekakvu "kvaku" i treba vjezbati da se ubije boss, na kraju se dobije i nagrada za to.

Bugove si spomenuo u WOWu, reci mi, kad si zadnji put vidio "kritican" bug, znaci da ti se lik pojavi bez nogu ili ne znam ja sta, u igri? ( Stop playin' private servers mr. sherlock!)

Support u WoWu je onakav kakav dobijes i kad odes u bilo koju banku recimo, na bilo koji šalter... Bar nema cyber sexa izmedju GMa i igraca ko u AoCu.

"Treba napraviti svijet u kojem se kroz PvP boris za neki teritorij" ... bistro... sad sam vec na granici da povucem ono iz zagrade o gluposti... Battleground????? Znas za battlegrounde???? PvP --->>> boris se za terotorij ( OMG), jesi se sjetio mozda, da neki ljudi ne vole PvP i da ne zele bit gankani dok leveliraju.. zamisli zato imamo PvE servere... Imas i PvP servere... gdje mozes ic gankat ljude recimo... Ne znam zasto si rekao Nagrand sranje... Nagrand je bas ono sto ti trazis od blizzarda... daj prestani vise tako iritantno srat jer sam sebi proturjecis...

Ima jos puno toga, ali poanta ovog posta je ova... Ovo ne pisem zato jer sam ljubomoran na bilo koji MMO ili ne znam vec sta. Ovaj post je namjenjen OSOBNO tebi naxeem, vec duze vrijeme pratim tvoje postove u vezi MMOa i jednostavno mi vec pocinjes ic na zivce sa svojim izjavama ( ne znam da li si odrastao covjek da primjetis granicu "bullshita"). Znam da ce ovaj post bit vjerovatno uklonjen zbog diktatorskih pravila i, mozes to nazvati "vrijeđanje moderatora", ali volio bih da ovo procitas Naxeem, da mozda shvatis da si pretjerao. Ja se prvi slazem da svaka igra ima mana i prednosti, grafiku, gameplay, i jos puno toga, ja ne zelim uvjeravat ljude da je WoW najbolji, jer nije, ali hej, Blizz je posigao nesto veliko, i da ne znam kolko ne volis igru, zaista ne vidim razlog da toliko pljujes na svakom postu taj MMO. Evo, rekoh svoje ... Bit ce puno komentara (vjerovatno) ali nemojte se truditi citirati neke moje izjave i govoriti "ne to nije tako omg fkt je los PvP ili gameplay" jer sad nema smisla, poanta je u neprofesionalnom pristupu jednog moderatora prema jednoj igri, koja koliko god valjala il ne valjala ce ostati u povijesti igara htjeli vi to ili ne...

Forums forums

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice