World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.274.917
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
smiglcro kaže...

Imam 2 prem tenka, buldoga i Amx.a i po novom MM.u jako teško zarađujem. Buldog se još nekako i nosi u t10 bitkama jer je brz i mogu sam birati protiv koga ću se boriti ali AMX je užas, izlaziti s njime protiv HT t9 i t10 je katastrofa. Ne mogu se mijenjati s njime jer je mala alfa, imam manje hp.a i svi me probijaju. Često na startu bježim na mid linije da mogu nešto i probiti. To je ok da je to nekih x bitaka u 10 partija ali kada je to 8/10 meh...

Inače t9 je totalna suprotnost i milina za igrati, uglavnom si top tier ili igraš protiv 3 t10... 1/10 će biti da su svi t9. čista uživancija

upravo sam htio napisati kako je bez premium acca ili tenka nemoguce zaraditi..

nisam bio jedno duze vrijeme aktivan i sada poceo opet malo zelim izgrindat kornjacu i t54 ali lako za exp no pare su problem.

kako pobogu zaradit lovu?

15 godina
smiglcro kaže...

Imam 2 prem tenka, buldoga i Amx.a i po novom MM.u jako teško zarađujem. Buldog se još nekako i nosi u t10 bitkama jer je brz i mogu sam birati protiv koga ću se boriti ali AMX je užas, izlaziti s njime protiv HT t9 i t10 je katastrofa. Ne mogu se mijenjati s njime jer je mala alfa, imam manje hp.a i svi me probijaju. Često na startu bježim na mid linije da mogu nešto i probiti. To je ok da je to nekih x bitaka u 10 partija ali kada je to 8/10 meh...

Inače t9 je totalna suprotnost i milina za igrati, uglavnom si top tier ili igraš protiv 3 t10... 1/10 će biti da su svi t9. čista uživancija

Upravo to! I da, tier 9 je trenutno savršen, jednostavno savršen, imaš topove kao desetka, u skoro svemu si veoma sličan desetkama u koje ćeš "evoluirati", a da ne spominjem da su neki kao amx 13 90 i bolji od svoje starije braće, a uz to skoro svaka bitka protiv tiera 7 i 8, a kad i upadnes u desetke nije neki bed jer ih je maksimalno 5, a ti si ionako praktički "mini desetka"... stvarno gušt grindand i igrat devetke

16 godina
World of Tanks

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/sneak-peek-august2017/

Slijedi zanimljiv mjesec. Opet se neki premium tenk dobiva,vikend za posadu,vikend iznenađenja,pa x5....

EDIT: premium sestica https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/xp-challenge-august2017/

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 16:30 (izvone).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
izvone kaže...

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/sneak-peek-august2017/

Slijedi zanimljiv mjesec. Opet se neki premium tenk dobiva,vikend za posadu,vikend iznenađenja,pa x5....

EDIT: premium sestica https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/xp-challenge-august2017/

Ajmeee neeee, tjedan dana nisam palio wot i super mi je bilo

(nisam palio jer sam imao drugog posla, pa nisam stigao, al sad kad se sjetim, veli Vakula toplinski val za ovaj tjedan na prognozi, veli wg opet maraton, a grije mi se komp ko pečnica/šporet, nemam klimu, pa sljedi mi pravi pakao, već se vidim kako za kompom na kojem se vrti wot, namačem bose noge u lavoru i pijem četvrtu pivu zamotane glave sa mokrom kuhinskom krpom nalik arapskom šeiku...Živili!!!)

Mada čini mi se dosta teško, u globalu treba zaradit 123 500exp za tier VI premium koji je mekaniji od sapunice...

Ne znam vidjet ćemo, al nekako imam dojam da je T25 Pilota bilo lakše osvojit nego ovu japansku kopiju tigra

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 21:57 (1BIT).
13 godina
neaktivan
Je ... al zadnja misija ... 50k i samo ti se broji ako si prvi po base xp-u .... 😆😂
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
brijalec kaže...
Je ... al zadnja misija ... 50k i samo ti se broji ako si prvi po base xp-u .... 😆😂

I to sa najniže tierom VII, ajde barem nije bitno jel pobjeda ili poraz

11 godina

Da glavno da nije bitna pobjeda, ovako se da nešto napraviti. Barem su za ovo dobre 8ice, ako imaš full view range pa igraš na spot i/ili ako trackas neku grdosiju punu hp taman prije nego ga svi fokusiraju, base xp leti u nebo.

PS. Ja isto nemam klimu, jedino ventilator pomaže. Ne znaš ko se više znoji, ja ili laptop. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 23:32 (AirLive).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam dugo igrao is-3, danas iskorištavam x2 na tenkovima, bezveze bitka u tieru X i dobim second mark

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jel se neko sjeća od prošle godine jel popust na tier IX i X bio za vrijeme  gamescom-a  ili ova akcija on 5-7.08. što je u kalendaru.

trebam prodat T10 prije popusta, a igrao bi sa njim još ove misije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 18:37 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

Zašto T10 prodavat, pa trenutno je vrhusnki, meni osobno je bolje sa njim u tier X bitku uć nego sa IS7...

15 godina
1BIT kaže...
hummer0 kaže...

Zašto T10 prodavat, pa trenutno je vrhusnki, meni osobno je bolje sa njim u tier X bitku uć nego sa IS7...

Pa trebam lovu. 

15 godina
neaktivan
hummer0 kaže...
 Pa trebam lovu. 

Joooj, ma nemoj to radit, odi rađe u magazin, pa skladište i prodaj module koje imašu skladištu, to su ti sve slabiji dijelovi kupljenih tenkova do sada koji ti neće trebati, tako sam ja radio kada nisam imao niti jednog premium tenka...

17 godina
hummer0 kaže...
1BIT kaže...
hummer0 kaže...

Pa trebam lovu. 

ja sam prodao svoj t-10 isto jel sam istrazio is7 ali nisam ga prodao da kupim tier 10 nego da istrazim tier 9 koji vodi na is4

i zalim za tim postupkom..

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Slažem se

I ja sam nekoć prodao T-10 pa kupio IS-7...

Greška

no... možda sad kad ga rusi nabildaju,ubrzaju i reduciraju mu disperziju topa,  IS-7 postane konkurentan (vjerovatno OP poznavajući WG)

dr.zharre

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Lol, danas igrao sa udes 03 na Redshire, i izleti pred mene amx13 90, oplaim i naravno pogodim ga i ubijem. Odmah zatim stize poruka kako koristim modove bla,bla..... 

Inace ''slozio'' sam nekog iz RED_B carpius30. trazio mi je da mu posaljem replay da se uvjeri da nemam modove. Nakon ponudjenih unazad za 15 dana je odustao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nisam mislio da ce doci dan kada cu ovo reci, ali novi IS-7 je ... njušim novu ljubav, jaču od one prema T-10

Gun handling je konačno sličniji onom što smo navikli na T-10, nakon 10-ak partija s njima na test serveru danas mogu reci da oko 80-90% suteva ode tamo di se cilja, bolje izvodi snap shoteve, puuuuno bolje cilja weak spotove, sve u svemu prezadovoljan, ako ovakav IS-7 udari live server, vidim ga u top 3 hevija, sada kad su mausu produzili reload

Moj PC  
0 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajde, taman mi je is-7 jedina X-ka u garaži, nakon buffa, možda i počnem igrati ove rangirane

(inaće na is-7ci imam i vent i bia, bit će veselo)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Znači nisam puno falio kad sam pitao nekidan za buffani is7. Neće biti novi broken tank, ali jako među boljima da?

0 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...

Znači nisam puno falio kad sam pitao nekidan za buffani is7. Neće biti novi broken tank, ali jako među boljima da?

Da, svakako nece biti OP, ali ga vidim medu boljima, sad vidjet cemo kakav ce biti kada dode na live server di svi ne pucaju golde i ne rushaju ko budale 

17 godina
World of Tanks

Evo jedna od mene, nisam neki igrac ali eto... potrefi me tu i tamo nesto.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nakon što je profilom prodefiliralo podosta ekipe (djeca i prijatelji) počnem malo igrati i otkrijem misije

može se nešto zaraditi a i tjera me da igram različite grane..

počeo sam sa scoutima ali ide nekako jadno jer mi nedostaje koordinacije, no ubode se poneka dobra igra

http://wotreplays.eu/site/3748453#kharkov-ru3inho-mt-25

trenutno sam u nekom klanu sa ekipom iz AW, ali nisu aktivni pa ću potražiti aktivniji klan za platunanje i zabavu jer izgleda se vraćam u wot

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ako preko light linije otključam leopard pta, oće mi indien biti automatski otključan ili ne?

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Usao danas da odigram koju partiju i uzme ovu neku misiju povodom godisnjice i primjetim da mi u garazi nema T44. Odem na tech tree, tu ga nadjem, odaberem onu opciju garage preview i uredno mi otvori tenka, odigram sa njim dvije partije ali idalje ga dole u onoj listi tenkova nema da se izabere iako mi imaju svi ostali Sovjetski tenkovi.

Nemam nikakav mod instaliran, svi oni filteri sa strane gdje se biraju tenkovi su bili ukljuceni, znaci nisam tu slucajno zaboravio kvakicu za mediume ili nesh slicno. Nisam primjetio u ostalim nacijama slicnu situaciju, samo sa T44.

Je li netko imao slican problem ??

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja sam jucer pao 50 bodova skoro :(

Samo sam gubio partije bio ja dobar ili loš...

Tipa bila je jedna pobjeda u 3 partije loše jako loše.

Anyway malo guram ruske td-ove sada sam t6 su-100, koju biste Vi granu radije izabrali ? računajte da ću gurati do tier 8 i igrati s tier 8 jaaako dugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

na 704 odi,bar ja jesam

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
World of Tanks

Također mislim da je su-152, isu... linija bolja, topovi im rade veći dmg i imaju bolju depresiju, a to je po meni za TD najbitnije. Grind je po meni isto lakši za tu liniju jer već na su-152 dobiješ kao stock top odličan derp koji ti služi i za viši tier, ako se nema za otključat bolji top.

0 0 hvala 1
17 godina
AirLive kaže...

Također mislim da je su-152, isu... linija bolja, topovi im rade veći dmg i imaju bolju depresiju, a to je po meni za TD najbitnije. Grind je po meni isto lakši za tu liniju jer već na su-152 dobiješ kao stock top odličan derp koji ti služi i za viši tier, ako se nema za otključat bolji top.

Tnx

Trenutno mi s su-100 ne cvjetaju ruze, imam pocetni top i jednostavno mi ne ide a nemam free exp-a a svida mi se cijeli dizajn te linije.

imam i njemački st. emil ali sam odustao od daljnjeg grindanja itd.. jer je jednostavno ko pekmez gdje kod i s cim god me pogode odem u pm :(

Recimo više nego odlicno mi ide s britanskim AT 7 fali mi jos malo xpa da otkljucam tier 8, s njim sam napravio vec nekoliko ejsova kao i s proslom njegovom.

Kod AT linije mi se svida sto se moze igrat i kao Heavy :) bar ga ja tako znam igrat a ekipa ne zna gdje treba gadat kako bi ga se probilo.

Ima super brz reload time jbga fali mu brzine spor je ko puz a top ne uzima puno.. pa ako ga igras "po skrivecki" a ne udara jako, brzo te otkriju no eto tu je armor.

Mislim da su ruski td-ovi nekako najbolje balansirani po pitanju svega? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 10:15 (toxic).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kod mene jučer navečer kolega iz klana već osvojio premium japanskog hevija

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Da teško je kad se nema top gun, st emil je kako sam čuo posebna patnja. Neću ni pokušavati sa onim topom od dicker maxa nego ću ga odmah free xp-ati kad budem išao na njega. Ta britanska linija TD sa armorom se može igrat i u prvim redovima. Na nižim tierovima ko što kažeš ni ne znaju gdje da gađaju, a na višim opet gube vrijeme na ciljanje čim su malo dalje od tebe i tu dobijaš prednost u dpm-u jer ti ne moraš gubiti toliko vremena na ciljanje. Ni ona druga linija tenkova bez armora nije loša jer ima turret, a sad će tu par tenkova dobiti buffove u patchu.

17 godina
AirLive kaže...

Da teško je kad se nema top gun, st emil je kako sam čuo posebna patnja. Neću ni pokušavati sa onim topom od dicker maxa nego ću ga odmah free xp-ati kad budem išao na njega. Ta britanska linija TD sa armorom se može igrat i u prvim redovima. Na nižim tierovima ko što kažeš ni ne znaju gdje da gađaju, a na višim opet gube vrijeme na ciljanje čim su malo dalje od tebe i tu dobijaš prednost u dpm-u jer ti ne moraš gubiti toliko vremena na ciljanje. Ni ona druga linija tenkova bez armora nije loša jer ima turret, a sad će tu par tenkova dobiti buffove u patchu.

Ja od tih koji imaju turret tek imam t67 mislim da je to americki ovaj koji ide ne hellcata.

Ja sam u subotu uzeo svoj prvio tier 10 tank, is7 pa bogami nije to bas lako... ako si unisten gubis masu love

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice