World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.105.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
jura kaže...

i ja jučer naletel već na tier X japanski,lik potrošil očito hrpu free exp-a ili convertiral sa goldom

Iskreno su mi uzasni, sa sada sam se najvise sreo s tier IX i mogu rec da su totalno sr ogromni ravni weak spotovi posvuda, ako nakosi trup otkriva onu malu bocnu plocicu koja je tada ravna, a tieri ispod da ne pricam s onim kupolicama, s IS-3 ih busim bez problema, potrebna sekunda dve da se vidi kako stoji, al do sada koliko sam se sreo s njima iskustvo mi je da svaka ulazi sa standard ammom, tako da stvarno ne vidim čemu toliko ludilo za njima?? Jedino sta stvarnu imaju je odlican aplha dmg to se mora priznat

I veliko im hvala sta su u vecini slucajeva skrenuli arty s mene u mojim heavyima, jer artici trce za njima kad ih nemoguce fulat 

15 godina
World of Tanks

pa meni je tu sve jasno... ljudi su se jednostavno zapalili za tenkove iz normalnih grana koji imaju po 2 ( DVA ) radiooperatera

posto je kv-5 preskup a t-28 ne igra niko osim mene...

mislim da vec od tira 4 pa do 8 imaju po 2 radijo-entuzijasta

pa ko voli nek izvoli

p.s. pogodite koji od ovih su radisti.....

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam imao 170k free xp i potrosio na japanca, skupilo se, od personalnih misija, bio je 1gold = 35xp itd.. Za to free xp i sluzi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

Ja sam imao 170k free xp i potrosio na japanca, skupilo se, od personalnih misija, bio je 1gold = 35xp itd.. Za to free xp i sluzi

i ja sad trenutno imam 170K free xp,ali neću otključavati tenkove za to,nego kak koji tenk izgrindam onda kupim gusjenice,top ili kaj veće treba(najčešće ga full upgrejdam) i onda dalje grindam dok ne otključam sljedeći tier.inače u pravu si da služi za to free exp,samo neki otključavaju full tenkove i preskaču tiereve,a neki ko ja samo otključaju module i onda grindaju dalje do sljedećeg tiera, a kupovanje golda pa konvertiranje za free exp kod mene nema šanse.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 13:23 (jura).
15 godina
World of Tanks

Kupio prije desetak borbi konačno zadnji top, i evo bas na jubilarnu 100. borbu s njim padne ovakva partija 

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

sa Wz-132 napravis 4230 dmg u tier 10 matchu i nedovoljno za pobjedu

dobijes puno losiji tim i onda se nekako drzis i cak preokrenes rezultat ali zbog nobova i botina koji nerazumiju *urca izgubis partiju. 

na kraju ostanemo 4 na 4 s tim da smo imali ogromnu prednost u HP-u jer su nasa 3 Td-a bila u full-u i cjelo vrijeme stajali u kutu i nisu htjeli nista pomoci naspram njihova 3 tenka na one shootu, te su kasnije sva 3 izgorila kao šibice

http://wotreplays.com/site/2127313

1 0 hvala 0
11 godina
ED63 kaže...

pa meni je tu sve jasno... ljudi su se jednostavno zapalili za tenkove iz normalnih grana koji imaju po 2 ( DVA ) radiooperatera

posto je kv-5 preskup a t-28 ne igra niko osim mene...

mislim da vec od tira 4 pa do 8 imaju po 2 radijo-entuzijasta

pa ko voli nek izvoli

p.s. pogodite koji od ovih su radisti.....

Eh sad rađe ću uzet 2 raio operatera koja ionako ničem u igri ne služe( mogu dal malo vidika spotingu, al generalno zanemarivo) još imam traume od t1 HT t 5, kad ti ubiju onog gunera u trupu pa ciljaš ko kv2, a činiš dmg koda je kv2 pogodio u pod ispred tenka 

Uglavnom nije toliko bed ko 2 gunera....

A što se tiče posade   oprašto bi se s familijom i rodbinom da sam u USA:zapovjednik, USSR: vozač, ŠVABO: Radio operater, UK: loader,  ovi ostali ovise di te pogode al da sam kinez uplatio bi životnu policu osiguranaj u slučaju požara, da bar porodica dobije štogod 

A sto se tiče jap HT čini mi se da imaju dobru mobilnost, znam spori su i ne možeš ih falit al ground resistance mi se čini fin, mozda se i varam, al tako mi djeluje što sam vidio na netu...

Budemo grindali kad završim ruse i amere... 

p.s. Mislim da su ova dva zelena 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Stronq russian programink?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Džaba sve...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ima li jos netko problema sa fps u wotu,dakle u ovih par dana je totalno neigrivo fps je 20-30 na medium/high postavkama a prije je bio oko 40-60,komp je pod moj pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Acex kaže...

Ima li jos netko problema sa fps u wotu,dakle u ovih par dana je totalno neigrivo fps je 20-30 na medium/high postavkama a prije je bio oko 40-60,komp je pod moj pc

Normala, do njih nesto vjerovatno, meni i ping zna skociti na trenutak na 999, odmrzne se i dalje sljedecih dva sata sve normalno

Znaju zajet njihovi serveri, sumnjam da je do tebe ako ti je do sada normalno vrtio 

11 godina
ja111 kaže...

Stronq russian programink?

Noup, stronk mods programink 

Samomrzeći hrvat
16 godina
World of Tanks

Da li ima netko tko bi htio igrati platoon u večernjim satima (uglavnom svaki dan)? Najčešće tier 7 i 8. Ako da nekam se javi u PP.

011000110010.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovaj tenk je pravi gušt igrati, savrsen spoj brzine, dpm i solidnog oklopa koji zna iznenaditi 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Ovaj tenk je pravi gušt igrati, savrsen spoj brzine, dpm i solidnog oklopa koji zna iznenaditi 

Zarađivanje vaših čvaraka?!

Edit: 1. slika, ime zadatka.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 0:46 (headshot).
13 godina
World of Tanks

Ficosime, jel rabiš 57 mm top na T-34?

Btw, ne idu lako ti čvarci. Evo jedne fine s Crusaderom, samo je Chi Ri dobio više expa. I više sam napravio štete od par Tigera.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
headshot kaže...
ficosime kaže...

Zarađivanje vaših čvaraka?!

Edit: 1. slika, ime zadatka.

Da  Fascinantno je kako prevode neke stvari, od zadataka do naziva mapa 

Spiridon kaže...

Ficosime, jel rabiš 57 mm top na T-34?

Btw, ne idu lako ti čvarci. Evo jedne fine s Crusaderom, samo je Chi Ri dobio više expa. I više sam napravio štete od par Tigera.

Da, isprobao sam sve, ali 57mm je definitivno daleko najbolji, s dobrom posadom i opremom reload pada na 2 sekunde, znaci neka svaka pogodi u 10 sekundi je to vec 450 dmg, jednostavno odlican DPM ima

15 godina
World of Tanks

da ne spominjemo 112 pen AP granate

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Još nema xvm za 9.10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Haha, kakvo ugodno iznenađenje, nisam se opće nadao da ću sam završit zadnju HT misiju, sad imam još jednog komada u vojarni(osmjeh od uha od uha)

REPLAY

EDIT:

Jeste primjetili da su u vojarni stavili rubriku Čehoslovačka za tenkiste, znači li to da možemo uskoro očekivati nove tenkiće?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 19:27 (1BIT).
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
protjeran
TonyKTM kaže...

Još nema xvm za 9.10?

Svaetekl.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
15 godina
TonyKTM kaže...

Još nema xvm za 9.10?

odmah prvi dan ga je bilo

One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina

Jeste primjetili da su u vojarni stavili rubriku Čehoslovačka za tenkiste, znači li to da možemo uskoro očekivati nove tenkiće?

Najavili su jos prije mjesec, dva na gamescomu da uskoro dolazi cehoslovacka nacija i dvije nove mape 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 21:36 (ficosime).
13 godina
World of Tanks

Naša konjina u St Emilu mi napiše "Go to sleep kid" a na kraju vidim da nije napravio ništa dmg! A ja s malim Leopardom napravio 419 HP-a dmg... Ok, nisam ništa asistirao ali ipak...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acex kaže...

Meni je sa 25-40 FPS-a (da tako veliki razmak) palo na 16 i puno toga je zblurano. Dodouše imam dosta slabi komp i vrtim igru sve na low i u WINE-u te sam morao reinstalirati igru pošto nisam mogao updejtati pa sam mislio da je do toga.

Vidjet ću,još se moram malo poigrati s postavkama.

--------------------------------------------------------------------------------------------
15 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Najavili su jos prije mjesec, dva na gamescomu da uskoro dolazi cehoslovacka nacija i dvije nove mape 

Ma da, onda slabo pratim novosti

Za mape znam da su najavili, za veće tier-eve bi trebale doć

15 godina
World of Tanks

Nisam dugo postao pa evo jedne sa RU 251

5700+dmg, 6 killa, 1900+ base xp 

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png /// https://www.facebook.com/pentasports/timeline /// https://www.youtube.com/user/pentasports
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...

Nisam dugo postao pa evo jedne sa RU 251

5700+dmg, 6 killa, 1900+ base xp 

Gust za gledati, predobro mi kako si naguzio onog WTpz4.

Konstantno trackanje, a on nemoze spustiti top da te razvali.

Taman sam otkljucao RU-251 i trackse, ostali jos motori, pa dobro dodju ovakvi replayevi da vidim kako se ta bebica igra.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
16 godina

Čvarci= nitko nije bio u vojsci od vas?

i ja svasta pitam...

16 godina

Ma meni s 60 isto zna pasti na 20-30 fps-a. za Poludid kako gmize tada. Ne kuzim ih stvarno, kraj tokiko novaca da nesrede to odmah. Muka mi je vec od njihovog fusarenja. Trebaju vec jednom optimizirati igru, a ne izbacivati imaginarne tnekove.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice