World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.126.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
hoss kaže...

mozda je vec bilo pitanje, ali ne da mi se traziti: da li funkcioniraju zajedno u mjesanoj posadi BIA i sisterhood of steel?

nazalost ne rade skupa

moraju biti sve zenske u tonku, i nakon 50 borbi im se usklade ciklusi i proradi girl powa i eto, +5% na osnovni skill

dodatni bonus je da ce kamuflaze tenka uvijek biti i bojom i nijansom u skladu sa bojama na mapi

edit imam i ja jedno pitanje:

ako su u prem tenku svi muski sa 1% drugog skila, i jedna zenska sa 1% treceg skila tj. drugog po kolicini expa potrebnih, jer je SiA nulti skil, da li ce ta zenska dobit oznaku za acc.crew training ili ne, da li se taj nulti skil broji kao prvi kod racunanja koji je clan posade sa najmanje expa pa dobije dupli bonus

ajde neka neko ko ih ima provjeri, bas me zanima

ja jos nisam regrutiro nijednu, vec sam 4 dobio, ali izmedju toliko rasa, boja koze i izgleda u uniformama tesko mi se odluciti

p.s. nisam updateo tablicu sa brojem posada po nacijama pa da vidim di su najpotrebnije izgled nece biti bitan

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
16 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
Što mislite o SPG-ovima? Vidim da po chatu neki ljudi negoduju kad vide da imaju 2-3 SPG-a u timu, nije mi baš jasno zašto,pošto sam puno puta se našao u situaciji da me SPG spasi ili mi pomogne kad se nađem u nevolji.

SPG u igri je 90% vremena cisti rng. Jedina mana je sto je trenutni koncept artiljerije u igri katastrofalan na visokim tierima. Kad te pukne odbija bubrege redovno, po meni je koncept iz AW cist ok, kad arti opali spota se pa mora se pomjerati, preciznija je i malo odbija tek toliko da previse ne kvari gameplay a opet ima uticaja na isti. U wotu su artice neprecizne ali kad te pogode bivsi si, mene je juce GWE-100 pukao za 2500hp sa he granatom a on pravi prosjecno 2000hp. Ovakav koncept artica u wotu je neodrziv i zato ima mnogo hejtanja u chatu jel ljudi samo primjete kad ih artica odalami i polomi im sve u garazi pri tome a ne primjete koliko puta artica promasi ili te samo malo splesha.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo našao sam neko privremeno rješenje za pregled replaya INFO

Dao sam si truda, pa sam pronašao i replay, ne kužim, zove se canada, a naši su preveli tiha obala, a u originalu se zove Serene Coast...

REPLAY

Da, baš malo gledam, dvije T34-ke su bile i Caernarvon ,  Caernarvon mi je dingao engine deck, a T34-ka me fino probila.

Mada nije baš da mi je ploča ravna kad je Caernarvon gleda, sve mi je pod kutem, zato kažem, da sam imao IS-3ku, mislim da me nebi baš tako lako probili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1BIT ka
...

t34 bi te podero ko Mozzart kajdanku.

Pogledaj koliko imaš weak spotova u tom položaju, zaboravi ti na tu taktiku.

IS IS
IS3 IS3
wot: maxonuniversal
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 13:34 (MaxonUniversal).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Heba li ga rus, sjest će meni taj ace, mada ja morao golde pucat što nisam nikad...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ED63 kaže...
ja jos nisam regrutiro nijednu, vec sam 4 dobio, ali izmedju toliko rasa, boja koze i izgleda u uniformama tesko mi se odluciti

Meeni je bilo jako lako odluciti.

Nisam imao francusku heavy posadu, nemam FCM 50t, a na testu probao AMX 50B i jako mi se svidio.

Tako da su 4 zenske nasle svoje mjesto.

Doduse, kako sam bio tek na ARL 44 onda su one istrenirane za njega (+ radnom loader), ali postavljene su tako da na kraju zavrse u AMX50B. Dok do njega dodjem jos ce biti dodatno istrenirane, pa ce to biti jedna jako dobra posada.

Sada su u AMX M4 1945, pa Sisterhood of Steel ne radi (zbog obicnog loadera), ali to mi i nije prebitno. Kada dodjem na AMX 50 100 onda ce biti samo zenske u njemu sve do T10 i tada ce to biti respektabilna posada.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

A ne znam, ja tome baš i ne vjerujem, tako piše da IS sa 122mm topom ima probojnost 175mm, a IS-3 ima prednju gornju ploču debljine 110mm, znači trebao bi je probit od šale, a nemogu, bočni lim mu je 90mm i njega isto nekad probijem, nekad ne, tako da mislim da te vrijednosti nemaju baš neke veze sa sitluacijom u igri...

13 godina
neaktivan

dupli

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 14:03 (MaxonUniversal).
13 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
1BIT kaže...
MaxonUniversal kaže...

A ne znam, ja tome baš i ne vjerujem, tako piše da IS sa 122mm topom ima probojnost 175mm, a IS-3 ima prednju gornju ploču debljine 110mm, znači trebao bi je probit od šale, a nemogu, bočni lim mu je 90mm i njega isto nekad probijem, nekad ne, tako da mislim da te vrijednosti nemaju baš neke veze sa sitluacijom u igri...

Lord je to objasnio u prijašnjim postovima, a tvoje je hoćeš li prihvatiti to ili ne

LordNIbbler kaže...
ficosime kaže...

Jel moze me netko uputiti na neku stranicu, ili neki tutorial s youtuba o sidanju i dobrom postavljanju armora kod ruskih hevija? Kada sam iza zgrade, pa lagano unazad ukosen to nije problem, ali negdje gdje mi objasnjeno na otvorenom kako se postaviti u odnosu na neprijateljski tenk? 
Posebno za IS i KV-3, jer bi mi kv-3 glavni adut trebao biti odlican oklop, a opet imam osjecaj da me sve probija 

Is linija tj is 2 3 8 7 ma vec nakošen armor i da bude efektivan treba bit pod 90 stupnjeva tj pravo prema neprijatelju, ukoliko se nakosiš jednu stranu  ojačavaš dok druga automatski slabi, iako ovo se može koristit iza nekik prepreka kad ovu stranu koja postaje slabija zakloniš.....

Uglavnom ono što imaš oklopa tjt, jedino što te može spasit je tzv trzaj da se okrećeš tenkom da paraviš kut veći od 70 tako da auto baunca al to i baš i nije jednostavno i više je rng...

Kv linija i is 4 imaju nenormalno oklopa sa stane  i poprilično naprijed ali je vecinom ravan, i  možeš side scrapat, a ako ideš na nekog preko polja vozi ko brod po nemirnom moru tj ne idi direkt na njega vec pod nekim kutem ugrubo rečeno 30-45 stupnjeva na tenk, iako kv 3 ima shit od kupole,a i jednostavno ga sabiješ s HE bočno odzada u 70% slučaja će planit, kv 4 je zato uživacija .... iako svi kv  imaju otvor za vozača i radiooperatera što je weak spot,  na nekim je čak ta cijela površina slaba.....

Mislim da  i nema toliko baš koristi gledat video bolje skini neki program što ima modele od tenkova pa moš sam vidit koliko imaš oklopa pod kojim smjerom kad si zakošen tipa Tank Inspector ....

11 godina
1BIT kaže..

Da, baš malo gledam, dvije T34-ke su bile i Caernarvon ,  Caernarvon mi je dingao engine deck, a T34-ka me fino probila.

Mada nije baš da mi je ploča ravna kad je Caernarvon gleda, sve mi je pod kutem, zato kažem, da sam imao IS-3ku, mislim da me nebi baš tako lako probili.

Krivo mislite  To što vas  caernavon nemoze peanat, a T34 pena je malo dublje poznavanje mehanike igre.  Stvar je u  OVERMATCHINGU ili kako se već piše.

Dakle u wotu ukoliko je calibar topa veći triput od  oklopa kojeg udara ide auto pen( AP, i APCR) nisam siguran jel vrijedi pravilo auto bounca tj ako je veci kut od 70 nema dmga samo rikose.

Detaljnije overmatching je ovako radio ukoliko ste u isu i gada vas caernavon, u vašem slučaju on recimo da je imo zadnji top promjer mu je 73.4 mm  ili tako nešto   opalio je na vaš engine deck koji je debljine 30 mm (bubam broj nezz točno al tu bi trebalo bit), i kad vas je pogodio server je računo da to nije dovoljno čak ni za djelomični overmatch(2.5 veči od oklopa ),  te kad nema overmatchinga računo je pen i kut te nije bilo dovoljno za penat tj skinit vam hp.

Dok kad vas je  T34 pogodio, server je odmah ustanovio da je njegov top već veći  3 puta od vašeg oklopa i nije imo potrebu za računat dalje, te vam je samo skinuo hp jer su uvijeti  overmatching uvijeti bili zadovoljeni. 

I Evo napokon se Serb smilovo s TD-ovima pa sam uspio navatat dvojicu  koji su veći t od mene 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
12 godina
1BIT kaže...
MaxonUniversal kaže...

pa normalno da ne možeš kad ima pike nose tj. već je nakošen pa ga ne treba ukošavati, a side mu isto nećeš probit tako lagano jer je isto jako nakošen ispod spaced armora

• 30mm at 30° (34mm effective)
  • 90mm at 60° (180mm effective)
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 15:39 (Del_Boy97).
14 godina
Del_Boy97 kaže...
1BIT kaže...
MaxonUniversal kaže...

pa normalno da ne možeš kad ima pike nose tj. već je nakošen pa ga ne treba ukošavati, a side mu isto nećeš probit tako lagano jer je isto jako nakošen ispod spaced armora

IS-3 ima i 30mm spaced armora na boku zato ga teže probit...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Del_Boy97 kaže...
1BIT kaže...
MaxonUniversal kaže...

I najvažnije ste zaboravili... IS-3 je zapravo tier X tenk

14 godina
Voltron kaže...
Stolnik kaže...
Del_Boy97 kaže...
1BIT kaže...
MaxonUniversal kaže...

I najvažnije ste zaboravili... IS-3 je zapravo tier X tenk

Haha, slažem se, dok je top tier je brutalno OP

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Ma znam ja to, ali gađao ja IS-3ku ravno, pod kutem nekim lijevo ili desno, sa brda (znači teoretski okomito na tu njegovu već nakošenu ploču), nema šanse da ću ga probit, koji god kut odabrao, znam da probijam donju ploču i to samo ako IS-3 gleda ravno prema meni, ako je nakošen više ništa ne prolazi, ako smo face to face, probijam mu kapicu na kupoli koju je isto problem pogodit ako je IS-3 nemiran, te ga mogu probit sa guza, ali šanse da ću mu se naći na guzi su nikakve, sa nižim tier-om se fakat moram pomučit oko IS-3ke...

OT: zaboravio sam napomenuti, ono nakošavanje koje sam spomenuo, na KV-85 je full učinkovito, jer KV-85 skoro pa i nemože spustit cijev, uvijek bi se morao popet skoz na brdo da bi nekoga pogodio, a nemoguće je izvesti hull down sa KV-85com, zato umjeto da provirim cijelim tenkom, onako priovirim samo kupolom i engine deckom i brže se sakrijem tako da se spustim naprijed dolje, nego natrag u rikverc, a ne znam, nisam to ispobavao na ostalim tenkovima, ali na KV-85ci i IS-u mi se čini korisno...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvi put da vidim Obj. 260 u igri.

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

gdje u zagrebu kupiti makete tenkova?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zbog to sto WG tolerise izmedju ostalog i ovakve stvari radujem se izlasku AW.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

problem je i što igrači toleriraju to, tj. ne da im se kliknit 2-3 puta da bi prijavili ovakve igrače. 

0 0 hvala 0
16 godina
malina22 kaže...

Zbog to sto WG tolerise izmedju ostalog i ovakve stvari radujem se izlasku AW.

E-100 koji napravi 0 damage = gg. Ne samo da napravi uber troll platoon nego uspije napraviti i 0 damage 

Doduse, lik u nazivu ima 2006, pa pretpostavljam da je to njegovo godiste...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 7:52 (Mauro).
10 godina
neaktivan
dado314 kaže...

problem je i što igrači toleriraju to, tj. ne da im se kliknit 2-3 puta da bi prijavili ovakve igrače. 

Ne možeš prijaviti nekoga tko je loš igrač. Druga stvar ako je onaj platoon kuhao gulaš negdje u pozadini... ali ako su jednostavno loši pa ne znaju, jebiga bad luck. I nitko se ne buni kad njegov tim pregazi protivnika 15-2, onda je "gg".

16 godina
neaktivan
dado314 kaže...

Nije problem prijaviti. Problem je sto na vecinu tih stvari WG okrene glavu al evo ja sam podnio tiket pa cemo da vidimo, to me sinoc toliko izbilo em sto su troll platoon em sto su bili afk cijelu partiju.

11 godina
World of Tanks

Kad idioti iz WG smatraju normalnim da ne treba staviti limit na tier razliku u platoonu. +/-3 bi bilo sasvim dovoljno. Tako Artiljerije mogu sa 7-icom scoutom igrati i to bi bilo sasvim dovoljno. A ne tier 10 i tier 2. 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Kad idioti iz WG smatraju normalnim da ne treba staviti limit na tier razliku u platoonu. +/-3 bi bilo sasvim dovoljno. Tako Artiljerije mogu sa 7-icom scoutom igrati i to bi bilo sasvim dovoljno. A ne tier 10 i tier 2. 

Ostavit da se ide u platoon ali onemogucit borbu i ostavit samo trening, jer ponekad znamo iz zabave slozit smjesne tierove u treningu.

--------------------------------------------------------------------------------------------
16 godina
MoF0 kaže...
dado314 kaže...

Ne možeš prijaviti nekoga tko je loš igrač. Druga stvar ako je onaj platoon kuhao gulaš negdje u pozadini... ali ako su jednostavno loši pa ne znaju, jebiga bad luck. I nitko se ne buni kad njegov tim pregazi protivnika 15-2, onda je "gg".

nisam na to ni mislio, nego na takav platoon (s tolikom razlikom u tierovima). ako ih dovoljan broj igrača prijavi onda automatski dobivaju ban (na dan ili koliko već)

10 godina
World of Tanks

Što mislite o onoj liniji sovjetskih tenkova A43, A44, Obj.416, itd. ??? Je li to vrijedno grindanja ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na kraju ti se zavrsi klonom kao i ostala dva ruska mediuma tako da po meni ne isplati. T62a i obj 410 sasvim su dovoljni a sad ako ides da skupis sva tri tenka onda ok.
11 godina
World of Tanks

Koji k ?! Kompjuter mi se ruši kad mi se igra pokrene u fullscreenu. Mislio sam da je klijent u banani pa napravio full reinstall ali i dalje mi restarta računalo. 

Ne samo u fullscreenu nego općenito kad uđem u garažu računalo se sruši.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 12:52 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

gdje u zagrebu kupiti makete tenkova?

Imaš ih u Carta Magici

Izvoli btw vidim imaju neku akciju tako da požuri, sad je npr Ferdinand 199kn, kad sam ja kupovao bio je 280.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 13:32 (Stolnik).
15 godina
Stolnik kaže...

Imaš ih u Carta Magici

Izvoli btw vidim imaju neku akciju tako da požuri, sad je npr Ferdinand 199kn, kad sam ja kupovao bio je 280.

jesi slozio koju?ajde baci fotku

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 14:29 (Kill Frenzy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice