World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.273.950
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...

Poslao sam ticket na support, bas me zanima odgovor...

Reci ce da im je zao, lijepo te otpiliti i napisati da koristis ingame complaint sistem...

If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina
Mauro kaže...
Intel&ATI kaže...

Poslao sam ticket na support, bas me zanima odgovor...

Reci ce da im je zao, lijepo te otpiliti i napisati da koristis ingame complaint sistem...

Ili drugim riječima:Ko te je*e, samo daj pare.

15 godina
World of Tanks

Hah, da, tako nesto i ocekujem 

Ipak je jedan od ovih u platoonu imao Lowea 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Omg, sa medium zapaliti neprijatelja.

Već 2 dana se patim s Patonom i Pantherom, al nikak zakurit nekog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...

Hah, da, tako nesto i ocekujem 

Ipak je jedan od ovih u platoonu imao Lowea 

I eto odgovora kako imati 35% WR... 

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Prodao bi m6 da kupim t 29,dali je to dobra ideja? Ili mogu nafarmat te novce koji mi fale pa kupit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Za te misije ti trebas zapalit nekog, unistit 3 mediuma, 2 artiljerije i sl najlakse uzeti t-34 s 57mm, pa da vidis kak dere sve.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jarvan kaže...

Omg, sa medium zapaliti neprijatelja.

Već 2 dana se patim s Patonom i Pantherom, al nikak zakurit nekog.

Nemoj se trudit to završit jer nikad nečeš. Kad sam se ja trudio ko budala da to završim nikako nije uspiijevalo. Sa Batom ispalim kompletan clip u guzu ili u bok di su spremnici nema šanse i odustanem. I kasnije igram sa Type61 jer ga grindam i opalim negdje u bok kupole Leoparda i zapali ga. Stronk.

11 godina
St0ka kaže...

Nemoj se trudit to završit jer nikad nečeš. Kad sam se ja trudio ko budala da to završim nikako nije uspiijevalo. Sa Batom ispalim kompletan clip u guzu ili u bok di su spremnici nema šanse i odustanem. I kasnije igram sa Type61 jer ga grindam i opalim negdje u bok kupole Leoparda i zapali ga. Stronk.

Nije tu pretjerano ništa stronk nego , poznavanje  wota između ostalog....  

Za početak ne igrate star wars treek ili sto vec di pucate s laserom pa kako god opalite zraka udara pod istim kutem oklop, u wotu ima nešto  što se zove  NORMALIZACIJE granate pa tako npr paton m48a1 će jg tigra penat skoro svaki put u strukturu dok batchat 25 t nece jer je razlika u visini  tj kutu pod kojim granata udara u super strukturu (a vidi cuda topovi isti po statsima)

Nadalje to što neki tenk pogodite u neki modul ne  znači da ćete modul polomit jer svaki modul ima svoj HP.  tako npr centurion s 20 pounderom ne može trakat frontalno is 8 jer je avg dmg 240, dok isu s 152 slomi i gusjenicu i napravi dmg  jer   granata pravi veći dmg od HP-a modula, a i pena ostane dovoljno za probit sljedeći sloj oklopa ...

A totalno je druga stvar sto wot pola takvih podataka ne daje, pa većina kaže gle motor daje samo 20 konja više preskoči ga....  A i raspored modula se isto ne spominje al ko je vozio t 62 i e 50 m zna da iako e 50 ima veću šansu da se zapali bar po statsima, da je u praksi t62a kutija benzina koju drugi tenkovi gadaju šibicama 

No slažem se s kolegom ne znam što se toliko nervirate ionako je neograničeno za ispunit te misije, mada bi vjerovatno bilo bolje da te misije nije potrebno pokrećat već kad se ispuni da se sama prekriži, sigurno bi bilo manje kamikaza, ne  kao sad uzme misiju  ramaj tenk i direkt iz baze na prvi neprijateljski tenk ubije se i kaze im done u chetu a vi se hebite ako oćete win  

P.S ako ko ima za plt večeras : misija  s lt gdje mi treba arty da je u stanju napravit dmg:) nek se javi na pm  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
16 godina
LordNIbbler kaže...
St0ka kaže...

Nije tu pretjerano ništa stronk nego , poznavanje  wota između ostalog....  

Za početak ne igrate star wars treek ili sto vec di pucate s laserom pa kako god opalite zraka udara pod istim kutem oklop, u wotu ima nešto  što se zove  NORMALIZACIJE granate pa tako npr paton m48a1 će jg tigra penat skoro svaki put u strukturu dok batchat 25 t nece jer je razlika u visini  tj kutu pod kojim granata udara u super strukturu (a vidi cuda topovi isti po statsima)

Nadalje to što neki tenk pogodite u neki modul ne  znači da ćete modul polomit jer svaki modul ima svoj HP.  tako npr centurion s 20 pounderom ne može trakat frontalno is 8 jer je avg dmg 240, dok isu s 152 slomi i gusjenicu i napravi dmg  jer   granata pravi veći dmg od HP-a modula, a i pena ostane dovoljno za probit sljedeći sloj oklopa ...

A totalno je druga stvar sto wot pola takvih podataka ne daje, pa većina kaže gle motor daje samo 20 konja više preskoči ga....  A i raspored modula se isto ne spominje al ko je vozio t 62 i e 50 m zna da iako e 50 ima veću šansu da se zapali bar po statsima, da je u praksi t62a kutija benzina koju drugi tenkovi gadaju šibicama 

No slažem se s kolegom ne znam što se toliko nervirate ionako je neograničeno za ispunit te misije, mada bi vjerovatno bilo bolje da te misije nije potrebno pokrećat već kad se ispuni da se sama prekriži, sigurno bi bilo manje kamikaza, ne  kao sad uzme misiju  ramaj tenk i direkt iz baze na prvi neprijateljski tenk ubije se i kaze im done u chetu a vi se hebite ako oćete win  

P.S ako ko ima za plt večeras : misija  s lt gdje mi treba arty da je u stanju napravit dmg:) nek se javi na pm  

Svašta si ti tu napiso, vjerojatno večina točno, no ako tebi RNG ne da da zapališ ma moš ti računat kutove i šta sve ne kolko god očeš. Kažem ti, mučio se sa batom i nikako i onda bzvz opalim u leoparda u pokretu kojem je i virilo samo malo boka kupole, i zapali ga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 15:47 (St0ka).
16 godina
World of Tanks

Fire misija je čisti RNG...glupost.

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!

5 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Nova fizika

btw obratite pozornost na FPS i ping, netko igra na novom Casio digitronu, al je još uvijek preslab :/ STRONK RAŠA

EDIT:

me dobro nasmijao 

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 16:25 (Stolnik).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

To su oni tenkovi na napuhavanje koje su Saveznici razmjestili po jugu Engleske da zavaraju Njemce....

Super neki avioni...odvali mu rep, a ovaj i dalje leti ko da ga nije ni pogodio...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 16:50 (Zrinski).
12 godina
World of Tanks

ajde čkomite, serete po war thunderu, a gledali ga samo preko youtubea

Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Dmg sistem, pa cak i fizika su na strani War Thundera bez problema, cak i posada ima neku ulogu osim da ju moras konstantno retraineta...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

a tek grafika, to bolje da ne spominjemo

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma dovoljno bi bilo da maknu ograničenje naginjanja tenka, da se može prevrnit, to je dosta.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

grafika<igrivost

grafika nikad nije bila niti će biti presudni faktor racionalnom gameru

14 godina
World of Tanks

Pogledajte ovog debila!

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 21:08 (Thoroughbred).

0 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Voltron kaže...
Del_Boy97 kaže...

grafika<igrivost

grafika nikad nije bila niti će biti presudni faktor racionalnom gameru

I igrivost je po meni na njihovoj strani... WoT je vise noob friendly...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
Thoroughbred kaže...

Pogledajte ovog debila!

Kojeg točno, ovog što odma na startu spama heat, zagradi put na brdo, ili kuka kad ga arty zatuce na "sred cistine"....

Al drugi put i jedan i drugi su se sudarili t62 je vec iso nazad, kad se ovaj povuko i udario u t 62... uglavnom nista zlonamjerno i cudno za random ili vrijedno rage-a te vrijedanja, vidio jacih stvari u wotu 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
neaktivan
World of Tanks

3. oznaka izvrsnosti na Tigru, odličan tenkić, uz Leoparda 1 moj omiljeni...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 22:16 (MM9).
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Nova 110-ka Black edition .

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/1626238#winterberg-lemalina-t71

Jest da su dosli novi bolji lajtovi...al mali jos pere po bojnom polju...da ne ganjam onu retardiranu misiju da ucapam bazu sa lajtom bio bi jos bolji rezultat.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
LordNIbbler kaže...

Kojeg točno, ovog što odma na startu spama heat, zagradi put na brdo, ili kuka kad ga arty zatuce na "sred cistine"....

Al drugi put i jedan i drugi su se sudarili t62 je vec iso nazad, kad se ovaj povuko i udario u t 62... uglavnom nista zlonamjerno i cudno za random ili vrijedno rage-a te vrijedanja, vidio jacih stvari u wotu 

Takvi ni neznaju bez heata igrati jer ne daj bože da naprave manje dmg-a i da im wn8 padne za 1. The tragedy.

Koliko ja vidim,ovo je uobičajeno za random bitke. Blokiraju me konstantno, nekad i ja nekog nenamjerno blokiram itd. Hebote pa to je online igra. Usual stuff.

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo jeste uobicajeno za random bitke, mada je na pocetku T62a uletio na nišan t54-ci...što je totalno idiotski kad se posmatra tako, al i vozač t62a je išao da se što prije zakloni od paljbe neprijatelja iza onog grebena malog, tako da kad se to posmatra onda je razumljivo a i položaj t54 je bio takav da je veci dio prolaza zaklonio pa je t62a mogao proci iza njega ali bi bio otvoren za paljbu i zato je izabrao tu rutu. 

Što se tiče zlata, generelano ne volim kad me spamaju zlatom posebno kad me spama tenk koji me moze probiti bez problema  i sa regularnom municijom, poludim kad sretnem Jagdpze 100 a trpa me zlatom ali razumjeti mogu kad me gadja tenk koji ima slabiju penetraciju za svoj tier pa mu treba zlato da probije, sta nece covjek gledati dok ga ja trpam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ono sto s vremena na vrijeme volim sasvirati sa goldom je - artiljerija.

Totalno nepotrebno jer arty probijes sa bilo cime, ali zasvirati arty sa goldom vrlo cesto izaziva takav nerd rage kod lika da se isplati svakog kredita potrosenog na tu granatu.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Najprije pozdrav,

ponekad pratim grupu, ali evo prvi post u grupi :). Zanima me da li je itko imao problem s chatom u smislu da ne vrati primatelja natrag na team kod nove poruke, vec da zapamti zadnjeg (tj. prema svima ili prema vlastitom timu ako je zadnja isla prema njima)?

EDIT:

Zanemarite, izgleda da sto sam stariji mozak sve sporije dela ako preskocim gablec LOL. Ukljucio "Save message recipient" i zaboravio...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 12:40 (lordphoenix).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.esl.eu/balkans/wot/news/253649/
regionalni 2 na 2 kup u srijedu

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice