World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.112.290
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
game789 kaže...

pa jel mogu sada npr zamjeniti za GOLD???

ne mos za gold al mozes za silver.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sreo lika koji ima 12k partija sa T44.  Nemam taj tenk ali ne vidim sta je posebno na njemu. Di god opalis prolazi a ammo rack leti ko kokice u cinestara{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
9 1 hvala 0
13 godina
Zaja kaže...

Danas sreo lika koji ima 12k partija sa T44.  Nemam taj tenk ali ne vidim sta je posebno na njemu. Di god opalis prolazi a ammo rack leti ko kokice u cinestara{#}

mali, dobar camo, pokretan, di ćeš više.... meni je ostao u dobrom sjećanju, čak nisam ni war koristio na njemu već samo skill na loaderu......

13 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Neznam zasto ga ljudi nevole u timskim brz okretan tenk sa jako jako troll armorom jao koliko puta mi bouncaju prednju plocu, kupolu ili samo ostete track ammo rack je kao kod is3. stvarno mi je gust s njim igrat

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi jel se isplati uzimat IS-8?tenk ima ocajan armor ja ga sa svojim IS-3 bez problema busim kako god hocu.tenk je brz ali nema uopce onaj''fear factor'' kad naletim na njega.jedino sta je dobro kod njega je top pa sad ne znam jel se isplati uopce grindat za njega 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

ljudi jel se isplati uzimat IS-8?tenk ima ocajan armor ja ga sa svojim IS-3 bez problema busim kako god hocu.tenk je brz ali nema uopce onaj''fear factor'' kad naletim na njega.jedino sta je dobro kod njega je top pa sad ne znam jel se isplati uopce grindat za njega 

si siguran??tenk je strava,po meni najbolji t9 heavy,odlično mobilan, top savršen...vi njubovi šta neznate igrat ako vam nema armora tenk vam je sranje...

15 godina
cod4gamer kaže...
game789 kaže...

pa jel mogu sada npr zamjeniti za GOLD???

ne mos za gold al mozes za silver.

prije nego su ga "rebalansirali" tako da su mu smanjili hull spaced armour se jedno vrijeme mogo prodat nazad za isto golda,i nakon toga vise ne

narocito ne sada kad su ga dijelili sakom i kapom {#}

mozda ima opcija da ti vrate gold ak slucajno kupis tenk, ali unutar 24h il tak nekaj

ko je imao takva iskustva moze vise znati, ja nisam

al prodaja premium tenkova nazad za golde u principu nije moguca

Zaja kaže...

ja sam sreo lika sa 14k borbi, od toga 10 ili 11k u loltraktoru, i nesto sitno lowe i ostali njemci

i isto sam se pitao wtf stats padder whore bieč {#}

trenutno je sve otkljucano na t-44 i cak i derp 122 da imam t-44-sport

al se ne sjecam zadnji put kad me neko amorackao, a i od prije tu sa foruma se sjecam da je bilo komentara da na t-44 i t-54 obavezno WAR ide, jer bez toga nista-nije tocno, uz safe stowage tenk je ok, cak i u usporedbi sa type 59 i t-34-2 koji je jako slican al nije toliko depresivan top {#}

naravno da tek zadnji motor pretvara tenk u pravi medium, a 122 top nije u biti potreban al ja sam sve tenkove do sada opsesivno-komp-ulzivno elital pa sam i to uzo, i jako dobra je vjezba i priprema za t-54

jednom rijecju stronk t8 med {#}

cod4gamer kaže...

is-8 je jedan od hibrida u igri od pred nekoliko patcheva, kao super pero med - hvy, vk4502A hvy med, itd

osmica je medium sa hvy MM-om, i tek mu zadnji top otvara potencijal

da je supalj ko sir- je {#}, al mu ni nije namjena ic prvi i brawlat, vise je snajper podrska pa onda troller flanker

mozda bi se mogao usporedit po gejmpleju ko francuski "heviji" al bez bubnja

ako ga igras, otkljucaces top koji posle ide i na st-i i is-4, a pomoci ce ti bl-9 u tome

nznm napamet jel pase koji motor ili radio od prije, al mislim da moze ic kupola i oprema na stok ovjes

a pitanje je samo jel oces imat klasicni oldtajmer is-7 u garazi

p.s. na stranici prije neko je pokazo is-7 u garazi, mislim da je raptor-panzer

ne vidim tocno na slici kaj je al mi swe cini da je na loaderu 2 perka koji su zatamnjeni- WTF!!!?! jel to bia samo na jednom clanu i safe stowage koji se tek puni ? {#}

dropaj, stavi safe stowage i repair pobogu {#}

edo the 5ki11 nazz1... {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 12:03 (ED63).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji t8 premium se najvise isplati uzet ??

Razmisljo sam da uzmem is6 ili 112 al sad mi je pak upo u ooko onaj francuski fcm50

Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ako ces ga uzimat zbog money makinga $$$$, onda definitivno IS-6.

The quieter you become, the more you are able to hear
14 godina
cod4gamer kaže...

Imam cca 10 bitki s njime,ubo ga na popustu...free exp na gusjenice,stavio top i radio,vent,rammer,vertikal i udaraj...Avg dmg 1800+ i tenk mi se sviđa iako sam imao niska očekivanja...ne letim naprijed kao što sam navikao,igram se lešinara i zasad sam zadovoljan...šta će tek biti kad tenk bude elitan a posada u fullu :))

12 godina
neaktivan
sigel88 kaže...

Razmisljo sam da uzmem is6 ili 112 al sad mi je pak upo u ooko onaj francuski fcm50

ak si noob onda is6 a ak znaš igrat onda fcm

17 godina
World of Tanks

u mjesec dana, ulogirao se 2-3 puta...vidim da ništa nisu popravili.

I dalje imam crvenu točkicu a ping je 35-50ms..

katastrofa neigrivo

3 2 hvala 1
17 godina
sigel88 kaže...

POsto si fino napisao koji se najvise isplati uzeti onda def Jagd88. Najvise zaradjuje u prosjeku, 10k golda je sto je jeftinije od 12k i vise na ovim ostalim i zna biti veoma zabavan jer puca svakih 4.5 sekundi {#}

Test server ti je ja mislim jos aktivan pa isprobaj u ovih par dana sve osmice i vidi koja ti lezi. FCM je super ako naucis igrati sa njim kako treba {#}

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Nelose za Wolverine-a {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...
sigel88 kaže...

POsto si fino napisao koji se najvise isplati uzeti onda def Jagd88. Najvise zaradjuje u prosjeku, 10k golda je sto je jeftinije od 12k i vise na ovim ostalim i zna biti veoma zabavan jer puca svakih 4.5 sekundi {#}

Test server ti je ja mislim jos aktivan pa isprobaj u ovih par dana sve osmice i vidi koja ti lezi. FCM je super ako naucis igrati sa njim kako treba {#}

Yep, Jgd 88 se*e pare. A još jedna velika prednost mu je što ima premium MM, dakle ide max do tier 9.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Zavisi opet sta bolje lezi igracu, TD il medium-heavy.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ziga kaže...

u mjesec dana, ulogirao se 2-3 puta...vidim da ništa nisu popravili.

I dalje imam crvenu točkicu a ping je 35-50ms..

katastrofa neigrivo

lol

tebi na 35-50ms neigrivo??

bez obzira na crvenu lampicu sto blinka...

ja sam na jadnoj mobilnoj vezi, imam 3mbit down i 0.2mbita upload, ping u igri cca120ms i isto blinka crveno

i igrivo je sve dok mi ne padne upload na 0mbita pa moram trpjeti 999ping svkih par sekundi, a sto je u zadnje vrijeme dosta cesto jer t-srot ima nekakve probleme s mobilnim vezama, bar su mi tako rekli na support dok sam pitao sta se dogada sa uploadom...

nije mi problem drzati 4000wn8, ponavljam ako imam "normalni" 120 ping

uff kad dodem doma na normalnu zicnu vezu(30-50 ping kao kod tebe) kao da drugu igru igram sto se tice upravljanja tenka i pucanja

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 23:02 (Intel&ATI).
14 godina
neaktivan
raptor22 kaže...
cod4gamer kaže...

si siguran??tenk je strava,po meni najbolji t9 heavy,odlično mobilan, top savršen...vi njubovi šta neznate igrat ako vam nema armora tenk vam je sranje...

is8 solidan ali nije najbolji pa ST1 je za solo play nenadjebiv.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

any bonus codes?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam prije igrao preko mobilnog interneta sa 120 pingom i ne primijetim neku razliku sad kad mi je ping 30-50

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

0 1 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Wr pao za 0.1% u jedan dan. PL i CZ igrača ko dreka, svaka partija traže nekog za klanove. Popi*dia sam jučer, a onda shvatio da se bezveze žiciram zbog nacrtanih tenkova {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 8 hvala 0
17 godina
Entry Point kaže...

Wr pao za 0.1% u jedan dan. PL i CZ igrača ko dreka, svaka partija traže nekog za klanove. Popi*dia sam jučer, a onda shvatio da se bezveze žiciram zbog nacrtanih tenkova {#}

Pocni da se nerviras i brines ako ti padne za vrijeme sexa, a do tada ohladi malo sa postovima o WR, eff i siemkama {#}

11 godina
Dr. Vicko kaže...

Pocni da se nerviras i brines ako ti padne za vrijeme sexa, a do tada ohladi malo sa postovima o WR, eff i siemkama {#}

Ma, završio sa wot-om {#}

Našao neku igru na steamu kojma mi se sviđa {#}

Samomrzeći hrvat
12 godina
World of Tanks

imao sam i ja prije onaj usb drek za internet i dalo se sa tim igrat, al je nekad štekalo ne zbog njega nego zbog šrot kompa navedenog pod moj pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Hebeni MM,standardni debili u wot-u i jedan veliki RNG. Kad ti WT napise gold noob,neprocjenjivo{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 9 hvala 0
15 godina
ovaj bishop je naj OP artiljerija ikad
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
The Unforgiven kaže...
ovaj bishop je naj OP artiljerija ikad

Jučer sam ga i ja igrao, skoro 3k WN8 s tim, odličan je, a posada ni blizu 100% još... poslije sam probao na curinom profilu FV304, to je još jače, posada isto nije na 100% još, a 3k WN8 easy, baš je žešći pub stomper i zabavan arty. {#}

12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Dr. Vicko kaže...

Ma, završio sa wot-om {#}

Našao neku igru na steamu kojma mi se sviđa {#}

Fala k*rcu, od 1200 stranica 200 se ti žališ na WR, a samo da znaš on ovisi o tebi, kakvi god da te timovi zapadali, kako pojedinci imaju 60+?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 15:45 (Predator003).
11 godina
Predator003 kaže...

Fala k*rcu, od 1200 stranica 200 se ti žališ na WR, a samo da znaš on ovisi o tebi, kakvi god da te timovi zapadali, kako pojedinci imaju 60+?

Ne laprdaj gluposti, ok. Možda sam spomenuo 10 puta od kada sam na ovoj temi, tako da lakše malo sa kakačima.

Te priče da ovisi o tebi, a ne o timu (u timskoj igri) pričaj djeci na igralištu. Pojedinci koji imaju 60+ nabijaju statse sa tier 1-2-3 tenkovima. Imaš i ovdje primjere takvih nabijanja. Čast iznimkama naravno, ali to da ovisi o tebi i samo tebi je glupost žešća, pogotovo u tier 10 igrama.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 17:53 (Entry Point).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice