World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.278.513
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Subota 15.2. u 16h Degman 7on7 kup

http://www.esl.eu/hr/wot/news/236987/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Reko da isprobam ovaj T-15 sto sam dobio na zadacima. kad ono:

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
17 godina
neaktivan

{#} sigurno je djete,normala za f2p.

Vulgar Display Of Power
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

{#} sigurno je djete,normala za f2p.

Koji car... {#}

zzzZZzzzZZzzzZz...
13 godina
World of Tanks

Poledajte mu ostale oglase :) Prodaje NFS world hahaha :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

VICKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ajde brzo, reagiraj prije nego ti neko to uzme ispred nosa, tak povoljna ponuda ce odma otic

stronk tonks, stronk siemka{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Samo se vi smijte, ali on ce igru da proda za te novce. Budala uvijek ima. I koji kupuju i koji prodaju.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

bilo je napeto ko treger

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 11:47 (markulj).

2 0 hvala 0
14 godina

Obožavam ovog AMX-a {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
World of Tanks

Koji top je efektivniji u Jgd,pz 4,88 ili 75mm?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

75mm,88 ima lošu probojnost.

12 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Ako hočeš sa 88 igrat moraš se pripremit na upotrebu golda protiv 6+ tiereva.

Dok sam ga grindo igro sam sa 75mm, ali da ga sad igram uzeo bi 88 zbog alfe.

14 godina

Poslao sam tipu mail i kaze da je njegov frend prodao acc, s tenkovima nizim od 7. tiera ali s 5 milijuna creditsa i 300k free expa za 800kn. Stvarno moras biti maher da daš 800kn za tako nešto..., naravno ako je istina.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 14:24 (scipion).
15 godina
Predator003 kaže...

kakav je mm za hellcat kada je u confrontation# ?

bilo bi dobro kad bi se taj mod mogao uključiti smao za određene tenkove

najcesce ide protiv kv sport i 3601 ak je t6 borba, ak je veci tir onda je cat ionak scout / spotter, pa vise ovisi o timu nego o tebi

al kad je top tir, onda je pitanje koji tim ima vise uniscuma i stat-paddera, taj pobjedjuje, protiv kv sport i vk siemki

ja111 kaže...

>70% winrate za sad odigrao oko desetak za sad

no krasno, upravo mi je editor pojeo tekst-valjda sam previse rage-al

uglavnom tvoji skilovi na is-7 posadi su nje-$ra, ovo sa bia si dal dreku pljusku-neki ga imaju na 100%, nekima se puni, a drugi loader jos nema ni prvi skil {#}{#}

dropaj to, i po mogucnosti prebaci loadera broj 2 sa nekog drugog hevija koji ima bar 1 skil

obavezno pogledaj ovo

Crew Skill Guides - YouTube

i ovo

fatkiddown's Guide To Skills & Perks - Game Guides and Tutorials - World of Tanks official forum

ja sam planiral posadu za is-7, i drugog loadera, i zrtvoval onog sa kv-sporta, tako da je u is-7 najbolja posada koju trenutno imam

a lakse cu istrenirat novog loadera na tiru 6 nego 10, btw loader je sa 75% osnovnog skila, na kv sportu sad vec na 80% prvog skila-mentor na komanderu, acc. crew training i dodatno ubacivanje u is-6 i brzo se to nakupi, posebno dok je bio specijal crew x2,uz mentor 100% loader je dobival exp x 1.1(mentor) x2 (acc. crew, bio je najnizi po expima) x2 event, i to dodje x 4.4 exp

stronk tactic

fanaticni gejmer kaže...

Nema tu op nacija, op amera, op svaba, op ivana. Stvar je u kakav te tim stave. MM je jucer pokusao izbacit francuze protiv rusa, na kraju izbacio greeen/blue vs tomato/orange.

Igrao lor155.50 na ruinberg-u, pa ovi nisu znali pronac zaklon u gradu tako da sam prvi put uzivao na city mapi sa artyjem {#}

bas sam i ja jucer malo krenuo vozat arty, malo gw panter i 155 50, i vidim da francuz sa drugim topom ustvari dobije vecu preciznost i manji reload, juhuuuu{#}, mapa bila arctic region, mi smo bili dole, i ja se zbuksam uz vodu i pokrivam choke point prolaz, uz povremeni beckend na flenk, nisu imali sanse

Voltron kaže...

ne mogu vjerovat koji je kv-4 jinx od tenka. skoro uvijek početnih prvih 5, 6 bitaka porazi, a prva pobjeda očekivano dodje u tier x šori kad dobijem po njonji

mislim da bi to Gospodin Informaticar Starog Kova TM©® sveo na iducu formu:

1) ne napravis nista, roknu te odma, disconecta te ili jednostavno izletis i pogines prvi, najcesce u tX partiji- i win: exp x2 =556 exp

2A) imas najvise kilova, i top dmg i exp, pogines i tvoji uspiju zgubit jer su siemke

2B) isto ovo gore, napravis stronk carry, a tvoji koji ostanu zivi kad tebe roknu-jer su kempali i nisu ti dosli pomoc i zato su te i roknuli, kempaju i dalje i partija je draw, najcesce 3-4 tvoja kojima ne radi WASD ni mozak, protiv 1 njihove arty i mozda 1 mediuma napola mrtvog

how terrible, working as intended

2C) iako sluzbeno nije moguca opcija, jer je wg reko da to ne postoji, imas 2-3 bota u timu umjesto siemki, i oni slucajno i nadju neprijatelje i skinu ih, i pobijedite, i imas super exp x2 ili x3, i odma i mastery, al eto-teoretski nemoguce, u praksi neizvedivo

Ćoby kaže...
Stolnik kaže...
Ćoby kaže...

Chat ban na 3 dana zbog ovog: Fuck your lags you wg faggots  

Kam si to napisal? U bitci ili?

Ma u javni chat...onaj cDa mi uvalio bananu

inace moderatori stalno prate javni chat, a u igri mos pisat kaj oces, jedino ak neko ne posalje SS ili replay, nis se ne dogadja

p.s. ban si dobio jer si napiso wg malim slovima {#}{#}

14 godina
scipion kaže...

Poslao sam tipu mail i kaze da je njegov frend prodao acc, s tenkovima nizim od 7. tiera ali s 5 milijuna creditsa i 300k free expa za 800kn. Stvarno moras biti maher da daš 800kn za tako nešto..., naravno ako je istina.

Sere ko grlica

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
World of Tanks

Kupio T49 nakon dugo vremena, cista uzivancija {#}

Šest borbi zaredom, avg xp danas u njemu 1500, cca 15 borbi, pokupio 5 ace tankera

i feel dirty :)

Replay od najbolje

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
SlavkecD3 kaže...
Rucipe kaže...

Samo se vi smijte, ali on ce igru da proda za te novce. Budala uvijek ima. I koji kupuju i koji prodaju.

a ipak si tu, citas i lurkas cijelo vrijeme, al se rijetko javljas

vratija se $imeeeeee {#}

di je bijaaaaaaa       {#}

nego kaj ima kod tebe, kaj igras u zadnje vrijeme?

daj nabaci neki foto$hop skrin$hot {#}

quickr kaže...

Obožavam ovog AMX-a {#}

nakon kaj sam malo prepravljo svoj gejmplej od rusherskog, spoterskog i medium flankerskog u kemperski sa loren, otkrio sam 2 nova tenka u francuskoj grani, i jedan je upravo ovaj tvoj spomenuti

Waffen Trager Ausf. AMX 50 100 {#}

i

Waffen Trager Ausf. Lorraine 40t{#}

ak neko slucajno nije probo, svakako preporucam, preporodio sam se sa td gejmplejem{#}{#}

p.s. hejters gona hejt

Intel&ATI kaže...

Šest borbi zaredom, avg xp danas u njemu 1500, cca 15 borbi, pokupio 5 ace tankera

Replay od najbolje

bas sam ga i ja malo provozal na frendovom acc, 6th sense i camo full, dok rokam po drugima iz grma, na 200-300 m me ne spotaju, strava

ja kad sam ga grajndal sam ocito igral previse rusherski i naravno, tad sam bil nub, pre-tazilonsko doba{#}

frend ga igra kad mu trebaju kilovi, veli top gun skoro svaki put, kad je zgrajndal polovnog (interni naziv za t25/2) i otkljucal prototipa, tu je stal s tom linijom i nejde dalje

strah me opce zamislit kaj tek radi m8a1, sa dobrom posadom i opremom na tiru 4

posto sad nemam posadu spremnu za te seal-spottere i clubbere, necu ih uzimat, al cim se oslobodi neka posada uzimam obadva, za gu$t

16 godina
Intel&ATI kaže...

Replay od najbolje

Najbolja fora kod njega je kaj ti je svaka partija takva...od T18, pa do Hellcata ta linija je "totally balanced"...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego nisam igrao još od patch(nisam ga ni skinuo još),jesu li trollcati i "russian cloaking devices" još uvijek problemi?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Nego nisam igrao još od patch(nisam ga ni skinuo još),jesu li trollcati i "russian cloaking devices" još uvijek problemi?

ne znam na sta konkretno mislis al najveci problem je lag koji cini igru prakticki neigrivom tijekom dana i bitke na koje moras cekat minutu,minutu ipo da krenu

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
World of Tanks

ak sam dobro vidio, 75% na prem tenkove:

valentine, matilda, i matilda fresh prince of bel air {#}

znaci mogu kupit tir 5 koji kosta inace 1750 golda za 437.5 golda(nadam se da cu dobit pol golda nazad)

i matildu od 1500 golda za 375 golda?

sa svoje 4 ussr med posade, tonk ce dobro doc

p.s. jel neko ima vec matildu, kakva je za trening posada i kakav joj je MM?

Crnog Dzeka kupujem obavezno, a za matildu jos nisam ziher

dajte svoja misljenja, bar se to ne ustrucavate na ovom forumu

p.s. ovo su jeftinije kupnje nego tir 3 locust i t-15 na popustu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
g12356 kaže...

ne znam na sta konkretno mislis al najveci problem je lag koji cini igru prakticki neigrivom tijekom dana i bitke na koje moras cekat minutu,minutu ipo da krenu

Mislio sam na tank destroyere,dali je igra još uvijek prepuna njih,i dali još uvijek uspijevaju po deset puta po tebi zapucati bez da su scoutani.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Mislio sam na tank destroyere,dali je igra još uvijek prepuna njih,i dali još uvijek uspijevaju po deset puta po tebi zapucati bez da su scoutani.

pa ja koliko sam igrao MM je bio balansiran...tank destroyera je bilo po 2-3 al sto se tice confrontation moze ih bit po 10 ako ne i vise.a to za pucanje ne znam nisam neku razliku skuzio 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 19:35 (cod4gamer).
12 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Predator003 kaže...

kakav je mm za hellcat kada je u confirmationu?

bilo bi dobro kad bi se taj mod mogao uključiti smao za određene tenkove

pa možeš {#}

i confrontation je

ako imam hellcat i kv1s, za hellcata npr mogu uključit con. a za kv1s isključit?

ne bih rekao može se samo uključit/isključit za sve

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Vidio sam sad na TV-u reklamu za WoT, baš je super vidit tak reklamu za neku igru. Trebalo bi to postat praksa...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Predator003 kaže...

ako imam hellcat i kv1s, za hellcata npr mogu uključit con. a za kv1s isključit?

ne bih rekao može se samo uključit/isključit za sve

da, prije bitke sa hellcatom ga uključiš u opcijama a prije bitke s 1s-om uključiš {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Napkon ace na ovom smecu T34 a na drugoj momci iz klana OSVETA su se grozno proveli hehe.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Planiram počet igrat igru, igrao malo na frendovom acc-u.

Ima možda ko onaj Invate card?

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice