World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.311
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

jučer čim sam instaliral patch odmah sam ugasil taj novi mod.igram samo standard.možda ga uključim kasnije tek tolko da vidim,ali bude sigurno ugašen kak i ona ostala dva,jer standardne bitke mi je najbolje igrati i manje se nerviram.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
jura kaže...

jučer čim sam instaliral patch odmah sam ugasil taj novi mod.igram samo standard.možda ga uključim kasnije tek tolko da vidim,ali bude sigurno ugašen kak i ona ostala dva,jer standardne bitke mi je najbolje igrati i manje se nerviram.

mod će biti zakon ako budu eventi ubi 673 njemca,amera...

EDIT: lag strajks again.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 9:18 (sokre).
12 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/219978-0811-chr1schi%C2%B4s-modpackage-10c/  tu je direkt link na forum na WoT stranici!!!

14 godina

Nastavljaju se "odlične" partije od jučer. Više ne možeš partiju iznjeti ni sa 4-5 ubijenih tenkova {#}. Ostavim ih sa vodstvom 12-7, odem u garažu, kasnije vidim da su jazavci izgubili {#} 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
neaktivan
World of Tanks

kupljen IS-3...za sada sam prezadovoljan tenkom...jedina zamjerka je ammo rack koji bude ostecen gotovo svaku bitku.al tenk bounca cuda.sprijeda ga je tesko probit jedino ako si neki znalac pa znas dobro weak spot.sve u svemu tenk je zvijerka, jedva cekam doc do BL-9.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Tezi oblici kretenoida danas na serverima. Jel moguce da nitko na Erlenberg ne ode desno stit bok ili na Prohorovki nitko ne ode na brdo... Jos mi je najjaci slucaj kad na Malinovki nitko ziv od heavia ne ode na brdo a njihove 2/3 ekipe ode gore i pometu nas ko prasinu. {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Tezi oblici kretenoida danas na serverima. Jel moguce da nitko na Erlenberg ne ode desno stit bok ili na Prohorovki nitko ne ode na brdo... Jos mi je najjaci slucaj kad na Malinovki nitko ziv od heavia ne ode na brdo a njihove 2/3 ekipe ode gore i pometu nas ko prasinu. {#}

Siema, kto PL?

Ak niš drugo bar sam chat disableao, da ne moram čitat gluposti više.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 13:43 (St0ka).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

premium račun?wtf?jesam nešto propustio? :P

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ocito smo svi dobili jedan dan premiuma... {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Sabijac siemki{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
moderator
Zaja kaže...

Sabijac siemki{#}

Kakav ammo loadout koristiš (vidim da si u plusu) i ako koristiš AP jel se isplati čekati 25s reload za cca 1200dmg (za razliku od JgE100)?

EDIT: Ustvari gledam dpm, sličan je, 183 ima veći reload i veću aplhu, dok E100 brže reloada i manji dmg, al svejedno, kitiš li ih zlatom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 15:13 (DrNasty).
14 godina

Sa amerima protiv njemaca, njemci nas razmontirali.

Sa francuzima protiv rusa, razbili ih ko beba zvečku. Autoloader je majka {#}

Sa njemcima protiv rusa, jako izjednačena borba. Nijanse su odlučivale.

To su moja iskustva za sada.....

15 godina
neaktivan
quickr kaže...

Sa amerima protiv njemaca, njemci nas razmontirali.

Sa francuzima protiv rusa, razbili ih ko beba zvečku. Autoloader je majka {#}

Sa njemcima protiv rusa, jako izjednačena borba. Nijanse su odlučivale.

To su moja iskustva za sada.....

I da nadodam, s amerima protiv rusa, pokidali nas ko pas mastan papir..tier 10 borba

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
14 godina
neaktivan
World of Tanks

sa francuzima protiv njemaca, oprali nas ko krpe

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Z

EDIT: Ustvari gledam dpm, sličan je, 183 ima veći reload i veću aplhu, dok E100 brže reloada i manji dmg, al svejedno, kitiš li ih zlatom?

Samo HESH derem{#}

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 7:59 (DrNasty).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Toliko sam pljuvao u pocetku na tenk a na kraju ce mi ga bit zao prodat

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa zašto bi ga prodao? Ja svoga nisam, a za IS-7 sam relativno brzo skupio novce. Istina, skupljao sam sa SP-om, ali ipak...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

mali savjet za one koji nemaju premium acc. a znači im nešto taj 1 dan premiuma, da se ne logiraju danas jer igra šteka jako..

a kolko vidim taj premium se aktivira kad se logiraš(bar je meni tak bilo)ispravite me ako griješim

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko

3 0 hvala 1
16 godina
nev75 kaže...

mali savjet za one koji nemaju premium acc. a znači im nešto taj 1 dan premiuma, da se ne logiraju danas jer igra šteka jako..

a kolko vidim taj premium se aktivira kad se logiraš(bar je meni tak bilo)ispravite me ako griješim

Evo sam izbrisao wot te ga friško instalirao...stavio par modova i krenuo bar uduplati kad ono....J::::: igra šteka na oba servera za poluditi....promašim IS x2 zbog laga i trzanja.....j............wg...kreteni jedni riješite glupi lag, ping i MM i ništa ne dirajte sljedećih pola godine i neću se buniti...izbacuju update ko na traci a oni problemi stari 1-2 godine ništa veliko NIŠTA. Kada će više ta WAR THUNDER ground unit{#}.

Frka85
12 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Pa zašto bi ga prodao? Ja svoga nisam, a za IS-7 sam relativno brzo skupio novce. Istina, skupljao sam sa SP-om, ali ipak...

IS8 je OK tenk, u vucji copor sa meds pa flankat. Nije mi ga zao, ne volim devetke. :/

play2much
11 godina
World of Tanks

Opet lag lag lag. I tako svaki patch hebo ih ja.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks
Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne shvaćam kako svima šteka, meni ide sve ko podmazano, ping 50, lag apsolutno 0.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Germans in confrontation = Fifteen shades of grey...

Uhuhuhuh kakav komentar na vijest o ovim nacionalnim bitkama {#} 

1 0 hvala 0
14 godina

Oke, definitivno najgore bitke su englezi protiv bilo koga. Jednostavno engleski tenkovi su toliko slabi da se nemogu nositi solo protiv njemaca/rusa/amera....

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Najgori protivnici su rusi i ameri. Sa rusima hrpa KV tenkova, a ameri sve Hellcat ili iz Hellcat linije.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

evo i poruka o lagu

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 19:47 (franciskod).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvi put igram Confrontation i šta se desi {#}

REPLAY

Moj PC  
8 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam problem,želim promjenit password ali nemogu jer mi moraju poslat activation code na stari broj moba,koji nije u funkciji,nezz di je kartica niti znam pin,stvar je u tome i kad hoću prenijeti na novi broj,treba mi doći sms na stari,jeli itko ima ovakav problem,ako ne znate, kako da kontaktiram wg o ovom problemu?

Hvala

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice