World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.067.799
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
The Unforgiven kaže...

vikend je a pobjeđujem, moram prestat igrat, ovo nije u skladu s pravilima svemira

Jel može informacija kako si došao do tog moda, jel to ingame ili asistent za android/ios? :)

Lijep pozdrav. :)

13 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

ima li itko problem da ga izbacuje na radnu površinu iz wota (bilo standardnog ili testnog) svakih 1h vremena, uvijek se mogu vratiti ali iritira, i primjetio sam da se to događa uvijek u isto vrijeme 12:30, 13:30, 14:30, uvijek kad je nešto i 30 minuta?

meni,ali to se događalo jučer i prekjučer,danas nikako,nisam baš pratio svako koliko,ali u 4 sata igranja izbacilo mi 2-3 puta.

12 godina
neaktivan
raptor22 kaže...
Predator003 kaže...

ima li itko problem da ga izbacuje na radnu površinu iz wota (bilo standardnog ili testnog) svakih 1h vremena, uvijek se mogu vratiti ali iritira, i primjetio sam da se to događa uvijek u isto vrijeme 12:30, 13:30, 14:30, uvijek kad je nešto i 30 minuta?

meni,ali to se događalo jučer i prekjučer,danas nikako,nisam baš pratio svako koliko,ali u 4 sata igranja izbacilo mi 2-3 puta.

meni u sekundu točno svakih 1h tj u ??:30 ako sam u bitci uvijek potražim kamen i smao čekam da me izbaci

14 godina
neaktivan
World of Tanks

e jel zna neko kaki mod trebam stavit da mi pise ono sa strane za kolko cu sekundi napunit granatu

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
raptor22 kaže...
Predator003 kaže...

meni u sekundu točno svakih 1h tj u ??:30 ako sam u bitci uvijek potražim kamen i smao čekam da me izbaci

čudno,mene to izbacilo nasumično msn. 6 ili 7 puta u zadnja dva dana,danas ništa,ali sreća što sam bio u garaži,jedino sam primjetio da kad mi je izbacivalo da mi se pojavio onaj windows activation client,jer sam neki dan sa win8 vratio na win7,pa još nisam registrira

11 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

e jel zna neko kaki mod trebam stavit da mi pise ono sa strane za kolko cu sekundi napunit granatu

zar to nije default u zadnjem patch-u?

14 godina
neaktivan
World of Tanks

tko već nije, neka posjeti site [url]http://www.incgamers.com/2014/01/win-world-of-warplanes-supermarine[/url] i tamo uzme key za WoWP. ja sam uzeo jedan tog tipa s drugog nekog sajta, ali po izgledu koda rekao bih da su iz iste serije - znači isto sranje.

uglavnom, poanta je da kod daje 300 golda i neki premium aviončić, ali taj gold koji se dobije vrijedi i za WoT jer mi je i na WoT accountu dodjeljeno 300 golda (pretpostavljam da je WoT i WoWP acc povezan, ali eto nisam bio siguran hoće li taj gold vrijediti za obje igre).

5 0 hvala 7
15 godina
World of Tanks

MY7DH-NFP7F-DARAU-H98DA

evo jednog viška, pokušao varat, na žalost ne može se :D

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Unforgiven kaže...

MY7DH-NFP7F-DARAU-H98DA

evo jednog viška, pokušao varat, na žalost ne može se :D

iskoristio sam kod, da se ne bi drugi mučili :D

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
12 godina
World of Tanks

nažalost više ne radi :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Dobio jedan dan premiuma... right on :D ! 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Nema nista sladje nego kad mi dodju petice na t150, 7killova za manje od dvije minute {#}.

3 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Nema nista sladje nego kad mi dodju petice na t150, 7killova za manje od dvije minute {#}.

Naslov je najjaci {#}

play2much
15 godina
Diskleksija-150
11 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
Mquany kaže...

Naslov je najjaci {#}

{#}{#}{#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Do kad je otvoren test server i kada dolazi update?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TonyKTM kaže...

Eh ta T110E3ca. {#} 18 500 potencijalne primljenje štete i 9 500 damage. Strašan tenk.

bas am jucer pogledo ravenov replay, strasno kaj tenk radi, samo ding ding ding, ammoracka nekog, popravi gusjenice i ide dalje,vrijedi ovo vidjet da se izguraju t28 i 95{#}

Spiridon kaže...

Nubidon je ovaj put napravio dar-mar... {#}{#}{#}

EDIT: Doduše, Cruiser IV im je bio bot, hvala Bogu. Zadnjeg sam ga u njihovoj bazi. Imali smo i mi bot-a, SU-85 ali dok su oni pucali na njega ko blesavi moj KV-1 je zauzimao pozicije. Čak i bot može biti koristan.

kolko vidim fulo si 6 puta? wtf? ftw! {#}

i jos se usudjujes postat tu na forumu??!!? da si bar pogodil pa nisi probio, onda ok, al ovo!!???

makni tu sliku di se vide promasaji dok deda nije vidio {#} jer ces dobit {#}

ja bi ti uzo odma sve one medalje

znas da se tu smiju postat samo stronk achievemientcz {#}

Predator003 kaže...

Koje modove držite omogućene?

btw: nevezano za anketu, zašto su smanjili alphu za E3 i E4 a jgpz i fv 183 i dalje imaju istu, potpuno nepotrebno po meni?

samo standard burki, kad s nekim platunam i povuce me u neki drugi mog, neznam kamo ici i kaj napravit, jos nisam ni ovak sve mape istrazio i utvrdio, po tipovima tenkova i gameplej stilovima

Predator003 kaže...

da  bi se kladit da su burek / yogurt winsi, jer to redovito iskace na desktop i rusi / izbacuje iz aplikacije u kojoj si trenutno

ja dok sam igral cross fire takav pop up je znacio da igra detektira hack tool i izbaci me

e sad dalje lupam napamet, al moze bit antivirus koji je namjesten da gleda disk svaki sat

ili je neka shema sa internet konekcijom

uglavnom nekaj je sigurno, jer rng ne proradi tocno na puni sat ko old faithfull

jel se i u drugim programima / igrama to desava?

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
ja111 kaže...

Do kad je otvoren test server i kada dolazi update?

12 godina
neaktivan
swon kaže...

nego imali li igdje free golda ili prmiuma ;)

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/07/disgraced.gif

12 godina
neaktivan

Predator003 kaže...

da  bi se kladit da su burek / yogurt winsi, jer to redovito iskace na desktop i rusi / izbacuje iz aplikacije u kojoj si trenutno

ja dok sam igral cross fire takav pop up je znacio da igra detektira hack tool i izbaci me

e sad dalje lupam napamet, al moze bit antivirus koji je namjesten da gleda disk svaki sat

ili je neka shema sa internet konekcijom

uglavnom nekaj je sigurno, jer rng ne proradi tocno na puni sat ko old faithfull

jel se i u drugim programima / igrama to desava?

ma samo u wotu, antivirusa nema, vjerojatno je do interneta točnije do rutera, ne sjećam se da se to prije dok da nisam imao događalo, ako mi se dadne probat ću bez rutera pa ćemo vidjet

14 godina
Mquany kaže...

Daj mi reci koji program koristiš za upload replay-a na jubito?

12 godina
neaktivan
World of Tanks

znači,skupio sam oko 15k experienca na kv1,šta sljedeće ići? kv1s ili t150?

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kivic15 kaže...

znači,skupio sam oko 15k experienca na kv1,šta sljedeće ići? kv1s ili t150?

1s definitivno...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina

nebi tako "definitivno" rekao 1s...

ako znaš igrati s malo armora i reloadom od 16 sekundi, oko 19 bez ventova i posade na 100% onda je 1s ubitačan

al' po meni je t-150 "samoopstojniji" tank, može preživjet više batina, ima čisto pristojan top za svoj tier, a može preživjeti i u tier 8 mečevima jer ima armor (može i 1s, al' puno teže)

3 1s-a u platoonu su smrtonosno oružje, al ako si sam i nađeš se bez pomoći suigrača (što je najčešće, jer u random bitkama najčešće nemaš suigrače već igrače koji služe samo za to da drugi tim ne puca samo po tebi), uglavnom si mrtav dosta brzo

a i ovisi kojom linijom dalje želiš iči, 1s linija je mobilnija ali s manje armora, dok je t-150 linija žešće oklopljena ali zato manje mobilna

edit: naravno, govorim o full upgradeanim tenkovima, oba su muka isusova stock, na to se pripremi

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 22:15 (The Unforgiven).
12 godina
World of Tanks

Meni redovito izbacuje na desktop, ali totalno nasumično - nekad svakih pola sata a nekad cijeli dan bez problema. To mi se događa otkad sam ponovo počeo igrati, od misije za is6. Tražio sam na netu i jedino objašnjenje je da je do windows 7-ice. Nešta vezano za fokus aplikacije (tako nekako). Ugl ja sam skužio da mene zafrkava aplikacija od t scuma za mobilni internet, ona u biti traži od windowsa taj famozni fokus, pa kad imaš nešta u full screenu onda se sve minimizira. Nisam našao riješenje.

btw, ako ima tko viška kod, malo sam okasnio {#}

kakav potpis?

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
MarvinS kaže...

Meni redovito izbacuje na desktop, ali totalno nasumično - nekad svakih pola sata a nekad cijeli dan bez problema. To mi se događa otkad sam ponovo počeo igrati, od misije za is6. Tražio sam na netu i jedino objašnjenje je da je do windows 7-ice. Nešta vezano za fokus aplikacije (tako nekako). Ugl ja sam skužio da mene zafrkava aplikacija od t scuma za mobilni internet, ona u biti traži od windowsa taj famozni fokus, pa kad imaš nešta u full screenu onda se sve minimizira. Nisam našao riješenje.

btw, ako ima tko viška kod, malo sam okasnio {#}

i mene izbaciva na desktop,i jedino mi task man. to riješi....ne znam zašto...

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

evo napokon ace sa AT8, predobar tenk , al samo sa zadnjim il predzadnjim topom , al nisam uspio pobjedit jer nebi stigo do capa a i ostalo mi 30 hp tako da bi me arty sredila. zato sam odlucio bar da neke medalje dobim :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 22:53 (veks25).

11 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

otkako radi test server može se koja dobra odigrat, valjda je ekipa tamo..

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
World of Tanks

Nabavio kod.

Lik mi stvarno preko maila poslao kod, legenda

link

kakav potpis?

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ćoby kaže...
Mquany kaže...

Daj mi reci koji program koristiš za upload replay-a na jubito?

Snimam s Dxtory a editiram u Sony Vegas, vegas se cini dosta konpliciran, ali zapravo je dosta jednostavan, vrlo brzo pokupis osnove,

s njim radis i edit i prebacivanje u format koji je manji pa time i laksi za upload.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice