Siemkama treba prodati foru. Za svaki mjesec neigranja dobit ćete mjesec premiuma besplatno, uvjet je da se ne ulogira unutar tih 30 dana.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ferdi ima bolji armor, ali me više privlači mobilnost JPanthera, a i armor više ne znači puno kad svaka siema može prešaltat na prem
Ferdi ima bolji armor, ali me više privlači mobilnost JPanthera, a i armor više ne znači puno kad svaka siema može prešaltat na prem
več si sam odgovoril na pitanje.
kad sam prošel tu liniju još nije bilo jpanthera II,tak da sam igral s ferdinandom i tenk mi je bil odličan full upgrejdan,a da sad idem ponovno na tu liniju uzel bi jpanthera II zbog njegove mobilnosti.ruku na srce kak i sam veliš onaj koji ne zna probiti ferdinanda sa običnom prešaltal se bude na premium tak da ti bolji oklop u odnosu na jpantheraII malo znači.
Zasto ovaj XVM ne updeata statse, vec tjedan dana je sve isto?
zato jer su na novogodišnjim praznicima.kaj nebreš igrati ako ti nije updajtan xvm?
nekad im treba malo duže,budu updejtali bez brige.
nije isto neki dan su napravili update
zato jer su na novogodišnjim praznicima.kaj nebreš igrati ako ti nije updajtan xvm?
nekad im treba malo duže,budu updejtali bez brige.
Mogu ja igrati, samo pitam... posto mi je win rate vec 5 dana na 50% a u igri pise 49%, pa me to malo zivcira
Jel se isplati grindat zadnju cijev na M103 ?
20 | Da |
---|---|
4 | Ne |
Ja sam je preskočio bilo mi glupo dat 60 k za top, kad uzmeš e5 dobiješ je đabe , a 60 k je trećina za t110e5. No opet ja sam žurio na e5 tako da nisam nešto pretjerano bio na M 103. Blagu razliku u penu nadoknadiš s HEAT granatama, iako preciznost nije po mom ukusu heat pena skoro di god pogodi tako da ...
No na kraju ako će M103 ostat u garaži uzmi, ak ides samo na E5 preskoci :)
Zanima me koliko vrijedi moj acc:
-premium acc jos jedno 25 dana, 67% winrate, 1850wn6 1700eff 2600wn8
-oko 17000 golda + goldi od kampanje
-5 tier 10 tenkova + VK tenk od kampanje
-2 tier 9 tenka researchana(is8 i m103-100k expa do e5)
-tier 8 tenkovi: 1390(5skilla,is3(4skilla),T69(4skilla))+researchani at15,t44
-posade na t10 tenkovima su sve preko 3-4-5 skilla
-T1(4skilla)
-xpa za konvertiranje= 550 000
-premium tenkovi:t34,e25 i t2lt
-opis: acc ima odlicne statse s koijima mozete uci u bilo koji klan,
mail je vezan samo s wot-om za koji cete dobiti 100% kontrolu,
nikada nisam dobio ban na njemu,
razlog prodaje je da vise nemam vremena da igram
-malo mi je hitno pa napisite vase procjene i ponudite sto ako zelite
Taj tenk je predobar da bi ga se igralo samo da ga se prođe. Sa zadnjim topom je zvijer...tako da je moja preporuka ipak uzeti top...
Napisi koje desetke imas pa mozda netkome bude zanimljiv. Ja sam kupio Sandmanov jer je imao desetke koje ja jos nisam grindao pa mi je lakse bilo kupiti njegov acc nego se zajebavati na svom jos 20k partija sa grindanjem
Sorry na duplom postu
Evo ja upravo idem na tu cijev...fali mi još samo par tisuća xp.
batchat25t,foch155,121,t57,conqueror gun carriage
jg panter 2 definitivno, jer je puno mobilniji, ima odlicnu depresiju, ak si igral med liniju otkljucano ti je sve osim gusjenica, a i drugi top sa jgpantera bi trebo bit otkljucan isto, makar ja radje igram sa 8.8 dugom dok ne otvorim zadnji top jer je 10.5 kratki preslab , oce dingat a granate skupe
a na ferdiju bi ti ostalo otvorit zadnju cijev, gusjenice i zadnji motor koji mozes i prek vk4502A ak ga imas
po meni ne, jer je 1/3 ukupnog puta do t110, a dobijes ga sa otkljucavanjem tir x
i ostaje ti jedan predobar tenk za gust tir 9 sa topom desetke
razlika nije tolka da bi se isplatilo uzet taj top-mozda da nema drugog 120mm i da si osudjen na 105mm onda bi reko da, ovak, ne neisplati se
Napisi koje desetke imas pa mozda netkome bude zanimljiv. Ja sam kupio Sandmanov jer je imao desetke koje ja jos nisam grindao pa mi je lakse bilo kupiti njegov acc nego se zajebavati na svom jos 20k partija sa grindanjem
Sorry na duplom postu
Jel se smije znati koliko si krznenih izdvojio za taj acc?
Jel se smije znati koliko si krznenih izdvojio za taj acc?
50 eura je mislim bila cijena za taj account koji je kupil ako se ne varam
http://www.njuskalo.hr/pc-igre/world-of-tanks-account-jeftino-oglas-9760640
PZ II J gore, acc samo za one koji žele njega
http://www.njuskalo.hr/pc-igre/world-of-tanks-account-jeftino-oglas-9760640
PZ II J gore, acc samo za one koji žele njega
Taj nalog ne vrijedi 39 eura...
lol mikroshit koji ako imas mozga ti nista neznaci.
lol mikroshit koji ako imas mozga ti nista neznaci.
i slike koje su cijele ofarbane u jednu boju nista ne znace ali vrijede 40 milijuna dolara
Treba mi netko za platon jer više ne mogu igrati s ovim retardiranim igračima diljem svijeta, javite se u PM pa da mogu s nekim pametnim platonat
nema vise daily zadataka za 250k somova?
nema vise daily zadataka za 250k somova?
Sada imaš za 50k štete dobiješ 1 dan premiuma sve do 1.1.2014 .
eh...
27 partija za 37k damaga, zatim 3 dosta bile za preostalih 13k.
što me server ove dane oduševljava, sve sam pokvario, izgubio volju al ono prokleto još malo da odradimo za taj dan premiuma drži
počeo lov klanova na statse i free igrače, opći napad pa se utrpao da odj..em ostale izem ti cw i tc i sve ostalo...
sretno pajdaši, nadam se vas server poštedio ovih dosad neviđenih nebuloza mehanike igre mene pošteno začudio.
jeste culi za ovaj event za dobit is6?