World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.273.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

A Tigar P gazi oba.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
Erceg kaže...
marsovac kaže...
Oly_E3 kaže...

T-29 sa 105mm je super stvar, još imam osnovni motor, pa sam malo trom, ali zakon tenk, puno više zabave nego sa M6 i T1 koji su također bili super tenkovi... Počastio sam se sa T26E4, dobro zarađuje, mada bi ja osobno volio Type 59, njega mi je uvjek neugodno susrest. Malo mi smeta slab motor, ali treba se naviknut na takav stil igre :)

Definitivno najbolji tenk na Tier-u 7, sa T29 se nisam bojao Type59 ni mnogih drugih tenkova na Tier-u 8...Samo treba paziti kako trosis granate, ici na siguran pogodak i to je to...

IS je bolji za nijansu.

IS se nikako ne moze mjeriti sa T29, manje HP-a, manji view range, top na T29 ima bolji ROF i precizniji je... Volio bih sresti IS koji me 1 vs 1 moze dobiti u T29 :)

Džedaj
16 godina
World of Tanks

Ovu 1. partiju je odigrao moj brat prije dan-dva. A ovu 2. sam ja maloprije i najzanimljivije mi je to što sam ST-1 tenku skinuo 1500 HP-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
marsovac kaže...
Erceg kaže...
marsovac kaže...
Oly_E3 kaže...

T-29 sa 105mm je super stvar, još imam osnovni motor, pa sam malo trom, ali zakon tenk, puno više zabave nego sa M6 i T1 koji su također bili super tenkovi... Počastio sam se sa T26E4, dobro zarađuje, mada bi ja osobno volio Type 59, njega mi je uvjek neugodno susrest. Malo mi smeta slab motor, ali treba se naviknut na takav stil igre :)

Definitivno najbolji tenk na Tier-u 7, sa T29 se nisam bojao Type59 ni mnogih drugih tenkova na Tier-u 8...Samo treba paziti kako trosis granate, ici na siguran pogodak i to je to...

IS je bolji za nijansu.

IS se nikako ne moze mjeriti sa T29, manje HP-a, manji view range, top na T29 ima bolji ROF i precizniji je... Volio bih sresti IS koji me 1 vs 1 moze dobiti u T29 :)

baš to. doduše prošao sam is, tigar p i evo t29 završavam, i t29 mi se čini nekako najbolji t7. doduše svi oni imaju prednosti i mane ali ameri imaju jednu recimo malo jaču prednost tj. kupolu koja je od t29 pa na dalje praktički neprobojna ako se imalo postaviš kako treba.

tigar p ima brutala prednji armor ( kao maus) ali što mu vrijedi hull od 200mm kad kupola popije sve, is oki ali onih 175 penn mu definitivno netreba tj. ima podosta slabiji top od navedenih. tigar p 203 pen buši sve ali dmg 220+ odlićan rof , t29 198 pen 320 dmg, a is 175 390 dmg i najmanji rof...

kad ih usporedite po naoružanju t29 je recimo nešto između njih dvoje

sve sam ih pergrindao/grindam i nemogu se oteti dojmu da je t29 nekako najbalansiraniji

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
World of Tanks

Prije nego sam krenuo u grind T29-ke dobro sam istrazio i velika veicna tvrdi da je najbolji u Tier 7, iskreno govoreci uvjerio sam se da to zaista i jest,

najbolji na Tier 7 i moze predstavljati veliki problem i za Tier 8 tenkove posebno ko dobro zna iskoristit dobru kupolu...

Džedaj

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.esl.eu/hr/wot/news/207530/ 7v7 kup s Gold nagradama ovu nedjelju :)

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
marsovac kaže...

Prije nego sam krenuo u grind T29-ke dobro sam istrazio i velika veicna tvrdi da je najbolji u Tier 7, iskreno govoreci uvjerio sam se da to zaista i jest,

najbolji na Tier 7 i moze predstavljati veliki problem i za Tier 8 tenkove posebno ko dobro zna iskoristit dobru kupolu...

Samo kaj bez obzira kako se pozicioniram s njim, Tigar mi i kupolu buši iz bilo kojeg kuta.

12 godina
neaktivan
Jarvan kaže...
marsovac kaže...

Samo kaj bez obzira kako se pozicioniram s njim, Tigar mi i kupolu buši iz bilo kojeg kuta.

Ako te buši u kupolu jedino te može probušit na ˝uši˝ koje su jedini (veći) weakspot na t29 kupoli, što bolji igrači rješavaju tako da idu kupolom lijevo-desno nakon pucanja što otežava gađanje tih ˝ušiju˝. Najbolji t7 heavy ovisi o mapi koju igraš ali ovako općenito T29 nikako nemože bit loš...

17 godina
Jarvan kaže...
marsovac kaže...

ček frontalno ti buši kupolu, tigar normalni?

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
ninoG kaže...
Jarvan kaže...
marsovac kaže...

Ako te buši u kupolu jedino te može probušit na ˝uši˝ koje su jedini (veći) weakspot na t29 kupoli, što bolji igrači rješavaju tako da idu kupolom lijevo-desno nakon pucanja što otežava gađanje tih ˝ušiju˝. Najbolji t7 heavy ovisi o mapi koju igraš ali ovako općenito T29 nikako nemože bit loš...

Netočno, uši nakon neznam kojeg patcha su prestale biti hitboxes, tako da nema damage

15 godina
ninoG kaže...
Jarvan kaže...
marsovac kaže...

ne bude nikakav dmg kad te pogodi u uši,jedina mogućnost da napravi dmg a da pogodi kupolu je onaj poklopac kroz koji ulazi posada u tenk

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
neaktivan
World of Tanks

AMX-13F3 STA reci? killer pravi... ima tko iskustva s njom sta da joj stavim osim mreze :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanima me koliko je procijena ovog accounta
Ima u garazi: Type 59, T-50, T-54, KV-2, IS-8, IS-4, ISU-152, SU-14(ovi imaju sve otkljucano osim veceg tiera, osim SU-14(stock))
Ima 3000 golda
370 tisuca srebrnjaka
27 tisuca free exp

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da nebi puno dobio za to :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rodić kaže...

AMX-13F3 STA reci? killer pravi... ima tko iskustva s njom sta da joj stavim osim mreze :)

camo, rammer,gun laying drive

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ljudi! Kaj staviti na Churchilla i KV1 kao opremu, tj. koje bi im pasale najbolje?

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
17 godina
Domagoj905 kaže...

Pozdrav ljudi! Kaj staviti na Churchilla i KV1 kao opremu, tj. koje bi im pasale najbolje?

Hvala unaprijed!

ništa ako ćeš ih izgridanti i ići dalje. po meni je to bacanje golda za demount.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Pa Churchill je premium tank da ne bude izgrindal na njemu za npr is6 ;-) tak da mu nr bude onda to bacanje golda za demontiranje.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
jura kaže...
Pa Churchill je premium tank da ne bude izgrindal na njemu za npr is6 ;-) tak da mu nr bude onda to bacanje golda za demontiranje.

sad chrucheva im ko dreka lol, ja sam na svog stavio vent, imam za brže ciljanje onaj drek (mislim da za to nema protrebe) a 3 slot stavljam cammo ili binocular telescope za veći view range. doduše pošto ga arty masakrira nebi mu bilo na odmet staviti spall liner.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
World of Tanks

Zna li itko koliko košta streljivo za onaj najbolji top na IS-u 8?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
@Izzy » 1065 silvera
13 godina
neaktivan
World of Tanks

službeni podatci za 8.2 bi trebali izaći sutra, i nisu novosti samo za američko stablo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

Zanima me koliko je procijena ovog accounta
Ima u garazi: Type 59, T-50, T-54, KV-2, IS-8, IS-4, ISU-152, SU-14(ovi imaju sve otkljucano osim veceg tiera, osim SU-14(stock))
Ima 3000 golda
370 tisuca srebrnjaka
27 tisuca free exp

50€ komotno :):D

13 godina
neaktivan
World of Tanks

jenda dobra s LOWE-om :) ! bez prem

https://www.4shared.com/photo/LaHDcl1g/shot_146.html?

dobro sad *?

Anthony
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 11:12 (Anthony17).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anthony17 kaže...

file://localhost/C:/games/World_of_Tanks/screenshots/shot_146.jpg

Dobar ti je ovaj link :-D :-D :-D :-D

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jutro dali vam radi WOT meni ne?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ne radi trenutno... Greška u spajnju na server....

15 godina

odrzavanje je

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Prije jedno 10 minuta odigrao partiju u S-51. Izgubio, svi još stojimo u bitci jedno pola minute i chatamo i gledamo onak: {#}

Na kraju izbaci u garažu i odem u general chat. Imam šta vidjet, masivni spam kao:  "derp derp derp" i "siema! kurwa!" i "POTATO!" i "SERVER Y U NO WORK! *Jacky Chan meme*" i tako to.

Zadnjih 7-8 minuta svi spamamo u chatu ko blesavi i sad restartali server, odma odem na forum kad ono čim je došlo do problema odma netko otvorio temu: forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/172424-victory-but-not-stats-and-tank-remains-in-battle/

B-E-A-UTIFUL  start of the day {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 10:42 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anthony17 kaže...

file://localhost/C:/games/World_of_Tanks/screenshots/shot_146.jpg

You fail at interwebz!

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice