F YEAH
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://worldoftanks.eu/news/4380-world-tanks-wins-golden-joystick-award/
to je prava akcija, sad će 2 TierIX u garažu
http://worldoftanks.eu/news/4380-world-tanks-wins-golden-joystick-award/
to je prava akcija, sad će 2 TierIX u garažu
Znaci imam jos 7 dana da skupim 130k exp za E75
Naravno ne velim da PzIV, Tigar, Panther, Kraljevski tigar i jagd tigar nisu bile nemani, svakako da jesu, ali oni su jako, jako kratko sudjelovali u tom ratu, pogotovo kraljevski i jagd.
K tome još morate imati na umu da je ona famozna daljina na koju je tigar mogao skinuti tenk jako, jako, jako relativna. Možda se desilo, negdje na ruskim stepama 3-4 puta da je pogodio neki tenk na preko 2 kilometra, to mu nikad ne bi uspjelo na drugim bojištima, osim ako njemci ne bi skužili kako pucati kroz uzvišenja i ostale prirodne prepreke.
Ali to je fenomen. Kad je nešto ispred svog vremena i kad se oko toga vrtila silna propaganda tolko dugo, postalo je možda i nezasluženo neka legenda. Ja neznam kakav je tigar bio, bogami neznate ni vi, sve kaj znamo su podatci koje smo dobili od drugih. Ja znam da ako bi mi pošlo za rukom da uništim tigra u ono vrijeme uzdigao bi ga u visine kad bih se napio nakon toga u birtiji ili nekom rovu, samo da moj pothvat bude dobio još više na značenju.
ovaj se čovjek baš ne bi složio sa tobom....
Odlično, imam za kupiti 2x lorraine (tier 7 arty i tier 9 medium), a možda uspijem i natući još 100k xp do objecta 704 u iducih 7-8 dana. A svakako treba uzeti u obzir i popust na opremu, imam par tenkova koji cekaju nove module ko žedan vodu :)
aUUUUU covjece a fali mi jos 60k exp do is3 dali cu moci huh
Pa IS-3 nece biti na popustu
S premiumom u jednom danu igranja se otvori XD. (60k)
ovaj jpze100 je stvarno ugodno iznenađenje a bojao sam ga se kupit jer su ga svi pljuvali
imam samo 10 borbi s njim al za sad je zvjer :D
ovaj jpze100 je stvarno ugodno iznenađenje a bojao sam ga se kupit jer su ga svi pljuvali
imam samo 10 borbi s njim al za sad je zvjer :D
Smece tenk, veselim se kad ga vidim, isto kao i KV-5.
Naravno ne velim da PzIV, Tigar, Panther, Kraljevski tigar i jagd tigar nisu bile nemani, svakako da jesu, ali oni su jako, jako kratko sudjelovali u tom ratu, pogotovo kraljevski i jagd.
K tome još morate imati na umu da je ona famozna daljina na koju je tigar mogao skinuti tenk jako, jako, jako relativna. Možda se desilo, negdje na ruskim stepama 3-4 puta da je pogodio neki tenk na preko 2 kilometra, to mu nikad ne bi uspjelo na drugim bojištima, osim ako njemci ne bi skužili kako pucati kroz uzvišenja i ostale prirodne prepreke.
Ali to je fenomen. Kad je nešto ispred svog vremena i kad se oko toga vrtila silna propaganda tolko dugo, postalo je možda i nezasluženo neka legenda. Ja neznam kakav je tigar bio, bogami neznate ni vi, sve kaj znamo su podatci koje smo dobili od drugih. Ja znam da ako bi mi pošlo za rukom da uništim tigra u ono vrijeme uzdigao bi ga u visine kad bih se napio nakon toga u birtiji ili nekom rovu, samo da moj pothvat bude dobio još više na značenju.
ovaj se čovjek baš ne bi složio sa tobom....
Ne mora se složiti. Taj najskuplji tenk u 2. svjetskom ratu mu je na kraju postao metalni kovčeg. Danas je jedna stvar jasna, da su njemci više ulagali u PzIV i Panther koji su bili jeftiniji, ekonomičniji i lakše za održavati, a da ne pričam kolko je manje resursa treba za proizvodnju, pitanje je kako bi sve završilo. Taj "najbolji" tenk u 2. svj. ratu im je na kraju bio samo trošak, trošak materijala i benzina. Da trebalo je 13 T-34 da unište jedan tigar (to je statistika, točan zbroj netočnih podataka) ali je tih 13 tenkova manje koštalo nego ovaj 1 (ako pogledamo proizvodnju, pa municiju, pa benzin, pa popravke koji nikad nisu bili jeftini, i tako dalje).
Da se mene pita Panther je bio daleko, daleko bolji tenk od famoznog i u neba uzvišenog Tigra.
Vi koji ste dali TD se poserete u gace kada vidite e-100?
Teski tenkovi (Tigar I i II, JgdTigar) su bili forsirani od strane Hitlera.
Cinjenica da vozilo koje je najvise proizvedeno i koje je unistilo najvise saveznickih tenkova uopste nije bio klasicni tenk vec Stug III i on se proizvodio do samog kraja.
Ali isto tako Njemci su trebali Tigrove prvenstveno radi morala, a ne moze se zanemariti ni njihova ucinkovitost. Da su bili skupi jesu ali na vecim udaljenostima su jednostavno razvalljivali, posebno na istocnom frontu... I da se odustalo od njihove prooizvodnje i fokusiralo na IV i Pantere ne bi nesto puno promijenilo jer jednostavno saveznicko bombardovanje je sve vise uzimalo danka (svejedno kakav tenk proivodis ako su ti tvornice ostecene ili razorene), a i Ruska proizvodnja je postajala nenadmasiva...
Najveca greska je sto su se Njemci do samog kraja rata fokusirali na usavrsavanje i proizvodnju napadackog oruzja jer Hitler je strogo zabranjivao i usporavao razvijanje i proizvodnju odbrambenog oruzja i tehnologije.
Malo OT: Mene samo zanima kakav bi bio odabir tenkova u igri kada bi postojao istorijski MM, znaci da se stavljaju samo tenkovi koji su stvarno ucestovali u ratu...
A mene zanima misli li se ubaciti mod igre gdje se bore isključivo tenkovi jedne nacije protiv tenkova druge nacije. Dakle, Njemačka Vs. SSSR, SAD Vs. Njemačka ili pak SAD Vs. SSSR?
Ne poserem se u gaće, samo se ne slažem s tobom da je Jagdpanzer E-100 smeće od tenka...
Moj otac je dobro rekao,oni nisu izgubili zbog jednog ili dva razloga,nego zbog 55.
A šta se tiče teških tenkova,ako ste obični vojnik koji nije neki zanesenjak i samo gleda kako spasit živu glavu,biste li radije ušli u teški tenk napravljen sa najsofisticiranijim materijalima,tenk koji će se na pola puta pokvariti pa ćete imatiprivilegij da ostanete izvan bitke ili ćete radije ući u pouzdani jeftilen koji će doći u bitku pa ćete umrijeti od prvog udara artilerije?
Molim vas odgovorite mi na pitanje sa točno ovog konteksta.Vjerujem da je pitanje retoričko.
Ne poserem se u gaće, samo se ne slažem s tobom da je Jagdpanzer E-100 smeće od tenka...
Jesi ga vozio ili?
Ja sam ga vozio, tenk nije toliko smeće, ali najgori je od sviju t 10 TD-ova, bušan, prevelik, previše platiš ako ti metak bounca ili ako mašiš, prespor. A ono što si rekao za KV-5 je potpuno pogrešno, tenk je pravi brawler, i možeš svakog t 8 heavya 1v1 ubiti...
Ja sam ga vozio, tenk nije toliko smeće, ali najgori je od sviju t 10 TD-ova, bušan, prevelik, previše platiš ako ti metak bounca ili ako mašiš, prespor. A ono što si rekao za KV-5 je potpuno pogrešno, tenk je pravi brawler, i možeš svakog t 8 heavya 1v1 ubiti...
Mozes ubiti tier 8 heavya ako je teska budaletina u pitanju, ili je stock.
Što se tiče jagdpanzera e-100, od svih karakteristika bi top mogao proći (jedva), no kad vidiš 170mm da bounca tri granate zaredom dođe ti da ga digneš u zrak.
Jpze mi je jedan od najmržih tenkova, iako je dobar osjećaj kad nekog 1300 sprašiš. A što se tiče KV 5, izgleda da ja na puno budaletina nailazim, jer redovno završavaju mrtvi...
Mozes ubiti tier 8 heavya ako je teska budaletina u pitanju, ili je stock.
Što se tiče jagdpanzera e-100, od svih karakteristika bi top mogao proći (jedva), no kad vidiš 170mm da bounca tri granate zaredom dođe ti da ga digneš u zrak.
tih 170mm nebi ni jedan od ovih T10 TD-ova prošo pošto je razlika u penetraciji minimalna,to ti nije do JgE100...
..
Kad "sjednem" u svoj E-100 osjećam se ko kralj. Deriiiii.
možda ti ne odgovara stil igre s jpze100
i meni se dogodi nekad 0dmg hit s njim ali mi se dogodi i da oneshotam tx
uglavnom s njim je teško završit borbu da se napravi ispod 2k dmga za sad mi je prosjek 4k i pobijeđenih 10 od 10 :)
Dal ima način da se kupi samo 750 golda? Jer vidim da je najmanje samo 1500 a to mi je previše, treba mi 750 da kupim T-25.
Ako ne, onda moram dat 50kn pozivom :/
Lool koja borba skoro 3000xp-a sa Chaffeom
Victory!
Battle: Murovanka 26. listopada 2012. 18:31:51
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 5.990 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 43.902
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Dragog ti boga, pa šta si im ti radio kad si toliko dobio?
Imaš replay?
Baš me zanima kak se dobija 3k exp-a
Da se i ja priključim malo... :) Neki scoreovi (na laptopu ih ima još) i tenkići s kojima sam do sada igrao... Oprobao sam sve i svašta od tier III oklopnjaka pa sam na kraju nastavio sa M3 Lee i Hetzerom, tako da imam samo njihove potomke :)
Ima li netko ovaj T25 i moze li reci kakav je otrpilike i kako zaradjuje posto ozbiljno razmisljam da si upiknem jednog dok je na popustu sada....