World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.033.841
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Konacno istražen top na IS4, poludio sam već grindajući ga(većina xp-a je došla od free xp od drugih tenkova jer je stock top totalno neigriv protiv t10, 175mm pen :D).

Već sam razmišljao kupiti IS8 samo da izgrindam top pošto bl-9 imam od prije.

Ali uglavnom, prva partija sa novim topom i oduševljen sam.

To čudo probija sve kako god da opalim :D.

Čak sam imao i solidnu zaradu (istina sa premiumom).

http://speedy.sh/Vb9A4/20120602-2338-ussr-IS-4-fishing-bay.wotreplay

IS4 IS4

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo da se pohvalim.

Dobio sam scout titulu na is 3 {#}

Scout na is 3 Scout na is 3
The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

A da crop-ate te yebene slike -.-

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
mihi999 kaže...

Evo da se pohvalim.

Dobio sam scout titulu na is 3 {#}

3 milijuna kredita? Kod mene bi to sve vec otislo u equipment/tenk. (jedino ako grindas pare za tenk od 3m+, ali onda ne shvacam zasto bi igrao is-3)

15 godina
World of Tanks

Grindam za is 7.

A s is 3 i is 8 najvise volim igrat pa ih ne prodajem.

Sad idem an heavy amere.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Jel istina da ce nesto mrdat po MAUS-u i shebat ga?

Ako ga omekšaju il oslabe ga za 0.1 % prodajem ACC i brisem tu mutavu igru, samo zele da jadni i bijedni ruski tenkovi koje ne valjaju pol qurca budu najbolji, a svi znamo da su Njemački bili najbolji.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 15:46 (Stolnik).
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovako, već je monotonost WoTa lagano dosadila, pa inspiriran videom iz nedavnog contesta na WoTu i odličnom igrom domaćih devova(Gas Guzzlers), odlučil sam organizirati Heavy race na Himmelsdorfu. Danas sam probal s Mirdom i mogu reć da je zabavno. :P

Dakle ideja je ovakva. Prijavljuju se timovi od 3 igrača, nebitno dal ste zajedno u klanu, znate se ovako ili ste se slučajno dogovorili, maksimalno 5 timova. 

Održat će se 5 utrka(svaka ima 2 kruga, u svakoj utrci 8 najboljih će dobit bodove za ukupan poredak. Isto tako će timovi dobivati bodove na kraju utrke. Tim čiji je zbroj vremena igrača najmanji, taj je prvi i dobiva najviše bodova. Tim koji na kraju 5 utrka ima najviše bodova je pobjedio. Nakon ovoga, u planu je organizirat i medium race. :)

Pravila. 

1. Kreće se po zacrtanoj ruti na mapi. Svako skretanje s puta kojim igrač stječe prednost pred ostalima kažnjava se diskvalifikacijom. 

2. Smije se koristiti dodatna oprema na tenkovima, dozvoljeno korištenje repair kitova.

3. Smije se trackat drugog natjecatelja. Ne smije se pucat na timskog vozača, time se dobiva prednost nad ostalima. Kažnjava se diskvalifikacijom članova tima.

4. Zabranjeno je ubijanje drugog natjecatelja. Rezultira diskvalifikacijom igrača.

5. Ukoliko je igrač diskvalificiran, odlazi na centralni trg i čeka kraj utrke. Diskvalificiranome se računa vrijeme posljednjeg igrača koji je došao na cilj uvećano sa 15 sekundi. 

6. Ukoliko je igrač uništen, njemu se računa vrijeme timskog vozača koji je došao na cilj posljednji umanjeno za 5 sekundi.

7. Dozvoljeni tenkovi: IS-7, IS-4, ST-1, IS, Tiger P, VK4502A, T32, M103, T110.

8. Svaki natjecatelj mora snimati sa ugrađenim recorderom i poslati mi snimku u roku od 48h. Može i jedan predstavnik tima poslati sve 3 snimke. Bit će korisne ukoliko se odlučim za izradu nekog kratkog videa.

Nadam se da će se skupiti ljudi da se malo zabavimo, da se priča malo sa ostalim forumašima s kojima niste često kontaktirali u igri itd. 

Prijave nek budu u obliku:

Ime tima: BOLtim 1

Vozači: BOLvozač 1 - tenk1

BOLvozač 2 - tenk2

BOLvozač 3 - tenk3

Prijave traju do utorka 5.6.2012. do 17:00. Utrka počinje u 18:00 u trening sobi nazvanoj BOL HR Himmelsdorf.

Igrači bi se trebali pojaviti bar 5 minuta prije. Prijavljene timove ću ubacivat u ovaj post. 

Lijep pozdrav i nadam se dobrom odazivu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 16:52 (mystik).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tenk koji ce zamijenit t50-2.{#}

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
13 godina
neaktivan

hahaha podsjeća me na gwtigar

14 godina
World of Tanks

hehe

9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Igram Wot vec skoro godinu i pol i moran reć da ako idete bez premiuma igrat iznat tiera 6 u gadnim ste minusima (tiger i Tiger2 bez obzira što vi napravili bez premiuma zavrsit ćete u minusu). Plus toga počelo me smetat što programeri rade /od Tigera su nacinili kantu za busenje rupa i unustavanje modula( marder2 probije tigera bez neke velike muke)/ a rusi tenkovi istog tiera tipa kv 2 sa 152 mm topom u pravim uvijetima digne mausu  i do 1500 hp.. Mislim osobno meni veci tieri nisu zabavni igrao sam sa tigerom 2 t29 tigerom ( sve jer ne igram sa premium acc) i sad mi je najveći gušt ić sa štugom u grmlje i radit nered (može i marder ili su 85 iliti ga blind tactical wepon jer je sljep ko miš)..

I novi pach će totalno uništit njemce jer sad umjesto lower plate weakspota ima ce cili prednji kraj kao ogromni weak spot (programeri su tu lipo ubacili gearbox) pa vec vidim kad svaki drugi njemacki tenk bude gorio ili mu bude unisteno pola modula sa prvim hitcem... i francuzi nisu normalni..

4 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
commanderbleso kaže...

Igram Wot vec skoro godinu i pol i moran reć da ako idete bez premiuma igrat iznat tiera 6 u gadnim ste minusima (tiger i Tiger2 bez obzira što vi napravili bez premiuma zavrsit ćete u minusu). Plus toga počelo me smetat što programeri rade /od Tigera su nacinili kantu za busenje rupa i unustavanje modula( marder2 probije tigera bez neke velike muke)/ a rusi tenkovi istog tiera tipa kv 2 sa 152 mm topom u pravim uvijetima digne mausu  i do 1500 hp.. Mislim osobno meni veci tieri nisu zabavni igrao sam sa tigerom 2 t29 tigerom ( sve jer ne igram sa premium acc) i sad mi je najveći gušt ić sa štugom u grmlje i radit nered (može i marder ili su 85 iliti ga blind tactical wepon jer je sljep ko miš)..

I novi pach će totalno uništit njemce jer sad umjesto lower plate weakspota ima ce cili prednji kraj kao ogromni weak spot (programeri su tu lipo ubacili gearbox) pa vec vidim kad svaki drugi njemacki tenk bude gorio ili mu bude unisteno pola modula sa prvim hitcem... i francuzi nisu normalni..

Joj sereš govna, s tigerom sam uredno znao biti i preko 15k u plusu, municija je jeftina, ako te uniste na pocetku partije a iskoristis neki kit i ne napravis dmg onda ces i s tierom 5 biti u minusu.

I to kaj ga marder buši, sa sprijeda teško, sa strana naravno kao i svakoga tiera 8.

Zbog takvih kao ti nijemci su na lošem glasu, nemate pojma igrati pa zato serete, netko vas zapali sprijeda i odmah su njemacki tenkovi najvece smece. Pogledaj mi statse sa tigerom (guntherprien), nikada nisam kempao u grmlju ili bilogdje drugdje osim na kampinovki, bio bih na prvim crtama a ne kao pickica "snajpao" iz pozadine kako propagiraju na wotovim forumima takozvani profići.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 12:28 (dedaa).
14 godina
commanderbleso kaže...

Ova igra je žešče smeče, samo žele da najjadniji tenkovi budu najbolji ( ruska papirnata smeča ), kao što sam već rekao ako mi oslabe MAUS-a i E-50 za 0.01 % brišem igru i prodajem ACC, btw baš mi je žao onih 20€ koje sam dao za usranih 5500 golda. Kupujem Battlefield 3 i imam tenke koji su kak Bog zapoveda!
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
Aj odustani vise. Odi odmarat.
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
commanderbleso kaže...

Joj sereš govna, s tigerom sam uredno znao biti i preko 15k u plusu, municija je jeftina, ako te uniste na pocetku partije a iskoristis neki kit i ne napravis dmg onda ces i s tierom 5 biti u minusu.

I to kaj ga marder buši, sa sprijeda teško, sa strana naravno kao i svakoga tiera 8.

Zbog takvih kao ti nijemci su na lošem glasu, nemate pojma igrati pa zato serete, netko vas zapali sprijeda i odmah su njemacki tenkovi najvece smece. Pogledaj mi statse sa tigerom (guntherprien), nikada nisam kempao u grmlju ili bilogdje drugdje osim na kampinovki, bio bih na prvim crtama a ne kao pickica "snajpao" iz pozadine kako propagiraju na wotovim forumima takozvani profići.

Kao prvo u pravu si što se tiče plusa sa tier 7 i 8..može se, može..

Kao drugo, tek nakon patch-a 7.4 stavljaju gearbox u lower plate e50 i e 75,to znači POTENCIJALNO olako zapaljenje..

Znači, čovjek je govorio kak će to vjerovatno bit..ali pričekajmo da vidimo..

E da, yebem te u riječnik "igračino"

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@commanderbleso

ti si ziher neki pravi pro ako kažeš da je tiger mekano smeće i da nemreš s njim zaraditi..

ja sam tek na sredini tiera 8 prvi put kupio premium, i to nakon što sam kupio BL9 top na IS3 (znači naigrao sam se i sa t8 bez premiuma). čak bi i preživio bez premiuma, ali bi mi trebalo osjetno duže da kupim t9, pa zbog toga jelte premium.

uz to sam od tiera 6 koristio 122mm topove kojima je granata preko 1k.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma sve do tiera 8 mozes komotn gurati... Od osmice počinju lagano problemi i frustracija!

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
commanderbleso kaže...

možda je to bil bug ili kaj već  al baš bi htel videti koji to kv može mausu skinuti 1500 hp?

svaki tenk ne valja ak ne znaš igrat s njim il dođeš na igraća koji zna kam pucat za razliku od ostalih poluretardiranih nakupina kojih je wot prepun

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Može se igrat bez premiuma, jedino za tier 10 tenkove treba imati nekog moneymakera da ga se može održavati. Što se tiče t9 sa e75 i is4 dok je bio tier9 sam redovito bio oko nule, jedino sam sa t34 bio u minusu. Sa svim tier8 se može zarađivati, meni je najbolji za to bio ferdinand.

1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Tiger I nije smece uvijek imam vecih problema sa unistavanjem njega nego Tigera II koji bih trebao biti jaci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Tanks

Malo karikira commanderbleso ali kužim odkud frustracije ;) Žao mi je ljudi koji su išli na e50 jer je taj tenk ionako ni na nebu ni na zemlji a sad če bit još gori. e75 planiram umirovit do patcha jer do onda bude e100 u garaži ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nemojte molim vas reć da će fakat srozat e50?

to je odličan tenk ako se zna igrat s njim, bio sam u partijama di bi frajer s njim uredno napravio 3-4 killa prije nego odapne (ako odapne)

0 0 hvala 0
17 godina
never kaže...

Može se igrat bez premiuma, jedino za tier 10 tenkove treba imati nekog moneymakera da ga se može održavati. Što se tiče t9 sa e75 i is4 dok je bio tier9 sam redovito bio oko nule, jedino sam sa t34 bio u minusu. Sa svim tier8 se može zarađivati, meni je najbolji za to bio ferdinand.

Zar nije T34 premium sad? Kako si JEDINO s njim bio u minusu?

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
13 godina
neaktivan

mislim dok je još bio tier9

15 godina
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 20:38 (Intel&ATI).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

U tier 5 max bitci, nije ništa čudno

EDIT:

@never, pa ni tada nije išao u minus.

Jbt jeli ti znaš igrat?

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 20:40 (Krešo91).
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

EDIT:

Jbt jeli ti znaš igrat?

Tier 9 a da nije isao u minus??

Pricaj mi malo o tome.

13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

EDIT:

Jbt jeli ti znaš igrat?

išao sam s njim u minus jer je bio slabiji od drugih t9 tenkova, sa e75 i is4 sam na nuli jer s njima se češće preživi bitka tako da su manji troškovi

14 godina
World of Tanks

e kako volim kad sa svih 6 tenkova u garazi pokupim bonuse iz prve... zadnja sa O.704 sam mislil da bude combo breaker ali sam uspel pocistit kaj su moji zahebali,zaletet se u neprijateljsku bazu i scoutat 5 artija i 3 unistit od toga..  sa td-om me ne ide u arty partijima ali ovo je bila iznimka koja sprijeci deinstalaciju..jos da se takve cesce desavaju...

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice