World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.273.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Premda imam više od 1.400 borbi, moram priznati da do sada nisam obraćao preveliku pažnju na slabe točke neprijateljskog tenka..Onako, pucao sam pa gdje pogodim (znam da zvuči grozno, ali tako je {#} ). Danas sam slučajno pogledao jedan video o slabim točkama najčešćih tenkova u igri i moram priznati da sam veoma iznenađen koliko je saznanje o slabim točkama unaprijedilo moju igru. Tenkove s kojima sam se prije znojio, sada gađam u slabe točke i bušim ih bez problema (za razliku od prije, kad sam koji put pomislio da imaju neku vrstu magnetskog polja oko sebe..{#})...Ukratko, svim igračima (koji do sada nisu) preporučam da obavezno pogledaju slične video materijale. Te sitnice čine igru puno zabavnijom...

Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

Update tj. Patch 7.3 nam dolazi 7.5...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
3 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Riker

pogledaj si malo i na wotdb.info

klikneš na tenk, pa dole imaš voulnerability.

također u opcijama za reticle si možeš uključiti armor penetration crosshair (pazi moraš i za arcade i sniper mode podesiti).

crosshair ti se zazeleni na mjestima gdje bi ga trebao moći probušiti. naravno ne znači da ćeš ga tu 100% bušiti, ali je dobra smjernica.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
Re: World of Tanks
Stolnik kaže...

vidoviti milan ili?

nego ak ne citate overlordov blog, evo dosta zanimljivih informacija o 7.4 patchu

dolaze nam ko i obično dvije nove mape, francuska td i spg grana, premiumi is-6 te jagdtiger i ono što najzanimljivije zvuči su novi game modovi

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi, sto se tice ovih ponuda, evo nesto sto sam izracunao, znaci ove tenkove iz gift shopa kad kupite kao npr t127. kupite ga 7 puta i to ispane ovako 

B2) T-127 Russian light III

7 x 2.96e = 20.72 Eur

7 x 400g + 6 x 850 = 7900 Gold

7 Slot

Large Repair Kit: 1 

Znaci ako ga (T-127) vec imate dobijete kompezaciju za golde koje iznosi 450 golda, sad pogledajte racunicu gore. Sa goldima koji ostaju mozete i KV-5 kupit sve to za malo manje od 21 euro!!

Evo link na ponudu! http://worldoftanks.eu/news/2236-giftshop-offers/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...
Stolnik kaže...

vidoviti milan ili?

nego ak ne citate overlordov blog, evo dosta zanimljivih informacija o 7.4 patchu

dolaze nam ko i obično dvije nove mape, francuska td i spg grana, premiumi is-6 te jagdtiger i ono što najzanimljivije zvuči su novi game modovi

Čekaj, sta ce bit sa starim JT-om? ili je ovo potpuno novi tenk?

15 godina
World of Tanks

stari JT ce bit netaknut.. ovo je neka njegova slabija premium verzija sa 8.8cm KwK 43 L/71 topom

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 17:13 (nani_cropes).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Ljudi, sto se tice ovih ponuda, evo nesto sto sam izracunao, znaci ove tenkove iz gift shopa kad kupite kao npr t127. kupite ga 7 puta i to ispane ovako 

7 x 2.96e = 20.72 Eur

7 Slot

Znaci ako ga (T-127) vec imate dobijete kompezaciju za golde koje iznosi 450 golda, sad pogledajte racunicu gore. Sa goldima koji ostaju mozete i KV-5 kupit sve to za malo manje od 21 euro!!

predpostavljam da ne možeš sam sebe giftati {#}

i mislim da si pogriješio ako sam dobro shvatio.. trebalo bi biti 7x400+6x450 = 4800

kada bi se baš odlučio kupiti KV5 morao bi opet pljunuti 30€, a da ne spominjem da bi morao otvoriti 10 accountova. istina bio bi win jer bi dobio još hrpetinu gluposti, ali vidio sam u x igara permabanove zbog exploitanja akcija sa multiaccountovima. nisam čitao TOS WOT-a, ali vjerujem da postoji stavka za to.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 17:20 (nine).
13 godina
neaktivan
nine kaže...
Gozz kaže...

predpostavljam da ne možeš sam sebe giftati {#}

i mislim da si pogriješio ako sam dobro shvatio.. trebalo bi biti 7x400+6x450 = 48, a giftati sam sebe možeš, već probao!

Mislim da ipak dobiješ 850 golda a ne 450, negdje sam takodjer na forumu procitao... A sam sebe možeš giftati, već sam probao

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 17:23 (Gozz).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://worldoftanks.eu/encyclopedia/tanks/ussr/t-127/ ovde ti pise da kosta 850 golda... Ipak javit ću ti kad probam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gozz kaže...

7 x 2.96e = 20.72 Eur

7 Slot

Možeš kupiti 6 puta po accountu. Za više moraš napraviti drugi account i poslati prvom gift.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa definitivno se isplati, jbg, ak imaš 2-3 prijatelja da igraju, zamoliš ih i etgac :D

Treba probati zar ne?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 17:33 (Gozz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

I finally did the crunching in no particular order:

This is only if you have the tank already in your garage: Tank : Total gold : gold/$

Retail T2 = 2550 : 170

T-15 = 1700 : 284

T-127 = 1250 : 313

T-25 = 1250 : 300

T-14 = 2500 : 313

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo i sad čitam po forumu ljudi kažu da radi, dobiješ punu cijenu golda za kompezaciju, bilo je problema sa supportom, ali izgleda da su riješili, definitivno probavam, samo da plaća legne, čeka se utorak {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stolnik kaže...

7.5 idem nazad u Zagreb studirat {#}

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
World of Tanks

predobra partija maloprije sa t57, unistio petoricu, jednog tesko ostetio....

srushao se u njihovu bazu s artyem :)

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Artiljerija sa autoloaderom...to će bit brutalno...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Koliko sam ja shvatio samo Bat. Chatillon 155 ima samo autoloader

13 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
g12356 kaže...

Koliko sam ja shvatio samo Bat. Chatillon 155 ima samo autoloader

Da, samo je njega naveo sa autoloaderom pa i ja pretpostavljam da je on jedini...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Opet će bit brutalno...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo i ruski predsjednik odlučio je dati svoj doprinos da bude Commander u KV-u {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Evo i sad čitam po forumu ljudi kažu da radi, dobiješ punu cijenu golda za kompezaciju, bilo je problema sa supportom, ali izgleda da su riješili, definitivno probavam, samo da plaća legne, čeka se utorak {#}

Imao sam vec T14 u garazi, kupio 3 komada još na ovoj akciji, dobiješ 1000 golda + 1500 (dakle punu vrijednost) i za 18€ KV-5, nije loše.

13 godina
neaktivan
keiichi26 kaže...
Gozz kaže...

Imao sam vec T14 u garazi, kupio 3 komada još na ovoj akciji, dobiješ 1000 golda + 1500 (dakle punu vrijednost) i za 18€ KV-5, nije loše.

To ti govorim :D Sad si rješio credit income za sva vremena :D  A jesi li prije negdje to čuo ili si sad od mene?

17 godina
neaktivan
Gozz kaže...
keiichi26 kaže...
Gozz kaže...

To ti govorim :D Sad si rješio credit income za sva vremena :D  A jesi li prije negdje to čuo ili si sad od mene?

Pratim njihov forum od početka, čim je počela akcija i netko je spomenuo matematiku, i reko kad vec imam T14 sto da ne, dobro doslo. Sad sam miran.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Hebem te sto prije nisi rekao... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
keiichi26 kaže...
Gozz kaže...

Evo jedno malo glupo pitanje, ne kužim zašto računate ovo +1500 to bi trebala biti vrijednost tenka, šta onda ga prodate i dobi se taj gold ili??

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako ga vec imas u Garaži onda umjesto njega ti dodje tih 1500 golda koliko si dao za njega, shvaćaš, samo ti gold dodje!

Npr. Vec si nekad kupio taj t 14 i kontas kupit opet taj paket gdje ti dodje 1000g+ T14, automatski umjesto njega ti dodje 1000+1500 golda!

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 20:42 (Gozz).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

ja imam t-127 u garazi pa sto da sad ucinim :D

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Prodaj ga :3

Taj tenk je doslovno bicikl. Nemoze nista sa svojim sitnim topčićem, M22 Locust ga sredi bez yebemti. Stvarno sam nezadovoljan s tim tenkom tako da sam ga prodao dok su bili oni kodovi....đabe stoji u garaži {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Pa evo ako odlučiš opet to kupit dobit ćeš 400+850 golda kompenzacije pošto već jednog u garaži imaš i to za 3 eura (malo manje) i dobiješ 1 garage slot i large repair kit, ako hoćeš kupiti to 2 puta dobit ćeš ovo što sam naveo još jednom :D Shvaćaš sad?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice