Krenulo mi je malo bolje sa panzerom IV no nesviđa mi se taj stil igre bit će to trnovit put do mausa.
Kupio sam i KV-1S s kojim još nisam ni partiju odigrao.
Na početku se nije ni meni sviđalo,a sada imam skoro 900 borbi sa njime.
Krenulo mi je malo bolje sa panzerom IV no nesviđa mi se taj stil igre bit će to trnovit put do mausa.
Kupio sam i KV-1S s kojim još nisam ni partiju odigrao.
i have a problem i start the game i mean i click play and then the game starts at one second and then it crashes,what should i do ?
reinstall?
i have a problem i start the game i mean i click play and then the game starts at one second and then it crashes,what should i do ?
ako ti je komp 24/7 upaljen pokušaj sa restartom kompa.
meni se događalo da uđem u igru i partiju te onda rušenje 20 puta za redom, nekon jutarnjeg restarta kompa sve 5!
Istina, nije loš tenk i može biti zabavan s 122mm topom ali ga svi buše. Kad te krenu gađati, nećeš dugo ostati živ...
Počeo prije koji dan igrati s francuzima i sad sam na AMX 12T, taj tenk je odlican, dosad u 20 borbi 15 pobjeda
Istina, nije loš tenk i može biti zabavan s 122mm topom ali ga svi buše. Kad te krenu gađati, nećeš dugo ostati živ...
On priča za panzera ne za KV-1S.
BIPS odgovor:
jednom ga kupiš i ostaje ti za sva vremena.
i onda ga uključiš u partiji, ali po potrebi jer ti s vremenom oštećuje motor
koristim ga kad brzo treba nekam stići s tenkom jer ti pojača motor, a u CW je to u svakoj partiji tak da je korisno
Kupio sam sebi Pzw IV (mislim da se tako zove...njemacki ugl. sa oznakom IV). I ne svida mi su uopce za sad...trenutno sam mu kupio gusjenice, radio (410 m) i cijev ne znam sad tocno koju ugl dmg joj je 100- 138...prespor mi je za sad ali nadam se da cu kasnije kad ga jos nadogradim malo bolje igrati s njim. Problem je i u tome sto me baca u High tier game-ove. Imam pitanje sad da li da idem na jaci motor prvo, radio ili da idem na jos jednu novu cijev a zatim na kupolu?
Hvala! :D
jedva čekam patch lol klan će nam odmah narasti na preko 20-tak T10-tki! ako se nevaram.
Kupio sam sebi Pzw IV (mislim da se tako zove...njemacki ugl. sa oznakom IV). I ne svida mi su uopce za sad...trenutno sam mu kupio gusjenice, radio (410 m) i cijev ne znam sad tocno koju ugl dmg joj je 100- 138...prespor mi je za sad ali nadam se da cu kasnije kad ga jos nadogradim malo bolje igrati s njim. Problem je i u tome sto me baca u High tier game-ove. Imam pitanje sad da li da idem na jaci motor prvo, radio ili da idem na jos jednu novu cijev a zatim na kupolu?
to je super tenk kad ga cijelog sredis, stavi na njega prvo kupolu pa najbolji top i sve ces unistiti :) a najkasnije motor.
na pocetku je "sranje" kad nije upgrade-an
Dali netko zna mod za nišan?
pa ga molim da mi to instalira jer nemam pojma, ugl preko team wivera 7
To sam i pokusao ali mi nije htjelo a i neznam backup ovaj res mi mos ti to ?
Ne kuzim pise mi da kopiram 0.7.2 folder u WoT ali je problem sta vec postoji taj folder -.- help plsssss
Ne kuzim pise mi da kopiram 0.7.2 folder u WoT ali je problem sta vec postoji taj folder -.- help plsssss
pa unutra ubacis trebas imati folder gui (ako nemas napravi) onda unutra folder flash (ako nemas napravi) i tu ubacivas sve dodatke ...
Obavezno ga eliteaj,sa l-70 topom će se preoprodit...
posto sad imam premium 1 dan jel se isplati igrat cijelu noc i skupit 29 000 expiriensa za Tigra(P)? jel valja tai tenk da ostanem cijelu noc budan za njega posto sad dode samo 600 000?
hvala
posto sad imam premium 1 dan jel se isplati igrat cijelu noc i skupit 29 000 expiriensa za Tigra(P)? jel valja tai tenk da ostanem cijelu noc budan za njega posto sad dode samo 600 000?
hvala
Ako si bolesnik slobodno igraj cijelu noc.
hvala
pa inace igram do 3-4 sad mislim do 7 ujutro
Forever alone, PC gaming FTW!!!
btw moje pitanje je dal je tenk dobar?
hvala
Ako se znaš na front armor postavit onda je super.
može link za nišan??
To ne možeš napraviti
Jedino možeš golde u free exp.
I ja se nadam da ću ga do ponedjeljka nabavit, a još sam na panzeru IV, ali imam premium još 15 dana.
može link za nišan??
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56831-j1mb0s-crosshair-mod/page__st__40
I jedan link na testiranje armora:
http://wotarmory.wordpress.com/
preporodio sam se kad sam stavio ovaj mod za nisan ili sto li je to vec...
vi koji ste imali opremu na T34 i T30.. dali je ona ostala na njima i nakon 7.2 patcha i promjena u USA tech tree ili ste dobili creditse za njih ko što je overlord prije najavio?
Note:Installed equipment and modules in depot for the vehicles affected by the revisions will be sold at their buying price. Some minor changes are still possible but overall concept will remain untouched.
smola sva oprema je otisla u depot? pa i ona complex? ili samo ove koje se mogu demontirat bez golda?
od 23 sata pa do sad zaradio sam 23 500 expirienca 8000 sam imao od prije, jos malo i Tiger(P) je tu! Ostalih 14 000 cu sutra tj danas, laku noc!
Kupio sam m4 shermana...kako sa njime igrati?
imam pitanje..pošto sam novi skužio sam da se može igra prebaciti sa EN na HR..ako ko ima volje da pojasni kako to izvesti bio bih mu zahvalan.. hvala