World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.124.429
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo poceo sam ja opet sa mojim T29 nakon dosta vremena.

1 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
BAD_BOY01 kaže...

Kvaliteta mi je u qurcu {#}

ko ranjena zvijer....

13 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...

koja ti je prva pjesma bas je prehebena?

EDIT:nasao {#} 

preporucam za poslusati

Xc
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 22:40 (MrXleader).
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
BAD_BOY01 kaže...

koja ti je prva pjesma bas je prehebena?

EDIT:nasao {#} 

preporucam za poslusati

1. Warrior song

2. Die motherfu*ker die

3. Mess with the best die like the rest ( tak nes xD )

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo me nakon dugo vremena na forumu. Drago mi je da DOW sakupio ekipu za ozbiljno igranje i da su postali mafija hahaha. Želio bi vas vidjet što prije na karti ili još bolje u savezu. Makar bi ovo trebao biti neovisan forum bez privilegiranja bilo kojeg klana. A sad što se tiče KV-a ,ko ne nauči igrat sa kv-om nek zaboravi tierX i nek ostane noob i zauvijek sere po forumu. Ljepa kletva hahaha. U prilog tome

ostavljam link na filmić jedne stare partije koju smo pustili KIA-i gdje se vidi   kako Maus,   E-100 , T-30  nestaju u 3 sekunde od tima KV-a.  

( malo je loša kvaliteta snimke i par neartikuliranih glasova   na TS-u)

14 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
Ma kv rulezz kazem obozavam partiju s tirevima 8,9,10 pa kad ih mali kv sa trolom spusta za nekih 25%!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
KV i KV3 su vrhunski strojevi, jedina mana koju sam primjetio pogotovo na KV je što je spor i s najjačim motorom.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Ja u Tiger P, na samostanu na onoj donjoj cesti.

Protiv VK4502P, IS-3, i Jagditegra.

Sakrio se između ona 2 stara skršena tenka...seljačine me isfulavale, skinuo jagdtigera preko 50%, shebo gusjenice ostalima 3 puta. I onda poginuo, stigli mi se približit da me pogode...šteta.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

1 0 hvala 0
17 godina
Doxy_CRO kaže...

Sakrio se između ona 2 stara skršena tenka...seljačine me isfulavale, skinuo jagdtigera preko 50%, shebo gusjenice ostalima 3 puta. I onda poginuo, stigli mi se približit da me pogode...šteta.

Ne znaju igrati, ja s VK4502P znam defendati protiv petorice odjednom.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakav je t-34-85, čuo sam da je zvijer sa 100mm. Ostalo mi jos par tisuća xp... do njega..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zakon tenk, tu pocinje zabava sa ruskim mediumima. a 100 mm na tom tieru je nenadmasan top :)
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zašto mi ne prikazuje u perssonal file-u posade neke medalje i ribbone, odnosno achievmente? Primjerice reaper, sharpshooter, mastergunner, kamikaze i slično. Mislio sa da se radi samo o nekim achievmentima jer mi prikazuje recimo sniper, steel wall, confederate. A sad sam dobio Ekin's Medal  Class 2 i nju nemam prikazanu.

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...
Doxy_CRO kaže...

pih nisi naletio na mene{#}

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
sokre kaže...

sokre, je*em mu sve, znas i sam da moj tenk kad te vidi od straha prestane pucati i iz cista mira ode ammo rack {#}

16 godina
Bera kaže...

Kakav je t-34-85, čuo sam da je zvijer sa 100mm. Ostalo mi jos par tisuća xp... do njega..

Tenk je super, možda se razočaraš s T-43, T-44 je bolji ali IMHO ne igra mi se više ni jedan T8 osim francuza u zadnje vrijeme :)

15 godina
neaktivan
WHO2fckru kaže...

Zašto mi ne prikazuje u perssonal file-u posade neke medalje i ribbone, odnosno achievmente? Primjerice reaper, sharpshooter, mastergunner, kamikaze i slično. Mislio sa da se radi samo o nekim achievmentima jer mi prikazuje recimo sniper, steel wall, confederate. A sad sam dobio Ekin's Medal  Class 2 i nju nemam prikazanu.

Moraš kliknuti na ono da ti prikaz ode u desno...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
sokre kaže...
Ziga kaže...
Doxy_CRO kaže...

Ja sa KV drzim tri mausa solo i dingaju me njubovi.

Josip666 Hajdučko Srce
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kv me odvalio za 1000,dosa mi iza leda.Prokleti jagdtiger najjadniji tenk u igri,koji qurac sam ga opet kupio....

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Kv me odvalio za 1000,dosa mi iza leda.Prokleti jagdtiger najjadniji tenk u igri,koji qurac sam ga opet kupio....

jagtiger je najbolji destojer, bilo sa kojim tenkom mozes 1 na 1 i proci kao pobjednik. imas reload 9 sec po 600dmga nema niko sanse :D samo treba znat igrat

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Fakat ekipa serucka, evo ja kao iskusni kvovac sa 664 borbe (59%-40% wr) i 840 razvaljenih mogu reci da nemam sanse protiv jednog tiera 10, kamoli protiv troje.

Ajde T30 jos moze proc, ili dovrsavanje lijepo smjestenom 152mm he granatom ovih ostalih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jel ja to premalo zarađujem vidim da je neki forumaš dobivao po 24 soma ili je imao premium?

http://slikice.info/images/owVP.jpg | http://slikice.info/images/PZKHW.jpg | http://slikice.info/images/0DFe.jpg

Imam 122mm top i nemrem skoro ništa tenkovima iz većih tiera s prednje strane, možda im skinem 30-70 hp-a ili se bounce-a, a imaju 1000 i više hp-a. Sa strane im tek oko duplo više skinem, ali i dalje to zahtjeva preko 7 direktnih hitaca da bi ih ubio.

Također ovaj 122mm top je jako neprecizan i na blizu dila dosta damage-a no na daleko jako malo. Skupljam sada za 107mm top experience, još malo mi treba.

Uzeo sam KV-a sa posadom na 75%.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 19:00 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

Jel ja to premalo zarađujem vidim da je neki forumaš dobivao po 24 soma ili je imao premium?

http://slikice.info/images/owVP.jpg | http://slikice.info/images/PZKHW.jpg | http://slikice.info/images/0DFe.jpg

Imam 122mm top i nemrem skoro ništa tenkovima iz većih tiera s prednje strane, možda im skinem 30-70 hp-a, a imaju 1000 i više. Sa strane im tek oko duplo više skinem, ali i dalje to zahtjeva preko 7 direktnih hitaca da bi ih ubio.

Također ovaj 122mm top je jako neprecizan i na blizu dila dosta damage-a no na daleko jako malo. Skupljam sada za 107mm top experience, još malo mi treba.

Uzeo sam KV-a sa posadom na 75%.

Za taj 120mm top i bez premiuma je cisto ok. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

jeli mi možete preporučiti nekakav mod za over target informacije tipa hp, naziv tenka itd.. vidio sam čak na nekim filmićima i oduzeti hp kako poleti prema gore kao u rpg-ovima.

probao sam par komada i svi mi krše igru {#}

@hyperion ma budeš vidio preporod kad dobiješ 107mm {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 20:21 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

pokušavaju me vrbovati u twtg clan...

znate li išta o tom clanu?

Navodno da je to 15-tak ljudi koji sudjeluju na ESL-u i da traže nekoga u tieru 8.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 20:24 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iNFY kaže...
Zaja kaže...

jagtiger je najbolji destojer, bilo sa kojim tenkom mozes 1 na 1 i proci kao pobjednik. imas reload 9 sec po 600dmga nema niko sanse :D samo treba znat igrat

Ovo kad sam pisao bili su mi zivci na 850.Prije sam stvarno obozavao JT ali kad sam dobio objecta i onu bolesnu topinu,zaboravio sam na JT.

Josip666 Hajdučko Srce
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Fakat ekipa serucka, evo ja kao iskusni kvovac sa 664 borbe (59%-40% wr) i 840 razvaljenih mogu reci da nemam sanse protiv jednog tiera 10, kamoli protiv troje.

Ajde T30 jos moze proc, ili dovrsavanje lijepo smjestenom 152mm he granatom ovih ostalih.

Naravno da seremo kvake lol tko moze sa kv protviv tier10?

Josip666 Hajdučko Srce
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ekstra partija,bez artija.Kad mi je dosa type iz leda mislio sam gotovo je medutim kako sam je isa nazad,type me pratio i zapeo za olupinu a ja se izvuka i bam.Imaju neka dvojica iz DOW,nazalost bili su na krivoj strani{#}

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Ekstra partija,bez artija.Kad mi je dosa type iz leda mislio sam gotovo je medutim kako sam je isa nazad,type me pratio i zapeo za olupinu a ja se izvuka i bam.Imaju neka dvojica iz DOW,nazalost bili su na krivoj strani{#}

Šteta što me spotao ovaj ispod brda, inače bi svi dobili po p.. :P inače -> krystal u Lorraineu :)

17 godina
World of Tanks

Ovaj KV je nevjerojatan, jednim hicem skinuo mi je 1950 HPa na VK4502P.... sigurno je imao granate punjene plutonijem {#}

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice