World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.363
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
viskovic kaže...
0v3r10rd kaže...

Ak nekome dobro dodje promo kod, mam jedan viška:

CBSDE8VBV-4C98-736P

Imate akciju na Computer BILD-u do 31.1.

http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html

klik na sliku tenkića i ostavite majl...

Ova je acija od prije mjesec-dva dana. Svi su već ugrabili 10 kodova sa ove stranice (koliko je moguće ukucati) pa mi nije jasno zašto je ponavljaš?

A meni nije jasno koji je tvoj problem. Akcija vrijedi do 31.1. Ja sam jučer dobio dan premiuma i T-127, i sav happy odlučio podijeliti s drugima info, tako da se još netko iskoristi. Ne znam da je akcija od prije mjesec-dva, nije mi život sveden na forum. I opet je nekome dobro došlo, zar ne?!

Zbog ovak arogantnih ljudi ko ti niti imam volje postat na forum...

bah...

Ah, my nipples! They hurt! They hurt when I twist them!
17 godina
0v3r10rd kaže...
viskovic kaže...
0v3r10rd kaže...

Ak nekome dobro dodje promo kod, mam jedan viška:

CBSDE8VBV-4C98-736P

Imate akciju na Computer BILD-u do 31.1.

http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html

klik na sliku tenkića i ostavite majl...

Ova je acija od prije mjesec-dva dana. Svi su već ugrabili 10 kodova sa ove stranice (koliko je moguće ukucati) pa mi nije jasno zašto je ponavljaš?

A meni nije jasno koji je tvoj problem. Akcija vrijedi do 31.1. Ja sam jučer dobio dan premiuma i T-127, i sav happy odlučio podijeliti s drugima info, tako da se još netko iskoristi. Ne znam da je akcija od prije mjesec-dva, nije mi život sveden na forum. I opet je nekome dobro došlo, zar ne?!

Zbog ovak arogantnih ljudi ko ti niti imam volje postat na forum...

bah...

da meni:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Decki moze jedno pitanje?

Koji je po vama najbolji tenk za grindat pare od rusa jesu li to td ili arty kv je poprilicno dobar ali nevolim igrat sa njim ako je moguce kakvo obrazlozenje jel se isplati kupit S-51

0 0 hvala 0
17 godina
denisbrkic kaže...

Koji je po vama najbolji tenk za grindat pare od rusa jesu li to td ili arty kv je poprilicno dobar ali nevolim igrat sa njim ako je moguce kakvo obrazlozenje jel se isplati kupit S-51

u biti su ti svi arty za grindanje. ali možda bih ti preporučio da sa njemcima kreneš. mislim da imaju naj balansiraniju preciznost/dmg-splash dmg.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
denisbrkic kaže...

Sa S-51 jedino uz premium možeš dosta dobro zaradit. Inače meni najbolje ide zarada SU-100 i SU-85, pogotovo sa 85-icom. 107mm gun, gun rammer, gun laying drive i binocular telescope i car si :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan

dobro ok fala 

a s-51? jel ga ima ko

13 godina
neaktivan

to sam i mislio nema sanse da ja trosim pare na wot a usput prije sam igro svapske td marderII i hetzer dobri tenkici ali onaj jagpanz IV je ocajan sa najboljim topom odusto sam od jagpantera a uskoro stize is3

15 godina
denisbrkic kaže...

dobro ok fala 

a s-51? jel ga ima ko

Ja ga imam :D

Jednostavno rečeno: imaš nuclear gun :P

Kad dođeš do 203-ce onda si car. Oneshotaš sve što ima do 1.5k HP-a xD ovisno gdje pogodiš. Par puta sam znao object 704 sa HE oneshotat, pa par jagdtigera spustim na 5% sa AP municijom. I ako se nađeš u situaciji kao na Himelsdorfu onda TD mode. Zumiraš na top tako da imaš dobar pogled oko sebe i onda samo udaraš se sa HE ili AP ako odeš iza neprijatelja. Par puta sam T34 (US heavy) spustio na 50-ak HP-a sa AP granatom. Samo T95 je uspio 2 puta bouncat HE granate...to mi se samo 2 puta dogodilo ali uvijek je druga penetrirala, nemam blage veze kako ali je samo reko "It bounced off!" {#}

U biti zakon tenk što se tiče tier 6 arty. ali do dođeš do fully upgraded tenka dosta ćeš se navozat :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jedna od mojih boljih borbi veceras...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Znaci definitivno se isplati malo pomucit sa kv da ga dobijes prepostavljam da je i za pare dobar

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Zaja

Tek sam sad shvatio da ti je nick Josip666 lol.

Inače smo zajedno u NOB-u,TC-amo i te stvari. {#}

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
denisbrkic kaže...

jedna od mojih boljih borbi veceras...

premium acc?

ak ne onda svaka čast. Nisam nikad uspio toliko nabiti s IS-om.

Imaš kakve tips & tricks za IS-a?

13 godina
neaktivan

NIje premium 19 puta opalio 18 puta pogodio aal to nisam usliko.Trikovi iskoristi njegovu brzinu i drz se zaklona.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Denis ako imaš problema sa time, rađe odi sa pz 3/4 na hummela pa na GW panther jer je puno bolji arty. 12 sec reload, jako dobar top i možeš večinu mape prescrollat prije nego što trebaš pomaknuti karoseriju. A što se tiče moneymakera, za to su namijenjeni tier 5 tenkovi a pogotovo easy 8 i običan sherman. U zadnje vrijeme kada sam igrao sa svojim ARL 44 dobivam jako puno kredita i exp, čini se da francuzi imaju dobar buffer za oba aspekta. Osim toga u ARL sve bouncaš i imaš top koji radi 220 dmg i 212 pen a to je ludo za t6 heavy.

0 0 hvala 0
16 godina

Sinoć ja s Ferdom naletim na IS-4 (točnije bile su dvije IS-4). Pune do kraja, naciljam jednu s boka i BOOM! Nema više jedne IS-4 :).

Koji gušt...

Ispričao sam se tipu, bad luck, ali nije se javljao... Valjda je uninstalirao igru... :-D

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
denisbrkic kaže...

dobro ok fala 

a s-51? jel ga ima ko

Ja ga imam :D

Jednostavno rečeno: imaš nuclear gun :P

Kad dođeš do 203-ce onda si car. Oneshotaš sve što ima do 1.5k HP-a xD ovisno gdje pogodiš. Par puta sam znao object 704 sa HE oneshotat, pa par jagdtigera spustim na 5% sa AP municijom. I ako se nađeš u situaciji kao na Himelsdorfu onda TD mode. Zumiraš na top tako da imaš dobar pogled oko sebe i onda samo udaraš se sa HE ili AP ako odeš iza neprijatelja. Par puta sam T34 (US heavy) spustio na 50-ak HP-a sa AP granatom. Samo T95 je uspio 2 puta bouncat HE granate...to mi se samo 2 puta dogodilo ali uvijek je druga penetrirala, nemam blage veze kako ali je samo reko "It bounced off!" {#}

U biti zakon tenk što se tiče tier 6 arty. ali do dođeš do fully upgraded tenka dosta ćeš se navozat :D

Meni je s51 cudan arty. Ima neku cudnu putanju granate i iako ima neko sitna neravnina na cesti meni granate zapne za nje umjesto o tenk. Imam osjecaj da bi to sa GW E pogodio i da nogom gadam. I neprecizan mi je nekako,ono sto pali kod gwe ode ne pali. Vecinom mi partiju traju kratko sa njim nekad jedva opalim par puta,pogotovo kad igramo TC,par minuta i pobjeda je tu lol.

Josip666 Hajdučko Srce
15 godina

Na forumu se dosta zale ljudi za camo net i onaj binocular,da to nista ne valja i da se nikako ne isplati kupit,pogotovo na SU-152 i ISU jer je na njima camo zbagiran.

17 godina
neaktivan
Dala kaže...

Sinoć ja s Ferdom naletim na IS-4 (točnije bile su dvije IS-4). Pune do kraja, naciljam jednu s boka i BOOM! Nema više jedne IS-4 :).

Koji gušt...

Ispričao sam se tipu, bad luck, ali nije se javljao... Valjda je uninstalirao igru... :-D

I meni se jucer desilo na Mines mapi u selu, vozio sam is4 (sa s70) i naleti mi protivnicki is4, taman bocno okrenut, ali nam je izmedju bila ona mala ograda pa sam ga gadjao u gornji dio trupa malo iza kupole i isto bum - oneshot. Ali mi nije bilo toliko smijesno jer sam skuzio da to netko moze i meni napravit :-)

15 godina
neaktivan
@ivanoile
super, a bas to obadvoje imam na su-152 i camo i binocular..
15 godina
Sheeva kaže...
@ivanoile
super, a bas to obadvoje imam na su-152 i camo i binocular..

Neznam,neki se zale da je to jako lose poslije 7.0,a neki da je dobro.

14 godina
zadnja 2 patcha su dosta razjebali igru
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
neaktivan
World of Tanks

T34 napokon u garazi {#}

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
MrXleader kaže...

T34 napokon u garazi {#}

Kupi si neke lijekove za smirenje ili ga nemoj ni igrat :)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

zasto?{#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
MrXleader kaže...

T34 napokon u garazi {#}

Kupi si neke lijekove za smirenje ili ga nemoj ni igrat :)

Odlican tenk samo treba znat igrat sa njime.

=XII=SandMan....
13 godina
neaktivan

e pusti takve ljude!! hvala tebi sto si objavio...ja sam ih davno unio..al imam frendove koji su tek počeli igrati i dobro su im dosli kodovi...;;)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ima tko kakav kod da posalje na pp please

0 0 hvala 0
17 godina
Ajgor kaže...
Dala kaže...

Koji gušt...

I meni se jucer desilo na Mines mapi u selu, vozio sam is4 (sa s70) i naleti mi protivnicki is4, taman bocno okrenut, ali nam je izmedju bila ona mala ograda pa sam ga gadjao u gornji dio trupa malo iza kupole i isto bum - oneshot. Ali mi nije bilo toliko smijesno jer sam skuzio da to netko moze i meni napravit :-)

Prvo da se unaprijed ispričam što se opet dotičem Type 59, ali evo jedan zanimljiv podatak vezan uz taj tenk;

Dosta puta sam sa njime bio one-shoot-an, pa sam bilježio kako sam umro;
od 10 puta kad sam umro, 7 puta sam bio one-shoot-an sa 100% HP-a... I to dosta često od istog ili nižeg tier-a. A mjesto di su me večinom pogodili je bio bočni dio iznad gusjenica (mislim da je jednom bio i pogodak u kupolu). I osobno sam dosta puta one-shootao Type 59, tak da nije loše ciljati pozicije ammo rack-a na njemu.

U attachmentu je slika di sam označio neke slabe točne na njemu.

P.S. ako ciljate u kupolu (plavo označeno na slici i žuto na kupoli) pazite da ciljate tako da vam metak lupi relativno pod pravim kutom u taj dio kupole, jer ako lupi pod koso, odbit će se.

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 17:30 (Berko).
15 godina
neaktivan

ukucao sam email adresu, dobio mail i kliknuo na link i kad me vrati link na stranicu nigdje mi ne pise kod samo nešto na njemačkom... jel treba jos nekaj napraviti?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

dobijes 2 maila i u najgornjem mailu ti je kod

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice