World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.517
|
čitano: 9.336.153
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Over(C)lock kaže...

bok evo pitanje trenutno skidam igru i malo čitam ovo što pišete pa me interesira kako početi s kojim tenkom .. postoji li neki klan ? server u kojem su hrvati ? i ostalo .. sve u svemu ajde objasnite početniku kako početi :)

otvori sve tier1 do kraja pa ti vidi dalje

uglavnom u tier2 arty t57 je prvi pravi moneymaker...za tu razinu igre

za tier3 arty prvo uzmi su26 to je pravi troll traktor-ARTY SA KUPOLOM mozes se vozit i gadjat druge iz pokreta jer je nisan dosta stabilan...

enivej,za ostale tenkove-probaj pa vidi ovisno o tvom stilu igre

prati bug forum tu su ti najcesce sve novosti, igraj kviz za djabe golde

citaj general news na wot site-u, i wiki si obavezno procitaj

i to je to,baci jos oko na ovaj podforum unazad 20-30 stranica

i grajndaj...

e da jos nesto prati specijale-dogadjaje u igri i OPREMU OBAVEZNO KUPUJ SAMO KAD SU SNIZENJA 50%

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ah napokon ispravili MM sistem, koji je i do sada meni bio dosta dobar :D, ali zaboravili su samo jednu sitnicu (SS imam doma na kompu pa ću staviti popodne), postaviti trgovinu granata u svakoj bazi jer kad je najniže rangirani tenk maltene is-4 nema šanse i uz fantastično odigranu partiju da imaš dosta granata. ( u mom slučaju mapa Kampinovka:D)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Morchiba kaže...

Ah napokon ispravili MM sistem, koji je i do sada meni bio dosta dobar :D, ali zaboravili su samo jednu sitnicu (SS imam doma na kompu pa ću staviti popodne), postaviti trgovinu granata u svakoj bazi jer kad je najniže rangirani tenk maltene is-4 nema šanse i uz fantastično odigranu partiju da imaš dosta granata. ( u mom slučaju mapa Kampinovka:D)

Ovaj vikend sam odigrao preko 150 fajtova i mogu reći da je jedina promjena u mm-u kaj ti reducira tier spread za prvih 10 bitaka u novom tenku. Ostalo je isto (6+ arty po meču, medium vs heavy, t10 vs t9). Osobno mi se ne sviđa ideja reloada shellova u bazi, pazi kako pucaš i sve ok. Istina igral si malinovku a na njoj se kampa ko ludo i puca preko polja, zato si potrošio sve. Čak mi je u mojem najboljem meču s t29 kad sam ispalil 23 shoota, od čega su 22 bila hit, ostal jedan ili dva shella.

17 godina
zdralac kaže...
Morchiba kaže...

Ovaj vikend sam odigrao preko 150 fajtova i mogu reći da je jedina promjena u mm-u kaj ti reducira tier spread za prvih 10 bitaka u novom tenku. Ostalo je isto (6+ arty po meču, medium vs heavy, t10 vs t9).

Slažem se, sve je ostalo isto sa mm, zapravo je još i gore jer vrijeme čekanja u lobiju bude i po pola minute da bi opet posložio mt vs ht i slične gluposti koje radi

clock2much
15 godina
neaktivan
World of Tanks

MM je dosta poboljašan za niže tiere, do tiera 7 a iznad toga tako i treba biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Može neki savjet kako igrat sa IS3 dok ne nabavim BL9... (da li s njim probijam npr ferdija od naprijed?)

Da stalno sa HE igram?

Da li ima na jednom mjestu podaci slabih točaka tier 9 tenkova s prednje strane?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BIPS kaže...

Može neki savjet kako igrat sa IS3 dok ne nabavim BL9... (da li s njim probijam npr ferdija od naprijed?)

Da stalno sa HE igram?

Da li ima na jednom mjestu podaci slabih točaka tier 9 tenkova s prednje strane?

Koristi cover između pucnjeva, is3 je dosta brz i agilan, pa ga probaj igrati kao malo veći medium. Taktika, stoj pa snipaj (0.4 accuracy je koma, mada imam oko 80% hit radio s njim i na is-u i na is3), ili face to face fajt s kt-om, ferdijem i višim tierovima ne pali. Teško je probiti ove spomenute sprijeda, KT-a gađaj u onaj hatch na turretu (kad pogodim uvijek probijem), ferdija gađaj u donji hul (mada ni to nije uvijek penetration).

Koristi njegovu brzinu da flankaš ostale i onda možeš probiti i e75 s boka ili odozada. Ja gotovo nikad ne koristim he municiju, jedino kad treba is7 ili mausa probiti sprijeda.

Instaliraj ove weak spot skinove, oni će ti ukazati gdje gađati tenkove. http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/38001-updated-for-067-hitzones-skins-for-version-067/

I prouči ovo: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/42262-is-3/

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Vikend kao i uvjek je bila cista pusiona.Mozda sam odigra 6-7 dobrih partija,ostalo jad. Kontas da ljudi u 3 ujutro imaju bar malo vise mozga ali naravno NEMAJU! Izgubio sam preko 200k sa GW E.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako ste face ubite sa e-100 i nadograđenim topom panzera 35(t) u cw-u.Nećete uspjeti jer nikad nećete igrati protiv njega,a čak i da oćete vjerojatno će vam ga netko ubiti prije.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
World of Tanks

Sada sam odigrao jednu odličnu partiju!!!

Edit: Kada KV-3 otiđe u level 7, on će tada imati nešto više od 1000 "energije" - je li tako?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Izzy kaže...

Sada sam odigrao jednu odličnu partiju!!!

Edit: Kada KV-3 otiđe u level 7, on će tada imati nešto više od 1000 "energije" - je li tako?

Svaka čast pa što su radili oni idioti s Pantherima i KV-3 ni jedan kill... sramotno....

16 godina
Ziga kaže...
Izzy kaže...

Svaka čast pa što su radili oni idioti s Pantherima i KV-3 ni jedan kill... sramotno....

Hvala. Ni sam ne znam što su radili, nisam pratio njihovu igru jer sam se koncentrirao na svoju. Oni su vjerojatno iz pozadine gađali neprijatelje.

16 godina
World of Tanks

Malo prije sam odigrao jednu također odličnu partiju sa IS-om i upravo zbog neprijateljskog VK2801 sam dobio "Steel wall". Ha, ha lik me je gađao k'o iz mitraljeza i to sa stražnje strane i ranjavao me je vrlo malo ili ništa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene stvarno nece igra zadnja dva dana.samo idioti u timu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Procurile su tri slike njemačkog tajnog projekta za vrijeme drugog svjetskog rata, kodno nazvan AT-AT. WoTovci razmišljaju da ga stave kao premium "tenka".

Slike u prilogu

Moderatori ne zamjerite, šala mala

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma izgleda nestabilno, nerfali bi ga toliko da bi ga t-55 srušio ako bi se zaletio u jednu "nogu" ;).

Ovo malo bolje izgleda.

+ ako kupite za samo 1999.89 golda special camo. moći ćete ga sakriti van mape!

Šala također ofc! :)

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

hahahahaha sta je vamaa xd

onaj prvi pa iz baze bi ga pucao xd 

ovaj drugiii pff.. ima armor do 300 :D al nista od ovog

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

OK, sad definitivno, ova igra ima najveću populaciju idiota..

To je prefascinantno koliko morona igra igru...

Da nema clan warsa mislim da bi davno prestao igrat..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam se prijavio u vas clan kad mogu ulazak ocekivat ?{#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Izzy nemoj se uvrijediti ali igru si nakrcao tim nekim pustim pluginovima. Igra izgleda kao da je za petogodišnjake, sve šareno. Ja ne bih mogao igrati tako.

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Evo odlične igre

Sve rekorde obaram na Himmelsdorfu

Osobni rekord sa Panzerom IV

Dobar haiku.

Malo nevezano.Šta je krivo u ovoj slici?Šta mislite zašto je tako? Malo nevezano.Šta je krivo u ovoj slici?Šta mislite zašto je tako?
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon shebanog vikenda ovo mi je bas ljepo sjelo{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 3:14 (Zaja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna od najboljih partija ikad{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 6:48 (Zaja).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sada svi radimo 7-ice...

Hoće li mi tko tko ima skroz razvijenu njemačku posadu pokazati ss posade?

16 godina
viskovic kaže...

Izzy nemoj se uvrijediti ali igru si nakrcao tim nekim pustim pluginovima. Igra izgleda kao da je za petogodišnjake, sve šareno. Ja ne bih mogao igrati tako.

Mislim još koji staviti i to onaj koji mijenja izgled ciljnika. I znaš li možda (ili netko drugi) mogu li se naći negdje baš svi modovi na okupu da ih ne moram pojedinačno tražiti? Ili ako netko zna neka ih postavi ovdje na forum (linkove).

Hvala!

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Igra je puna idiota, zato sam ja i predložio ako ima zainteresiranih da igramo TC kad izađe 7.0, uz to što je zanimljivije ako je dobra ekipa brže se grinda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kad su ono rekli da ce izaci nova verzija sa novim njemackim tank destroyerima jer mi ne izlazi iz glave onaj Stug tier 9? Koliko se sjecam sa Ferdinandom se otvara taj Stug, a na Ferdinandu trenutno imam 126k exp.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Kad su ono rekli da ce izaci nova verzija sa novim njemackim tank destroyerima jer mi ne izlazi iz glave onaj Stug tier 9? Koliko se sjecam sa Ferdinandom se otvara taj Stug, a na Ferdinandu trenutno imam 126k exp.

Sljedeće godine, ali ništa određeno, najvjerovatnije kad srede francuske tenkove.

17 godina
World of Tanks

Ma odlucia sam cim dode taj Stug tier 9 da cu prodati sve tenkove osim StugaIII radi love i uzeti taj novi Stug jer ja ocito nemam pojma o igranju osim sa tank destrojerima. Tesko sam se razocara u Panthera II i GW Panthera koji su vrlo dobri tenkovi, ali moja igra s njima je katastrofalno sramotna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 14:37 (Sint1).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Evo odlične igre

Sve rekorde obaram na Himmelsdorfu

Osobni rekord sa Panzerom IV

Dobar haiku.

kako sa tigerom prvi ?

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
E-mail: