Ekipa zeznuo sam se.
U slucaju istog broja bodova prvo ce se gledati međusobni susreti, pa tek onda gol razlika.
Ekipa zeznuo sam se.
U slucaju istog broja bodova prvo ce se gledati međusobni susreti, pa tek onda gol razlika.
Bayer 04 8 - 0 ACF Fiorentina
ACF Fiorentina 1 - 2 Bayer 04
Lol malo sumnjiv rezultat
je li sad prolazi sime sa sahtarom ili kako?
Lol malo sumnjiv rezultat
je li sad prolazi sime sa sahtarom ili kako?
Sime prolazi za dlaku...
Bayer 04 Leverkusen 3 - 2 Shakhtar Donetsk
Shakhtar Donetsk 1 - 0 Bayer o4 Leverkusen
Obrazloženje:
Posto igramo po sustavu lige prvaka 1. kriterij je međusobni susreti, bez obzira na gol razliku.
Arsenal 0 - Borussia Dortmund 1
Borussia Dortmund 3 - 1 Arsenal
Manchester City - Swansea City 3:3
Junkie_HD je predao obje utk.
Potvrđujem, napisao sam KODAKU pm.
Junkie_HD je predao obje utk.
CSKA Moskva 0 - 3 FC Bayern Munchen
FC Bayern Munchen 3 - 0 CSKA Moskva
da, isto kao i moje utakmice protiv junkiea
Sta se ceka grupa C ?
Swansea City FC 3 - 0 CSKA Moskva
CSKA Moskva 0 - 3 Swansea City FC
Man City FC 3 - 0 CSKA Moskva
CSK Moskva 0 - 3 Man City FC
FC Bayern i Swansea City FC idu dalje, samo jos međusobno trebaju odluciti tko je pobjednik skupine.
SRETNOOO
Sta se ceka grupa C ?
Kao da ih zemlja progutala. Mislim ima jos vremena, ali su mi malo sumnjivi jer nitko u toj grupi nije odigrao ni jednu tekmu.
NAPOMENA:
U slucaju ako se nitko ne-odazove, dalje ce ici dva najbolja treceplasirana.
Molim VAS, da ovo NEshvatite kao presing. Prethodnom napomenom zelim probuditi nadu klubovima koji se nalaze na 3. i 4. mjestu, jer jos nista nije gotovo.
Pozzz!!!
Atletico Madrid 3 - 1 Porto
Porto 0 - 6 Atletico Madrid
Cestitke protivniku, apsolutno zasluzeno..
Sta se ceka grupa C ?
Kao da ih zemlja progutala. Mislim ima jos vremena, ali su mi malo sumnjivi jer nitko u toj grupi nije odigrao ni jednu tekmu.
NAPOMENA:
U slucaju ako se nitko ne-odazove, dalje ce ici dva najbolja treceplasirana.
Molim VAS, da ovo NEshvatite kao presing. Prethodnom napomenom zelim probuditi nadu klubovima koji se nalaze na 3. i 4. mjestu, jer jos nista nije gotovo.
Pozzz!!!
Ja sam se dogovorio s kolegama tako da cemo nes danas nes sutra odigrat..zasto bismo bili sumnjivi?pa neki ljudi rade i ne stignu..
sta se mene osobno tice ja bih vec bio odigrao da su drugi mogli..a to organizator zna..
Ja sam se dogovorio s kolegama tako da cemo nes danas nes sutra odigrat..zasto bismo bili sumnjivi?pa neki ljudi rade i ne stignu..
sta se mene osobno tice ja bih vec bio odigrao da su drugi mogli..a to organizator zna..
Dino samo sam zelio izvuci neki odgovor od vas iz grupe C. Etooo, ti si se javio i stavio mi do znanja da si jos tu i da nije do tebe. Bitno mi je da znam sta se desava.
Nitko sretniji od mene ako svi odigramo svoje tekme, a najvise od svega bi volio da se formira jedna cvrsta ekipa na koju uvijek mogu racunati. Tada bi gledao da ponovimo sve isto, samo sto bi sada uveli neku nagradu u vidu coins-a, ali otom-potom. Pozzzz!
Dino samo sam zelio izvuci neki odgovor od vas iz grupe C. Etooo, ti si se javio i stavio mi do znanja da si jos tu i da nije do tebe. Bitno mi je da znam sta se desava.
Nitko sretniji od mene ako svi odigramo svoje tekme, a najvise od svega bi volio da se formira jedna cvrsta ekipa na koju uvijek mogu racunati. Tada bi gledao da ponovimo sve isto, samo sto bi sada uveli neku nagradu u vidu coins-a, ali otom-potom. Pozzzz!
neki coinsi bi bez sumnje dobro došl.i bila bi nama veća motivacija i utakmice bi bile napetije
neki coinsi bi bez sumnje dobro došl.i bila bi nama veća motivacija i utakmice bi bile napetije
Sigurnoooo! Zato mi je bitno da ovo sto smo zapoceli dovedemo do kraja, jer ovo je jedan veliki test.
Evo grupa C bi poslije 20h danas mogla objavit rezultate..Tak sam bar dogovorio sa "Monacom" .. Za ostale neznam točno..
Galatasary 0 - 1 Atletico Mineiro
Atletico Mineiro 2 - 3 Galatasary
SL Benfica - AC Monaco 6 : 0
AC Monaco - SL Benfica 3 : 5
Tottenham 1 - 3 Porto
Porto 2 - 2 Tottenham
Real Madrid CF 1:3 Galatasaray
Galatasaray 1:0 Real MadridCF
ova druga tekma je bila bolesna golman doda drogbi i pa gol a ja ispromašiva sve šta se može.
Bravo ekipa...Zasuli ste me rezultatima samo tako Odlican dan, samo tako nastavite...Norma za danas ispunjena.
Sada idem ažurirati tabelu. Pozzzz
ako sam dobro izračuna ja(real madrid) i juventus imamo po 8 bodova i gol razliku na 0 ja (9:9) on (10:10) ko sada prolazi jer galatasaray ima 12 bodova on sigurno ide dalje
ako sam dobro izračuna ja(real madrid) i juventus imamo po 8 bodova i gol razliku na 0 ja (9:9) on (10:10) ko sada prolazi jer galatasaray ima 12 bodova on sigurno ide dalje
Juve ide dalje.
Ako uzmemo vaše međusobne susrete:
Real Madrid 3 - 3 Juventus
Juventus 1 - 1 Real Madrid
Lijepo se vidi da je Juve dao vise golova u gostima i zbog toga ide dalje.
ja i KaosFromOs smo uspjeli jednu odigrat i dobio sam ga 1:0
Borussia Dortmund 1 - 0 FC Internazionale
sutra ćemo probat drugu odigrat
ja i KaosFromOs smo uspjeli jednu odigrat i dobio sam ga 1:0
Borussia Dortmund 1 - 0 FC Internazionale
sutra ćemo probat drugu odigrat
Sa tom pobjedom si osigurao i sebi i meni prolaz Čestitam pobjednice skupine, ako te sretnem u knockout fazi znaj da si moj