Koji Warcraft mogu igrati online,sa torrenta? Ako moze brzi odg. jer mi je hitno!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji Warcraft mogu igrati online,sa torrenta? Ako moze brzi odg. jer mi je hitno!
Evo jos jedna tema u nizu...
1. Piratstvo je zabranjeno (procitaj pravila)
2. Sta Warcraft? World of Warcraft, Warcraft serijal, DOTA na sta ti mislis?
3. S kime bi igrao? Random serveri na netu ili "LAN" haimachi i slicno?
Mislim ako ste vec nesposobni gugle koristit dajte se bar ljudi moji potrudite kvalitetno obrazlozit problem. Moz misljit njemu je hito, da vidim...
ne mislim na WoW nego na Warcraft, htio bih na kompu igrati protiv brata na laptopu. ali nismo umrezeni zajedno pa onda preko neta. Moza i preko hamachia ako se moze?
Možeš preko programa po imenu GARENA.
Utipkaj u google.
Eh sad. Ja sam nekad davno to igrao u LANu, sjecam se da sam i sa prijateljem preko haimachia. Skines bilo koji Warcraft 3 (moze i sa expanzijom) recimo i trebalo bi radit (znam da sam bio tad imao piratski i da je sve radilo) Cuj ak ti nije frka skidat, skini pa probaj nema druge
.
No ipak mozes pricekat ako netko tu na forumu igra Warcraft 3 idalje ili je nedavno imao iskustva pa ce ti detaljnije moc pomoc.
što odmah netko napada o piratizaciji on pita o downloadu i odma ga neko napadne mislim stvarno svatko od nas sudjeluje u piratizaciji i ima puno gorih tema o piratizaciji na ovom forumu koji nitko nije rekao ni a
ne mislim na WoW nego na Warcraft, htio bih na kompu igrati protiv brata na laptopu. ali nismo umrezeni zajedno pa onda preko neta. Moza i preko hamachia ako se moze?
Ja ga samo upozoravam na pravila foruma, jer pravila foruma sto se tice piratskog softvera, igara i slicno nisu do kraja definirana. Tj. ne pravila nego nekada se znaju oštro kaznjavat a nekad se dopusti duza rasprava. Upozoravam covjeka da (a i ja isto) moze dobit karton ukoliko mod procijeni da smo prekiršili pravila 
dobio sam odgovor. Thnx opet svima. Za one koji zele znati mozes se igrati online. sve normalno