Warcraft online?

poruka: 10
|
čitano: 1.650
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Warcraft online?
pitanje

Koji Warcraft mogu igrati online,sa torrenta? Ako moze brzi odg. jer mi je hitno!

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Warcraft online?
vidikovac kaže...

Koji Warcraft mogu igrati online,sa torrenta? Ako moze brzi odg. jer mi je hitno!

znam da se moze Burning Crusade...
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
17 godina
neaktivan

Evo jos jedna tema u nizu...

1. Piratstvo je zabranjeno (procitaj pravila)

2. Sta Warcraft? World of Warcraft, Warcraft serijal, DOTA na sta ti mislis?

3. S kime bi igrao? Random serveri na netu ili "LAN" haimachi i slicno?

Mislim ako ste vec nesposobni gugle koristit dajte se bar ljudi moji potrudite kvalitetno obrazlozit problem. Moz misljit njemu je hito, da vidim...

17 godina
neaktivan
autorov komentar

ne mislim na WoW nego na Warcraft, htio bih na kompu igrati protiv brata na laptopu. ali nismo umrezeni zajedno pa onda preko neta. Moza i preko hamachia ako se moze?

17 godina
neaktivan
Warcraft online?

Možeš preko programa po imenu GARENA.

Utipkaj u google.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eh sad. Ja sam nekad davno to igrao u LANu, sjecam se da sam i sa prijateljem preko haimachia. Skines bilo koji Warcraft 3 (moze i sa expanzijom) recimo i trebalo bi radit (znam da sam bio tad imao piratski i da je sve radilo) Cuj ak ti nije frka skidat, skini pa probaj nema drugeOsmijeh.

No ipak mozes pricekat ako netko tu na forumu igra Warcraft 3 idalje ili je nedavno imao iskustva pa ce ti detaljnije moc pomoc.

16 godina
neaktivan
Warcraft online?

što odmah netko napada o piratizaciji on pita o downloadu i odma ga neko napadne mislim stvarno svatko od nas sudjeluje u piratizaciji i ima puno gorih tema o piratizaciji na ovom forumu koji nitko nije rekao ni a

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

ne mislim na WoW nego na Warcraft, htio bih na kompu igrati protiv brata na laptopu. ali nismo umrezeni zajedno pa onda preko neta. Moza i preko hamachia ako se moze?

pa kupi si lan kabel, ustekaj u dva kompa i VOILA
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
17 godina
neaktivan

Ja ga samo upozoravam na pravila foruma, jer pravila foruma sto se tice piratskog softvera, igara i slicno nisu do kraja definirana. Tj. ne pravila nego nekada se znaju oštro kaznjavat a nekad se dopusti duza rasprava. Upozoravam covjeka da (a i ja isto) moze dobit karton ukoliko mod procijeni da smo prekiršili pravila Namigiva

17 godina
neaktivan
autorov komentar

dobio sam odgovor. Thnx opet svima. Za one koji zele znati mozes se igrati online. sve normalno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice