War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 440.822
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: War Thunder
Kewin kaže...

Ima kakav raspored evenata kada koji počinje u kolko sati??

Znam da po našem vremenu počije u 14:00 a traje do 22:00h

Majke mi
15 godina
=xfact= kaže...

zvanje artya mi se cini op. tj prednost da vidis preko brda..kamo je protivnik okrenut i sl.. to bi trebali drukcije rijesit. da ju se poziva na mapi a ne da odjednom vrat istegnes preko brda. lol

vjerovatno bi bilo bolje da moras pozvati artiljeriju cim upalis taj pogled, jer ovako ga stalno koristim da gledam jel ima koga iza brda :( i meni se cini da je sada OP 

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
War Thunder

svaki susret sa onim t34-85 moj panther zavrsi u komadima.bilo daljina bilo blizu. (znaci tier za tier) .morat ce malo balansirat ruse ako zele mir u kuci. poprilicno su svi op naspram njemaca.sto ce bit kasnije neznam ali nervira poprilicno kad pucas u nekog penas i nema stete ili je minimalna. najjace mi je kad t34 tier 2 oneshoota tigra. trololololo drunk stronk russians

xfact
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Hmm... onaj osječaj kad skužiš da ti ne radi top {#}

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Ima stvarno par bitnih stvari koje moraju popraviti poput:

u daljini naciljas tenk, a jos ti je ciljnik bijel kao da ništa nema

uništena ti je cijev i nemože je popraviti, a sve drugo normalno radi, nemožeš ništa nego držati J (odustati)

svaki drugi pogodak je ammo exploded

sve više mi se čini da imao ti tier 2 tenk ili tier 5 svejedno ti je kada je direktan pogodak lako zadati :(

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
14 godina
neaktivan
War Thunder

spoting je koma teska. djabe ja cucim u zbunju i tenk se vizualno ne vidi ali vidi se tag ime iznad tenka.. lol. i to u realistic battles. vide te svi preko pola mape.u arkade modu je jos i gore. svi su spotani i magic kursor ciljnik cilja. navodno rulja oneshota jedni druge iz spawna prakticki sa td-ima (t4-5)... lol popravit spotanje-smanjiti zapravo. i makniti aim asist jel je presijesno.. balansirat t50 i t34 ekipu. njemci su underpowered.kako god okrenes

ima posla.nebude open beta tako skoro cini mi se

arty je op sa svojim pogledom preko brda i dolina

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 19:15 (=xfact=).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
War Thunder

Još jedan dokaz da je fizika tenka pri udaru koma... naime uz lagani zalet se dogodi ovo... Naravno štug je najgore prošo {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran

hahahaha, sjetio si me danas, taman pocela runda i lik samo prosao veliko drvo, srusilo se i vratilo nazad^^, a ja pored njega udrem u malo drvo ode transmission hahaha, a transmission ozada, a ja udrio drvo sprijeda :p

15 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Još jedan dokaz da je fizika tenka pri udaru koma... naime uz lagani zalet se dogodi ovo... Naravno štug je najgore prošo {#}

Pa T-34 je very stronk tenk {#}{#}

zzzZZzzzZZzzzZz...
13 godina
=xfact= kaže...

njemci su underpowered.kako god okrenes

Neznam, meni se njemci čine sasvim ok. Sada sam igrao sa frendom i rasturali smo, išlo mi je bolje nego sa rusima :/
Kada igram sa rusima, ti vražji panzeri mi stalno srede ammo load. 

Isto uspoređujući levelanje njemaca i rusa na početku njemce sam digao zantno brže jel onaj početni tenk ispaljuje 10 cannona sa jednim loadom, tako da gledajući na jednom targetu dobiješ i do 40 vehicle research pointa, ovisi koliko puta ga pogodis

Majke mi
15 godina
War Thunder

Balans tenkova je čudan jučer mi je uletio kv2 i naravno one shot one kill cijelu rundu... Onaj indikator putanja metka je nekada jako zbugovan ni sam nezna koje je boje{#}. Ali dobro ipak je to closed beta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
War Thunder

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/101134-rework-artillery-strike-system-with-concept-screenshots/

kao sto rekoh.. 

i dupli spawn za med tenkove treba maknuti. (bar u realistic i siulator)  ai tenkove treba maknuti. samo smetaju,odvacaju pozornost..guraju i sl.nis koristi..

ja bi izbacio i arcade mod jer je najgori definitivno. ostavit real i sim itd itd

gledam jucer jinglesa sa t34.. 3 puta je opalio.. 3 oneshoota. ja to sa niti jednim njemcem nisam uspio.bilo daljina bilo na blizu. stronk drunk russians.yes.. njemci su dobri ali premali dmg rade ili nikakav.jucer pucam sa pantherom u bok is2.pod pravim kutem na 10 m udaljenosti.no damage. 3 puta? sa 75mm topom i 160mm penetracije.. ma lolcek{#}

frajer se okrene i naravno oneshoot lol.. epic

panther 40tona - t34 30 tona. frajer mi digne tenk u zrak guranjem kao da je moj tenk od kartona.. i naravno puca o trbuhu.nemozes nikud napred natrag. sjedi i cekaj dok te ne unisti. puno posla imaju jos.. 

cini mi se da granate malo prebrzo dropaju?

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 11:07 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Koja municija? Ona početna je govno, a ona posljednja najjača

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
War Thunder

Evo malo moga osobnoga skina NR.1. aviončića za realistic!

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zna li netko koja je razlika između Nightly servera i normalnog servera tj. Events, kako se sada i jedino mogu igrat tenkovi, na ovom serveru di su i avioni?

Imam Nigthly launcher, ponudio mi je opciju skidanja od 7.5 GB pa neznam dal da skinem, u čemu je razlika, dali je bolje igrat na tom Nightly?

I usput da pita, dali je to nekakv bug il sta, ali zašto nakon unistenja protvinickih tenkova oni nestaju?

U Wot-u se mozes sakrit iza tenka i služi ti ko zaklon, to nije ovdje slučaj?

I još jedno pitanjce: kakvi su zahtjevi tenkova da se sa njima može igrat u realistic i simulator battles?

Npr. mogu uci u RB sa pz c, ali nemogu sa stugom, zašto?

Gaming is Life!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 0:21 (PCGamerX).
11 godina
protjeran

Nemam blage veze u cemu je stvar, ja vise i nemam opciju nightly. Udem u "production" i igram evente, vjerujem da mogu i sa normalnim klijentom igrati nisam ni pokusao.

edit: Nemoramo ni skidati drugi klijent, možemo igrati i sa normalnim klijentom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 18:15 (TheThing).
15 godina
War Thunder

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/137650-war-thunder-update-141/

Evo dobra vijest za sve one koji nisu uspjeli upast u CBT :)

• Ground forces are now available for all players in open beta test
Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 12:16 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kada će patch biti dostupan za skidanje?
Gaming is Life!
17 godina
War Thunder

ja se navukao u zadnjih 5 dana na igru, ne znam kako to da prije nisam probao igru , a sad još i tenkovi , taman za ispunit ove kišne dane {#} 

EDIT: PCGamerX pa kontam čim završe maintenance, meni piše "downloading launcher update, please wait" već pola sata.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 12:28 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
War Thunder

Meni je skinulo.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Super, kolko ima patch, pošto necu bit za kompom jedno vrijeme, jesi probao tenkove?
Gaming is Life!
15 godina
War Thunder

Ovaj puta sam skinuo na vrijeme da izbjegnem slab download... Sad se čeka da se serveri puste u pogon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PCGamerX kaže...
Super, kolko ima patch, pošto necu bit za kompom jedno vrijeme, jesi probao tenkove?

Patch ima oko gigu i nešto, a u tenkovima sam odavno ja.

15 godina
War Thunder

jel može netko proslijedit link di se može skinut ground forces. Otišao sam na news o closed beti i kliknuo di piše download here, i kad sam skinuo luncher pisalo mi je war thunder nightly. Da li je to?

OVAJ PROSTOR JE NA PRODAJU!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
0verlord kaže...

jel može netko proslijedit link di se može skinut ground forces. Otišao sam na news o closed beti i kliknuo di piše download here, i kad sam skinuo luncher pisalo mi je war thunder nightly. Da li je to?

Pa na tvojoj slici kaže closed beta testing, a ovo sad je ušlo u open betu, pa onda mislim da skidaš normalni war thunder sa steama i njihove službene stranice. Kojeg je datuma taj tvoj članak sa slike objevljen?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 15:22 (Jack Sparrow).
12 godina
neaktivan
War Thunder

download je ubitačno spor...zbog navale ili?

inače brzina mi je 20/2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da, i kod mene je tako, skužio sam da kada iskllucis i ponvono upalis launcher onda skida neko vrijeme full brzinom.
Gaming is Life!
15 godina
Jack Sparrow kaže...
0verlord kaže...

Pa na tvojoj slici kaže closed beta testing, a ovo sad je ušlo u open betu, pa onda mislim da skidaš normalni war thunder sa steama i njihove službene stranice. Kojeg je datuma taj tvoj članak sa slike objevljen?

Malo prije skinulo za cca 1h. imaš neki link gdje se moze skinut?

OVAJ PROSTOR JE NA PRODAJU!!!!!!!!!!!!!!!!!
15 godina
War Thunder

Probajte limitirat download i upload speed. Meni to recimo dosta pomogne a čitao sam i večini ostalih.

Download stavim na 1000, a upload na 30.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 16:10 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
0verlord kaže...
Jack Sparrow kaže...
0verlord kaže...

Malo prije skinulo za cca 1h. imaš neki link gdje se moze skinut?

Pa dao sam ti službenu stranicu i desno ti piše download game.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice