To su odgovori na?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa et vidiš kak si redom postavljo pitanja tak sam ti ja odgovarao
Koji su driveri bolji?ATI Mobility Radeon ili obicni ATI Radeon(za grafu na laptopu HD3650)?
Koji su driveri bolji?ATI Mobility Radeon ili obicni ATI Radeon(za grafu na laptopu HD3650)?
Pa ako imaš ATi Mobility Radeon onda moraš te staviti...
Da,ali sam prije na Vistu prije stavljao obicne drivere.Ali probati cu staviti cu ove Mobility(9.9) a ne obicne(10.3).
Da,ali sam prije na Vistu prije stavljao obicne drivere.Ali probati cu staviti cu ove Mobility(9.9) a ne obicne(10.3).
Ma ja na laptopu sa Mobilityima pičim..
da li igraš gta 4 na onoj konfiguraciji koja je navedena pod "moj pc"?
baš me zanima kako to vrti gta.
I bas cu usporediti razliku sada bez ikakvih dodataka i kada sve instaliram(framework-ove,patcheve).
da li igraš gta 4 na onoj konfiguraciji koja je navedena pod "moj pc"?
Na laptopu je u mene sve sto igram.Nisam faker.
nisam razumio ovo s "fakerom". i kako vrti ta konfiguracija gta 4?
nisam razumio ovo s "fakerom". i kako vrti ta konfiguracija gta 4?
Faker=lazov.Pa bez ikakvih doataka ide na 1024x600 na low-med postavkama ali nisam jutros imao vremena podesavati sve postavke,morao sam u skolu,pa cu veceras viditi kako ide s koliko fps-a.
Faker=lazov.Pa bez ikakvih doataka ide na 1024x600 na low-med postavkama ali nisam jutros imao vremena podesavati sve postavke,morao sam u skolu,pa cu veceras viditi kako ide s koliko fps-a.
ok, hvala za inf. znam što je faker, ali ne shvaćam što si hto reći s time? "da ti nis faker"
Da,jer su me ljudi u par navrata zbog konfiguracija ismijavali i smatrali me lazovom neshvacajuci da neki koriste i laptop za igranje.
Da,jer su me ljudi u par navrata zbog konfiguracija ismijavali i smatrali me lazovom neshvacajuci da neki koriste i laptop za igranje.
pa naravno da koriste, na kapa svima lova s neba pa da onda igraju igre s npr i7 920 procesorima. i ako na ovom forumu sve više i više "i7 procesora" pod moj pc
pitam za tu konfiguraciju jer me zanima s obzirom da "ne puca" baš od snage, a često me ljudi pitaju "hoće li raditi na ovoj konfiguracji, hoće li raditi na onoj konfiguraciji", pa je dobro "prikupiti informacije" o tome za ubuduće.
Znam da pitaju.Veceras cemo najvjerojatnije ustvrditi kako to sve zajedno ide.Sad sam u skorije vrijeme najvjerojatnije preko praznika mislio otvoriti novu temu o laptop gamingu i da jaka konfa ne znaci Gaming,nego da se i sa dosta losijom konfom tj laptopom moze dosta igrati.Ali ako bude srece ja cu na ljeto kupiti novu konfu.Ali dosta OT-a.
Koja je mislija po redu ona sa "Internet cafeom" prije koje se ne preporuca inslairati patcheve?
EDIT : i dali su samo ova dva patcha?
Koja je mislija po redu ona sa "Internet cafeom" prije koje se ne preporuca inslairati patcheve?
moraš naći cra*k za patch 1.0.5.0, googleaj, imaš www.gtamissions.com pa si pogledaj
kako rijesiti onaj error SMPA60?
Daj sliku..
Daj sliku..
Evo bit ce za 5 minuta,kad udjem u igru igram mozda 10 minuta i izbaci mi error.
gman, da nisi možda stavljao nekakve modove u igru?
gman, da nisi možda stavljao nekakve modove u igru?
jesam,ali samnio sam view distance i nema vise errora.
Ovako imam problem kako sam instalirao Windows 7!!! Kada krenem instalirati igru on u setupu kaze da je inkompatibilan sa %P! Neznam, kod frenda sam instalirao igru i radi, samo neznam sta je ovdje??? dok sam imao xp radio je a neda mi se ponovo obarati win7 da bih instalirao win xp!!! Need HELP
Vec ima par postova prije o tome.. Odi na setup.exe->desni klik->properties->compatibility mode->i stavi na Xp SP3.
Joooj, stalno isti problemi...milijun puta već ovo pitanje..
samo da je guglati malo...
Joooj, stalno isti problemi...milijun puta već ovo pitanje..
samo da je guglati malo...
ej stipa, nije danas tako lako niti guglati, i to treba znati
^haha...to si dobro rekao..hhh
Kako uninstallirati modove iz igre?
ako nisi napravio backup vehicles. datoteke pomoću sparka IV onda nikako. jer moraš mod zamijeniti sa originalnim fileom.
ako nisi napravio backup vehicles. datoteke pomoću sparka IV onda nikako. jer moraš mod zamijeniti sa originalnim fileom.
idem rainstal,ali niako nemogu naci save game.