Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 881.170
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
neaktivan

ma samo kliknes na start i loada ti, bar je meni tako

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

hm..nisam..kako da to učinim?

16 godina

Imam novi problem skinuo sam pach za gta da mi ne šteka i više mi ne šteka ni malo ali mi se nakon dvije minute mi se poćela vrtit kamera

koda da je lik pijan  promjenio sam crack i onda kad igram čuje mi se zvukovi. Oni likovi na početku kad se prikazuju Niko i ti ostali onaj zvuk

mi je ostao u igri i kad pucam ili neš nećuje se pucnjava  ne čuje nego onaj zvuk s početka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Na starom monitoru sam igrao  gta na rezi 1280X1024, e sad je problem što sam nabavio novi monitor(acer x233h) i kad ulazim u gta čujem samo zvukove nema slike(samo crno)!!

Sad u čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
thuglife kaže...
jumpman8 kaže...

U igri mi je namješteno po default-u autosave...sad kad zagasim igru i ponovo pokrenem di mi je opcija load??? u meniju je nema...kako da loadam onda?

Jesi logiran u GFWL?

možda moraš spremat sam, tako da odeš u stan na krevet i onda ti spremi

16 godina
neaktivan
oo7 kaže...

Imam novi problem skinuo sam pach za gta da mi ne šteka i više mi ne šteka ni malo ali mi se nakon dvije minute mi se poćela vrtit kamera

koda da je lik pijan  promjenio sam crack i onda kad igram čuje mi se zvukovi. Oni likovi na početku kad se prikazuju Niko i ti ostali onaj zvuk

mi je ostao u igri i kad pucam ili neš nećuje se pucnjava  ne čuje nego onaj zvuk s početka.

Nađi neki drugi crack...do toga je sigurno...

nido kaže...

Pozdrav!

Na starom monitoru sam igrao  gta na rezi 1280X1024, e sad je problem što sam nabavio novi monitor(acer x233h) i kad ulazim u gta čujem samo zvukove nema slike(samo crno)!!

Sad u čemu je problem?

Zanimljivo. Konfa je sasvim dovoljna, do nje nije sigurno. Jesi li probao možda drivere za grafu updateati?

16 godina
neaktivan

Pa driveri grafe su 9.12.....Jel to možd zbog rezolucije,al opet nemog promjent rezu kad niš ne vidim,ili da reinstaliram igricu?

16 godina

Kako ja mogu izbristi patch jer nema kreka za njega pa su mi stalno neki problemi u igri

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ljudi jeli ima kakv video na youtube-u za savegame..a da radi..ako je itko probao..

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nido kaže...

Pa driveri grafe su 9.12.....Jel to možd zbog rezolucije,al opet nemog promjent rezu kad niš ne vidim,ili da reinstaliram igricu?

Probaj updateati drivere na 10.2...možda pomogne...

ne vjerujem da je zbog rezolucije, komp je dosta dobar..

16 godina
neaktivan

za save moras imat program games for widnows i onda kad upali gta klkni tipku home pored delete-a, onda u tekstu nadi plavim make local profile i napravi takakv profil i moci ces saveat, nece ti skuzit da imas piratsku igru. nadam se da sam ti pomogo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Instalirao sam i radi.....hvala!

16 godina
neaktivan

weee..riješio sam sve...Smijeh

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Instalirao sam dotičnu igru, imam original, stavio najnoviji patch i igra fino radi, sve je ok osim 2 detalja.

Iz nekog meni nepoznatog razloga mi se ne želi logirati na GFW Live, iako sam se registrirao, čak i dvaput mijenjao lozinku. No to mi samo po sebi i nije toliki problem, po potrebi ću kreirati lokalni account, ko ga hebe.

Ali onaj drugi i meni apsolutno neprobavljiv problem jest nemogućnost konfiguriranja Logitech Dual Action gamepada...
Cijelo popodne googlam i tražim rješenje, pokušavao sam sve na što sam naišao i neće pa neće.

Ima netko ideju?

edit: uspio sam, http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379477

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 20:43 (Sprljo).
16 godina
protjeran

Evo ovako sad prije 20-40 minuta instalirao gta iv i idem igrat kad ono crasha win 7 blue screean no aj on se restarta i evo greške ako vas još nešto zanima samo recite! Windows 7 Ultimate b7600 x86 Originalni

Potpis problema:
  Naziv događaja koji opisuje problem:    BlueScreen
  Verzija OS-a:    6.1.7600.2.0.0.256.1
  ID regionalnih postavki:    1050

Dodatne informacije o problemu:
  BCCode:    124
  BCP1:    00000000
  BCP2:    86685024
  BCP3:    B2000040
  BCP4:    00000800
  OS Version:    6_1_7600
  Service Pack:    0_0
  Product:    256_1

Datoteke koje pomažu pri opisu problema:
  D:\Windows\Minidump\022410-27830-01.dmp
  D:\Users\Mato\AppData\Local\Temp\WER-48063-0.sysdata.xml

Našu izjavu o zaštiti privatnosti pročitajte na internetu:
 http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041a

Ako izjava o zaštiti privatnosti nije dostupna na internetu, pročitajte je izvanmrežno:
  D:\Windows\system32\hr-HR\erofflps.txt

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim da je problem u os-u odnosno windowsima jer se taj ekran pojavljuje kod neispravnih windowsa(izgrizenih virusima,lose instaliranima....)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel zna netko kak riješiti ono  s produkt keyom

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cini mi se da nemas org igru tako da moras skinut odgovarajuci cr*ck..Posaljem ti na PM..Namigiva

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan

Instalirao sam igru, imam amd athlon 64 x2 5200,gtx260, 2gb rama, cracko razor 1911, upalio igru ali je nepodnosljivo stekalo a filmici su radili bez stekanja -.-... instalirao sam patch 1.0.4(nije 1.0.0.4) i nako sto ju upalim dode mi eror efc 20, sta da radim?!?!?!?! HITNO

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Saphire kaže...

Instalirao sam igru, imam amd athlon 64 x2 5200,gtx260, 2gb rama, cracko razor 1911, upalio igru ali je nepodnosljivo stekalo a filmici su radili bez stekanja -.-... instalirao sam patch 1.0.4(nije 1.0.0.4) i nako sto ju upalim dode mi eror efc 20, sta da radim?!?!?!?! HITNO

pitaj fiću...uglavnom treba ti crack za patch...

proguglaj malo, ja sam tako rješavao sve probleme kad sam imao pirata.

ima na tisuće ljudi s istim problemom

16 godina
neaktivan

sada imam error ws10 -.- zna li tko sta treba napravit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

WS10 Error - Error zbog GFWLa

Evo ti ovdje

kako to popravit..Namigiva

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
15 godina
neaktivan

a jel hoce netko pomoći meni?

ja dodjem do onog play, options guide... na options je 280 od 380 idem ja na play, kad zloada sve likove meni gta 4 CRASHED ono send error

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta pise koji error

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

a jel hoce netko pomoći meni?

ja dodjem do onog play, options guide... na options je 280 od 380 idem ja na play, kad zloada sve likove meni gta 4 CRASHED ono send error

Loš crack?

Koja konfa...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 11:41 (stipica_zd).
15 godina
neaktivan
Saphire kaže...

sta pise koji error

nikakvi error^^ i nije los kad je od razora..

15 godina
neaktivan

pozz...zanima me jel mogu kako zamijeniti save file u gta 4??? i ako mi neko moze dati gta 4 savegame file 100 posto...molim vas..i recite kako...prošao sma igricu a sad bi savegame..a kad ubacim save game onda mi igrica ne radi...molim pomoć!!Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Molim pomoć, instalirao sam igru i kada je pokrenem windows samo nešto učitava kao da će pokrenuti igru i onda prestane učitavati i ništa se ne dogodi. Šta da radim? Je li komp preslab ili šta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORN kaže...

Molim pomoć, instalirao sam igru i kada je pokrenem windows samo nešto učitava kao da će pokrenuti igru i onda prestane učitavati i ništa se ne dogodi. Šta da radim? Je li komp preslab ili šta?

Ako si ga instalira na ovoj konfi,sta ti pise onda govoriš gluposti,naravno da ti nije do konpa.

Provaj drugin krekon.

BMW
16 godina
neaktivan

imam piratski gta 4. Prije sam imao xp sp3 i gta4 je radio bez problema. Nakon što sam instalirao win7, probao sam gta 4 ponovo instalirati. Problem je što uspijem instalirati rockstar social club, ali kad treba instalirati igru pojavi se poruka "your system is not %P kompatibel". Probao sam riješiti problem pomoću compatibility moda(stavio sam na xp i vistu i opet neće). I nije problem u Operativnom sistemu(radi savršeno, npr. sve mi igre funkcionišu osim gta4) i nije problem na DVD-u(kupio sam neki drugi gta4 u drugom internet clubu i opet ista poruka). Vidim po forumu da ja nisam jedini sa tim problemom pošto i kod nekih drugih se ista poruka pojavi. U čemu je problem?

DB
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice