Veliki problem sa punkbusterom molim pomoc

poruka: 5
|
čitano: 977
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

nakon duzeg vremena odlucio se instalirati cod4 i ljepo instaliram ,stavim patcheve,napravim pbupdate i 

uđem u server i odma kick ko da imam wallhack,a nemam ne bavim se ja tim stvarima cak sa reinstaliro igru i nista isto 

slika pb-a i procesa

Hvala na odgovorima

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 5:59 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

dajte pomagajte ak ovo ne rjesim nemam kaj radit na windowsima idem na linux pa bi ipak htio ovo rjesit

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

neko je s tim kljucem koji imas vec prije tebe koristio wallhack, pa te zajebava...

nadji drugi ključ...Namigiva

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Veliki problem sa punkbusterom molim pomoc
angel of fire kaže...

neko je s tim kljucem koji imas vec prije tebe koristio wallhack, pa te zajebava...

JOOOOOOOOOOOOJ neznas ni sam koliko sam ti zahvalan nisam ni mislio da je tako jednostavno rjesenje 

sad mi je glupo kaj sam uopce temu otvaroViče

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 8:01 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
RE: Veliki problem sa punkbusterom molim pomoc
hrvatskafarkasevec kaže...
angel of fire kaže...

JOOOOOOOOOOOOJ neznas ni sam koliko sam ti zahvalan nisam ni mislio da je tako jednostavno rjesenje 

sad mi je glupo kaj sam uopce temu otvaroViče

zato smo tu, jel...Osmijeh

Psssssst Zecovi spavaju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice