Veeeliko razocaranje diablom zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 725
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
ja sam razocaran diablon 3
eto u usporedbi sa diablon 2 ,trica mi je cisto sr...e.. da su napravili istu igru kao i diablo 2 sa novom grafikom i jos par itema kojim novim dungeonon i jos kojom semon ta bi igra pomela ovaj danasnji diablo 3.. meni se jednostavno i niti malo nesvidja,sve ono zbog cega san volija igrat diablo 2 sad vise nema..
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Veeeliko razocaranje diablom

Tako je care, reci ti njima. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: ja sam razocaran diablon 3
bonesmasher kaže...
eto u usporedbi sa diablon 2 ,trica mi je cisto sr...e.. da su napravili istu igru kao i diablo 2 sa novom grafikom i jos par itema kojim novim dungeonon i jos kojom semon ta bi igra pomela ovaj danasnji diablo 3.. meni se jednostavno i niti malo nesvidja,sve ono zbog cega san volija igrat diablo 2 sad vise nema..

Pa onda igraj D2...

Pun mi je k vas koji ste očekivali istu igru sa boljom grafikom pa sad whineate naokolo. 

15 godina
protjeran
Veeeliko razocaranje diablom
meni nije pun k nikoga... pa i igrat cu duju,igra san d1 i d2 odlad su izasli sa svin likovima san prisa sve po par puta,nisan nikad napunija 99, maksimalno 97,stvari su bile takve da bi isa na runove po 5-6 sati u komadu s guston, ode toga nema.. a isto tako nema mi ni paladina,najdrazeg lika... jednostavno 99level koji "nisi" moga napunit i uique stvari i dan danas drze napetost d2...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice