Valve

poruka: 8
|
čitano: 1.197
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Valve

32,8 milijuna prodanih igara. U ovu cifru ne ulazi broj prodanih igara preko Steama.

http://www.totalgamingnetwork.com/main/showthread.php?t=181857

• Half-Life (Valve) / 1998 - 9.3 Million
• Half-Life: Opposing Force (PC, Gearbox) / 1999 - 1.1 Million
• Half-Life: Blue Shift (PC, Gearbox) / 2001 - 800,000

• Counter-Strike (PC, Valve) / 2000 - 4.2 Million
• Counter-Strike: Condition Zero (PC, Valve) / 2004 - 2.9 Million
• Counter Strike: Source (PC, Valve) / 2006 - 2.1 Million
• Counter-Strike (Xbox, Valve) / 2003 - 1.5 Million

• Half-Life 2 (Valve) / 2004 - 6.5 Million
• Half-Life 2: Episode One (PC, Valve) / 2006 - 1.4 Million

• The Orange Box (Valve) / 2007 - 3 Million
(Half-Life 2 HL2: Episode One, HL2: Episode Two, Portal, Team Fortress 2)

Inspektor Callahan: "Misljenje je ko supak, svako ga ima."
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 18:01 (NapalmDeath).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Valve

Radi super igre. Stalno izdaje update za TF2, a time nas podsjeća da nije zaboravio na svoje kupce :)

P.S. Zašto imam osjećaj da će ova bezazlena tema dovesti do svađe?

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Valve

Vecinu ih imam, tj kupio sam ih jer rade stvarno legendarne igre. Po meni nisu imali ni jedan promasaj, evo kupio sam i Left4Dead Cool

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
17 godina
Valve

Sve sta su napravili nakon Opposing Forcea je lose, osim Portala. Counter Strike je zabavan, ali je lose sta nema single player

0 0 hvala 0
17 godina
macgyver kaže...

Sve sta su napravili nakon Opposing Forcea je lose, osim Portala. Counter Strike je zabavan, ali je lose sta nema single player

BLA!
Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Sve te igre si isprobao ili kažeš od oka? Na koje sve misliš(nabroji)?
Deal with the facts and live with them.
17 godina
Horagio kaže...
macgyver kaže...

Sve te igre si isprobao ili kažeš od oka? Na koje sve misliš(nabroji)?
 Igrao sam: Half-Life, Opposing Force, Portal (odlicni), Blue Shift (tako tako, ali dosta losiji od HL i OF, Counter Strike (ne znam koja verzija, zabavan je, al ga nisam puno igrao), Half Life 2, HL2 Episode One i HL2 Episode Two (tesko smece sva tri, s tim da je Ep2 mrvicu bolja od ova dva prije) i Portal Prelude (koji je isto smece, ali ne znam dal ga je Valve radio). Igrao sam i HL2 Lost Coast koji je dobar, ali uglavnom zbog toga sto je samo jedan nivo

Od gore nabrojanih igra nisam igrao samo Team Fortress 2, ali i on je samo mp pa ga ni ne namjeravama i mozda je dobar kao i CS, ali sve single player koje su napravili nakon OF, osim Portala, su jako lose, pogotovo usporedjujuci sa orginalnim Half Lifeom
17 godina
neaktivan
Valve

Brojke stvarno dokazuju da Valve radi smece igre. A jos k tome kad se sjetim da je HL2 bila GOTY.... sto je takodjer dokaz da je igra smece.

Inspektor Callahan: "Misljenje je ko supak, svatko ga ima."

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice