Total War: WARHAMMER II

poruka: 36
|
čitano: 6.674
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Total War: WARHAMMER II
Rhox kaže...

Ili čekajte patch ili instalirajte No Chaos mod ako planirate igrati Mortal Empires. Zeznuli su spawnanje chaosa, umjesto da se spawna kao u prvom djelu, na sjeveru i da onda polako idu dolje. Ovdje se spawnaju kao u drugom vortex kampanji - ukratko, spawna se oko 6 vojski s najboljim chaos jedinicama, i to 2-3 turna od capitala. A što je najbolje to se događa jako brzo, od negdje 40-50 turna, i spawnaju se svakih 6-7 turnova nakon toga s istim brojem. E i kao bonus, ignoriraju sve ostale frakcije i idu samo na playera 

Creative Assembly...

13 godina

Igram na hard i opće nisu najelitnije jedinice. Chaos warrirosi, hrpa maraudera i gdje koji warp cannon.

Slično kao u prvom dijelu sa Vargom i Skealingom. 

Al da ih previše ima - ima. 4 stacka po frakciji.

Inače na jugu su uvjek spawnali Bearsoning pleme (ili tako nešto). Sad su tu i Puppets of Chaos.

Dakle, imate puppete sva 4 Boga, Vargove, Chaos align Beastmene i sam Chaos.

Više mesa za moje organ gunove. Pre happy sam. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 12:57 (DarthMarkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Total War: WARHAMMER II

E onda blago tebi, moje iskustvo u prvoj igri s HE je bilo slično ovoj na slici. Nekako sam uspio to preživjeti, i sav sretan zbog toga kad 2 turna kasnije opet se spawnali u istom broju. Nakon toga je bio ALT+F4 i skidanje moda da ih se izbaci iz igre dok ne fixaju to. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
13 godina

Ajoj buraz. HEHEHEHE

Rješavaj to.

Ja inače uvjek imam dva sentrya sa dva stacka na granicama.

Inače za ovakve stvari lighning strike skill TI JE OBAVEZAN. Dakle sa jednim elitnim stackom možeš poskidat jednog po jednog.

FPS kod tih 1 ili 2 vs 8 je u globalu 10 fpsa. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 13:13 (DarthMarkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozz, 

imali neki discord za warhammer 2 di bi mogo igrat sa ljudima sa podrucja balkana ???

Hvala LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Buducnost je stigla!!! Skoro haha. The Labaratory experimentirajte do mile volje s igrom. Ali osjecaj kada se 1000 vitezova zabije u hordu undedova je strava! Mogu reci da mi ne bi smetalo da igra ima deafult ovoliko unitsa na ekranu, stvarno je lud osjecaj, bitke izgledaju pravo mocno. Performance su "ne bas sjajne" ali bude i to jednog dana. 

Eye In The Sky
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice