Torchlight 2

poruka: 273
|
čitano: 58.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Torchlight 2

Evo prešao igru - oni koji žele izazov neka NE idu new game + nego mapworks. Dakle random generirane mape koje kupuješ od prodavača mapa. S likom level 54 kupio mapu gdje su monsteri level 105. Naravno možete birati mape s rasponom levela koje hoćete, ali 50 levela viši monsteri - bit će loot-a i izazova{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
13 godina

Da, to je bilo i u jedinici. Ali mi je to više kao bonus, nego zamjena za NG+. Ali ja sam tek na Act II, malo mi se raspršilo vrijeme na više likova i isprobavanje raznih skilova :)

14 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Evo prešao igru - oni koji žele izazov neka NE idu new game + nego mapworks. Dakle random generirane mape koje kupuješ od prodavača mapa. S likom level 54 kupio mapu gdje su monsteri level 105. Naravno možete birati mape s rasponom levela koje hoćete, ali 50 levela viši monsteri - bit će loot-a i izazova{#}

Zar postoji već na Steamu workshop ? NIsam ga još našao. Kako se kreću cijene mapa ?

BTW netko je tražio build za Emača. Evo moj za lvl 47

Magma Spear lvl 8

Blazing Pillar lvl 8

Icy Blast lvl 8

Firebombs lvl 4

Infernal Collapse lvl 8

Heal All III

+ klasika healt i mana potionsi

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
neaktivan
Torchlight 2

Nije mislio na Steam Workshop, nego mapworks, kod lika u igri kupuješ random generirane mape, tj. objasnio je u svom postu.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
Paolo2612 kaže...

Zar postoji već na Steamu workshop ? NIsam ga još našao. Kako se kreću cijene mapa ?

Nikakav steam workshop.

Kada pređeš igru imaš jednu prostoriju u igri gdje uđeš - kupiš mapu kod trgovca mapa (kao što je bilo i u prethodnom dijelu gdje si mogao kupiti random mapu i ući kroz portal.) i to je to.

13 godina
Ako se ne varam, u jedinici su znale i padat mape na kasnijim levelima
14 godina
neaktivan
Torchlight 2

Hvala , igrao sam jedinicu ali ne do kraja.

Ako se nevaram izaći će i Steam Workshop. Bar je bio u najavi. Ubio sam pi*deka Tissa. Otprilike gdje se nazire kraj ? :P

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torchlight 2

Pitanje - da li je moguce umiroviti lika, kao u jedinici, i onda prenijeti nesto bonusa i dobar item na dijete?

All the people in the left wing fuck and all the people in the right wing fuck and all the people in the underground fuck... I find myself stupified, coming back again

0 0 hvala 0
16 godina
Torchlight 2

Ima netko kakve savijete vezane za Engineer build? 

Što pumpati i koje skillove upgrejdati?

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Torchlight 2

Kažete igra je laka? -meni baš suprotno, na početku acta 3 ubilo me 3x, već sam nakupio 40 deadthova. Stoga znate lokaciju za dobar loot u act 2 i kako promijenit fov (pokuša sam u local setting promijenit sa 45 na 60 ali ništa se ne promjenjuje u igri)?

btw težina je veteran..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Torchlight 2

Da, sve je teže kako napreduješ, ACT I je meni na svakoj težini bezveze u odnosu na ostale. 

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bladepu kaže...

Ima netko kakve savijete vezane za Engineer build? 

Što pumpati i koje skillove upgrejdati?

Ja krenuo nedavno sa inženjerom. Mislim ić na 2h + top kombinaciju, tako da na početku trpam u heavy lifting, flame hammer i supercharge. Kasnije mislim dodat i blast cannon i healing robotića, čisto jer je kul :)

14 godina
Torchlight 2

alo ekipa,,,evo i ja konačno prešao na dvojku,,,,sve super

samo me zanima, jel u dvojci ne postoje ona dva čovca što razaraju item i ostavljaju gem i obrnuto

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Torchlight 2

Probao demo na Steamu i igra mi nije ništa 'wow'.

Valjda me D3 toliko ubio u pojam da su mi se zgadili takvi RPG-ovi trajno.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Torchlight 2

CEk malo instaliro igru i nigdje nevidim warriora!!!?!

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
labudšiljo kaže...

alo ekipa,,,evo i ja konačno prešao na dvojku,,,,sve super

samo me zanima, jel u dvojci ne postoje ona dva čovca što razaraju item i ostavljaju gem i obrnuto

Pojave se malo kasnije.

lmutak kaže...

CEk malo instaliro igru i nigdje nevidim warriora!!!?!

Imaš 2 melee klase, sporog inženjera i brzog berserkera

14 godina
neaktivan
Torchlight 2
Cacklespit's Realm

Tko je prešao znati će. Pomagajte kako da nađem to sranje :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
Cacklespit's Realm

Tko je prešao znati će. Pomagajte kako da nađem to sranje :D

Ako se ne varam na actu 3 ona najveća mapa u donjem dijelu (uz sam rub) ti dođe neki duh s kočijom i traži glave 4 junaka. Nakon što ih nađeš na mapi vratiš mu ih i on te odvede s kočijom u njegovu dimenziju.

15 godina
neaktivan

Evo da se i ja uključim uzeo sam si torchlight 2 i trebalo bi mi par savjeta, planiram krenuti sa Outlanderom ili Berserkerom sada zanima me kako da ih specam koji abilityi su najbolji, kakav gear uzimati? Jeli preporučeno igrati na HC(imam iskustva u hack n slashevima) i valja li veteran?

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina
neaktivan
Torchlight 2

Ja bih počeo onda sa Veteran, ali ne hardcore ako ti je žao lika, recimo mene to osobno ne privlači... 

Ja sam trenutno Berserker level 60, pratim forum odkad je igra izašla i ima već par buildova tipa Icezerker, Tankzerker, Dualzerker, postoji i par skilleva koje svi preporučuju, ali nisam još vidio da se netko složio oko toga koje statse treba i slično, jednostavno je toliko mogućnosti. :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ja bih počeo onda sa Veteran, ali ne hardcore ako ti je žao lika, recimo mene to osobno ne privlači... 

Ja sam trenutno Berserker level 60, pratim forum odkad je igra izašla i ima već par buildova tipa Icezerker, Tankzerker, Dualzerker, postoji i par skilleva koje svi preporučuju, ali nisam još vidio da se netko složio oko toga koje statse treba i slično, jednostavno je toliko mogućnosti. :)

Ok zanima me još jedna stvar jeli berserker iole sličan monku iz D3? Jer znam da je on melee dps, a da je engineer(?) više kao tank.

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 11:50 (entertainer).
15 godina
neaktivan
Torchlight 2

Nisam nikada igrao D, Berserker ti je brza melee klasa sa velikim crit rateom (recimo kada ti se charge bar napuni do kraja imaš neko vrijeme 100% crit rate, manjim survivabilitem rekao bih od engineera. Mnogi skillevi su mi centrirani na crit rate i velik damage (2 brza clawsa u ruke i cijepaj).

Naravno, za kasnije actove u Veteran/Elite treba i HPa te survivabilitya.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
PLASMAorLCD kaže...

lvl 60? Ti stvarno ne gubiš vrime :)

Ali istina da ima masu mogućnosti za svaku klasu. Jedino je bitno ne raspršit poene na sto skilova, nego se odlučit za manji broj komplementarnih. Koliko god bilo privlačno isprobat sve :)

17 godina
neaktivan
Montezano kaže...
Ali istina da ima masu mogućnosti za svaku klasu. Jedino je bitno ne raspršit poene na sto skilova, nego se odlučit za manji broj komplementarnih. Koliko god bilo privlačno isprobat sve :)

Kupiš 3 skilla, isprobaš ih i platiš teti u gradu da ti ih poništi. Daleko od idealnog i skupo na višim levelima, ali može se{#}

15 godina
neaktivan
Torchlight 2

Nisam odigrao igru čitavo ljeto, tako da me je ovo pravo zapalilo :D, a i još je tu uskočila prehlada tako da sam već 3 dana izvan škole... Do večeras sam 70 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Torchlight 2

Evo ga i ja prošao na normal sa Emačem. SAd biram hoću li na težu razinu ili mapworks. Da li se može tokom igre ako neželim ponovo prelaziti na težoj razini prebaciti na mapworks ili opet moram preći igru do kraja

EDIT:

Nekako mi izazovnije izgleda mapworks + bolji loot sigurno

:)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 17:50 (hrvoje_zg91).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Torchlight 2

mozete mi objasnit na koji nacin se placa taj mapworks. Coinovima iz igre ili pravim novcem? Nisam presao jedinicu do kraja pa pitam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Torchlight 2

Vidim sav taj hype oko igre, pa ono da probam, i vidim nisu bez razloga :D. Igra je meni odlicna, berserker lvl 8 za sad ^^

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torchlight 2

Eto i mene napokon na t2 wagonu... Preporuke za klasu? Igro sam betu sa beserkerom, ima nešto zanimljivije? :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nemojte me sad popljuvat :P ali jel se to moze peglat bez kupljene igre ? 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice