imam pitanje meni zapinje tony hawks american wasteland nemogu naci zahtjeve ali sumnjam da mi pc preslab imam 1gb rama,amd sempron2400+ 1,7ghz,ati radeon asus a9550 128mb,monitor samsung syncmaster940nw 19inci.El bi tko znao zasto zapinje???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde eč zna ko rjesenje
Ovo je minimalac:
System:1.2 GHz or equivalentRAM:256 MBVideo Memory:64 MBe, gledajući ovo nije mi jasno zašto ti zapinje... Kako je s drugim igrama?
Ovo je minimalac:
System:1.2 GHz or equivalentRAM:256 MBVideo Memory:64 MBe, gledajući ovo nije mi jasno zašto ti zapinje... Kako je s drugim igrama?
Da, čudno što ne radi dobro, čitao sam malo po netu, jedan lik veli da se igra zna povremeno usporavati (neoptimiziranost valjda). Pošto je malo starija ne vjerujem da je problem u driverima, jesi probao v1.01 patch? Neznam dal rješava probleme vezane uz performanse, ali vrijedi probati.
Da, čudno što ne radi dobro, čitao sam malo po netu, jedan lik veli da se igra zna povremeno usporavati (neoptimiziranost valjda). Pošto je malo starija ne vjerujem da je problem u driverima, jesi probao v1.01 patch? Neznam dal rješava probleme vezane uz performanse, ali vrijedi probati.
molim vas pomozite!!! el bi imao ko ideju zasto bi mi moglo zapinjat sada sam provjerio koristim 36 procesa i 385mb rama
Vjerojatno si skinuo lošu kopiju.Ako igru ne uspiješ nikako napraviti morat ćeš pričekat sljedeći mjesec.
Vjerojatno si skinuo lošu kopiju.Ako igru ne uspiješ nikako napraviti morat ćeš pričekat sljedeći mjesec.
Igra laga svakome prilikom loading zoni inače.
Igra laga svakome prilikom loading zoni inače.