Hvala! Ispravljam poruku!
Sad se trgat za kljuceve
Gdje bi sve moglo biti? Facebook, Twiter.. imaju jos negdje account ili stranicu? Forum?
Sad se trgat za kljuceve
Gdje bi sve moglo biti? Facebook, Twiter.. imaju jos negdje account ili stranicu? Forum?
Sad se trgat za kljuceve
Pa vjerujem da budu rekli na FB-u i Twiteru dok dođe vrijeme.
Idiotarija. Baš me zanima kolko će ljudi napraviti preorder baš zbog BF4 jer su tu prokockali povjerenje igrača.
Vjerujem da bi imali puno viša profita da je open beta pa da ljudi vide kakva je igra i nakon toga je kupe.
Ak netko preordera i dobije betu, budem mu se uguzio da mi da ''jedan krug''.
Neam para za te sve igre, a i nakon bf4 rekao sam da više ne preorderam igre takvog profila i kalibra.
Bilo bi ljepo da svi mi koji smo kupili BF4 i prošli kroz sve njegove bugove i probleme u zadjih 3 mjeseca dobijemo beta key od EA.
i tko će onda kupit igru?
i tko će onda kupit igru?
Onim kojima če se sviđat beta. Nisam rekao da bi dobili cjelu igru nego key za betu koja počinje za tjedan dana.
Panjevi, jeste se prijavili za betu?!
Ne! Gdje?
Ne! Gdje?
Probaj ovdje: www.prijavapanjevazatitanfallbetu.com
Ne! Gdje?
Probaj ovdje: www.prijavapanjevazatitanfallbetu.com
Ne radi ti link!
Al je ono gore pomoglo.
Hvala ti do groba!
Puno si mi pomogao.
Aj da i ja nekom pomognem.
Nego, batali invajt, hoću li ja moći igrati betu?
Imam t-com ping prema njemačkoj 8-10.
Interpolacija mi je 20°.
Ekspozicija 7".
Igram na hd ready kompjuteru i imam odličan miš od Razera - skupo sam ga platio.
Mislim, ako ne budem s ovim gore to mogao igrati... dat ću ključ nekom tko može.
Molim te da se smiriš.
Molim te da se smiriš.
Stigao mi beta invite! :)
Stigao mi beta invite! :)
Evo prijavio se sa svoja 2 accounta i jednim od prijatelja. Ako dobijem više od 1. keya dat ču ga nekomu ovdje
Evo prijavio se sa svoja 2 accounta i jednim od prijatelja. Ako dobijem više od 1. keya dat ču ga nekomu ovdje
Gledao malo gameplay filmice - bahh, sve mi se cini da to ipak nece biti bas tako dobro i da ce biti kratkotrajna zabava...
Gledao malo gameplay filmice - bahh, sve mi se cini da to ipak nece biti bas tako dobro i da ce biti kratkotrajna zabava...
Nemoj tak...
Razmisljajmo pozitivno :)
Baca na Crysis, valjda će trajanje biti duže. Prijavih se za betu pa budemo vidjeli, ali iskreno nisam nešto nahajpan.
Mislim da ce ovo bit ludnica- je*ena igra. Ovaj TITANFALL rade ljudi koji su napravili cod2/cod4....Ja sam se prijavio za betu, pa ce mo vidjet kako/sto!
Da se mene pita nitko od vas nije zasluzio titana, to treba samo dati fanovima. Po mogucnostima onima koji su napravili preorder na originu. Vi biste jos na kraju iskritizirali igru. Ali rekli su da u igri nece biti moguc no scope ubijanje
Da se mene pita nitko od vas nije zasluzio titana, to treba samo dati fanovima. Po mogucnostima onima koji su napravili preorder na originu. Vi biste jos na kraju iskritizirali igru. Ali rekli su da u igri nece biti moguc no scope ubijanje
zato jer je najbolje igru hvaliti i ignorirati sve probleme koje ima, jel tako ?