Timesplitters 4

poruka: 6
|
čitano: 1.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Timesplitters 4

Crytek radi na novim Timesplitters-ima??? link

:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Timesplitters 4

Daj komentirajte nešto ili povlačim okidač {#}

:)

0 0 hvala 0
16 godina
Timesplitters 4

Što da kažem osim da sam prije koji mjesec prešao Timesplitters: Future Perfect na PS-u 2. Igra mi se svidjela, tj. sve mi se svidjelo osim jedne stvari - nema skakanja. Nadam se da će slijedeći Timesplitter biti barem jednako zabavan kao svoj prethodnik (i neka više uvedu mogućnost skakanja)!

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 22:27 (Izzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Timesplitters 4

Meni tak svejedno el uvedu skakanje il ne,TO NEMJENJA GAMEPLAY NI MALO ,igrica je odlicna ,imo sam 2. dio par godina i jedno 3-5 tisuca sati playa na svim profilima zajedno,sad mi prije par mjeseci presto radit jer je cd strgan , onda sam si nabavio timesplitters 3 na kojem sam isto imao jedno 2-3 k sati playa ,radi mi jos uvjek al su mi jostiki za ps2 potrgani :( ,ugl   je*ga ,cuo sam da je crytek potvrdio da radi Homefront ,a ne timesplitters 4 :((((((((((((((((((((((((((((((( 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Timesplitters 4
Dog 25 kaže...

Meni tak svejedno el uvedu skakanje il ne,TO NEMJENJA GAMEPLAY NI MALO ,i

Nama, koji igramo igre od trece godine, skakanje je u krvi.

>30% svog vremena koje sam proveo u igrama, skako sam.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
Timesplitters 4

Zadnji koje sam igrao je bila dvojka na PS2,uf koliko razlicitih  likova i onih chalenge-a je bilo. Ja i buraz svaki dan pičili po tome za zlato i ak budu i ovi ko dvojka bit ce to ludnica ko u ona dobra stara vremena ...{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice