The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
flpmyslf kaže...
Shivi kaže...

Imam sve ekspanzije Witchera i negdje sam oko polovice Krvi i vina te imam mali problem... Ugl. lvl 47 i imam skupljene sve grandmaster diagrame, ali kod kojeg god kovaca dosao, ne vidim ih na ponudi :S Otisao sam i u Velen kod one zenske u "bloody baron" dvorcu, ali ih niti kod nje ne vidim u izborniku... Da li je to neki bug kod mene ili se bas mora otic nekom odredenom kovacu?

tu je, samo si ga trebao naci 

Hvala, probat cu... nije mi jasno zasto mi kod drugih to ne pokazuje? Neka pokaze da imam grandmaster, ali neka se crveni, neka ne mogu napravit dok ne nadem majstora koji to moze odradit...

I am over 9000!!!
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Imam jos za zavrsit one contractke i nazalost onda slijedi tocka sa koje nema povratka... Sve mi je zao zavrsit igru...

I am over 9000!!!

6 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Imam problem u igri sa kontrolerom.

Koristim xbox360 kontroler (žičani) koji radi normalno nekih 10min. te počne onda usporavati i zatim skroz prestane raditi.

U drugim igrama radi normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Witcher igre na steam sale-u

http://store.steampowered.com/sale/the-witcher/

10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Selfie

I am over 9000!!!

1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Uber modani Witcher 3... Galerija

Stavljeni modovi koji zadržavaju igrin dizajn i kolorit te samo otključavaju zaklljučane postavke koje su prisutne... Nisam stavljo HD rework project mod jer su tada neke teksture uber detaljne, a neke uber loše tako da je bolje po meni ostavit vanilla teksture...

Neki od bitnijih su - UGOM, Increased LODMore Shadows, Volumetric Clouds, Ultra GrassWeather Enhanced itd.

Tu su još Immersive Camera, (plus Immersive AI), All NPC Scabbards, No More Rolling Down Stairs itd.

UGOM, Ultra Grass i Weather mod dižu prezentaciju na višu razinu:

UGOM omogućuje uključivanje TAA opcije te mnoštvo različitih tweakova poput količine udaljenog raslinja i daljinu na kojoj će se prikazivati sjene šta svijet čini mnogo ljepšim... Ima zbilja, zbilja mnogo opcija za podesit sa stavljanjem tog moda.

Ultra Grass čini svijet ljepšim jer je sve prekrivenom travom te nema "ćealvih" rupa radi smanjene količine trave zbog boljih performansi...

Weather mod unaprijeđuje vremenske efekte te recimo kada počne puhat počne nosit razno lišće i prašinu po ekranu, (to je bilo vodljivo na VGX traileru te je izbačeno)... Tu su još efekti magle itd.

Također Immersive Camera je mod koji je must have!

Ostali modovi su uglavnom fixevi raznih sitnica...

Kratki video

Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Koliko ti to pojede FPS-a ako znaš?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
17 godina
The Witcher 3

Nemam pojma... Imam zaključano na 30 i ispod toga neide..

Evo slika kada otključam FPS... Ima jako puno trave na ovoj slici

No sa UGOMom možeš uništit GTX 1070/1080....

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 19:20 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
The Witcher 3

stigla nova grafa... konačno je došlo na red započeti i ovo remek djelo

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 18:02 (picajzla0707).
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
picajzla0707 kaže...

Imaš 200 sati za igrat...

Ja još nisdam ni tako Hearts of Stone i Blood and Wine..

Kako došla nova grafička i UW monitor krenuo od početka...

Stavi si ImmersiveCAM da udaljiš tu kameru sa guzice... Kada namjestiš kameru nakon spremanja igre ona ostaje zapamćen do kraja...

Evo slika te lokacije kod mene...

14 godina
picajzla0707 kaže...

Čestitam :D koje postavke si odabrao, rezoluciju i tako to? Daj nam malo detalja haha :P

12 godina
The Witcher 3

tek sam počeo, stigao u prvo selo s vesemirom...

ne igram puno, sat do dva dnevno, pa će mi potrajati hehe

postavke su

postprocesing: motion blu i blur on, aa off, bloom on, sharpening low, ssao, zadnje četiri opcije on

graphics: vsync off, 1080p full screen, hairworks on, hw aa off, hw preset low, backgroung characters high, shadow q. low, terrain q. high, water q. low, grass d. low, teksture ultra, folliage medium, detail level high

zasad se drži oko 50-60fpsa u selendri (u opcijama je ograničeno na 60 max), htio bi zadržati hairworks do prvih fajtova s čudolištima da vidim kako izgledaju neobrijani, pa ako bude padao fps, onda ću isključiti hw i ostalo malo podesiti

nadam se da su ok postavke, ne bih htio da pada fps ispod 40, a opet da zadržim grafiku relativno dobru

EDIT:

upravo sam odradio prvi contract s duhom kod bunara, prvo me zaklalo dok sam skužio da je moram lupati dok je u polju yrdena, a u drugom pokušaju sam napravio i ulje pa je prošlo lakše

jebena igra

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 21:55 (picajzla0707).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
The Witcher 3

Preporuka još dva moda; Native Depth of FieldRoach Gallop Dust.

Obadva moda se mogu detaljno podesit unutar igrninih opcija...

Na ovoj slici se može vidjet DOF efekt - ima zbilja mnogo opcija kako ga podesit.

Video sa mnogim opocijama:

Na službenom screenshotu se može vidjet DOF efekt koji je pooptuno nesto iz finalne igre.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2016 11:51 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Geraltov odlazak u nepoznato i druženje sa psilocybinima 

p.s. rezolucija je navodno 4096x2048

p.s. #2 odlucio sam osloboditi Syanna-u i na kraju ju predati Dettlafu, između toga s onom klinkom sam odigrao gwent i dobio sam ribbon koji je Syanna htjela da joj ova vrati. Na kraju kod Tesham Mutne, ocekivao sam da ce Dettlaf ubiti Syannu, ali zbog tog ribbona ona se vratila u zemlju bajku i sad se moram boriti s Dettlafom. Znaci to bi trebao biti najbolji ''kraj'' bez obzira da li kasnije Syanna ubije sestru ili ne. Jel jos netko tako odigrao? Nisam takav rasplet niti ocekivao pa sam ostao iznenađen :)

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2016 21:27 (flpmyslf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Geralt of Trippin'

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
flpmyslf kaže...

p.s. #2 odlucio sam osloboditi Syanna-u i na kraju ju predati Dettlafu, između toga s onom klinkom sam odigrao gwent i dobio sam ribbon koji je Syanna htjela da joj ova vrati. Na kraju kod Tesham Mutne, ocekivao sam da ce Dettlaf ubiti Syannu, ali zbog tog ribbona ona se vratila u zemlju bajku i sad se moram boriti s Dettlafom. Znaci to bi trebao biti najbolji ''kraj'' bez obzira da li kasnije Syanna ubije sestru ili ne. Jel jos netko tako odigrao? Nisam takav rasplet niti ocekivao pa sam ostao iznenađen :)

za mene je najbolji kraj u kojem detlaff ubije nju pa onda geralt zavrsi u zatvoru pa ga dandelion oslobodi. a razlog za to je jednostavan. syanna je kuja koja treba umrit. probao sam sva 3 kraja i ovaj mi je najlogicniji i najbolji.

It's not who you are, it's who you know.
9 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
flpmyslf kaže...

za mene je najbolji kraj u kojem detlaff ubije nju pa onda geralt zavrsi u zatvoru pa ga dandelion oslobodi. a razlog za to je jednostavan. syanna je kuja koja treba umrit. probao sam sva 3 kraja i ovaj mi je najlogicniji i najbolji.

taj sam kraj i ja htio, kako bi dobio achievement Server Time. Sada cu morati zavrsiti na ovaj nacin pa loadati save da ne igram gwent s klinkom. Ali nisam uopce znao da se moze na ovakav nacin zavrsit. Nisam jos zavrsio pa ne znam kaj ce biti poslije, jer ocito je da se nece vratiti u Toussaint

artuditu
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja sam kupio vrpcu od male jer ne znam igrat gwent i bas me iznenadilo kad Detlaf nije ubio Syannu, mislio sam to je to, kuja nas je sve prevarila i pobjegla. Na kraju mi je ovo ispao najbolji zavrsetak jer je jedna kuja ubila drugu kuju, bas se vidi da su sestre. Anna mi je u pocetku bila simpaticna i cinila se kao dobra osoba, a kako je vrijeme odmicalo pokazala se kao licemjerna kuja i isla mi je sve vise na zivce. Syanna je bar znala sta hoce dok je ova druga izmisljala toplu vodu i terala neku svoju pravdu, tj. nije prihvacala nicije misljenje nego je moralo bit po njenom...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

The knight in shiny armor

Cisto da spomenem da citam knjige o witcheru i stvarno su odlicne, preporucujem svakome tko je prelazio witchera i gustao u prici

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Cisto da spomenem da citam knjige o witcheru i stvarno su odlicne, preporucujem svakome tko je prelazio witchera i gustao u prici

uffff kako mi je gadan taj armor. cim sam ga skupio odma sam ga prodao/razbio... nikako ne pase mojoj viziji witchera

It's not who you are, it's who you know.
10 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Shivi kaže...

uffff kako mi je gadan taj armor. cim sam ga skupio odma sam ga prodao/razbio... nikako ne pase mojoj viziji witchera

ne pase ni meni, ali za kurcionu je ok :D izmedu ova dva posta, ja sam ga ostavio u "skrinji" :D ni kriv ni duzan sam dobio onaj ultimate mac od onog lika na jezeru bio sam dobar prema onoj "spoon starici" u svom vinogradu i hopla, otkljuca se zavrsetak tog zadatka :)

ostalo mi je cca 6-7 side questova i jedno 10 contracta...

I am over 9000!!!
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Evo dvije od kuce :)

I am over 9000!!!

3 0 hvala 0
15 godina

Planiram piknuti Witcher 3 pa me zanima jesu li priče povezane s prvim i drugim dijelom? Jel bitno preći prijašnje nastavke ili mogu krenuti od trojke?

BF Nick: Xtreme_Switch
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 13:25 (Switch).
14 godina
Switch kaže...

Planiram piknuti Witcher 3 pa me zanima jesu li priče povezane s prvim i drugim dijelom? Jel bitno preći prijašnje nastavke ili mogu krenuti od trojke?

Ima nekih dodirnih točaka između nastavaka ali možeš komotno odigrati samo trojku i bit će ti više manje sve jasno. 

17 godina
protjeran
Switch kaže...

Da povezani su svi nastavci, ne sad toliko da će te to odbiti od igranja trojke ali ima dosta poveznica, pogtovo među NPCevima.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
The Witcher 3

Kada sam 2007 igro Witchera te u najavinim trailerima za trojku vidio povrataqk Vesemira, Eskela i Lamberata bio sam oduševljen... Tri lika potpuno zaboravljena i nedovoljno iskorištena u jedinici...

Ima dosta referenci, pogotov sa Triss, famozne priče o fatalnoj Yennefer, Dandelion, Radovid, Phillipa, Shani, Letho, Roche i Ves......

Najbolje je onim akoji su svaki nastavak igrali u svoje vrijeme...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
doktor1 kaže...

Kada sam 2007 igro Witchera te u najavinim trailerima za trojku vidio povrataqk Vesemira, Eskela i Lamberata bio sam oduševljen... Tri lika potpuno zaboravljena i nedovoljno iskorištena u jedinici...

Ima dosta referenci, pogotov sa Triss, famozne priče o fatalnoj Yennefer, Dandelion, Radovid, Phillipa, Shani, Letho, Roche i Ves......

Najbolje je onim akoji su svaki nastavak igrali u svoje vrijeme...

ja sam odigrao prijašnje nastavke i da me hebeš ne sjećam se skoro ničega

no, jebat ga, memorija odlazi s godinama, a nisam je nikad posebno ni imao

13 godina
The Witcher 3

Witcher 3 sinoc napokon zavrsija i jos dobija najbolji zavrsetak,super...sada instalirat Hearts of stone :)
Zanima me mogu li samo nastavit igrat dlc da ne pocinjem sve iz pocetka?..usput lv sam 37

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Samo nastavis.

Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
Wayto XD kaže...

Witcher 3 sinoc napokon zavrsija i jos dobija najbolji zavrsetak,super...sada instalirat Hearts of stone :)
Zanima me mogu li samo nastavit igrat dlc da ne pocinjem sve iz pocetka?..usput lv sam 37

prošao si igru i onda igraš Hearts of Stone? Ja idem suprotno, tek sam na Final Preparation, i rješavam HoS.

kad budem gotov sa HoS, idem dovršit ostatak glavne igre i onda ma Blood and Wine.

Mislim da sam trebao Hos igrati prije nego je Vesemir ubijen, da vidim što bude sa Countess Mignole.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice