The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.475
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: The Witcher 3
IvanDado kaže...

Ne znam bas da li bi mogao reci da mi je Witcher 1 bolji od drugih, nego vise da je svaki u necemu poseban. 

Geralt je u prvom dijelu bio brutalan, ko da mu je sve to gdje se je uvalio išlo na kurac... Dok je u ovim drugim, onako - herojski neki tip (što i ima smisla) Dan danas mi je ostalo u sjećanju u prvom djelu, kad spašavaš onu vješticu Abigail od rulje, pa kad im zaprijeti da će pobit sve što se može popest na drvo ako se ovoj išta desi... Djeca, starci nema veze. Više mi se taj Geralt sviđao. 

A igre, upravo to što kažeš... Fenomenalan serijal!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
16 godina
The Witcher 3

Što se tiče romansi.. cijelo vrijeme igrajući mi je u podsvijesti da bih trebao guglati može li se "zbariti" i yen i triss, ali reko stignem, imam vremena..

Odradim sa Ciri razgovor sa Councilom i dođe quest sa njih dvije u kojem me zavežu za krevet i ostave tamo, da bi me Dandelion pronašao jer ne ide sa obe.

Skinuo sam mod za omogućavanje konzole, te ima tri komande koje se unose da bi se promjenio "love story", konkretno mislim na ovaj thread u kojem su navedene.

Meni to treba jer sam kao najveći tukac rekao objema da ih volim i to je rezultiralo gore navedenim.

Loadao sam raniji save, znači sat vremena igre down the drain, pa ću sada to igrati, i vidjeti, sa unešenim komandama.

Javite ako imate neku ideju ili nešto..

edit: Quest sa njih dvije se zove It Takes Three To Tango 

No me interesa nada!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 17:51 (marinn95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

Što se tiče romansi.. cijelo vrijeme igrajući mi je u podsvijesti da bih trebao guglati može li se "zbariti" i yen i triss, ali reko stignem, imam vremena..

Odradim sa Ciri razgovor sa Councilom i dođe quest sa njih dvije u kojem me zavežu za krevet i ostave tamo, da bi me Dandelion pronašao jer ne ide sa obe.

Skinuo sam mod za omogućavanje konzole, te ima tri komande koje se unose da bi se promjenio "love story", konkretno mislim na ovaj thread u kojem su navedene.

Meni to treba jer sam kao najveći tukac rekao objema da ih volim i to je rezultiralo gore navedenim.

Loadao sam raniji save, znači sat vremena igre down the drain, pa ću sada to igrati, i vidjeti, sa unešenim komandama.

Javite ako imate neku ideju ili nešto..

edit: Quest sa njih dvije se zove It Takes Three To Tango 

Uhvatila te pozuda kao i mene

I am over 9000!!!
16 godina
The Witcher 3

A šta da ti kažem.. Javim ako se popravilo stanje nakon tih komandi..

Edit: Great Scott! Geralt je otišao u knjižnicu i podigao par knjiga na temu monogamije. 

No me interesa nada!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 18:53 (marinn95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
skank666 kaže...

Geralt je u prvom dijelu bio brutalan, ko da mu je sve to gdje se je uvalio išlo na kurac... Dok je u ovim drugim, onako - herojski neki tip (što i ima smisla) Dan danas mi je ostalo u sjećanju u prvom djelu, kad spašavaš onu vješticu Abigail od rulje, pa kad im zaprijeti da će pobit sve što se može popest na drvo ako se ovoj išta desi... Djeca, starci nema veze. Više mi se taj Geralt sviđao. 

A igre, upravo to što kažeš... Fenomenalan serijal!

Ali fora stvar je da ni Abigail nije bila nevina. Bilo je jakih argumenata da jednostavno pustiš rulju da radi s njom šta želi. Baš je taj gray area pristup bilo ono što je W1 izdvojilo iz mase. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Koji vam je najdrazi character u Witcher unversu? 

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
IvanDado kaže...

Sam Geralt naravno 

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
10 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Ciri i naravno Geralt...

I am over 9000!!!
15 godina
The Witcher 3

Meni je master mirror fantastican.

MadeInCroatia
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Dandelion

Ciri naravno

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Olgierd von Everac je svakako jedan od najzanimljivijih likova IMO.

Heart of stone jedan od zanimljivijih questova.

- Psiho246
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...

Uz Blood Baron ovo mi je najdraži i najbolji quest... Ali sam Olgierd mi je ipak malo zasjenjen pored Vlodimira a opet od svih likova u serijalu ne znam kojeg bih odvojio kao najboljeg kad su svi odlično napisani i prepoznatljivi...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
14 godina
Psiho246 kaže...

Pa onako po sjećanju, u cijelom tom quest chainu nema lošeg lika. Olgierd, žena, duh njegova brata, Master Mirror, baš svi su "jaki" likovi.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
doktor1 kaže...

Stavio sam Asmodean modove koji uključuju ono šta je CDPR isključio...

Koliko je osvjetljenje kvalitetnije to je za nevjerovat - slika iz Novigrada

* usporedba - to je ono šta se je otkrilo još po izlasku igre; igra mjenja odlično osvjetljenje iz cutscena sa mnogo lošijim u gameplayu; na ovoj uspredbi se može vidjet kako osvjetljenje utječe na sve objekte kao i na samog Geralta - bez EnvLighting moda ---- sa Env Lighting modom

Od njega sam stavio:

modEnvLighting - This is sort of a global lighting overhaul. It modifies 120+ envs that are commonly used, from all areas. Providing more accurate object light interaction. Basically so people, and the environment/stuff don't glow bright in the dark, and have accurate interaction with light, and the game camera. It resolves the fluorescent-lights-skin-syndrom people have with the default lighting. Also, it sorts out the overly bright interiors. It actually makes quite a big difference IQ speaking imo. 

modLodAndFX - This a) increases the level of detail for geralt and all of his components (hair, beard, skin, eyes, model, etc) It also increases the ambient occlusion allowance on him overall. I swapped out lod-based in-game hair for uber quality one (non HWs). It also removes the pop-in for stuff regarding him. Basically so he looks the same in and out of cutscenes. And not like a glazed-eyed zombie when you're outside of dialogues. And b) it also doubles the particle allowance for both Igni, and Aard and their various forms. 

modTextureGroups - This just modifies the texture groups array xml, to use the higher quality compression for stuff (which was previously only used for cutscenes), and allows a higher res cap to ensure the highest able is used. Understand this is not forcing anything. It just enables the use of.

Od ostalihgg modova stavio sam:

Geralt enhanced wind effect HairWorks

Next Gen Hay Stacks

High Quality Faces

Immersive Cam

No More Rolling Down Stairs

Increased LOD

doktor1, jesi stavio još koji grafički mod osim ovih ovdje nabrojanih?

12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ali fora stvar je da ni Abigail nije bila nevina. Bilo je jakih argumenata da jednostavno pustiš rulju da radi s njom šta želi. Baš je taj gray area pristup bilo ono što je W1 izdvojilo iz mase. 

Zbog rasizma, sve druge rase i vjesci su diskriminirani. Zato mi se svidja geraltova uloga hladnokvrnog placenika, koji tu i tamo reagira na rasne uvrede. sjecate se samara strazaru u w2 kad je rekao da nikada nebi uvaljao u vilenjakunju

17 godina
Cansee kaže...

doktor1, jesi stavio još koji grafički mod osim ovih ovdje nabrojanih?

Jesam

11 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Jesam

Jesu ti modovi uopce zahtjevni ista kad ih toliko imas? 

13 godina

Pijani Geralt ili Vlodimir-Geralt :D

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
17 godina
IvanDado kaže...
doktor1 kaže...

Jesam

Jesu ti modovi uopce zahtjevni ista kad ih toliko imas? 

Sa ovim vjerovatno možeš ubit GTX 1080

No sa pametnim postavkama se dobije mnogo na vizualima uz skoro nikakav gubitak FPSa

Odlična stvar kod UGOMa je šta omogućuje Temporal AA te uklanja shimering sa trave koje je u ovoj igri mnogo!

Onda ovaj mod otključava efekte koji se mogu vidjet na ovom gifu iz VGX trailera; ovo lišće i debrisi šta lete zrakom kada je vjetrovito, (Geraltovo okretanje glave prema NPCima omogućava ImmersiveCAM mod te se da odlično podesti)

Onda u igri su uključene animacije jedenja i pijanje napitaka te postoji mod koji to omogućava; no mod je dosta loš jer je developer to potpuno likvidiro iz gameplay mehanike i tada borba djeluje retardirano...

Čekam RX 480 da izmodam kako treba jer ima mnogo modova koji otključavaju namjerno skrivene efekte i postavke; no o tome sam već piso...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2016 14:00 (doktor1).
11 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Čekam RX 480 da izmodam kako treba jer ima mnogo modova koji otključavaju namjerno skrivene efekte i postavke; no o tome sam već piso...

Vidim da si i upgrejdao na 8350. Osjetis li razliku u odnosu na 6300?

17 godina
The Witcher 3

Ne

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
The Witcher 3

Pitanje još jedno za Witchera. Završio sam glavnu igru, lvl sam 34. Sad dali da expanzije počinjem na new game + ili da nastavim u ovom free raomu na kraju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Point-X kaže...

Pitanje još jedno za Witchera. Završio sam glavnu igru, lvl sam 34. Sad dali da expanzije počinjem na new game + ili da nastavim u ovom free raomu na kraju?

nastavi sa ekspanzijama, prvo HoS pa onda B&W

It's not who you are, it's who you know.
17 godina
The Witcher 3
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
4 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Moga bi ja opet pocet drkat.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Sada kada je tu grafička malo se igram sa modovima...

Increased LOD + UltraGrass 420 + WeatherMod + UGOM...

Mnogo trave...

Moj PC  
5 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Imam sve ekspanzije Witchera i negdje sam oko polovice Krvi i vina te imam mali problem... Ugl. lvl 47 i imam skupljene sve grandmaster diagrame, ali kod kojeg god kovaca dosao, ne vidim ih na ponudi :S Otisao sam i u Velen kod one zenske u "bloody baron" dvorcu, ali ih niti kod nje ne vidim u izborniku... Da li je to neki bug kod mene ili se bas mora otic nekom odredenom kovacu?

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 19:37 (Shivi).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Krivo hahaha tj. citirao sam sam sebe umjesto da sam uredio post...

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 19:45 (Shivi).
14 godina
The Witcher 3

ja sam jos manji lvl,27 mislim ali isto tako kod one skotkinje u dvorcu mi samo daje enhanced, nista vise..

ps.60 sati igre u koja tri tjedna.. vec mi je lagano dosadila makar nije repetivna.. ocito godine sp koji se predje u max 20 h je napravilo svoje..

ps,gwent nije dosadil,, ima prokleti northern realms onu kartu kaj ti ubije kartu? kod koga je? kad ce faking samostalni gwent..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Imam sve ekspanzije Witchera i negdje sam oko polovice Krvi i vina te imam mali problem... Ugl. lvl 47 i imam skupljene sve grandmaster diagrame, ali kod kojeg god kovaca dosao, ne vidim ih na ponudi :S Otisao sam i u Velen kod one zenske u "bloody baron" dvorcu, ali ih niti kod nje ne vidim u izborniku... Da li je to neki bug kod mene ili se bas mora otic nekom odredenom kovacu?

tu je, samo si ga trebao naci 

artuditu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice