The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: The Witcher 3
DeniZg kaže...

@Mijoc

Ne brini, ima nas još koji mislimo da W3 nije najbolja igra ikad, niti blizu. Ima W3 dosta propusta o kojima se ne priča, ali ipak je ovo W3 tema, pa je teško naći objektivna mišljenja.

Uglavnom, pusti ljude da uživaju ako im se hoće i ne kvari im zabavu.

Razlika je tvrditi da je igra najbolja ili da je igra savrsena W3 nije savrsena igra ali je apsolutno najbolji RPG u vrijeme ovih AAA heavy hittera bar zadnjih 10 godina znaci.
Misljenja mozes naci objektivna ako sta objektivno i napises,ako se ponasas kao arogantni kenjator vjerovatno necemo objektivno pricati,ovaj pasivno agresivni pristup sto zadajes nije deep shit nego si ko zena na mjesecnici.
Eto samo ti i Mijoc ste objektivni dok smi mi gomila ovaca pa vas 2 divna covjeka da nam slucajno ne bi zabavu pokvarili molim te lijepo.
Sad ako imas kakvih argumenata i usporedbi sa drugim RPG igrama rado popricamo ako ovako nastavis ne moras ni odgovarati na ovaj post.

Daj mi svojih primjera bolje novije igre,pusti mi Fallout 2 sto je Mijoc stavio kao usporedbu ja F2 obozavam ali lako je praviti "open world" 98 godine a drugo je praviti open world 2015 godine.

12 godina
njuskac kaže...

Jel netko imao bug na questu the soldier statuette , sve questove sam riješio i pred kraj igre ako zavrsim main story quest je failed ,a riješit se ne može.Moram dat Triss neku figuru i kad ju dam kaže moraš ju decompress i to je to.Ništa se ne dešava, pretražio sam cijeli internet vidim nitko to nije riješio.

Evo quest koji je bio zbugan i nisam nikako mogao riješit čak sam i kontaktirao cd  project red i rekli su da rade na tome i da za sada nista, ja sam otvorio konzolu i napisao additem('mq3012_noble_statuette i uspio sam riješit quest ako ce nekome trebat.

13 godina
MijoC kaže...
iv4n kaže...
MijoC kaže...

Moja preporuka svima koji igraju igru po prvi put je da se drze samo main questa, eventualno par questova gdje ces uzeti witcher contract za neka cudovista, bilo kakvo istrazivanje po mapi nema nikakvog smisla osim uzivanja u vizualnom djelu igre. 

Onda ovo definitivno nije igra za tebe...reći da u ovakvoj igri nema smisla istraživati je kao da savjetujem nekoga da u nekom MMOu ne treba lvlati jer je end game totalno sranje,mislim daj molim te...kao prvo ovo je single player igra a ne nekakvo online natjecanje brže,više,jače,samim time želiš maksimalno uživati u svijetu kojeg su stvorili i odrađivati side questove od kojih je je dobar dio skriven,a drugo bar koliko sam primjetio pričajući što sa prijateljima koji igraju i čitajući forume sa witcher tematiko da igru više preferiraju ljudi koji vole jako dobre priče,super primjer je Bloody Baron quest...

Daj mi reci jedan skriveni quest u igri ili random encounter? Svijet kojeg ces stvoriti muhahhah? Neke stvari mozes promjeniti kroz main quest i to je to, sve drugo je staticno i pozornica.

Još jednom  "ovo definitivno nije igra za tebe"...savjet držati se jednostavnijih igara koje ne opterećuju toliko mozak...

14 godina
Wack kaže...

Razlika je tvrditi da je igra najbolja ili da je igra savrsena W3 nije savrsena igra ali je apsolutno najbolji RPG u vrijeme ovih AAA heavy hittera bar zadnjih 10 godina znaci.

Ajde ne pretjeruj. Zadnjih 10 godina je izašla hrpa RPG-eva koji su minimalno uz bok W3.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Ja sam veliki fan Withera,igara. Bilo je itekako fenomenalnih rpg naslova u proslosti. Nemojete zaboraviti Dragon age trilogiju i Skyrim. Svaki sljedeci rpg koji je izasao od navedenih po meni je bio bolji nego predhodni, zbog jednostavne formule kopiranja sadrzaja i mehanike koje igraci vole. Ja to navodim kao vrlo pozitivnu stvar. Zbog toga je The Wither 3 zadnji najbolji rpg definitivno, po mom subjektivnom mišljenju naravno.

steam: Enferon;uplay:syngard;origin:M0ntarro
17 godina
Abon kaže...

Pozdrav,

Ja sam veliki fan Withera,igara. Bilo je itekako fenomenalnih rpg naslova u proslosti. Nemojete zaboraviti Dragon age trilogiju i Skyrim. Svaki sljedeci rpg koji je izasao od navedenih po meni je bio bolji nego predhodni, zbog jednostavne formule kopiranja sadrzaja i mehanike koje igraci vole. Ja to navodim kao vrlo pozitivnu stvar. Zbog toga je The Wither 3 zadnji najbolji rpg definitivno, po mom subjektivnom mišljenju naravno.

dragon age 1 je dobar, sve ostalo zali boze moga vremena...

It's not who you are, it's who you know.
17 godina
njuskac kaže...
njuskac kaže...

Jel netko imao bug na questu the soldier statuette , sve questove sam riješio i pred kraj igre ako zavrsim main story quest je failed ,a riješit se ne može.Moram dat Triss neku figuru i kad ju dam kaže moraš ju decompress i to je to.Ništa se ne dešava, pretražio sam cijeli internet vidim nitko to nije riješio.

Evo quest koji je bio zbugan i nisam nikako mogao riješit čak sam i kontaktirao cd  project red i rekli su da rade na tome i da za sada nista, ja sam otvorio konzolu i napisao additem('mq3012_noble_statuette i uspio sam riješit quest ako ce nekome trebat.

Evo quest je riješen u patchu 1.20....

14 godina
The Witcher 3

cujem da je novi patch vec dostupan za xbox one, jel dosao za pc & ps4? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
The Witcher 3

Witcher 3 nije savršen (a koja igra je, uopće?) ali je u svom žanru nešto najbliže tome zadnjih godina.

Igra je namijenjena odraslim (zrelim) igračima koji žele smislenu priču s minimalno klišeja i bez klasičnog "dobro protiv zla" scenarija - što se ne može reći za Skyrim, Fallout, Dragon Age i Mass Effect.

Sreća pa ima toliko različitih naslova za svačiji ukus tako da ne vidim smisao raspravljanja na ovoj temi.

1 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
iv4n kaže...
MijoC kaže...
iv4n kaže...
MijoC kaže...

Moja preporuka svima koji igraju igru po prvi put je da se drze samo main questa, eventualno par questova gdje ces uzeti witcher contract za neka cudovista, bilo kakvo istrazivanje po mapi nema nikakvog smisla osim uzivanja u vizualnom djelu igre. 

Onda ovo definitivno nije igra za tebe...reći da u ovakvoj igri nema smisla istraživati je kao da savjetujem nekoga da u nekom MMOu ne treba lvlati jer je end game totalno sranje,mislim daj molim te...kao prvo ovo je single player igra a ne nekakvo online natjecanje brže,više,jače,samim time želiš maksimalno uživati u svijetu kojeg su stvorili i odrađivati side questove od kojih je je dobar dio skriven,a drugo bar koliko sam primjetio pričajući što sa prijateljima koji igraju i čitajući forume sa witcher tematiko da igru više preferiraju ljudi koji vole jako dobre priče,super primjer je Bloody Baron quest...

Daj mi reci jedan skriveni quest u igri ili random encounter? Svijet kojeg ces stvoriti muhahhah? Neke stvari mozes promjeniti kroz main quest i to je to, sve drugo je staticno i pozornica.

Još jednom  "ovo definitivno nije igra za tebe"...savjet držati se jednostavnijih igara koje ne opterećuju toliko mozak...

Promasio si cijelu loptu i uopce ne mozes shvatit o cemu ja govorim, procitaj jos jednom moje postove, ali probaj malo opteretiti mozak.

"jednostavnijih igara" pa sta ti je ovdje tako komplicirano? Zar moze biti jednostavnije od ovoga? Imas sve moguce pointere u igri, main quest ne mozes fail nikako, znaci mozes cijelu igru od pocetka do kraja izabrati samo prvu crtu dijaloga, cijelu igru mozes koristit samo jedan napad i opet ces zavrsiti igru i to je tebi definicija kompliciranog?

12 godina
Obi Wan kaže...
skank666 kaže...
Obi Wan kaže...
 600 sati jer sam ga presao 5 puta uzduz i poprijeko i planiram opet cim izade nova ekspanzija. 

... ti jebem?!

i jos planiram ekspanziju, nakon toga game + i onda opet normalno na death march... nakupit ce se jos sati 

i tito je volio ponavljati, pa je tako ponovio prvi razred da "utvrdi gradivo", ali da je bio kao ti, bogme nikad on iz prvog razreda i kumrovca ne bi izašao

11 godina
Hexfire kaže...
Wack kaže...

Ajde ne pretjeruj. Zadnjih 10 godina je izašla hrpa RPG-eva koji su minimalno uz bok W3.

Daj imena covjece odrasla rasprava nije ja rekao ti rekao pa nek narod odluci,napisi koje su igre uz bok W3,ne kazem da nisu ne kazem da nisi u pravu,ali dok ne ponudis konkretna imena i razloge nema smisla da nastavimo razgovor.
A "hrpa" sigurno nije da bar postiji hrpa igara dobrih kao W3.

17 godina
picajzla0707 kaže...
Obi Wan kaže...
skank666 kaže...
Obi Wan kaže...
 600 sati jer sam ga presao 5 puta uzduz i poprijeko i planiram opet cim izade nova ekspanzija. 

... ti jebem?!

i jos planiram ekspanziju, nakon toga game + i onda opet normalno na death march... nakupit ce se jos sati 

i tito je volio ponavljati, pa je tako ponovio prvi razred da "utvrdi gradivo", ali da je bio kao ti, bogme nikad on iz prvog razreda i kumrovca ne bi izašao

ne znam dal da ovo shvatim kao kompliment ili ne hahahahaha

11 godina
DarkoKwon kaže...
DarkoKwon kaže...

Instalirao sam patchove do 1.8, je li patchovi koji dolaze nakon 1.8 su patchovi od ekspanzije ? 

Je li moze neko dati odgovor na ovo gore pitanje sto sam citirao ? 

To su patchevi i za main igru

17 godina
The Witcher 3

Predivno:

SLIKA1

SLIKA2

Na drugoj slici se može vidjeti jako gusti foliage tj ono šta su najavljivali... Šteta šta to nećče ubacit u glavnu igru...

Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
Obi Wan kaže...
picajzla0707 kaže...
Obi Wan kaže...
skank666 kaže...
Obi Wan kaže...

... ti jebem?!

ne znam dal da ovo shvatim kao kompliment ili ne hahahahaha

kao zajebanciju

jbga, sto ljudi - dvjesto ušesa i svašta između tih ušesa

15 godina
doktor1 kaže...

Predivno:

SLIKA1

SLIKA2

Na drugoj slici se može vidjeti jako gusti foliage tj ono šta su najavljivali... Šteta šta to nećče ubacit u glavnu igru...

Ono kad nisi siguran je li ć ili č

13 godina
MijoC kaže...
iv4n kaže...
MijoC kaže...
iv4n kaže...
MijoC kaže...

Promasio si cijelu loptu i uopce ne mozes shvatit o cemu ja govorim, procitaj jos jednom moje postove, ali probaj malo opteretiti mozak.

"jednostavnijih igara" pa sta ti je ovdje tako komplicirano? Zar moze biti jednostavnije od ovoga? Imas sve moguce pointere u igri, main quest ne mozes fail nikako, znaci mozes cijelu igru od pocetka do kraja izabrati samo prvu crtu dijaloga, cijelu igru mozes koristit samo jedan napad i opet ces zavrsiti igru i to je tebi definicija kompliciranog? 

Da ne zamaramo previše ljude samo krakto još, ovo je vjerovatno verzija koja bi tebi odgovarala ...no hard feelings

http://i.imgur.com/7yzQy4Z.jpg

11 godina
neaktivan
MijoC kaže...
iv4n kaže...
MijoC kaže...
iv4n kaže...
MijoC kaže...

Hhahah stari s kim se ti raspravljas, pa ovo ti je balkasnki forum, a ti se usudio napisati kritiku. Pusti mladost da uziva, tebe je vrijme pregazilo...

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
17 godina
The Witcher 3

Zanimljivo kako ovi šta imaju suprtono mišljenje od velike većine i uglavnom su u manjini smatraju da su neki old skul gejmeri i misle da je baš njihova vizija igre pravilna jer eto baš oni odskaču od mase balavurdije i slično. Pa onda ova sranja od spominjanja "balkanskog foruma" i slično...

Gadite temu sa sranjima...

Gore je jedan kolega ljepo napiso da mu se argumentirano kaže koji je to open world fantasy RPG trenutno bolji od Witchera 3!

Ali argumenti su; "nemožeš reći svoje mišljenje", "pusti balavurdiju da uživa", "balkanski forum" i ostala tipična sranja od komentara.

Moj PC  
11 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Ovo i nije rasprava 2-3 lika trollaju ili naprosto nemaju pojma sta cini dobar RPG pokenjaju temu sa W3 nije dobar,al vi ste premladi da to vidite  i razumijete i to je to. (meni su 32god valjda doticni ima 65 onda ? )
Ne smeta meni sto tebi ne valja W3 necu te pobogu tjerati da igras nesto na silu,ali ako ti ne valja ne moras esej napisati ali daj bar neke argumente zasto.
Vecina nas koji obozavamo W3 se slazemo da je combat (iako estetski izgleda fantasticno) sto se same borbe tice mogao biti bolji,i da je tezina trebala ostati na nekoj razini i late game,iako su sad u Blood and Wine i to popravili malo i stavili scaling opciju sa lvl.

Nego od sada nema smisla se ponavljati treci put pisem jedno te isto,dolazi nam Blood and Wine soon,tko voli uzivat ce u jednoj od najboljih RPG igara ikada,ovi hipster gameri imaju valjda neke special RPGove koje mi ne mozemo da shvatimo jer nam je svima 13 godina i IQ kao u Forrest Gumpa.

0 0 hvala 0
12 godina

Sad ozbiljno pitanje.

Jesu li popravili skaliranje questova i loota?  Znam da kad sam igrao pri izlasku, pola questova mi je bilo sivo, a loot koji sam dobivao preko questova/vendora je bio valjda 20 levela iznad mojeg trenutačnog.

Pitam zato jer razmišljam da uzmem na PSN akciji i odigram DLC-ove, ali ako je i dalje ista priča, onda ću preskočiti. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 12:47 (DeniZg).
10 godina
The Witcher 3

e društvo imam pitanje, dakle preordero sam witchera 3 i i ekspanziju još prošle godine, i malo sam igrao, prešao sam white orchard i malo lunjao po no mans land, većinom igrao gwent, nije ni bitno, ugl nisam htio se potpuno upustiti u igru dok ne riješim neke svoje obaveze i ne kupim si novi hardware, ugl sad ću kroz koji tjedan to početi zaozbiljno (jedva čekam :D). e sad s obzirom na to da će do tada biti i druga ekspanzija vani, nisam siguran kako da igram igru, da prvo odigram base game i onda poslije ekspanzije, ili da dok igram main story malo odem i na hearts of stone, ne znam što da radim. igru imam na gogu, da instaliram sve skupa odma, i base game i ekspanzije ili?

i još jedna stvar, imam save game od witchera 2, jel ima ikakve razlike da koristim to ili da napravim odabire kod onog brijača?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

HoS i BaW ekspanmzije su za lvl 35 lika...

Tako da htjeo nehtjeo trebaš preći glavni quest. Osim ako ne želiš kreirat random Geralta i odmah krenut jednu od ekspanzija šta je bezveze, po meni...

Instaliraj sve DLCove, ekspanzije, patcheve i uživaj u igri... 250h sadržaja minimalno...

I obavezno igrat na Death March!

Moj PC  
5 0 hvala 1
10 godina
doktor1 kaže...

HoS i BaW ekspanmzije su za lvl 35 lika...

Tako da htjeo nehtjeo trebaš preći glavni quest. Osim ako ne želiš kreirat random Geralta i odmah krenut jednu od ekspanzija šta je bezveze, po meni...

Instaliraj sve DLCove, ekspanzije, patcheve i uživaj u igri... 250h sadržaja minimalno...

I obavezno igrat na Death March!

misliš da mi neće biti malo preteško? sjećam se da su me znali ubiti više puta na nižem levelu težine, onom ispod death march, ali s druge strane sam tada često znao uletiti u tučnjavu bez neke pripreme

17 godina

u pocetku je malo teze, pogotovo ako si okruzen sa puno neprijatelja (famozni vukovi iz white orchard). kasnije, kako skupljas skill pointe i potione bude lakse. istina da treba skilla

najvaznija stvar je da ne brzas i da ne uletis kao rambo. cekas svoju priliku, zadas par udaraca, povuces se i to je u biti to. takoder, bitno je da armor i weapon drzis na nivou. zato savjetujem da pogledas lokacije witcher opreme tako da znas na kojem levelu mozes poceti sa craftanjem tih stvari. moj savjet je ignorirat sve ostale iteme jer witcher gear je jedino sto ce ti trebati. ostale iteme ili prodaj ili razbij za rare iteme, narocito ako se radi o crafting materijalama kao sto su diamond dust. emerald dust i sve gluposti sto imaju prefikse dragog kamenja kod weapona te rare crafting materijala kod armora (mislim da je nekakav dragon skin i dekakvi smedi ingoti, ne mogu se sjetit imena tocno)

takoder, odluci se koji ces skill tree koristit. ja primjerice uvijek uzmem prva 3 pointa u axii za mind trick u razgovorima (a jos i nosi 50 xp po svakom mind tricku) a zatim se fokusiram na fast style i adrenlin generation skillove. kasnije kad sve popunim bacam se na potione, narocito skillove koji daju veci toxicity i ako se ne varam veci critical chance rating. u pocetku derem sa cat armorom, a kombiniram maceve koji daju crit i critical damage increase. kasnije kad zades u HoS vise nije bitno koji imas gear osim da daje puno crita s obzirom da je merchant u stanju promijeniti tip opreme (light, medium ili heavy).

bombe koristim redovito, pogotovo moon dust za bestije koje mijenjanju oblik, ulja manje dok ne dobije ona sto daju 50% increased damage.

16 godina
Wack kaže...
Hexfire kaže...
Wack kaže...

Daj imena covjece odrasla rasprava nije ja rekao ti rekao pa nek narod odluci,napisi koje su igre uz bok W3,ne kazem da nisu ne kazem da nisi u pravu,ali dok ne ponudis konkretna imena i razloge nema smisla da nastavimo razgovor.
A "hrpa" sigurno nije da bar postiji hrpa igara dobrih kao W3.

Dark Souls i Bloodborne - borba je za klasu bolja, više animacija i veća varijacija neprijatelja, level dizajn, fantastični bossevi, priča predstavljena na unikatan način i beskonačno veći replayability od Witchera.

10 godina
The Witcher 3

hvala puno, jedva čekam da isprobam te stvari, nevezano za to, jel ima još ona fora sa biserima ili su to maknili nekim patchem, sjećam se da sam našao bio nekoliko školjaka i slučajno skontao da mi blacksmith (mislim da je on) može rastaviti školjku na dijelove i onda dobijem biser koji vrijedi dosta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cansee kaže...

hvala puno, jedva čekam da isprobam te stvari, nevezano za to, jel ima još ona fora sa biserima ili su to maknili nekim patchem, sjećam se da sam našao bio nekoliko školjaka i slučajno skontao da mi blacksmith (mislim da je on) može rastaviti školjku na dijelove i onda dobijem biser koji vrijedi dosta

Sve iteme možeš razbit u određene druge sasotjke...

Inače, odmah u White Orchardu imaš dijagram za unaprijed Khaer Morhen armor koji nosiš na samom početku...

Dijagram se nalazi na groblju...

17 godina
Alex Mercer kaže...

Dark Souls i Bloodborne - borba je za klasu bolja, više animacija i veća varijacija neprijatelja, level dizajn, fantastični bossevi, priča predstavljena na unikatan način i beskonačno veći replayability od Witchera.

vidis imam dosta prijatelja sta igraju ds i te slicne igre i konstantno me nagovaraju da probam. i ja probao, igrao sam ds3 prije par dana i dosao do drugog podrucja ako se ne varam, tamo di je onaj zmaj sta sve przi isprid sebe. dakle ne previse, al ajmo rec da sam stukao mozda 4 sata, dovoljno za 1st impression.

combat je meni totalno unresponsive, stalno mi se cini da postoji nekekav delay izmedu udaraca i pokreta (dodge i te stvari) i igra mi previse izgleda rascjepkano. istina da postoji puno varijacija ovisno o tome koji weapon koristis pa automatski imas vise stilova igranja za razliku od geralta koji ima jedan mac i bok. dakle, meni taj combat uopce ne lezi i to je jedan od razloga zasto mi se igra ne igra. koji je od ta dva bolji? pojma nemam. to je vec nesto sto ahtjeva izrazito duboku analizu. sto se tice borbe sa bestijama i ostalim spodobama dark souls za mene nije nista posebno kao sto ostale igre nisu posebne. naucis pattern bossa ili bilo kojeg drugog moba i na konju si. jedina je stvar u tome sto te boss moze 1 shottat tako da si u tom pogledu puno ranjiviji za razliku od witchera, mada se i tamo zna desit takva situacija ali dosta rijetko jer se mos trpat potionima. za mene je dark souls zesci sadizam koji se moze nadvladati jedino upornoscu sto mi nije strano jer me boli briga hoci li umrijeti 100 ili 1000 puta. to pridonosi i skupljanje soul-a koji su glavni nacin za upgrade sto dalje pridonosi tezini jer ako ih izgubis ajmo nanovo. sto se tice broja animacija ne bih se s tobom slozio. mislim da je witcher 3 bolji, ali to je vise subjektivan stav jer kao sto rekoh meni combat ne pase u dark souls 3 zbog predhodno navedenih razloga. witcher 3 mi izgleda puno fluidnije i prirodnije.

price se nisam puno dirao, znam samo onako ugrubo tako da o tome ne mogu govoriti. level design sugerira da igra nije open world, s obzirom da ima levele, sto witcher 3 nema. tako da usporedivat level design u te dvije igre nije legitimno.

replayability je subjektivna stvar. ja sam stukao u witcher 3 vise od 600 sati, presao ga 5 puta i opet mi se igra bez obzira sto sve znam kako i sta se u prici dogada. 

opcenito mislim da se ove dvije igre uopce ne mogu usporedivat, s obzirom da je jedna open world a druga nije i to odmah cini razliku veliku razliku. mos usporedivat elemente, ali igre u cjelini nikako.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice