@Mijoc
Ne brini, ima nas još koji mislimo da W3 nije najbolja igra ikad, niti blizu. Ima W3 dosta propusta o kojima se ne priča, ali ipak je ovo W3 tema, pa je teško naći objektivna mišljenja.
Uglavnom, pusti ljude da uživaju ako im se hoće i ne kvari im zabavu.
Razlika je tvrditi da je igra najbolja ili da je igra savrsena W3 nije savrsena igra ali je apsolutno najbolji RPG u vrijeme ovih AAA heavy hittera bar zadnjih 10 godina znaci.
Misljenja mozes naci objektivna ako sta objektivno i napises,ako se ponasas kao arogantni kenjator vjerovatno necemo objektivno pricati,ovaj pasivno agresivni pristup sto zadajes nije deep shit nego si ko zena na mjesecnici.
Eto samo ti i Mijoc ste objektivni dok smi mi gomila ovaca pa vas 2 divna covjeka da nam slucajno ne bi zabavu pokvarili molim te lijepo.
Sad ako imas kakvih argumenata i usporedbi sa drugim RPG igrama rado popricamo ako ovako nastavis ne moras ni odgovarati na ovaj post.
Daj mi svojih primjera bolje novije igre,pusti mi Fallout 2 sto je Mijoc stavio kao usporedbu ja F2 obozavam ali lako je praviti "open world" 98 godine a drugo je praviti open world 2015 godine.