The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Witcher 3
cropunk kaže...

Poz ekipa,imam neki cudni problem sa igrom - pa ako je netko imao slicno iskustvo i zna rjesenje.

Jucer sam usao u igricu nakon duzeg vremena i mis je po keranu doslovno plesao - pomaknem ga mrvicu a ode skroz na drugu stranu. i tako sa jedne na drugu nemres ga obuzdat, ali ne juri vec nekako kao da klizi. Danas kao nesto bolje ali ide sa stekanjem, tako i u grici - par sekundi ok onda zasteka na sec-dve. Detalji ultra-low nije bitno sve isto ide. Da se nije nesto zeznulo kod same igre,pa mozda trebam ispocetka nismiti ili ipak ima neko jedstavnije rjesenje?

Pogledaj da ti nije u opcijama uključena opcija "Mouse acceleration". To trebaš isključiti

16 godina
The Witcher 3

Bila mi je zapravo iskljucena , pa sam probao sa upaljenom i sad radi sve ok. Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cropunk kaže...

Bila mi je zapravo iskljucena , pa sam probao sa upaljenom i sad radi sve ok. Hvala :)

Prvi put u svemiru da je nekome zapravo pomogao mouse acceleration.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 12:41 (AFARON).
17 godina
The Witcher 3

Gledam malo prošlogodišnji Witcher 3 demo 35 minuta gameplay i žao mi je što su iz konačne igre izbacili neke stvari.

Osim degradiranja grafike i osvjetljenja općenito, primijećujem sitne vizuelne razlike u HUDu, lošija mapa nego u sadašnjoj igri ali i neke stvari za koje bolje da nisu mjenjali.

1 - bolja Witcher sense kolorizacija npr. na

videa, kraće traje i bolje izgleda, nije predrečava crvena kao u sadašnjoj igri.

2 - bolje napravljena animiranana meditacija na 

videa i inventory screen.

Šteta što su te stvari mijenjali.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

i unatoc tome igra je super

a modovi rjesavaju sve sto si naveo i jos dodatno poboljsavaju igru

evo po meni nekih osnovnih modova (i grafickih koji poboljsavaju izgled igre):

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021/?

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1276/?

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1206/?

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/949/?

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1278/?

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/709/?

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/365/?

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/943/?

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1174/?

nakon ovoga igra izgleda primjetno bolje

sve modove je izrazito lagano instalirati (samo ih kopiras i mods folder lol)

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Fanu kaže...

meni samo triba nekakav mod ili ne znam ni ja, lista koja pokazuje sve one secondary questove koje imaju zute usklicnike na koje sam moras naletit da bi ih vidio. mislim da sam ih opcenito u svojih 5-6 prelazaka sve vidio i rijesio medutim na svakom prelasku zaboravim pokoji pa bi bilo savrseno da znam lokaciju bas svih secondary questova

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Fanu kaže...

i unatoc tome igra je super

a modovi rjesavaju sve sto si naveo i jos dodatno poboljsavaju igru

evo po meni nekih osnovnih modova (i grafickih koji poboljsavaju izgled igre):

nakon ovoga igra izgleda primjetno bolje

sve modove je izrazito lagano instalirati (samo ih kopiras i mods folder lol)

Vidim da modaš igru pa bih te zamolio da probaš ovaj mod ako možeš i da javiš da li tebi radi. Meni neće, vanilla igra bez modova, Script merger ne nalazi bilo kakve probleme, Script fix također ali ne mogu pokrenuti mod pa bih te zamolio da vidiš da li tebi radi. 

Auto Apply Oils

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Poceo igrati Hearts of Stone ekspanziju i ugodno sam iznenadjen. Ocekivao sam ja da ce biti zanimljivo, no ipak sam se iznenadio nacinom odvijanja radnje, kao i borbom sa princom Toadom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

....

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Zna sta valja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kad uzmem dva tri ili vise mesa vode ili kruha za health odjednom jel se oni ponistavajujer vidim da se vrijeme regeneracije uvijek vraca na tih devet sekundi ili se njihovo djelovanje zbraja pa se health vraca brze
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...
Kad uzmem dva tri ili vise mesa vode ili kruha za health odjednom jel se oni ponistavajujer vidim da se vrijeme regeneracije uvijek vraca na tih devet sekundi ili se njihovo djelovanje zbraja pa se health vraca brze

samo se racuna jedan. dakle, ako uzmes vise namirnica odjednom racuna se samo jedna. e sad koja, vjerojatno ona koja daje vise hp/s

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Mislim da kombinacija hrana + piće ubrzava regeneraciju zdravlja, dok kod konzumacije npr. mesa x2 samo produžavaš regen za vrijeme koje je isteklo. 

Također uzmi Swalow + hrana x2 istovremeno ubrzat će ti regeneraciju. 

13 godina
The Witcher 3

U starim verzijama igre su hrana i pice imali odvojeni timer. Pa se mogao npr pojesti kruh i popiti voda za dvostruki regen. Medutim u 1.12 (najnoviji patch) imas samo jedan regen, odnosno i hrana i pice se gledaju isto. I NE ZBRAJAJU se timeri, nego se prebrisu. Znaci optimalni nacin koristenja je pojest nes, cekat da istekne, pojest novo. Nema druge. Za ostalo potioni.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
The Witcher 3
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pozdrav drugovi, igram na pc-u i nece mi castat axii alternative, da se protivnik bori za mene. ukratko, kad dugo drzim tipku Q on samo stunta protivnike u borbi, a nece ih "preokrenut" na moju stranu? imam sve skillove stavljene, od axiia jos imam onaj delusion, da li je to mozda problem? ispada da sam bacio u vjetar jedno skill mjesto i jedan bod...

Btw, jel tko zna kako se u witcheru zove ona pjesma kad se krenes bzv borit na mapi pa krenu oni bubnjevi :D? trazio sam po youtubu ali ne mogu nac haha

0 0 hvala 0
14 godina
Shivi kaže...

Pozdrav drugovi, igram na pc-u i nece mi castat axii alternative, da se protivnik bori za mene. ukratko, kad dugo drzim tipku Q on samo stunta protivnike u borbi, a nece ih "preokrenut" na moju stranu? imam sve skillove stavljene, od axiia jos imam onaj delusion, da li je to mozda problem? ispada da sam bacio u vjetar jedno skill mjesto i jedan bod...

Btw, jel tko zna kako se u witcheru zove ona pjesma kad se krenes bzv borit na mapi pa krenu oni bubnjevi :D? trazio sam po youtubu ali ne mogu nac haha

Za ovo prvo što te muči s Axii-em ti ne mogu pomoći ali pjesma koja te zanima je ja mislim ovo: 

Šalu na stranu, da ne misliš na ovo?

10 godina
neaktivan
Arsen_Lupiga kaže...
Shivi kaže...

Za ovo prvo što te muči s Axii-em ti ne mogu pomoći ali pjesma koja te zanima je ja mislim ovo: 

Šalu na stranu, da ne misliš na ovo?

Hvala na pomoci, ali nije to ta.. Jako rijetko bude ta pjesma, pocne svirat ugl. kad naletim na vukove, drownere ili ostala smetala u novigradu/velenu... Pocne tako sta prvih par sekundi cujes samo ratne bubnjeve, a tek onda melodiju u kojoj se takoder u pozadini cuju ti bubnjevi... Kad pocne svirat dobijes dojam ko da se ides borit protiv ne znam kakvog protivnika, bas te ono nabrije, a na kraju pokoljes par smetala :D

14 godina
neaktivan
Shivi kaže...

10 godina
neaktivan
windir_zg kaže...
Shivi kaže...

E to je ta :D u igri kao da ima malo drugaciji uvod, al to je to :)

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Sjeca li se tko ost bitke sa salamandrom ? predobro je bilo, ovde mi je najdraze slusat one kad lutam po mocvari. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
fanaticni gejmer kaže...

Sjeca li se tko ost bitke sa salamandrom ? predobro je bilo, ovde mi je najdraze slusat one kad lutam po mocvari. 

A ova tema koja se proteže kroz zadnju expanziju. Nije mi danima izlazila iz glave, pogotovo ovo gdje djeca pjevaju .

BTW. ima kakvih vijesti o novoj expanziji?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 16:07 (JackIsBack).
17 godina
The Witcher 3

Pam Pa Ram

Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
The Witcher 3

Nešto se šuška da bi nova expanzija mogla izaći 26.04., ali ništa službeno ....

0 0 hvala 0
14 godina
TopoGigio kaže...

Nešto se šuška da bi nova expanzija mogla izaći 26.04., ali ništa službeno ....

Lako moguće da će probati izbaciti oko tog datuma da izbjegnu Uncharted release.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nabavio Hearts of Stone neki dan, počeo igrati na Death March. Prije toga sam igru prešao na normal, tak da mi je ovo brutalno teško. Ovaj Toad Prince na početku je ekstremno težak, trebalo mi je skoro dva sata i tona živaca. 

1 0 hvala 0
13 godina
Shivi kaže...

To je bug. Timer koji "otkriva" dal je gumb stisnut ili drzan je krivo podesen po defaultu, odnosno igra uvijek misli da si samo stisnuo sign. Prvi workaround je unequippati Delusion skill. Drugi (trajniji) je:

"I GOT IT, THE PROBLEM IS SOLVED!

Navigate to your folder: C:\Users\<User Name>\Documents\The Witcher 3

Open the file "input.settings"

Find all the entries for "IK_Q=(Action=CastSignHold,State=Duration,IdleTime =0.2)"

Change the entry to have an IdleTime of 0.01. So after your change it should look like this:

"IK_Q=(Action=CastSignHold,State=Duration,IdleTime =0.01)"

There are multiple entries of this setting, and they are not grouped together, so you will have to find and change them all.

If you changed the keybind to the cast sign, it will not be under IK_Q, but inder IK_(your current key)"

15 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

Nabavio Hearts of Stone neki dan, počeo igrati na Death March. Prije toga sam igru prešao na normal, tak da mi je ovo brutalno teško. Ovaj Toad Prince na početku je ekstremno težak, trebalo mi je skoro dva sata i tona živaca. 

Da da, i mene je Toad Prince iznenadio tezinom, znatno teze od bossova u main game. A i ostatak ekspanzije obiluje boss fightovima, zanimljivim, ali malo i poteskim. Ali neka treba toga, ova ekspanzija je i meni izvukla zivaca, no oprastam joj to. 

11 godina
neaktivan
dzelo kaže...
blowfish_cro kaže...

Da da, i mene je Toad Prince iznenadio tezinom, znatno teze od bossova u main game. A i ostatak ekspanzije obiluje boss fightovima, zanimljivim, ali malo i poteskim. Ali neka treba toga, ova ekspanzija je i meni izvukla zivaca, no oprastam joj to. 

Yup, neki bossevi u main igri su bili iznenađujuće laki. Recimo Imleritha sam bez beda prošao, a očekivao sam jednog od jačih bosseva. Doduše, igrao sam na normal, ali uspoređujem prema težini ostatka igre i malo jačih neprijatelja. 

9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Imlerith da, prođe ga se lako, ali zato sam se dobro namucio kod Caranthira. Gledam to sa strane kad prelazis igru 1. put pa neznas sve cake kako prije/lakse...Za mene je najtezi boss bio Caretaker, tu sam se mucio 3 dana po sat vremena

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice