The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.436
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Witcher 3
Cansee kaže...

ne igram witchera dok si ne kupim novu kantu, istražujem dosta što bi si kupio od komponenata, pa me sad zanima koliko su realni ovi recenzenti grafa, ovdje ću staviti guru3d ali mislim općenito na sve te tipove na svojim stranicama ili youtubeu što izbacuju benchmarks za pojedine grafe, evo naprimjer ovdje guru3d kaže da ćeš sa asus strix 980 Ti pri rezoluciji 2560x1440 vrtiti Witchera 3 prosječno 68 FPS (sve ultra, hairworks isključen) http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_rog_matrix_geforce_gtx_980_ti_platinum_edition_review,15.html

dakle znači li to da ako kupim asus strix 980 Ti, mogu očekivati takve rezultate?

Imat ćeš poprilično dobre rezultate, možda ne baš kao u testu ali dobre ako upariš sa nekim jačim procesorom.

Guru je testirao sa:

Our test system is based on an eight-core Intel Core i7-5960X Extreme Edition setup on the X99 chipset platform. This setup is clocked to 4.40 GHz on all CPU cores.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
10 godina
boxer kaže...
Cansee kaže...

ne igram witchera dok si ne kupim novu kantu, istražujem dosta što bi si kupio od komponenata, pa me sad zanima koliko su realni ovi recenzenti grafa, ovdje ću staviti guru3d ali mislim općenito na sve te tipove na svojim stranicama ili youtubeu što izbacuju benchmarks za pojedine grafe, evo naprimjer ovdje guru3d kaže da ćeš sa asus strix 980 Ti pri rezoluciji 2560x1440 vrtiti Witchera 3 prosječno 68 FPS (sve ultra, hairworks isključen) http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_rog_matrix_geforce_gtx_980_ti_platinum_edition_review,15.html

dakle znači li to da ako kupim asus strix 980 Ti, mogu očekivati takve rezultate?

Imat ćeš poprilično dobre rezultate, možda ne baš kao u testu ali dobre ako upariš sa nekim jačim procesorom.

Guru je testirao sa:

Our test system is based on an eight-core Intel Core i7-5960X Extreme Edition setup on the X99 chipset platform. This setup is clocked to 4.40 GHz on all CPU cores.

aha, mislio sam uzeti i7-6700k proc i 16 giga rama, i nadao sam se da će mi uz tu navedenu grafu i sa uključenim hairworksom biti average 60 FPS, jel to moguće?

17 godina

ne moze ti to nitko rec osim ako ne kupis i probas ili nades nekoga tko ima slicnu konfiguraciju. to je cisto gatanje.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Cansee kaže...
boxer kaže...
Cansee kaže...

Guru je testirao sa:

aha, mislio sam uzeti i7-6700k proc i 16 giga rama, i nadao sam se da će mi uz tu navedenu grafu i sa uključenim hairworksom biti average 60 FPS, jel to moguće?

Imaš jos 2 postavke koje uštede jedno 20-30fps-ova kada smanjis sa ultra na very high, mislim da su shadows i foilage density. Meni se ovako vrti na 60+ na 1080p sa 970gtx, tako da je vjerovatno to istina za 980ti.

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Strpi se još malo pa uzmi novu gen. grafi.

fejzer_hr BF4
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
logi7 kaže...

Strpi se još malo pa uzmi novu gen. grafi.

to sam i kontao, sačekati novu generaciju nvidije ;)

15 godina
The Witcher 3

Završio semestar, instaliran Witcher s svim pečevima -> pad ispita garantiran.

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Nisi mogao sacekati jos dva tjedna hahah?

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
11 godina
The Unforgiven kaže...

Završio semestar, instaliran Witcher s svim pečevima -> pad ispita garantiran.

Nece ti biti zao :P

17 godina
The Witcher 3

Evo par smiješnih wallpapera.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
11 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

jel igra neko W3 sa xone joystickom? u nekoliko recenzija su rekli da je bolje nego sa mišem i tipkovnicom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Ja sam probao i stoput mi je bolje sa tipkovnicom i misem.

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
The Witcher 3

trenutno sam level 13

sto kad dodjem na level32 i budem mogao raditi questove iz blood&wine expanzije? 

ima li ih smisla raditi pa se vracati na main quest sa puno vecim levelom nego sto bih inace bio?

btw na kojem levelu da idem na skellige?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 11:29 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fanu kaže...

trenutno sam level 13

sto kad dodjem na level32 i budem mogao raditi questove iz blood&wine expanzije? 

ima li ih smisla raditi pa se vracati na main quest sa puno vecim levelom nego sto bih inace bio?

Pa mislim da je ustvari i poanta tih side questova da se zlevelaš i olakšaš si main quest. A i neki od side questova su odlični pa ti preporučam da ne napraviš istu grešku kao ja pa neke propustiš odigrati, jer igra ima onu neku prijelomnu točku u main questu di se svi neizvršeni questovi brišu i nije ih kasnije moguće odigrati. 

Što se tiče levela za Skellige, nisam siguran sjećam li se dobro, ali trebao bi u main questu ići tamo tako da i nemaš previše izbora. 

15 godina
Fanu kaže...

trenutno sam level 13

Ideš na Skellige čim možeš, nemoj raditi grešku ko i velika većina nas tu koji su čekali da odrade sve na "kopnu" pa idu na Skellige tek kad stvarno moraš, pune je imerzivnije ovako.

One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
Cansee kaže...

jel igra neko W3 sa xone joystickom? u nekoliko recenzija su rekli da je bolje nego sa mišem i tipkovnicom...

Naravno, puno ugodnije nego na tipkovnici.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
The Witcher 3

U igri je quest da ideš na Skellige označen sa 16 lvl, tako da odradi sporedne i main dođeš do 16 lvl i pravac Skellige. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cansee kaže...

Ja sam igrao sa xone controlerom i bolje je 100 puta nego na mišu i tastaturi, kao i svaka melee igra iz treceg lica.

17 godina
The Witcher 3

Treba mi mala pomoć oko instaliranja modova u Witcher.

Hoću instalirati Auto Apply Oils mod jer mi ide na živce što moram u par minuta po desetak puta ulaziti u inventory i stavljati ulja na mačeve. Npr. prolazim kroz neku šumu i velika se šanse da ću nabasati na nekoliko različitih neprijatelja od bandita, vukova, medvjeda, nekkera, arachni, nekad i leshena, spectera i wyverina itd. Zbog toga bi trebao upotrijebi 6-7 vrsta ulja svaki puta i to mi je dojadilo. 

Mod nije cheat i dosta bi olakšao gameplay u smislu nezamaranja stalnim otvaranjem inventoryja. 

Igra mi je 1.11 verzija i stavio sam mod ver. 1.11 na manualni način kako je opisano u uputstvu no prijavi mi problem error script prilikom pokretanja igre. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skini addon script merger,snjim sve te greske ispravis,imas odma i yuoutube tutorial,na nexusu.
15 godina
dani20 kaže...
Skini addon script merger,snjim sve te greske ispravis,imas odma i yuoutube tutorial,na nexusu.

Evo i linka

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/484/?

17 godina
The Witcher 3

Hmmm, koliko vidim taj Script Merger se koristi u slučaju da dođe do konflikta između modova, no ja imam vanila igru, čistu, bez modova ver. 1.11 nije instaliran niti HoS. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Nekoliko humorističnih slika sa komentarima na Witcher 3.

Moj PC  
15 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

obrisao sam witchera 2, ali sam si ostavio gamesaves da mogu učitati kad krenem igrati witchera 3, e sad s obzirom da sam witchera 2 prešao nekoliko puta sa različitim izborima nisam više siguran koji mi saveovi odgovaraju za w3, tj. znam koje bi izbore htio prenijeti u w3 ali nisam siguran koji save će mi to dati. ima li neki jednostavan način da saznam koje izbore imam u kojem saveu?

znam da mogu ponovno skiniti w2 sa goga, instalirati ga i onda učitati svaki save na kraju igre i pročitati u codexu/journalu koje sam izbore napravio, samo što mi je to malo sporije i nemam baš mjesta na hardu, pa me zanima neki alternativni način

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Witcher 3

Ako započneš novu igru bez učitanih saveova onda dobiješ ektra razgovor na početku gdje krojiš svoje odluke. Čini mi se da je to najjednostavnije rješenje.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

al mislim da taj razgovor i nije toliko detaljan, da ti ne nudi sve izbore koje si napravio, zar ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Cansee kaže...

al mislim da taj razgovor i nije toliko detaljan, da ti ne nudi sve izbore koje si napravio, zar ne?

Iskreno ne znam, jer sam ja importao save gamese.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina
Cansee kaže...

Pa nudi te sve izbore koje imaš u dvojci.

jesi ubio ili poštedio Aryan La Valette, s kim si se skompao u chapter 2, što si radio u loc muinne, što se desilo sa sile de tansarville, jesi ubio letoa ili si ga poštedio. To je što se sjećam na prvu, možda ima još 1-2 pitanja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 15:20 (JackIsBack).
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Treba mi netko tko je presao igru + HOS te zapoceo New Game + da mi posalje taj save..Negdje sam zagubio/obrisao svoj save, a zelim isprobati da li ce mi pokrenuti taj save na kupljenoj igri bez HOS ekspanzije

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Poz ekipa,imam neki cudni problem sa igrom - pa ako je netko imao slicno iskustvo i zna rjesenje.

Jucer sam usao u igricu nakon duzeg vremena i mis je po keranu doslovno plesao - pomaknem ga mrvicu a ode skroz na drugu stranu. i tako sa jedne na drugu nemres ga obuzdat, ali ne juri vec nekako kao da klizi. Danas kao nesto bolje ali ide sa stekanjem, tako i u grici - par sekundi ok onda zasteka na sec-dve. Detalji ultra-low nije bitno sve isto ide. Da se nije nesto zeznulo kod same igre,pa mozda trebam ispocetka nismiti ili ipak ima neko jedstavnije rjesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice