The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.756
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Witcher 3
Wack kaže...

treba poprilican broj sati.

da, točno pa 1, ako i tolko

One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
Comi123 kaže...

Kakva su vam iskustva na Death March tezini? Ja igram na toj, tek dosao u Velen, obavljam questove, medjutim, neki govore i da je na Death Marchu igra lagana. Meni svakako nije.

Navodno može biti prilično frustrirajuće do lvl 6-7, a onda je lakše. Nakon lvl 15 navodno je prilično lagano. Ja sam također u Velenu, trenutno na questu "Family Matters" i mogu reći da sam na nekim mjestima doslovno pomišljao o odustajanju. Negdje je dovoljno da te neprijatelj ošamari dva puta i mrtav si. A ako ih je više, health bar može doslovno u pola sekunde doći iz maksimuma do 0. Kod onih duhova koji non stop nestaju pa nastaju dok baron nosi botchlinga ginuo sam nekih 50-ak puta dok ih konačno nisam potamanio. Dosta muke mi zadao i griffin u White Orchardu.

Sve se na kraju pređe, ali treba se oboružati strpljenjem i igrati. 

13 godina

tipka + miš = najbolje za witcher. Em se brze po UI snalazis u inventory,a da nepricam kolko je bolji camera control sa mišem,naspram gamepada.

Nema šanse da krivo napadnes il da nevidis na vrijeme kut pa da te neko udari. Nema onaj clunky feel kao gamepad.

16 godina
Rocinante2112 kaže...

tipka + miš = najbolje za witcher. Em se brze po UI snalazis u inventory,a da nepricam kolko je bolji camera control sa mišem,naspram gamepada.

Nema šanse da krivo napadnes il da nevidis na vrijeme kut pa da te neko udari. Nema onaj clunky feel kao gamepad.

A i da ne govorim o izboru signova u combatu sa kotačičem, djeluje tako precizno,brzo i prirodno kak bi i moralo biti!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

A tek koristenje samostrela za vrijeme plovidbe i tjekom ronjenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Comi123 kaže...

Kakva su vam iskustva na Death March tezini? Ja igram na toj, tek dosao u Velen, obavljam questove, medjutim, neki govore i da je na Death Marchu igra lagana. Meni svakako nije.

Kada skužiš mehaniku borbe dead march i nije toliko težak ali ne prašta ni najmanju grešku. Generalno, kažu da je na početku najteži  upravo zbog toga što nisi još usavršio način i mehaniku borbe. 

Ako se polakomiš i kreneš sa  "button mashing" bez pripreme (proučavanje neprijatelja, potiona, ulja itd) vrlo vjerojatno ćeš brzo završiti na "load last save". Veći leveli će te ponekad one shotati što znači da je pametno dati petama vjetar pa se poslije vratiti kada ojačaš.

Znači, proučiti neprijatelja (pogotovo ako ih je više u grupi) provjeriti koji sign najbolje odgovora, nauljiti oružja, pripremiti odgovarajuće potione u quick slotove i pametno voditi borbu (ne dozvoliti da te opkole, izmicati se, pravovremeno kontrirati, pokušati izolirati jednog po jednog neprijatelja iz grupe, itd). 

Na questu kod barona (borba protiv botchlinga) izj**ao sam se k'o mali majmun dok nisam skužio kako ga spriječiti u „healingu“ a sve mi lijepo pisalo u bestiaru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 10:58 (JackIsBack).
14 godina
neaktivan

da bestiary je jako bitan holy bible of witcher,korisnih informacija ti kaze

~^iGoR~
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

pozdrav

zanima me jesu li s novim patchevima popravili fps (da nije vise oko 20)na ps4
jer planiram uzet konzolu

20 fps je totalno neigrivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Nema tog peča koji bi poboljsao konzole.

zapravo ima,zove se PC.

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
robert1995 kaže...

pozdrav

zanima me jesu li s novim patchevima popravili fps (da nije vise oko 20)na ps4
jer planiram uzet konzolu

20 fps je totalno neigrivo

Sada je na 22, znači siguran si! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kraj! Good ending (naravno)! 37 level... Sad malo duzi odmor do Fallout 4.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 21:55 (SPY).

2 1 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Naisao sam na ovaj zip, sadrzi 8 knjiga o witcheru na srpskom u pdf formatu... :D  http://www68.zippyshare.com/v/l2vX54ax/file.html

Moj PC  
2 3 hvala 2
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ima koji naci da se gwen deckovi opet naprave ili preprave ?

U pocetku sam sve karte koje sam ima ubacija u dekove i sad su tesko sranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Zajeb kaže...

kad stisneš esc odaberi Gerald's gwenth deck

gore biraš deck...dakle imaš 4 glavnih "vrsta" karata a to su:

sa lijeve strane ubacuješ karte duplim klikom a sa desne ih mičeš duplim klikom.

MORAŠ imati barem 22 karte i maksimalno 10 SPECIAJLNIH karata.

Sad kako ćeš složiti deck je tvoj izbor.

14 godina
neaktivan
MasterG kaže...
Zajeb kaže...

kad stisneš esc odaberi Gerald's gwenth deck

gore biraš deck...dakle imaš 4 glavnih "vrsta" karata a to su:

sa lijeve strane ubacuješ karte duplim klikom a sa desne ih mičeš duplim klikom.

MORAŠ imati barem 22 karte i maksimalno 10 SPECIAJLNIH karata.

Sad kako ćeš složiti deck je tvoj izbor.

Hvala, sad si me spasija, ovo sa duplin klikom nisan vidija. Sad san si namistija deckove kako ocu :D

17 godina
The Witcher 3

Može li netko upućen poslati link na najpovoljnije drivere/nvidiaworx postavke/patch igre za neki HD gaming za kepler seriju Nvidija kartica?
Naime, čitam po forumima da je navodno Nvidija nešto smrdala sa svojim driverima po kojima jedna gtx780ti radi osjetno
slabije od gtx970 u witcheru3. No to je sve iz perioda izdavanja igre, dakle 5. mjesec. Ima li kakvih novosti nakon ovog?
http://za.ign.com/the-witcher-3/91012/feature/the-witcher-3-graphics-settings-explained-and-benc 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
overhaul kaže...

Može li netko upućen poslati link na najpovoljnije drivere/nvidiaworx postavke/patch igre za neki HD gaming za kepler seriju Nvidija kartica?
Naime, čitam po forumima da je navodno Nvidija nešto smrdala sa svojim driverima po kojima jedna gtx780ti radi osjetno
slabije od gtx970 u witcheru3. No to je sve iz perioda izdavanja igre, dakle 5. mjesec. Ima li kakvih novosti nakon ovog?
http://za.ign.com/the-witcher-3/91012/feature/the-witcher-3-graphics-settings-explained-and-benc 

Da, izasao je novi Nvidia driver koji je rijesio taj problem. Sad radi dobro i na Keplericama.

17 godina
The Witcher 3

Kasnije ovog tjedna 1.07 patch

Neke od promjena:

A new, alternative (optional) movement response mode for Geralt.

A player stash for storing items, available in various locations throughout the game. Stash locations are marked on the player’s map.

Crafting and alchemy components no longer add to the overall inventory weight.

Books are now placed in a dedicated tab in the Inventory and books that have already been read are properly grayed out.

Multiple sorting options are now available in the Inventory.

Alchemy formulas and crafting diagrams can be “pinned”, meaning all components and ingredients required to make them will be conveniently marked in the Shop panel.

Dozens of fixes for quest related issues, both major and minor.

A few performance enhancements, including the optimization of FX, scenes and general gameplay.

Various improvements to horse behavior.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 18:07 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 9
15 godina
protjeran
The Witcher 3

A kad planiraju ispravit bugove sa statovima i potrebu da se svaki put iznova skida i stavlja mutagene da bi se dobro zbrojili bonusi 

Ili ocito zbagirani Igni koji nanosi nenormalni dmg kad zapali zivinu? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 18:29 (ansha).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

da se pridruzim klubu.. poceo danas igrat witchera ,grafika je vanserijska  1080p all max out doslovno leti ,isprobah 4k sa aa off

mogao bi satima zurit u krajolik i ss-at non stop, prica za sada dosta zanimljiva..tek sam na pocetku neku curu trazimo 

i tak uglavnom 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 19:55 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Kasnije ovog tjedna 1.07 patch

Neke od promjena:

A new, alternative (optional) movement response mode for Geralt.

A player stash for storing items, available in various locations throughout the game. Stash locations are marked on the player’s map.

Crafting and alchemy components no longer add to the overall inventory weight.

Books are now placed in a dedicated tab in the Inventory and books that have already been read are properly grayed out.

Multiple sorting options are now available in the Inventory.

Alchemy formulas and crafting diagrams can be “pinned”, meaning all components and ingredients required to make them will be conveniently marked in the Shop panel.

Dozens of fixes for quest related issues, both major and minor.

A few performance enhancements, including the optimization of FX, scenes and general gameplay.

Various improvements to horse behavior.

Hvala na info, ali zapitam se kako ove stvari već odavno nisu implementirane u igru, nego čekaju 6 patcheva da se neko sjeti ili da community predloži.

Ne znam, par ovih stvari koje su označene su za mene sasvim uobičajene u RPGima, a njima fali.

Btw, igra je bez obzira na sve to jedna vrhunska epic eyecandy bomba.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

http://thewitcher.com/map kako dobro odrađena mapa

1 0 hvala 1
17 godina
ArminBHF44 kaže...

http://thewitcher.com/map kako dobro odrađena mapa

Fora da, ali ove mape su funkcionalnije

________

U vezi ove promjene kontroli. Vjerovatno responzivnije kontrole...

Plus jedna nelogičnost; u planu je istovremeno izdavanje patcha za sve platforme, a znamo da PC može dobit patch momentalno dok PS4/X1 nemogu...

I nije "later this week" nego "Patch 1.07 coming soon to all platforms!"

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 20:57 (doktor1).
17 godina

evo i ja poceh igrat witchera... prvi dojmovi su fantasticni doduse imam par primjedbi

1. nedostata questova za moj lvl... uvijek radim questove 2-3 lvl veceg od moga. igram na predzadnjoj tezini, cisto da ispitam teren za prvi prelazak pa kasnije na najtezem.

2. presiromasan opis dijagrama... ne znam koji su level, kupio sam par pa sam vidio da su previsoki za moj lvl. moram gubit vrijeme na internetu da bih doznao da li ih se uopce isplati kupovati. koliko vidim bolje da ih ne kupujem jer uvijek naletim na nesto bolje

trenutno sam lvl 4, malo je cupavo, al ajd... inace odradio sam sve na prvoj mapi i sad sam u velenu

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...
trenutno sam lvl 4, malo je cupavo, al ajd... inace odradio sam sve na prvoj mapi i sad sam u velenu

Tek sada počinje igra; Prvo područje je prolouge... Bit će questova i za tvoj lvl i ispod njega i iznad njega... Bit će ti previše questova!

17 godina
doktor1 kaže...
Obi Wan kaže...

Tek sada počinje igra; Prvo područje je prolouge... Bit će questova i za tvoj lvl i ispod njega i iznad njega... Bit će ti previše questova!

meni pase sto vise to bolje questova... ne bunim se ja

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
The Witcher 3

Napokon i ja završio :)

Ciri postala witcher

Skellige Cerys odvela u blagostanje

Radovid potamanio sve i postao kralj

Geralt jbg pokušao ljubavat, i na kraju sotao sam

Uglavnm igra je vrh, ali vrijeme je da se vratim malo društvenom životu :) 100h je sasvim dosta. Nakon dužeg odmora ide novi prijelaz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Upravo i ja završio :)

Ciri je postala witcherica.

Skellige je Cerys odvela u blagostanje.

Radovid ubili smo tog gada, kako mi je drago.

Emhyr var Emreis Pokorio sve, ali proglasio Temeriu slobodnom zemljom.

Geralt je zavrsio s Yennefer kuvaju juhe i jebu cili dan.

Lodge nema nikakvih podataka o njima.

Triss neznam ni sta je s njom, sta se mene tice mogla je doc zivi s Geraltom i Yennefer.

Lambert jebe Kieru

Sad moran Arkham Knighta prec i onda cu ovo ponovo. Jedva cekam expanzije.

170 sati za osnovnu igru, bilo bi i duze da sam od pocetka zna radit deckove od gwenta. Ovako sam barem 10 sati smanjija igru i nisan moga doc do svih karata :(

Mane igre ?

Kratka je.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2015 10:41 (Zajeb).
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Deveti sam LVL, prešao sam jedan dio  Bloody Baron questa, moram mu pronaći još ženu i moram petljati sa Keirom u potrazi za Ciri. Ti questovi su lvl 6, pa me zanima da li bi trebao usporiti sa side questovima i witcher contractima i baciti se na main quest ili mogu nastaviti sa side questovima bez problema. Šta je vaša preporuka. 

Kupim sve side i witcher contract questove usput kako naletim na npc prilikom otkrivanja mape i pratim otprilike koji su moj lvl pa se baziram na njih, tako da sam što se tiče njih ažuran, no main story sam malo zapostavio. Nekako me više privlači otići do upitnika da vidim o čemu se radi ili pobiti vukove, drawnere koji čuvaju vrijedan loot, napraviti raciju u nekoj mračnoj pećini itd. 

Main quest sam malo zapustio iz razloga jer me Bloody Baron odveo do Oxenfurta u potrazi za kćerkom  pa sam tu pokupio neke side questove koji su po 15 lvl veći od mene. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2015 14:29 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Deveti sam LVL, prešao sam jedan dio  Bloody Baron questa, moram mu pronaći još ženu i moram petljati sa Keirom u potrazi za Ciri. Ti questovi su lvl 6, pa me zanima da li bi trebao usporiti sa side questovima i witcher contractima i baciti se na main quest ili mogu nastaviti sa side questovima bez problema. Šta je vaša preporuka. 

Kupim sve side i witcher contract questove usput kako naletim na npc prilikom otkrivanja mape i pratim otprilike koji su moj lvl pa se baziram na njih, tako da sam što se tiče njih ažuran, no main story sam malo zapostavio. Nekako me više privlači otići do upitnika da vidim o čemu se radi ili pobiti vukove, drawnere koji čuvaju vrijedan loot, napraviti raciju u nekoj mračnoj pećini itd. 

A tak slično i ja igram, doduše stavio sam se na pauzu do patch-a sa stash-om.

Mislim da ti je to dobra metoda.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice