Nisam primjetio neku razliku, ali igram na Ultra sa 50-ak fps, tako da nisam baš relevantan za komentirati.
Uglavnom nakon 50h igranja, našao sam jedan problem s igrom - exp gain je totalno nebalansira, te igra postaje smiješno lagana na Broken bones težini. Sa story questovima sam još u Novigradu, lvl 12 recommended, a ja sam lvl 20! I to čak bez da sam odradio hrpu sidequestova, jednostavno par story questova i sidequestova je bilo dovoljno da sam sad 10 lvl iznad nekih 60% dostupnih questova, te se većina borbi svodi na snoozefest gdje samo spammam x. Što je stvarno šteta, jer kad se borim s monsterima mog levela, za biti poprilično napeto.
U početku sam bio protiv level scalinga, ali sad vidim da je ovo još veći problem. Definitivno trebaju srezati exp koji se dobije od story questova za nekih 70%, i povećati recommended level za hrpu story questova. Plus povećati cijeli Skellige za nekih 10-ak levela. Mislim da kad završim Novigrad storyarc da ću doći u Skellige sa lvl 25 geraltom i one-shotat sve.
Ako počistis SVE questove i side questove u Velenu uključujući Witcher i treasure questove, IMO mislim da ćeš bit max negdje 21-22 lvl. Neka me ispravi netko ako sam u krivu. Stvarno sam rješavao sve što se rješavat dalo, zujao satima okolo bez da sam dirao questove, znači rezao monster populaciju :), i računam kada kompletno počistim Velen da ću bit cca lvl 20.
A vidim sad su radili neki rebalans sa XP u novom patchu iako nisam baš pratio detalje.