The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.036.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kad igram sa Ciri osjećam se kao Ranger Talion u Middle-earth:Shadow of Mordoru,overpowered as fuck al' uživam.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

http://www.hcl.hr/recenzije-the-witcher-3-wild-hunt-966-18.html DUBOKO SU ME RAZOCARALI!!!!!!!!!!!!!!!!! 

3 2 hvala 0
14 godina
Re: The Witcher 3
Sa čime? Sasvim je fino pojašnjeno što valja, a što ne.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Comi123 kaže...

http://www.hcl.hr/recenzije-the-witcher-3-wild-hunt-966-18.html DUBOKO SU ME RAZOCARALI!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Recenzija apsolutno realna po meni.

Sve blizu savršenstva, osim gameplaya koji je slabija strana igre, pogotovo na konzolama.

Ako pogledate Angry Joe recenziju, vidjet ćete da ima isto mišljenje.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Trebali su recenzirati na PC-u, a ne na tosteru.

17 godina
The Witcher 3

....

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kao sto sam vec prije rekao, ljudi trebaju shvatiti da su sve igre danas jako daleko od savrsenosti, tako i Witcher 3 kojemu po meni najvise fali iskusan studio. To ce doci s vremenom i nije realno ocekivati da imaju iskustva nakon samo 3 prilicno iste igre. Ali s vremenom, npr. Witcher 4, ce biti prilicno savrsena igra.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
Raoul kaže...
Comi123 kaže...

Trebali su recenzirati na PC-u, a ne na tosteru.

Nemoj vrijeđati tostere, toster ima bar pošteni TDP nasprem konzolama! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
16 godina
The Witcher 3

Evo nabavio stolno racunalo i vrijeme dok ne krenu ozbiljno ispiti i ucenje malo da odigram Witchera 3 napokon ! :))

Skinuo i graficki je igra prelijepa,od okoline,vegetacije,tekstura,vode,vremenskih efekata i uvjeta,preporucite dobar sweetfx ( 1000 times better ? ) i ako ima kakav jos graphic enchancing mod :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

E pa jebemu sve, onaj treci kartas na domjenku u triss questu me dobio valjda 10 puta zaredom. Lik sto igra sa monster deckom i svaka karta koju baci summona dodatne melee karte. Imao sam dvije cold karte u jednoj ruci i prvu mi makne sa clear weather a kroz drugu se probije sa hero kartama. To je najblize sto sam bio pobjedi.

A uzasno me zivcira ostaviti taj ! nedovršen...jel zna tko jesu tu neke unique karte koje nigdje nije moguce dobiti ili mogu sacuvati zivce?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 23:30 (Odoakar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Comi123 kaže...

Vjerojatno najobjektivnija recenzija ove igre.

15 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...
Comi123 kaže...

Vjerojatno najobjektivnija recenzija ove igre.

Boljem iskustvu sigurno ne doprinose, da budem maksimalno iskren, zbilja užasne kontrole – na PlayStation 4 verziji igre u kojoj su btw padovi framerate ispod 20 fps-a bili dosta česta pojava, Geralt jednostavno nije reagirao instantno na moje upute s kontrolera. Često bi zbog zakašnjele reakcije dobio udarac koji ne bi trebao, a svakako od pomoći nije bila dosta loše riješena kamera. Ona je posebno „blistala“ u interijerima i dovodila do ruba izdržljivosti moje zen stanje uma – kako bi Zagorci rekli, kada krene kaos, tu se ne zna tko pije, a tko plaća. Geralt mi je redovito zapinjao za gomilu prepreka i ako dodate groznu kameru, sve je to izgledalo kao nekakav pijani boks uz prijenos pijanog kamermana.

Je da ja igram na pcu s xbox kontrolerom, al brate moras biti antitalent da ti geralt zapinje za gomilu prepreka...ne kuzim, il sam ja genije (a nisam) ili ljudi vise ne znaju igrat igre. Stisnes O, odnosno B, i Geralt prelazi preko svega. I koji problemi s kamerom, imas desni stick da je vrtis kako god hoces, sto je jos i najlakse u interijerima jer ti kamera dodje over the sholder i ne mozes divljat s njom previse.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 23:36 (Odoakar).
17 godina
The Witcher 3

Onaj osjecaj kad ti je nesto tesko u dzepu...

4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The Witcher 3

Probao sam igru na ultra detaljima+hair s gtx780, igra u prosjeku ide cca 30fps-a, jel to lose? imam stare drivere a citam da novi to dosta dizu na 7xx seriji?(imam starije drivere iz drugih razloga)

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

dajte neki dobar skill build ...sta je po vama najbolje ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Probao sam igru na ultra detaljima+hair s gtx780, igra u prosjeku ide cca 30fps-a, jel to lose? imam stare drivere a citam da novi to dosta dizu na 7xx seriji?(imam starije drivere iz drugih razloga)

Makni hairworks jer je apsolutno nepotreban, a "ždere" FPS. Novi driveri također daju boost, ako baš želiš hairworks poskidaj najnovije patcheve od igre jer daju određeni FPS kada je hair on.

17 godina
The Witcher 3
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 9:06 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Why I Love The Witcher 3: Wild Hunt (Review)

Jedna malo drugačija recenzija.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
H4X0R kaže...

Koji ti je to chest armor? itemi u igri su inace prelijepi, s inventarom me podsjeca malo na diablo.

17 godina
fanaticni gejmer kaže...
H4X0R kaže...

Koji ti je to chest armor? itemi u igri su inace prelijepi, s inventarom me podsjeca malo na diablo.

Hindarsfjall Heavy Armor, ima ih na bacanje u gornjem dijelu Skellige-a, po onim bandit stash-ovima u moru.

13 godina
Odoakar kaže...

E pa jebemu sve, onaj treci kartas na domjenku u triss questu me dobio valjda 10 puta zaredom. Lik sto igra sa monster deckom i svaka karta koju baci summona dodatne melee karte. Imao sam dvije cold karte u jednoj ruci i prvu mi makne sa clear weather a kroz drugu se probije sa hero kartama. To je najblize sto sam bio pobjedi.

A uzasno me zivcira ostaviti taj ! nedovršen...jel zna tko jesu tu neke unique karte koje nigdje nije moguce dobiti ili mogu sacuvati zivce?

Meni je taj ocito imao uzasan draw, zgazio sam ga samo tako. Onaj zmaj sta Scorcha sve najjace protivnike u melee rangeu je uzasno OP protiv monstera, pogotovo kad ga mozes oziviti ili decoy :)

I mislim da mi je dao 2 karte, tako da se isplati pobijediti ga!

15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Iskljuci hairworks i foliage draw distance stavi na high. Meni je tako prosjek nekih 45fps..

17 godina
The Witcher 3

Gwent guide, može se naletjeti na nešto zanimljivo (pogotovo za nas koji nismo daleko došli s skupljanjem karata):

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa meni bolje izgleda ovaj gameplay lightning.

16 godina
The Witcher 3

Ja ne znam što se svi čude sa lošim performansama na "next gen" konzolama. Od kad su izišle prije godinu dana neki od nas pljuju po njima zbog relativno jednostavne činjenice koja nije svima u startu bila jasna - 2014. su izišle, trebaju trajat do 2020. ili 2022. , a već 2014. su tek snage mainstream računala. Neke od prvih igara koje su izlazile na njima su već prošle godine imale lock na 30 fpsa i neminovno je, sudeći po sve učestalijim trendovima da svaka igra mora izić i za konzole ili čak samo za konzole, da će te igre izgledat loše, imat loše performanse i da će patit svi, kako konzolaši tako i vlasnici računala.

To ne znači da će one doista izgledat loše, već lošije nego bi mogle na PC-u, a barem još neko vrijeme se neće developeri odlučit dat PC-u velike prednosti da ne bi ispalo da vlasnici PC-a dobiju puno više od konzola - namjerno se neće koristiti pune mogućnosti modernog hardwarea te APIa (doći će novi DX, s time da 12 će još navodno radit na konzolama, a što nakon njega?).

2016. ili 2017. će se moć dobit jače novo računalo od konzola za isto ili manje para, da ne velim da se očekuje oko 2017. ili 2018. da 1440p i 4K postanu mainstream za PC... ili kako neki više preferiraju 144Hz.

Gaming zajednica toliko pati radi forsiranja konzola da je to strašno... sve je loše, od komandi, grafike, poglupljivanja igara da budu pravljive kontrolerom... nema nijedne prednosti osim činjenice da su jeftinije od računala u startu i da se ne moraš bavit sa podešavanjem opcija za ugodnu igru - "svaka igra radi savršeno".

Moš si mislit, još je manje to bitno od kad su izbačeni "nVidia Gaming Experiance" i Ati pandan tome. Da ne velim da je njuškalo puno računala za 4-5k kunića koji su jednoko jaki ili jači pd PS4.

Samo kad dođe jedan Witcher 3 i ne radi najbolje na konzolama, onda je to greška igre, a ne besmislene konzole koja bi trebala slijedećih 7-8 godina pružat "vrhunsko gaming iskustvo", a već sad to nije u stanju. PS4 nije u stanju vrtit tu igru na zadovoljavajući način, i onda umjesto da se recenzija prebaci na PC, autor kaže da igra sporo reagira na komande - guess what, meni na PC-u savršeno radi. Je da me koštao ko 2 konzole, ali igra je 1/3 cijene, kao i svaka druga osim witchera, prije ili kasnije ću razliku nadoknadit, a iskustvo mi je neprocjenjivo bolje.

Moj PC  
21 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ljudi koja je fora sa senkama, gledam ovaj geforce guide i na low i ultra izgledaju 100% isto??? 

0 0 hvala 0
13 godina
Odoakar kaže...

Je da ja igram na pcu s xbox kontrolerom, al brate moras biti antitalent da ti geralt zapinje za gomilu prepreka...ne kuzim, il sam ja genije (a nisam) ili ljudi vise ne znaju igrat igre. Stisnes O, odnosno B, i Geralt prelazi preko svega. I koji problemi s kamerom, imas desni stick da je vrtis kako god hoces, sto je jos i najlakse u interijerima jer ti kamera dodje over the sholder i ne mozes divljat s njom previse.

Ne bih rekao da to ima bilo kakve veze s talentom. Možda si malo previše impresioniran onim dobrim stvarima, da ne primjećuješ ili umanjuješ one loše strane W3. One zaista postoje, ma koliko mi željeli šutjeti o tome. Geraltovo kretanje zaista nije dobro i ne prati razinu kvalitete ostatka igre. Mislio sam da ću se na to naviknuti s vremenom, ali evo ni nakon 70 sati igre frustracije nisu nestale. Smeta me jer Geralt, bilo da hoda, trči ili jaše, zapinje na milijun stvari. Kako je ovo vrlo detaljna igra, sa zaista puno predmeta, stijena, grana, kutija, ormara, polica, stolica, stolova, koječega, zaista zna biti frustrirajuće provlačiti se kroz prepreke zbog lošeg clippinga i kontrola. Što to govori o engineu ako si nekada u stanju proći kroz čovjeka ili kroz zatvorena vrata, gledaš kako ti konj prolazi kroz most, a sljedećeg trenutka zapinješ o neki kamen i mučiš se zaobići ga.

Da se razumijemo, super mi je igra i one dobre stvari zaista prevladavaju, ali teško mi je shvatiti kako je tako loše kretanje završilo u tako dobroj igri. Je li to stvar manjkavog enginea koji nudi sjajne vizuale nauštrb kontrole i clippinga? Plus, ovo je jedna od rijetkih igara u kojima lik uz stepenice ide dvostruko brže nego niz njih ili po ravnom tlu. Kao da uz stepenice dobije poseban pogon. Skokovi su očajno animirani i izvedeni, trzavo, neprirodno, bez inercije, nimalo immersive. Zaista je šteta jer imamo hrpu primjera 3rd person igara koje su kretnje, kontrole i kameru savršeno pogodile, a onda jedan od najsjajnijih bisera u povijesti gaminga ovako promaši.

14 godina
neaktivan

Hm pa i nije baš neki pomak taj cutscene lighting, dapače vanilla izgleda bolje, boje su lijepše i slika je oštrija.

edit: na nekim usporedbama je nešto bolje, ali tek kada je dodan sweetfx no on isto nekako potamljuje boje što mi nije baš prelijepo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 19:22 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Da, tako je i meni nekakav dojam. Malo cu sacekati s modovima, dok se ne prolifiraju najbolji.

Sad sam odradio jedan quest u kojem Geralt kaze 'Zed's dead'. Jos sam vidio halflinga koji govori 'Don't you dare call me Bagginson!!'. Mali easter eggs.

Inace, meni su kontrole cisto ok, nemam nekih problema. Plus sam naletio na par tezih borbi iako je recommended level bio 5 levela ispod mene, tako da opet uzivam 100% u igri (inace, fight je bio werewolf i 5-6 human boraca). Fistfight borba 1v2 protiv luckih boraca je isto bila napeta.

Plus sam otkantao triss, nije bilo lako, ali u prvom prohodu idem na yen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 19:41 (Odoakar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Nisam dugo igro pošto sam čeko patch 1.05 a nakon toga novi hardware i danas se vratio u igru...

Windows 10, (10130 build) novi procesor plus matična; sve Ultra osim foliage draw distance na high i medium sjene, (modificirane u ini), HBAO+, AA, Bloom, Lightshafts, Hariworks ON, (smanjen hairworks MSAA na 2x) i igra radi na 30 FPSa...

352.86 driveri potšo za Win 10 nema 353.06 koji su mi još dodatno popravili performanse u Witcheru na Win 8.1, (možda da probam snimit win 8.1 verziju na WIn 10)

SLIKA1

SLIKA2

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice