The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.034.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Kakva su vam iskustva sa kontrolama misa i tastature? Jesu li kontrole dobre/pravilno rasporedjene i slicno?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: The Witcher 3
Comi123 kaže...

Kakva su vam iskustva sa kontrolama misa i tastature? Jesu li kontrole dobre/pravilno rasporedjene i slicno?

Možeš ih rebindat po želji. Od patcha 1.04, ako se ne varam, čak i one koje su zaključane. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 12:24 (quickr).
16 godina
quickr kaže...
Comi123 kaže...

Možeš ih rebindat po želji. Od patcha 1.04, ako se ne varam, čak i one koji su zaključane. 

Ali ne sve, recimo povečanje brzine na jedrilici i slično.

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
15 godina
The Witcher 3

@doktor1

dal se mogu dodatno smanjit efekti da budu manji od Low postavki u igri?

pitam jer sam moro smanjit rezu na 1366*768, jer mi laptop bas nemoze full hd terat....da ugasim sjene il nesta potpuno samo da mi reza bude ok...

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jel ima kakva informacija kada izlazi 1.05 patch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
smrad06 kaže...

Jel ima kakva informacija kada izlazi 1.05 patch?

Sutra/prekosutra

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jel ima kakvih poboljšanja FPS-a sa amd-catalyst-15.5beta-64bit-win7?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Miro7 kaže...

Jel ima kakvih poboljšanja FPS-a sa amd-catalyst-15.5beta-64bit-win7?

nekih 5-10% sam ja dobio vise fpsa sad kuca na 45

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
The Witcher 3

Ovi keppler boost driveri su mi donjeli otprilike nekih 10fps boost u witcheru.Takodjer se i Pcars bolje vrti ali daleko sam ga manje igrao nego W3 pa neznam koliko je otprilike boost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Ovi keppler boost driveri su mi donjeli otprilike nekih 10fps boost u witcheru.Takodjer se i Pcars bolje vrti ali daleko sam ga manje igrao nego W3 pa neznam koliko je otprilike boost.

Koji su to driveri?
Link?

Ja sam danas dobio 353.06, jesu to ti?

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
17 godina
sudy_freak kaže...

Ja sam danas dobio 353.06, jesu to ti?

Da, piso sam o njima tu u temi...

Dok čekam patch napravio sam novi SFX preset... Jedna atmosferična slika sa presetom....

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Napokon odradio story quest witches of crook bog...majkomila koja igra, koji questovi. Ne znam sto je bolje, prebolesni dizajn tri sestre, voice acting ili glazba koja svira u pozadini. Ova igra je crescendo na crescendo uzbudjenja i kvalitete.

Jedino prebrzo exp skupljam, za dosta questova sam vec 5-6 levela iznad, nikako da pocistim zaostatke na vrijeme.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

AMD Performance DLL

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/104/?

These files are taken from the latest Windows 10 AMD 1036 drivers (found at the Guru3D forums). They seem to offer significant performance increase even in DirectX 11 games, despite being built around DirectX 12. This means that games such as Witcher 3 can already benefit from these improvements! I have a single r9 290 and with these files I gain just over 5fps overall and even up to 10fps in some CPU-intensive areas.
The performance improvements will likely be seen more on lower-end CPUs as these drivers allow the GPU to use more draw-calls, thus allowing the GPU and CPU to communicate better with each other!
I recommend benchmarking the game in an intensive area (e.g Hierarchy Square) with and without these files. This way you can easily
see if you gain any performance improvements. It may not work for every AMD card, I have only tested it on a couple of systems however they did all have relatively new hardware.

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nabasao sam slucajno na arch griffina koji uopce nije oznacen markerom na karti, a ocito je poprilicno veceg levela od mene. Hoce kasnije iskociti neki witcher contract koji ce mi dodati marker na kartu ili da pocnem zapisivati gdje sam susreo takve zivine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Odoakar kaže...

Nabasao sam slucajno na arch griffina koji uopce nije oznacen markerom na karti, a ocito je poprilicno veceg levela od mene. Hoce kasnije iskociti neki witcher contract koji ce mi dodati marker na kartu ili da pocnem zapisivati gdje sam susreo takve zivine?

Imaš na jednom mjestu i nešto slično zmaju, pa onda opet tako nešto... prilično jezivo iskustvo kad iz šume čuješ da uz obalu nešto urliče ili mlati krilima... odmah znaš da je ogromno.

17 godina
neaktivan
Odoakar kaže...

Nisam siguran da se takve zvijeri pojavljuju bez da imaš aktivan quest/contract (poput Griffina u prologu) .. ali možda se varam.

Ja, pak, naletio na Basiliska level 35 (trenutno sam 20) negdje pored obale, i rekoh, ajd idem probati - dobro sam se i držao, skinuo mu trećinu zdravlja, on poleti, ja roknem Aard .. i mrcina lijepo padne u jezero i utopi se 

Pretpostavljam da je bug, ali sjajno je izgledalo - jedno pola minute sam u nevjerici i sav nabrijan stajao na obali s COME AT ME BRO izrazom dok nisam skužio što se dešava (a peasanti sa strane su se vjerojatno smijali).

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 1:35 (fler).
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Sigurno nije quest koji imam aktivan. Naletio sam tako i na earth elementala s levelom (??), isto tako na neoznacenom podrucju, razvalio me jednim udarcem. A cini mi se da sam na jednom mjestu cuo i zvukove zmaja koji leti, al sam zbrisao jer sam ostao bez svih wolf livera i ostale sirove hrane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Ja sam ubio earth elemental 22lvl (ili je 24lvl), a ja 13lvl. Neke od neprijatelja mozes ubiti koji su sporiji, i kojima nisu ruke duge 3m, kao sto je cyclops, ili sve pticurine, jer kad zamahne jedan dodge nije dovoljan, a kotrljanje je presporo da izbjegnes. Ali sta mi je glupo, ima na onom jednom mjestu onaj glavati stvor, u jednoj krcmi gdje ti trazi onaj njegov menadzer ili sta je vec da izgubis namjerno, pokusavao sam jednom pa nije islo, pa se vratio nakon 3-4 dodatna levela, i opet nista. Jaci sam od lika 3 levela, ali djabe, 2x me sakom pukne i uzme svu energiju.

I kolko sam skonto, najbolje je ici samo po questovima, od najmanjeg pa ka vecem, pokusati prvo pokupiti sve questove sa svih oglasnih ploca, kako bi imao u vidu sta prvo da odradjivas, jer su napravili otprilike onoliko questova koliko ti je potrebno da predjes na sljedeci level. Ispocetka sam picio po mapi, od upitnika do upitnika, pa sam poslije nekog vremena skonto da sam izgubio dosta zadataka zato sto su 6+ levela ispod mog. A rjesavajuci one najmanje sto imas daje ti dovoljno experience-a da uvijek nakon 2-3 zadatka dobijes level vise, i onda pomaknes donju granicu za jedan.

I evo najboljeg poboljsanja iz patcha 1.05: "Geralt will not longer interact with candles near chests and other interactive elements." 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 9:17 (H4X0R).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moloch kaže...
The Unforgiven kaže...

Da, igra je pravo nerealna. Ja s kumom svakog četvrtka dok idem lovit Griffine uopće ne izgledaju tako, i mnogo ih je teže ubit nego u igri.

LOL

Znam da je beskorisni komentar, ali je zlata vrijedan. :)

Zanimljivo, a kad sam ja komentirao da je Dragon age 2 fantasy igra i da ne može biti realna dobio sam brdo TD-a.

15 godina
H4X0R kaže...

Ali sta mi je glupo, ima na onom jednom mjestu onaj glavati stvor, u jednoj krcmi gdje ti trazi onaj njegov menadzer ili sta je vec da izgubis namjerno, pokusavao sam jednom pa nije islo, pa se vratio nakon 3-4 dodatna levela, i opet nista. Jaci sam od lika 3 levela, ali djabe, 2x me sakom pukne i uzme svu energiju.

samo counter i nokautiraš ga za minutu

One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Patch danas sigurno nece izac, trebao bi sutra jer su vec prije negdi spominjali utorak-srijeda. 

https://twitter.com/Marcin360/status/605697872194084865

play2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

doktor1: Dal postoji neki nacin, ini fajlovi, mod ili bilo sta drugo ili sta trece , da igra proradi na DirectX 10 kartici (kao ova moja HD4850)? Uzimam novu grafu ovih dana ali bi volio upaliti da vidim kako je. Kada jedna AMD 5670 koja je slabija od ove moje moze upaliti igru 

Edit: pitanje se ne odnosi samo na doktora, ako neko od vas zna neka kaze...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 16:01 (Comi123).

0 0 hvala 0
17 godina
Comi123 kaže...

doktor1: Dal postoji neki nacin, ini fajlovi, mod ili bilo sta drugo ili sta trece , da igra proradi na DirectX 10 kartici (kao ova moja HD4850)? Uzimam novu grafu ovih dana ali bi volio upaliti da vidim kako je. Kada jedna AMD 5670 koja je slabija od ove moje moze upaliti igru 

Edit: pitanje se ne odnosi samo na doktora, ako neko od vas zna neka kaze...

Teško, sjećam se da je prije bio neki tool koji je sustavu govorio da imaš neku drugu grafu pa onda bi radilo recimo DirectX10 igra na Directx 9 grafi, ali za Dx11 nisam čuo da postoji tako nešto. Pogotovo što je galvna stvar Dx11 poboljšana teselacija, a to je dio koji odrađuje najveći dio u Witcher-u.

Čak i da nekako pokreneš sumnjam da bi dobio više od 10FPS (bez obzira što u Dx10 igrama "gaziš" HD5670).

17 godina
The Witcher 3

Stavite si ove vrijednosti pod shadow opcije u user.settings datoteci:

CascadeShadowDistanceScale0=2

CascadeShadowDistanceScale1=2

CascadeShadowDistanceScale2=2.5

CascadeShadowDistanceScale3=2.5

Izbjećete one "crne točkice" kod sjena - prije ---- posle, (da ne pričamo o usporedbi kvalitete sjena na ove dvije slike)

A i sveukupne sjene će biti mnogo kvalitetnije i više objekata će imati sjenu - prije ---- posle

EDIT:

Ovo su postavke kod mene. Najprije sam u igri stavio sjene na low i onda u user.settings editiro sljedeće:

CascadeShadowDistanceScale0=2
CascadeShadowDistanceScale1=2
CascadeShadowDistanceScale2=2
CascadeShadowDistanceScale3=2

te dodao

CascadeShadowmapSize=2048

Evo usporedba; gore su low sjene plus tweak, dole ultra sjene

Ovdje je još bolje vidljivo, (obilježeno gdje se vide sjene iako je očito)

Ultra VS INI

*sa CascadeShadowmapSize=2048 opcijom u šumovitom djelu skine cca 3 FPSa

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 23:26 (doktor1).
Moj PC  
6 0 hvala 7
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Skellige je najbolja od svih mapa u igri.

Vhrunska glazba i dizajn lokacija, doslovno razina iznad Velena.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jel se isplati u Skellige ici prije Novigrada? Sad cistim ostatak questova po Velenu, a onda bih po prici trebao Novigrad ili Skellige.

E super je vidit ljude koji slusaju valfara.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 23:59 (Odoakar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jesam jedini koji čeka 1.05 patch da sredi stvari ili nas ima još? :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 23:59 (Đapa club).

1 0 hvala 0
17 godina
Đapa club kaže...

Jesam jedini koji čeka 1.05 patch da sredi stvari ili nas ima još? :)

Same... Nisam igro od petka...

Uglavnom čačakanje po inijima i tako to dok ne dođe 1.05...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 0:00 (doktor1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice