The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
suspendiran
The Witcher 3

Došao do 20 levela i nakon 55 sati uninstall, igra mi je u početku bila odlična ali vremenom kontrole počnu ić na živce, pogotovo onaj lag kod startanja witchera, konj koji skoro uvijek negdje zapne i dok krene treba mu pol godine, dijalozi kojih stvarno ima previše koje sam u zadnje vrijeme insta skippao, inventory sa bespotrebnim itemima, previše itema su nakrcali. Zadnja 3-4 levela uopće nisam išao u inventory. Kao da fali neki balans svega u igri. Borba je odlična ali vremenom isto dosadi i postane repetivna, sve u svemu odlična igra, sa odličnom grafikom, malo preduga za moj ukus gdje i to "odlično" vremenom dosadi. Jel se netko uopće i zeza sa potionima i stavljanje istih na oruzja, pa potion traje od 15 sekundi do 5 minuta, znači kraftaj potion svaku drugu borbu i stavljaj na oružje. Bespotrebno. Od znakova sam koristio samo quin sign i to je to, ostalo sve smara. Skyrim me duže držao, najvjerojatnije zbog manjih dijaloga i igranja u prvom licu.

xfx r9 280x - hairworks off - i onaj foliage na low , imao sam 45-60 fps'a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 23:00 (Cryogenic).
Moj PC  
1 10 hvala 0
16 godina
Re: The Witcher 3
axos kaže...

Vidim da se digla dobra prašina oko witchera 3 pa sam ga i ja nabavio (pošto sam ogirao prva dva).

Nisam daleko dogurao ali me zasmetalo nekoliko stvari pa me zanima kakvo je vaše mišljenje o ovim temama:

Govori se o super grafici a očito je downgrade u odnosu na ono što je bila u najavama.

Dosta ih komentira kako je igra dosta ispolirana a opet naletim na buguirani quest i zna mi se dogodit da ljudima nestane neki dio lica ili nestane tijelo kratko nakon što ga ubijem.

Govori se o velikom otvorenom svijetu  a onda umjesto npr elder scrolls riješenja imaju "return to the combat zone"

Hvali se epska imerzija i to mi je najnejasnije od svega. Witcher koji 2 nastavka traži yennefer nađe je pri početku 3. dijela i reakcija je: Ok vidimo se kasnije odo sad tražiti posvojenu kčer.

Da ne govorim koliko ubija imerziju kad pogledate u par busena trave i svaka je okrenuta u svoju stranu jer eto svaka ima svoj vjetar, ili kad stabla polude i trzaju se kao da imaju epilepciju a par metara dalje nema nikakvog vjetra i sve mirno.

Istina je da igra izgleda dobro,  da je svijet stvarno velik i nudi brdo questova, NPCeva i zabave, ali jednostavno mi nije ni blizu toliko genijalan koliko ga se hvali po internetu.

Kakvo je vaše mišljenje o imerziji igre?

Igra je dobra, ali ima toliko fanboya koji je veličaju kao nešto najbolje ikad da pridošlicama očekivanja odlete u nebo. Ima poprilično bugova i glitcheva, ali ne u tolikoj mjeri da ubija imerziju.

Nadovezao bih se još samo na ovo sa Yennefer. Ja ne znam je li to namjerno, ali nikada mi ti razgovori i ponovni susreti sa starim prijateljima nemaju emocije (bar ne s Geraltove strane). Nikako ne shvaćam zašto uopće toliko ljudi voli Geralta. Lik je totalno hladan i neemotivan i nikako se ne mogu naviknuti na taj monotoni batmenovski glas-šaptanje (podsjeća me na Aidena iz Watch Dogsa, a usporedba sa WD-om nikad nije dobra stvar )

Možda trebam početi čitati knjige ako želim karakterizaciju...

15 godina
protjeran
The Witcher 3

E onaj konj, definitivno najgluplje stvorenje koje me IKAD pratilo u bilo kojoj igri do sada :S a da ne počnem pričati kad ga pozevem, uvijek ALI BAŠ UVIJEK je na suprotnoj strani gdje mi treba, ako sam blizu vode on je u vodi, ako sam u gradu on je u EBENOJ susjednoj ulici, ako sam u šumi e on je našao neku špilju i sad je tamo :S jedina stvar koja me u igri košta živaca, naravno više od igranja gwenta :S

powered by sashab
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
sashab kaže...

E onaj konj, definitivno najgluplje stvorenje koje me IKAD pratilo u bilo kojoj igri do sada :S a da ne počnem pričati kad ga pozevem, uvijek ALI BAŠ UVIJEK je na suprotnoj strani gdje mi treba, ako sam blizu vode on je u vodi, ako sam u gradu on je u EBENOJ susjednoj ulici, ako sam u šumi e on je našao neku špilju i sad je tamo :S jedina stvar koja me u igri košta živaca, naravno više od igranja gwenta :S

Pa moraju ga spawnati negdje gdje ga ne možeš vidjeti kako se spawna.

14 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Igra je dobra, ali ima toliko fanboya koji je veličaju kao nešto najbolje ikad da pridošlicama očekivanja odlete u nebo. Ima poprilično bugova i glitcheva, ali ne u tolikoj mjeri da ubija imerziju.

Nadovezao bih se još samo na ovo sa Yennefer. Ja ne znam je li to namjerno, ali nikada mi ti razgovori i ponovni susreti sa starim prijateljima nemaju emocije (bar ne s Geraltove strane). Nikako ne shvaćam zašto uopće toliko ljudi voli Geralta. Lik je totalno hladan i neemotivan i nikako se ne mogu naviknuti na taj monotoni batmenovski glas-šaptanje (podsjeća me na Aidena iz Watch Dogsa, a usporedba sa WD-om nikad nije dobra stvar )

Možda trebam početi čitati knjige ako želim karakterizaciju...

Točno ovo! Samo što meni ubije imerziju.

Vidim Yennefer i šok i nevjerica. Očekujem po sata rasprave gdje što kako bla bla bla. A on se samo pozdravi i nastavi dalje.

Ispada kao da smo trebali ne odigrat prva dva nastavka da bi nam sve bilo ok.

DeniZg:Isto je mi meni bilo s falloutom 3. Svidila mi se igra ali prva reakcija je bila: Pa ovo nema veze s falloutom 2. Tematika je ista ali gotovo sve su promijenili.

16 godina
The Witcher 3

Kroz knjige se dosta toga otkrije, sto se tice Geralta sto Jenifer.I naravno ostalih likova, tako da  vrlo lako sjednu stvari na svoje mjesto. A witcheri su i inace hladni, takvi su jednostavno - ali ipak neki se promjene,uglavnom kao sto rekoh kroz knjige se vidi,dozivi to bolje.

I ne treba bacit krivu na Geralta nije on hladan , dapace ima osjecaje koje ne bi smio imat, jenifer je ta koja je hladna uglavnom....

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 23:28 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Cryogenic kaže...

Došao do 20 levela i nakon 55 sati uninstall, igra mi je u početku bila odlična ali vremenom kontrole počnu ić na živce, pogotovo onaj lag kod startanja witchera, konj koji skoro uvijek negdje zapne i dok krene treba mu pol godine, dijalozi kojih stvarno ima previše koje sam u zadnje vrijeme insta skippao, inventory sa bespotrebnim itemima, previše itema su nakrcali. Zadnja 3-4 levela uopće nisam išao u inventory. Kao da fali neki balans svega u igri. Borba je odlična ali vremenom isto dosadi i postane repetivna, sve u svemu odlična igra, sa odličnom grafikom, malo preduga za moj ukus gdje i to "odlično" vremenom dosadi. Jel se netko uopće i zeza sa potionima i stavljanje istih na oruzja, pa potion traje od 15 sekundi do 5 minuta, znači kraftaj potion svaku drugu borbu i stavljaj na oružje. Bespotrebno. Od znakova sam koristio samo quin sign i to je to, ostalo sve smara. Skyrim me duže držao, najvjerojatnije zbog manjih dijaloga i igranja u prvom licu.

xfx r9 280x - hairworks off - i onaj foliage na low , imao sam 45-60 fps'a.

Danas ili se zale da je igra prekratka ili da je preduga,sljedece DLC opcije "end game" kad ti zelis vidis zadnju cutscenu i uzivaj.
Prestanite igrati na story mode i pitati jel se ljudi zezaju potionima :(

15 godina
The Witcher 3
Yennefer,check !
Šta će reći Triss?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

What are you doing?!

...killing monster!

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
cropunk kaže...

Kroz knjige se dosta toga otkrije, sto se tice Geralta sto Jenifer.I naravno ostalih likova, tako da  vrlo lako sjednu stvari na svoje mjesto.

A znam, ali ne mogu očekivati da ćemo svi prvo pročitati sve knjige prije nego započnemo igre. To po meni nije nikakvo opravdanje za nedostatak karakterizacije. Najbolji primjer (i najveći fail) takve politike je Assassin's Creed koji ima hrpu romana i stripova za koje Ubisoft misli da smo svi pročitali pa se tako u AC3 pojavi lik koji je "veliki igrač" o kojem igra ne objasni skoro ništa jer je čitava njegova priča u romanima.

Ne volim protagoniste koji utječu i mijenjaju svijet oko sebe u tako velikoj mjeri, a da ta iskustva i svijet s druge strane nemaju nikakav utjecaj na protagonista.

16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Kad mi netko kaže da su mu kontrole u Witcheru loše, odmah mu zaželim da zaigra Resident Evil, Dead Space, Dark Souls, Saints Row...  Witcher 1 i 2 mi nisu legli s kontrolama, ali daj... pa Witcher 3 ima fantastične kontrole. Konj? Boljeg konja od ovoga je eventualno imao Mount and Blade i nitko više. Da su mogli napraviti pametnog konja koji sam skače preko prepreka, mogli su, ali su mogli i lijenog konja koji neće da galopira, umornog konja kojem se sapliću kopita, konja koji sere po putu pa stane iz kasa... 

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Kad mi netko kaže da su mu kontrole u Witcheru loše, odmah mu zaželim da zaigra Resident Evil, Dead Space, Dark Souls, Saints Row...  Witcher 1 i 2 mi nisu legli s kontrolama, ali daj... pa Witcher 3 ima fantastične kontrole. 

Daleko od fantasticnih kontrola za tastaturu, miljama daleko. 
Jesi li mozda igrao Alan Wake-a?

To je najbolji primjer kako treba uraditi kontrole za takve igre, ni meni nisu nesto kontrole legle u Witcheru 3 na pocetku, ali se naviknes kasnije.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
odjavljen

Jesam, ali zaista ne vidim problem s Witcherovim kontrolama. Kako bi ih ti izveo? Što ne valja? Zanima me baš iz profesionalnih razloga.

10 godina
The Witcher 3

Što se tiče kontrola, na gamepadu je sasvim ugodno igrat. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Kad mi netko kaže da su mu kontrole u Witcheru loše, odmah mu zaželim da zaigra Resident Evil, Dead Space, Dark Souls, Saints Row...  Witcher 1 i 2 mi nisu legli s kontrolama, ali daj... pa Witcher 3 ima fantastične kontrole. Konj? Boljeg konja od ovoga je eventualno imao Mount and Blade i nitko više. Da su mogli napraviti pametnog konja koji sam skače preko prepreka, mogli su, ali su mogli i lijenog konja koji neće da galopira, umornog konja kojem se sapliću kopita, konja koji sere po putu pa stane iz kasa... 

ShoSho kaže da bi ga uvijek jahao!

Odgledati do kraja.

Meni se nije još ništ takvog desilo.

17 godina
Magibagi kaže...

Što se tiče kontrola, na gamepadu je sasvim ugodno igrat. 

Još kada se stavi LeftStickSensitivity=0.7 na LeftStickSensitivity=1

Milina

kao šta sam reko, probao sam sa tipkalom i glodavcem i sa gamepadom je mnogo ugodije i bolje igrat...

16 godina
odjavljen

ROFL. Većina, vidim, zapravo sve su prostorni/kompozicijski glitchevi. :) A čuj, kompleksna je igra, dogodi se.

13 godina

Neznam kako vam se da trpit gampead i kontrolu kameru na istom.

Mišetina rula.

15 godina
The Witcher 3

Lokacija Ursine armora pocetni witcher armor potreban za daljnje dorade(nisam siguran al mislim da je to armor sa kojim ste poceli igru), eto video lokacije 

za crafting dijagrame.

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 1:54 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rocinante2112 kaže...

Mišetina rula.

Baš, ne znam kolko živaca bi morao imat da uopće pokušam igrat nešto osim FIFA-e i racing igara na gamepadu

One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
The Witcher 3

Inače AMD-ovci novi 15.5 beta driveri su vani sa podrškom za W3. 15.5 beta

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Kontrole su jako loše. Ali bilo je igara i s gorima. Nakon nekog vrimena se naviknemo i to je to. U borbi su dosta bolje što je i onako bitnije.

14 godina

Gore kontrole je imao DA:I pa je postao GOTY 

Hrpa sadržaja, ogromna mapa i odlična priča je ono zbog čega igram. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
ppcinje mi inventory ic na zivce....umjesto da su napravili kad tab stisnes da imas sve potionr i bombe izlistane pa biraj sta os moram se jebavat prvo udi u inv pa stavi u pocket pa izadi pa udi tabom u izbornik....pola sata zajebancije dok nes obavim...
VenAtoR#2231
17 godina
The Witcher 3

Za sad rješavam samo upitnike, questove ne diram u 1.04, ne bih baš da ne dobivam XP (kojeg ima (relativno) malo), te da mi se događaju ovakve stvari, kažu da je to normala za 1.04. Ne idem ni u velike gradove, vidio neke videe na YT gdje pola grada hoda bez glave:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Unforgiven kaže...
Rocinante2112 kaže...

Mišetina rula.

Baš, ne znam kolko živaca bi morao imat da uopće pokušam igrat nešto osim FIFA-e i racing igara na gamepadu

ja isto ne znam kako se Vama da sjediti na stolici i buljiti u monitor na 40 cm od nosa dok s druge strane ja igram Witchera zavaljen u fotelju s gamepadom na 55" TV-u...

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Za sad rješavam samo upitnike, questove ne diram u 1.04, ne bih baš da ne dobivam XP (kojeg ima (relativno) malo), te da mi se događaju ovakve stvari, kažu da je to normala za 1.04. Ne idem ni u velike gradove, vidio neke videe na YT gdje pola grada hoda bez glave:

hahaha jel ovo ozbiljno il neko trolanje?? Vidio sam svašta, ali ovo je definitivno previše xD

17 godina
Zločko kaže...

ja igram Witchera zavaljen u fotelju s gamepadom na 55" TV-u...

Moja nova stolica za igranje igara na PCu

I monitor

za puni doživljaj "igranja na PCu"

Kada u postu pročitam ovu jebenu "fotelju" i 4634354536874354135 inčnu televiziju kao argument, povraća mi se!

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 9:17 (doktor1).
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Navika sam se na kontrole, nisam nista posta ni prigovorio (bile su lose i u proslim igrama) ali opet me ronjenje uzasno iritira. ja u kupe geralt u spade, pogotovo kod olupina i uskih prolazica gdje se stvarno cudno ponasa.

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zločko kaže...
The Unforgiven kaže...
Rocinante2112 kaže...

Mišetina rula.

ja isto ne znam kako se Vama da sjediti na stolici i buljiti u monitor na 40 cm od nosa dok s druge strane ja igram Witchera zavaljen u fotelju s gamepadom na 55" TV-u...

Jebiga neki od nas imaju udobne stolice, tipkovnice i monitore kao i graficku snagu da nam je sjedit za televizorom i gamepadom pomalo sprdačina. Ej ja imam 65" TV pa mi se svejedno ne spaja komp a di tek pali PS4. Blažena moja soba, stolica i tipkovnica!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice