The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Witcher 3
Tonči kaže...

Fuck me!

Reko bih da su namjerno u trailer ubacili 90% krajolika iz Skelliega otočja!

Zašto?

Pa zato šta veliki broj ljudi sudi ovoj igri naspram sadržaja i gameplaya u White Orchard djelu šta je ogromna greška!

Verden je viđen u mnogim trailerima i gameplay videima te su se odlučili pokazati Skellige koji izgleda kao potpuno druga igra!

Uzlavnom impresivan trailer!

Ovo je trebao biti launch traielr...

15 godina
The Witcher 3

1:19 mora da je DLC regija

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jel tko sreo Iorvetha?

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

ca nema vise da u innu iliti krcmi tamo imas svoj stash

i kako u ovom witcheru probat da imas sto vise golda(orensa)

a ima i neka dr valuta,kaj je to,ta dr valuta

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 18:23 (igor1311).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Jel probao netko sa 4GB RAMA igrat? Kako radi, jel šteka?

14 godina
neaktivan

vjerovatno bi trzuckao samo sa 4gb

iako ja mislim da je najbitnija grafa,mozes imat dual core recimo na 3000mhz ili pentiuma  3.0mhz

4gb ili 6 gb rama,500gb hard i kvalitetno napajanje

grafu sa 3 ili 4 gb rama je najbitnije i igras sve u fullHD,sve dr su samo price

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 18:42 (igor1311).
15 godina
igor1311 kaže...

ca nema vise da u innu iliti krcmi tamo imas svoj stash

i kako u ovom witcheru probat da imas sto vise golda(orensa)

a ima i neka dr valuta,kaj je to,ta dr valuta

U Novigradu moš zamjenit novce

One ring to bring them all and in the darkness bind them
10 godina
igor1311 kaže...

iako ja mislim da je najbitnija grafa,mozes imat dual core recimo na 3000mhz ili pentiuma  3.0mhz

grafu sa 3 ili 4 gb rama je najbitnije i igras sve u fullHD,sve dr su samo price

Onda ću pričekati još koji mjesec da dodam još 4 GB jer ovo je igra desetljeća i želim ju igrati bez da me zeza trzanje 

14 godina
neaktivan

probaj mozda mozes imas dobru grafu i sve dr

~^iGoR~
17 godina
The Witcher 3

..pauzirajte sa igranjem do slijedećeg patcha ili prije svakog Questa uradite manual save zbog bug-a sa XP u patchu 1.04.. rade na tome da ga isprave..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
igor1311 kaže...

odavno nisam vecu glupost pročitao.

pa kako čće ta graf kartica radit ako je uz nju prastari cpu???

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Ma daj pojma nemaš...

Taman jedna GTX 970/GTX 980 uz Pentium.. Budget gaming...

14 godina
neaktivan

hoce ja sam imao amd athlona64 X2 5000+

i radeonku neku 6970 ja mislim i letilo mi je sve na dual core,6gb ddr2.

kazu da su dual core najbolji za igre samo oni sa brzinama minimum 3000mhz ili vise

~^iGoR~
17 godina
The Witcher 3

Daj ne fantaziraj.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moj ludi punac me nije htjeo slusat(ne razumije se bas u PC) i uzeo je sinu pentiuma na 3.2 ili 3.4mhz

8gb dd3,1tb hard i amdr radeon sad ja mislim da je r9 280x 3gb ddr5 i leti mu komp

windowsi se dignu brzo full,ima jos win 7 pro x64

instalirava igru,kopira 4bg fajlova i pleja d3 prek neta i nista,a meni na i5 ili sve zasteka ili diablo 3 trza na i5 3330 ivy bridge 4 core upaljene

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 19:44 (igor1311).
10 godina
igor1311 kaže...

moj ludi punac me nije htjeo slusat(ne razumije se bas u PC) i uzeo je sinu pentiuma na 3.2 ili 3.4mhz

8gb dd3,1tb hard i amdr radeon sad ja mislim da je r9 280x 3gb ddr5 i leti mu komp

windowsi se dignu brzo full,ima jos win 7 pro x64

instalirava igru,kopira 4bg fajlova i pleja d3 prek neta i nista,a meni na i5 ili sve zasteka ili diablo 3 trza na i5 3330 ivy bridge 4 core upaljene

13 godina

do not feed the troll

11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Izasao vani da pokosim travu prije nego padne mrak i gledam oko sebe kao da sam u igri hehehhee.

3 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Evo ja igram na 4Gb RAM-a i na AMD 5750 + AMDPhenom X4 B55  - i više manje low/medium postavke i igra gura.

Malo mi zna zatrzat,ali nisam još izašao iz White ORchard-a.

Igra mi izgleda fenomenalno i zasad asm zadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 20:11 (mancekk).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Vidim da se digla dobra prašina oko witchera 3 pa sam ga i ja nabavio (pošto sam ogirao prva dva).

Nisam daleko dogurao ali me zasmetalo nekoliko stvari pa me zanima kakvo je vaše mišljenje o ovim temama:

Govori se o super grafici a očito je downgrade u odnosu na ono što je bila u najavama.

Dosta ih komentira kako je igra dosta ispolirana a opet naletim na buguirani quest i zna mi se dogodit da ljudima nestane neki dio lica ili nestane tijelo kratko nakon što ga ubijem.

Govori se o velikom otvorenom svijetu  a onda umjesto npr elder scrolls riješenja imaju "return to the combat zone"

Hvali se epska imerzija i to mi je najnejasnije od svega. Witcher koji 2 nastavka traži yennefer nađe je pri početku 3. dijela i reakcija je: Ok vidimo se kasnije odo sad tražiti posvojenu kčer.

Da ne govorim koliko ubija imerziju kad pogledate u par busena trave i svaka je okrenuta u svoju stranu jer eto svaka ima svoj vjetar, ili kad stabla polude i trzaju se kao da imaju epilepciju a par metara dalje nema nikakvog vjetra i sve mirno.

Istina je da igra izgleda dobro,  da je svijet stvarno velik i nudi brdo questova, NPCeva i zabave, ali jednostavno mi nije ni blizu toliko genijalan koliko ga se hvali po internetu.

Kakvo je vaše mišljenje o imerziji igre?

21 Savršena
26 Jako dobra
2 Osrednja
1 Trebala je biti puno bolja
1 Katastrofalna

0 0 hvala 0
17 godina
Mquany kaže...

Izasao vani da pokosim travu prije nego padne mrak i gledam oko sebe kao da sam u igri hehehhee.

AF x64, Light Shafts 2.0, fraktali 42!

10 godina
Kill Frenzy kaže...
igor1311 kaže...

odavno nisam vecu glupost pročitao.

Proc je možda prastari al GTX 760 nije TITAN X tako da će radit bez problema 

17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Konačno igra da oznojim malo konfu. Radi sve ko podmazano. Stvarno je prekrasna igra, je bio downgrade al bemti ako ovo nije najlijepsa igra do sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
mislav_01 kaže...

Konačno igra da oznojim malo konfu. Radi sve ko podmazano. Stvarno je prekrasna igra, je bio downgrade al bemti ako ovo nije najlijepsa igra do sad.

Spomenem TITAN X i odma se ti javiš 

11 godina
neaktivan
lion002 kaže...

..pauzirajte sa igranjem do slijedećeg patcha ili prije svakog Questa uradite manual save zbog bug-a sa XP u patchu 1.04.. rade na tome da ga isprave..

Evo da potvrdim bug, a ja sam mislio da je normalno da experience i leveli idu tako ultra sporo.  

Ne kužim doduše kako me manual save prije Questa može spasiti? Ja učitah i opet isti problem...aah. 

17 godina
The Witcher 3

U vezi questova i exp..

AKo je quest u journalu posivio nećemo dobit exp jer smo prevelik lvl za taj quest

Quest posivi ako smo 6+lvla iznad preporučenog za quest i tako je igra dizajnirana!

Bug je ako zeleni questovi nedaju exp nakon šta se pređu...

Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
axos kaže...

Istina je da igra izgleda dobro,  da je svijet stvarno velik i nudi brdo questova, NPCeva i zabave, ali jednostavno mi nije ni blizu toliko genijalan koliko ga se hvali po internetu.

Kakvo je vaše mišljenje o imerziji igre?

Meni kao neljubitelju Witcher priče i combata, igra je tak. Nije genijalna, malo prenahajpana, ali je OK. Grafika je super, svijet je velik, vidi se da je produkcija na najvišoj razini  pa ajde, odigrat ću ju.

Nije mi ni Fallout 3 sjeo na prvu, pa mi je postao jedna od najboljih igara ikad.

PSN - DeniZg80
13 godina
The Witcher 3

Evo za sve one sa slicnom confom kao moja.

FullHD, grafika high/medium

ono postprocesing ili kako vec blurovi i slicno tome OFF a-a ON

(nema neke velike razlike u low i high postavkama sto se tice fps.a)

prosjecan fps je oko 25, krece se od 20 do 30, za sada je igrivo. imam oko 2h igre

Edit:

Nisam vidio da ima jos setingsa pod ovim postprocesing

ostavio samo depth of field i anti - aliasing on ostalo off sad je fps oko 30 prosjecno :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 22:06 (Xpider).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mislim da se svi mozemo sloziti da ovo nije prosjecna igra,stvarno je postignuće. Za 22 gigabajta kolko ima pruza stvarno mnogo contenta,predivnog contenta sa odlicnim gameplayom,animacijom,grafikom...

Ja bi morao reć da nisam u zadnjih 5 godina ovako dobru singleplayer igru igrao.Ja bi 9/10 dao,a to skoro nijednoj igri nebi dao jer sam izbirljivo džubre.

15 godina
axos kaže...

Da ne govorim koliko ubija imerziju kad pogledate u par busena trave i svaka je okrenuta u svoju stranu jer eto svaka ima svoj vjetar, ili kad stabla polude i trzaju se kao da imaju epilepciju a par metara dalje nema nikakvog vjetra i sve mirno.

Ubija imerziju kažeš?

Meni ne smeta,nisam se ni toliko zagledao. Vidim da to sve lamaće,al nije mi to toliko važno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice