The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.030.560
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Witcher 3
MegaTheJohny kaže...

Kako vama idem main story? Evo ja 13 sati i doso sam do onog dijela kad igras Ciri ponovno i trkas se sa konjem...a vi ?

sto se tice lvla- sad cu lvl 6

Došo sam i ja do Ciri...

Samo šta je meni do njene trke sa konjem trebalo 24 sata gameplaya... Do tu sam i došo sa main questom...

Lvl 7i nešto...

A jedva čekam da budem tamo neki lvl 15 da mogu neke jako zanimljive ugovore odradit!

Ono, WTF, 50 lvl maksimum, a do sedmice preko 20 sati...

Jedna umjetnička....

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 2:22 (doktor1).
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
MegaTheJohny kaže...

Kako vama idem main story? Evo ja 13 sati i doso sam do onog dijela kad igras Ciri ponovno i trkas se sa konjem...a vi ?

Došo sam i ja do Ciri...

Samo šta je meni do njene trke sa konjem trebalo 24 sata gameplaya... Do tu sam i došo sa main questom...

Lvl 7i nešto...

A jedva čekam da budem tamo neki lvl 15 da mogu neke jako zanimljive ugovore odradit!

Jedna umjetnička....

Hm znači svi smo otprlike na istom :D, samo ja sam lvl 9.

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

ja sam malo pozurio sa main storyem jer nisam mogao odliti :( eh .samo sam par side quesova rijestio u drugom gradu.

suggested lvl je 5 ili 6 , pa racunam zasto ne jos malo main storya radit haha

0 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Ah steta,full hd na low mi ide u 25frameova. Najmanja rez do 40ak dogura. Ali ruzno izgleda...

No s druge strane igrao sam ruznije i j**** još ruznije zako da cu igrat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 6:36 (Spacecraft).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Još ni jedno rušenje igre u više od 10h igranja 1.02 i još na lošim amd driverima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Igra tko na Death March težini? Stvarno je luđački teško, griffina sam ubijao preko sat do dva u komadu.

Ali kad već nemam vremena tako veliku igru proći više puta, neka vrijedi prvi put.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 9:21 (sliver).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ima li težina utjecaja na drop opreme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sliver kaže...

Igra tko na Death March težini? Stvarno je luđački teško, griffina sam ubijao preko sat do dva u komadu.

Ali kad već nemam vremena tako veliku igru proći više puta, neka vrijedi prvi put.

I mene je malo namučio... Sigurno sam pet puta došo do onog "još samo udarac, dva" i onda lakomost i našamara me iako bi imao skoto full health... Ali nisam baš dva sata izgubio sa njime

I evo nakon 25 sati više nisam imao nekih problema... Jedan vukodlak mi radi problem, ali neznam još šta koristit protiv njega pošto mi nije u "bilježnici"...

Napitci, znakovi i pametna borba...

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
MegaTheJohny kaže...

Došo sam i ja do Ciri...

Lvl 7i nešto...

Jedna umjetnička....

31h played lvl 12 dosao taman u novigrad,velena mi jos dosta ostalo za rjesit onu prvu mapu sam se vratio 100% kompletirat hrpa skill pointa tamo itd. Igram na normal tezini sad vjerovatno vi igrate svi na tezem u svakom slucaju uzivancija od igre :)

trenutna kanta: Asus Rog g750jx intel i7,16gb ram,256ssd,750gb hdd,gtx 770m 3gb ddr5
12 godina
neaktivan
Rei Ayanami kaže...

31h played lvl 12 dosao taman u novigrad,velena mi jos dosta ostalo za rjesit onu prvu mapu sam se vratio 100% kompletirat hrpa skill pointa tamo itd. Igram na normal tezini sad vjerovatno vi igrate svi na tezem u svakom slucaju uzivancija od igre :)

Ja sam spustio tezinu na normal. Frustrirajuce su mi borbe protiv vecih skupina neprijatelja onda samo space, alt mi i ne pomaze puno (priznajem neznam bas ni koristit ga kao ni counter atc, ja sam jedan od onih sta su presli w2 klikajuci space).. jos kad naletim na lvl 25 bossa (ja sam lvl11) ni quen ne pomaze. 

play2much
16 godina
fanaticni gejmer kaže...

Frustrirajuce su mi borbe protiv vecih skupina neprijatelja onda samo space, alt mi i ne pomaze puno (priznajem neznam bas ni koristit ga kao ni counter atc, ja sam jedan od onih sta su presli w2 klikajuci space).. jos kad naletim na lvl 25 bossa (ja sam lvl11) ni quen ne pomaze. 

To ti je kad u stvarnom životu ne treniraš jiu-jitsu.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
The Witcher 3

Evo da se i ja uključim u temu.
Witcher 3 mi je fenomenalan. Priča (Pročitao sve knjige), atmosfera, open world, grafika,
Sve što sam očekivao pa i više. Igra vrijedi svaku lipu.
Ima nekih sitnica koje bi se dale popravit, npr. Inercija kod kretanja, neki put se nezgodno zaglavi, kamera u zatvorenim prostorima,
no ne zamaram se time, uživam u cjelini.

Bolji mi je od Skyrima, a puuno bolji od DAI, od kojeg sam odustao nakon 2/5 igre. Živcirao me looting sistem i glupi inventory, repetitivnost sakupljanja, itd.
A i potrefilo se da mi nema žene i ćerke na 5 dana, tako da imam cijeli produženi vikend samo za Witchera,
Radim sve sidequestove, ganjam svaki upitnik na karti, ne žurim sa main questom, zavlačim se u svaku rupu, lootam sve živo.

Uživam ko prasac u blatu :)

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Krx kaže...

Evo da se i ja uključim u temu.
Witcher 3 mi je fenomenalan. Priča (Pročitao sve knjige), atmosfera, open world, grafika,
Sve što sam očekivao pa i više. Igra vrijedi svaku lipu.
Ima nekih sitnica koje bi se dale popravit, npr. Inercija kod kretanja, neki put se nezgodno zaglavi, kamera u zatvorenim prostorima,

Bolji mi je od Skyrima, a puuno bolji od DAI, od kojeg sam odustao nakon 2/5 igre. Živcirao me looting sistem i glupi inventory, repetitivnost sakupljanja, itd.
A i potrefilo se da mi nema žene i ćerke na 5 dana, tako da imam cijeli produženi vikend samo za Witchera,
Radim sve sidequestove, ganjam svaki upitnik na karti, ne žurim sa main questom, zavlačim se u svaku rupu, lootam sve živo.

Uživam ko prasac u blatu :)

Inercija je odlična, što bi mijenjao?

17 godina
Krx kaže...

Inercija kod kretanja, neki put se nezgodno zaglavi, kamera u zatvorenim prostorima,

12 godina
Bukva kaže...

To ti je kad u stvarnom životu ne treniraš jiu-jitsu.

...ili mačOvanje

14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
sliver kaže...

I mene je malo namučio... Sigurno sam pet puta došo do onog "još samo udarac, dva" i onda lakomost i našamara me iako bi imao skoto full health... Ali nisam baš dva sata izgubio sa njime

I evo nakon 25 sati više nisam imao nekih problema... Jedan vukodlak mi radi problem, ali neznam još šta koristit protiv njega pošto mi nije u "bilježnici"...

Napitci, znakovi i pametna borba...

Za vukodlaka je najbolje stavit ulje na mač, postoji još i neka bomba posebno dobra za njega i naravno vatra.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 13:55 (Đapa club).
17 godina
The Witcher 3

Pa kada otkrijem u igri ću ga ići rješit! Neću po internetu tražit kako da koga ubijem!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Kako da kompletno uklonim sweet fx ? Obrisao sam folder sweet fx i fajlove,ali mi opet prilikom startanja javlja da je aktivan ali nema postavki

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Raspored neprijatelja po mapi nije dobar nikako. Naletis na medvjeda level 6, ubijes hljeb u njemu kako hoces, a onda nedaleko od njega, hrpa lvl14 nekera, mozes ih samo zadirkivat iz daljine.

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Pa kada otkrijem u igri ću ga ići rješit! Neću po internetu tražit kako da koga ubijem!

Ops sry mislio sam da te muče vukodlaci i kako ih killat..jer npr ja nisam znao da ih ulje ranjava.

16 godina
H4X0R kaže...

Raspored neprijatelja po mapi nije dobar nikako. Naletis na medvjeda level 6, ubijes hljeb u njemu kako hoces, a onda nedaleko od njega, hrpa lvl14 nekera, mozes ih samo zadirkivat iz daljine.

Štaš, moraš pazit.
Onda bi se moglo reć i da raspored provalija nije dobar.
Fino trčiš kroz šumu, vjetar u kosi, ptičice poju, Geralt u zoni i odjednom jodlele-iii-huuu KVRC

12 godina
neaktivan
sliver kaže...

Igram ja, i vrlo je lagano kad se malo ustelis :)

Dvicu kad sam prvi put upalio bilo je vrlo frustrirajuce, pogotovo Letho fight i neki brojniji packovi nekkera i drownera... U drugom playu kad sam pohvatao konce dodgea (rolla) i blocka te poceo koristiti alkemiju, na dark sam presao igru ko plitak potok. Ista stvar je u trici. Nemoj zaboraviti koristiti ulja, potione i bombe. Nemoj zaboraviti kombinirat signove. Otvoris bestiary i procitas na sto je neprijatelj slab. Npr Yrden owna wraithove. Roll je meni osobno suvisan, obicni dodge (alt) sasvim dovoljan za sve neprijatelje (dosad). Sinoc sam s lvl 6 witcherom ubio lvl14 forktaila! Samo quen, dodge i L-click spam...

BTW - 3 crvena abilitya i crveni mutagen - overpowered..

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jel ikome igra crasha u inventoriju?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Updejtaj igru na 1.0.3. i nema vise crashanja u inventoriju.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nvidia ipak priznala da nešto ne štima s driverom za 7XX (Kelpler) GPU seriju, s obzirom na očajne performanse u Witcheru3 u usporedbi s 9XX serijom (970 značajno bolje vrti Witchera od npr. 780Ti), te navodno rade na ispravljanju pogreške.

Link s Nvidia foruma: link.

2 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

baš sam o tome u nvidia temi...

A treba prodat GTX 9xx serije naivcima sa GTX 780 TI karticama!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

baš sam o tome u nvidia temi...

A treba prodat GTX 9xx serije naivcima sa GTX 780 TI karticama!

Onda to ne bi priznali, LOL.

15 godina
The Witcher 3
Našao superior feline diagram cijeli set armora i set mačeva feline,26+ lev za equippat...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Lvl 7i nešto...

Jedna umjetnička....

lol ja rješavam sve na mapi što mogu prvo, sada sa oko 50 sati igre sam na lvlu 12 i završavam sa baron questom

igram na najvišoj težini i bacam telente na quen i igni i ostale na sign intensity i stamina regeneration + korištenje adrenalina za signe. Još kada sam craftao griffin armor 

ovo mi je omiljena igra zasada, fora su mi male sitnice poput tetovaže koja mi je ostala od importa sejva

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 17:17 (acca).
17 godina
The Witcher 3

Igra li netko Witcher 1 sada? Pokušavao sam nekoliko puta zaigrati, ali toliko mi je odbojna ona borba i više mi se zgadio onaj uvodni dio, znam ga napamet. A, i šteka mi igra na laptopu - igrao sam onu Enhanced verziju - a postavke su mi medium više manje. Post nije baš za ovu temu, ali tema o Witcheru 1 je mrtva, a i ovamo bi se mogao naći još netko da igra da upozna priču prvo.

totus mundus agit histrionem
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice