The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Sledeće nedelje stiže novi gameplay, valjda onaj od 30 minuta što je prikazan zadnji put iza zatvorenih vrata.

Link: http://www.dsogaming.com/news/the-witcher-3-wild-hunt-new-gameplay-footage-to-be-revealed-next-week/

2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 10:17 (Comi123).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 10:18 (Comi123).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Novih šest minuta gameplaya...

Moj PC  
7 0 hvala 5
13 godina
Re: The Witcher 3

kul

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

animacije  i fizika mi se cine sve gore i gore pogotovo dio kad trci nizbrdo i zapinje za one guske,patke i cini se  kao da svaka ima 500 kg

1 8 hvala 0
13 godina
odjavljen
The White Wolf kaže...

animacije  i fizika mi se cine sve gore i gore pogotovo dio kad trci nizbrdo i zapinje za one guske,patke i cini se  kao da svaka ima 500 kg

A meni se čini da ti uopšte nebi trebalo da igraš ovo, i čini mi se da previše pažnje posvećuješ patkama i guskama od 500 kilograma. A šta su ti one jadne krive?... Sramota je šta tebe smeta pored onog najlepšeg i najvećeg open world RPG-a ikad napravljenog, sa glazbom od koje se ledi krv u žilama, sa zanimljivim questovima inspirisanim našim evropskim fantazijskim loreom, sa svim i svačim što jedan RPG igrač može poželeti... Šta će ova igra tebi? Čini mi se da ćeš baciti pare ako je kupiš...

13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ko želi da vidi gameplay koji je doktor1 postavio u punoj snazi sa svim teksturama bez zamršenih youtube sličica neka ga skine odavde pa neka svršava do sutra:

chrome://mega/content/secure.html#!11AAjDzS!hw7kQXMdCOxKhB2ueRrkDj6aZTD38B83MQpPt_1XA-4

Edit: Kopirajte ovo gore i nalepite, trebalo bi da radi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 21:34 (Comi123).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

U vrhu fino piše WORK IN PROGRESS.

I pored toga, ovo stvarno izgleda impresivno.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Iako nisam neki fan grafike (gameplay mi je na prvom mjestu) mislim da su super posao odradili. Grafika kao i odlican zvuk (stvarno je epska muzika) utjece na immersion tijekom igranja. baš te uroni u sve to. I witcher je i u dvojci radio to jako jako dobro.

Combat mi se i dalje čini malo...neznam kako bi ga opisao,ali mislim da je step up naspram dvojke. Sve u svem jako mi se dopada ovo što vidim

13 godina
odjavljen

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Ko želi da vidi gameplay koji je doktor1 postavio u punoj snazi sa svim teksturama bez zamršenih youtube sličica neka ga skine odavde pa neka svršava do sutra:

chrome://mega/content/secure.html#!11AAjDzS!hw7kQXMdCOxKhB2ueRrkDj6aZTD38B83MQpPt_1XA-4

Edit: Kopirajte ovo gore i nalepite, trebalo bi da radi.

Možeš provjeriti link? Meni neće. Javlja kao da ne postoji takva stranica.

15 godina
The Witcher 3

Možete i odavde skinuti (1080p, 60 fps):

http://www.gamersyde.com/download_the_witcher_3_wild_hunt_gc_downwarren_gameplay-32758_en.html

Nude i opciju putem torrenta ako vam više odgovara...

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 21:43 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Evo kako izgleda jedan armor i kako izgledaju njegove nadograđene verzije. Svaka čast developerima na kreativnosti. Ovo će biti najbolja RPG igra ikada napravljena!

9 0 hvala 1
16 godina
The Witcher 3

Izgleda da se i CD projekt "povampirio" kao mnogi drugi poput EA, Ubisofta itd (steta, a bas su mi bili jedni od drazih):

http://www.videogamer.com/xboxone/the_witcher_3_wild_hunt/news/the_witcher_3_collectors_edition_getting_exclusive_physical_content_on_xbox_one.html

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 10 hvala 0
17 godina
lovac82 kaže...

Izgleda da se i CD projekt "povampirio" kao mnogi drugi poput EA, Ubisofta itd (steta, a bas su mi bili jedni od drazih):

http://www.videogamer.com/xboxone/the_witcher_3_wild_hunt/news/the_witcher_3_collectors_edition_getting_exclusive_physical_content_on_xbox_one.html

to su drangulije, a ne ingame content. velika razlika.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
The Witcher 3

Znam ali "collection" je collection, cijena je ista za sve platforme....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2014 3:23 (lovac82).
Moj PC  
1 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3
I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kupujem tek kad igra izade. pa da i dam 60€ nije mi zao.

16 godina
The Witcher 3

35-minutni gameplay video :D

Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
doky01akablava kaže...

35-minutni gameplay video :D

to je u biti trebao biti jedan jedini gameplay video al su ga oni isjekli na vise djelova

11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Borba iz videa još uvijek izgleda kao da mašeš sa štapićem za uši a ne s par kila metala. :/

Dvojka je bila veliki napredak u borbi. Nadao sam/Nadam se da će trojka napraviti još par koraka u tom smjeru. Đaba mi da je sve ostalo savršeno ak me borba ne privuče i odjednom se dosađujem 50% vremena. Kao u prijašnjim nastavcima ili recimo Bioshock Infiniteu.

1 2 hvala 0
13 godina
fra_miljenko kaže...

Borba iz videa još uvijek izgleda kao da mašeš sa štapićem za uši a ne s par kila metala. :/

Dvojka je bila veliki napredak u borbi. Nadao sam/Nadam se da će trojka napraviti još par koraka u tom smjeru. Đaba mi da je sve ostalo savršeno ak me borba ne privuče i odjednom se dosađujem 50% vremena. Kao u prijašnjim nastavcima ili recimo Bioshock Infiniteu.

Potpuno te razumijem.

16 godina
The Witcher 3

Pitanja i odgovori sa socijalnih mreza :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

goty

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 0:34 (Raoul).
13 godina
The Witcher 3

Novi trailer:

Moj PC  
6 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 18:34 (CoLdPlay).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Joj, nabrijavao sam se na ovu igru prije godinu dana, preorderao ju i odgodilo ju godinu dana... Sad se opet nabrijavam, a jos 4 mjeseca je do releasea... barem!

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nadam se da ce popravit tzv. difficulty curve. Ne da su na hardu kraj drugog chaptera i treci chapter jako lagani(1-2 teska fighta). To je jedina stvar koja mi je smetala uz miniigre.

Nebo je granica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice