The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.761
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

joj daj molim te

Dark Souls ima daleko najvise vrsti napada i kombinacija za jedno oruzje

npr one hand swing , running one hand swing , roll swing , plunging attack , step back swing i onda opet drugaciji napadi kada oruzje drzis sa 2 ruke znaci svaka kombinacija ima drugaciju animaciju napada
i svako oruzje nema istu animaciju. Jos imas i Guard break animaciju

Ako to ne znas iskoristit onda nije niti cudno da ti je svaki combat isti

Neki Bossevi ti ne dopustaju pogreske ,ali kod svakog bossa imas slobodu da ga sredis po svojoj volji dok npr. u witcher 2 kod prvog bossa bas moras mu sa Yrden zarobit ticala i onda svako unistavat
dok se ne pokrene ingame animacija ...

To meni bas i nije bilo prevec mastovit boss fight

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: The Witcher 3

Zato i kazem da W2 nije imao baš neki combat.

Opcenito u W serijalu combat mi je najlosiji aspekt bio u obje igre.

Zato sam malo skeptican za trojku,ili ce ic na dodatno pojednostavljivanje (što mi se iz gameplaya s E3 cini).Nije da gameplaya nema,ima ga cca 30ak minuta,al zivi bili pa vidli kad bude gotov produkt

A za DS tako mi je svejedno za animaciju koja se izvodi kad ono što prethodi animaciji je 99% vremena dodge roll. Ukratko...

13 godina
odjavljen
Rocinante2112 kaže...

Zato i kazem da W2 nije imao baš neki combat.

Opcenito u W serijalu combat mi je najlosiji aspekt bio u obje igre.

Zato sam malo skeptican za trojku,ili ce ic na dodatno pojednostavljivanje (što mi se iz gameplaya s E3 cini).Nije da gameplaya nema,ima ga cca 30ak minuta,al zivi bili pa vidli kad bude gotov produkt

A za DS tako mi je svejedno za animaciju koja se izvodi kad ono što prethodi animaciji je 99% vremena dodge roll. Ukratko...

Pa i da je tak kak velis to nije problem combata nego AI-a neprijatelja

malo to sve doradis i balansiras i evo ti :)

A i gledaj kako lik igra protiv zmaja

roll roll roll stab roll roll roll stab ...

http://www.snabbox.org/
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 23:00 (Arnold Layne).
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Započeo sam 3 puta witchera, i odličan je. Grafička prezentacija je super, zvuk je super, priča je super, dijalozi su super.

Ali.

Borba mi nije nikako sjela. Svaki put kada sam ponovno počeo izdržao sam malo dulje ali na kraju bi nekako polako prestao igrati nakon nekog vremena. Nisam niti probao drugi dio jer želim obaviti prvi ali nikako da se desi. I tako sjedi na steamu i čeka.

I to je prava šteta jer je stvarno dobra igra. Ali tko zna, napokon sam pregazio Beyond good and evil koji ima ok combat ali jezivo lošu kameru i milion bugova, možda iz 4tog pokušaja riješim i witchera.

I za kraj da budem on topic, do sada viđeno u trojci izgleda kao pravi eye/ear candy. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ima razlike izmedju combata jedinice i dvojke. Jedinica je uzas po tom pitanju.

Dvojka se jos da probavit jer je prica i sve ostalo super...AL htio bi da je bolja,naranvo

13 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Možemo bit kratki i jasni,ali objektivno gledajuc Dark souls combat ne pruza igraču diversity tijekom borbe.

Svaki ama baš svaki gameplay DS combata je indentičan. Čekati telegrafirani napad (uglavnom ih ima štajaznam,4-5),dodgati se napadu,udariti dok je protivnik staggeran od napada il čeg već.

RINSE/REPEAT.

Da ne keljim tisuce sati youtube gameplaya ovdje na forum,možemo se sloziti da je to tako.

Neko voli takvu vrstu combata,gdje se svaka greška prašta jer bossevi udaraju za milju pa te 2 shottaju,ali kad pričamo samo o načinu combata,on nije maštovit uopće. Tu i tamo mozes koristiti Block al other than that to je to.

Istina, ne pruža diveristy, ali ga ni ne treba pružat. Combat je skroz kontroliran od strane igrača i napravljen je tako da se osjećaš kao da ti izvodiš te napade. Imaš DMC igre sa 2092 vrsit napada, gdje lik skoči i 2 minute tuče u zraku i eto ti diversitya koliko hoćeš, meni je to bezveze.

Znam da je stvar ukusa, ali me zanima koji je po tebi combat dobar?

Samo da te preteknem, nijedan turn based, ili real time with pause ne smatram uopće combatom jer mogu jednom rukom derivirati, drugom piti kavu i igrati igru. 

17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ljudi se žale da je borba nemaštovita, a svi su očito zaboravili kako su pič*ice plakale jer su svako malo umirali. Je, bila je nemaštovita (naspram jedinice) ali svejedno se čovjek trebao malo namučiti.

Nisam gledao E3 demo ali nadam se da su stavili za način borbe neku kombinaciju W1 i W2 (3 različita combat style-a + težina iz dvojke), to bi mi osobno bilo super!

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

neznam dal sam procitao ili cuo na E3, ali rekli su da su protivnici bili olakšani, tj. s manje hp-om na prezentacijama. Tak da nemojte se jos zaliti na TW3 combat jer nije vrijeme za to.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Samo smo komentirali vidjeno. Naravno da neznamo još kako ce sve bit jer igra nije vani,al zato tu i jest topic,da raspravljamo vidjeno.

Nekuzim i dalje hejt,kombat jedinice je bio šit. Bio je QTE i nimalo zabavan.

Na tezinu dvojke se nisam nikad žalio,ni nezelim bit terminator koji ima milju hp-a i da me napadi ni ne okrznu. Svidja mi se kako prije svakog combata moram krknut odgovarajuci pot,izabrat pravo oruzje itd. Mene je eto,uvijek smetala izvedba combata kao cjeline. Jer ogranicava playstyle,sve se svodi na dodge roll + hit u konacnici.

Nije vrag da stvarno moram linkat neki jutub video dvojke i borbe pa da ljudi samo promatraju 10 min gameplaya i na šta se combat svodi.

I meni je cilj ko i vama igrat što bolji proizvod,ja volim CDprojekt Red i witcher franšizu,mislim da rade stvari na jako dobar način i jako dobro troše pare u projekt (hint: napraviše witcher 2 za iste pare koje je COD potrosio na marketing te godine...)

Engine im je odlican,graficka prezentacija takodjer,priča i pacing isto. Fakat nailaju sve ono što većina drugih RPG-ova ne. A to je immersion ,zvucni asseti... Da ne duljim previše,i dalje stojim iza toga da je combat najslabija točka W serijala

13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Kako ova tema sporo napreduje, za razliku od drugih foruma... A igra ima potencijal da postane najbolji RPG ikada napravljen...

2 0 hvala 0
15 godina
Comi123 kaže...

Kako ova tema sporo napreduje, za razliku od drugih foruma... A igra ima potencijal da postane najbolji RPG ikada napravljen...

ima još 6 mjeseci do izlaska,polako će na davati još videa i infoa.

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

O čemu bi trebali spammati

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

O tome kako je borba u w shit..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
2 9 hvala 1
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

O plačljivoj autističnoj dječici koja cmizdri oko borbe u Witcheru.

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Meni je borba super. Peter Glencer, inače Senior Level dizajner, pravo kaže: You know how it is. "Easy to learn-Hard to master". {#}

4 0 hvala 0
17 godina

mene samo interesira kako cu ja prebacit svoj save u witcher 3. koliko vidim igra poslije susreta sa lethom ne radi nikakav save, za razliku od w1 gdje mozes napraviti save protiv grand master cipe

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
red_bull kaže...

O tome kako je borba u w shit..

kume nice sarkazam {#}

StariGad_HR @battlefield
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Witcher 3 na konzolama izgleda kao High na PC-u. Na PS4 igra radi u 1080p rezoluciji dok je kod XBO rezolucija 900p. Trenutno se radi na optimizaciji igre.

1 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

Bok ljudi {#}

Ljen sam gledat zahtjeve{#}, pa el mi mozete reci el ce dobro vrtjeti na ovoj konfi.

GPU: R9 280X 3GB OC

RAM: 12GB 1333MHz

CPU: X8 8320 4.00 GHz

Rezolucija: 1920x1080

Prodajem Sapphire HD 7870 za 900 kn, zainteresirani PP
Moj PC  
0 17 hvala 0
14 godina
Vuk15 kaže...

Bok ljudi {#}

Ljen sam gledat zahtjeve{#}, pa el mi mozete reci el ce dobro vrtjeti na ovoj konfi.

Ne, preslabo ti je to {#} Lijen sam pogledati da li sam u pravu. Bok {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
odjavljen
Vuk15 kaže...

Bok ljudi {#}

Službeni zahtevi nisu još postavljeni, ali ako ti sa tom mrcinom ne budeš mogao igrati igru na maksimalnim postavkama preko 30 frejmova, neće onda niko...

15 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Bok ljudi {#}

Kurci se negdje drugdje...

16 godina
neaktivan
The Witcher 3
Može li ga ova mašina gurati? :-)
GPU: ATI HD4850 512MB
RAM: 4GB -MHz
CPU: X2 Intel 3.00 GHz

0 0 hvala 0
13 godina
hopi kaže...

na toj rezoluciji,nema sanse.

14 godina
hopi kaže...
Comi123 kaže...

Službeni zahtevi nisu još postavljeni........

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
The Witcher 3

Ne kuzim ta pitanja "hoce li radit na xy konfiguraciji".

2 stvari mozete zakljucit samo: radi se za "next gen" konzole (pod navodnicima zato sto proizvod koji je na policama vec neko vrijeme i postaje standard nije "next gen" vec "current gen" ako se mene pita) - dakle mozete zakljucit da svaka konfiguracija u rangu ili blizu "next gen" konzolama vjerojatno vrti igru, barem na srednjim postavkama.

drugo je da je ovo igra studija koji si ne moze priustit radit na njoj nekoliko godina i onda prodat 100 000 kopija jer ce bankrotirat, dakle u interesu im je da radi na cim vise masina, odnosno koliko je god vise moguce da bi se pokrio i mid segment te starije konfiguracije

sve izvan ove 2 pretpostavke je ekvivalent gatanju iz graha/kave ili stogod vec vi osobno koristili, a i ove dvije pretpostavke su podlozne diskusiji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

i5 ili njegov ekvivalent iz amd-a

8 giga rama

2 giga graficka

to su neki common sense zahtjevi da igra bude igriva i da izgleda pristojno. da li ce radit na stvarima za nijansu ispod ovog to je vrlo upitno.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
odjavljen
hopi kaže...

Prijatelju, jako teško... HD4850 je prilično star GPU i ne podržava DX11, što znači da se igra neće ni moći pokrenuti na toj grafičkoj kartici, sve kad bi ona imala snage. Drugo 4 GB rama je malo, Dual Core CPU takođe. Ovo će biti izuzetno zahtevna igra.

13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Lik koji daje glas Geraltu:

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Sad se samo ceka datum izlaska. uff ko ce ga docekat :D

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: